Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6551687 Napisano: 28.11.2018 20:38:32
Niby jakim cudem osobno? Sprzedawca nie ma opcji ich zabrania, musialby odciąć nozyczkami. 

e-e

#6551688 Napisano: 28.11.2018 20:40:48
lager napisał(a):

Niby jakim cudem osobno? Sprzedawca nie ma opcji ich zabrania, musialby odciąć nozyczkami. 

Zależy od maszyny, poprostu "wypluwają" kolejny kupon który z niczym nie jest połączony. Nie ma liń przerywanych i nie trzeba go odcinać od kuponu lotto emotka
1 pioge7 0

alita

#6551690 Napisano: 28.11.2018 20:42:23
lager napisał(a):

Ja dostałam na oddzielnym wydruku, to chyba zależy od tej kasy drukującej...
2 e-e, pioge7 0

Claudia77

#6551692 Napisano: 28.11.2018 20:46:25
e-e napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lager napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W loterii lotto na święta wytłumaczcie mi jak się kupuje emotka  
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daję 4 zł i dokupię np. Zdrapkę za 1 zł i mam kupon na loterie
czy 
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daje 4 zł i dokupuję np. Zdrapkę za 2 zł zdrapkę za 3 zł (czyli w sumie 5 zł za dodatki) ?
 Bo nie Kapuje emotka
kupiłem lotto za 3 zł i zdrapkę za 3 zł i nie dostałem i nie wiem czy pan w kolekturze mi se go wziął czy rzeczywiście sie dokupuje dodatkowo za 5 zł  

ci se go wziął  emotka

Nie da się "go wziąć" bo nie jest drukowany osobno tylko razem z kuponem lotka

To nie wiem czemu sie nie wydrukował... powiedział że nic nie ma. Ostatnio się drukowały (w tej ostatniej co grałem ) osobno i w znajomej kolektorze pani dawała mi ich dużo bo klienci nie brali a wiedziała że ja gram wiec mi zbierała, niestety już tam nie pracuje  ... i one były osobno, a teraz nie wiedziałem jak bo pierwszy raz kupowałem emotka  jutro muszę znowu podejść... 

Drukowane są osobno, lotto plus dowolna :gra, zdrapka. Łączna kwota powinna wynieść minimum 5zł.  Może Pan w kolekturze zrobił oddzielną sprzedaż czyli najpierw skasował kupon a póżniej  na nowo zdrapkę.

e-e i chyba Ty masz rację, dlatego, że ostatnio kupiłam lotto za 6 zł i zdrapkę za dwa i dostałam kupon, dziś lotto za 3 i zdrapkę za 2 zł i nic nie dostałam, a patrzyłam tej pani na ręce - dosłownie, aż brzydko się przyznać - i maszyna nic nie wydrukowała, a po moim pytaniu gdzie kupon poinformowała mnie, że lotto musi być za 5, a ja myślę, że po prostu faktycznie nabiła osobno....
1 pioge7 0

e-e

#6551695 Napisano: 28.11.2018 20:53:29
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam kupić lotto lub lotto plus i tu daję 4 zł i dokupię np. Zdrapkę za 1 zł i mam kupon na loterie
czy 
mam kupić lotto lub lotto plus i tu daje 4 zł i dokupuję np. Zdrapkę za 2 zł zdrapkę za 3 zł (czyli w sumie 5 zł za dodatki) ?
 Bo nie Kapuje emotka
kupiłem lotto za 3 zł i zdrapkę za 3 zł i nie dostałem i nie wiem czy pan w kolekturze mi se go wziął czy rzeczywiście sie dokupuje dodatkowo za 5 zł  

Ja też tego nie kumałam emotka , kilka dni temu poprosiłam o Lotto i Lotto Plus i zapytałam, czy dostanę wtedy kupon, kobieta w kolekturze mi potwierdziła, po czym powiedziała, że jej się nie wydrukował, ona nie wie, czemu, ale czasami się nie drukują. Tak się zdenerwowałam, że powiedziałam jej, iż w takim razie rezygnuję. Wyraz jej miny - gorszy od najgorszego.  emotka  Poszłam obok, identyczna sytuacja, ale tym razem uznałam, że nie odpuszczę, zaczęłam drążyć, gość z kolektury poczytał na szybko zasady i powiedział, że muszę jeszcze dokupić coś INNEGO niż Lotto i Lotto Plus. Tak zrobiłam. Jednak na początku oboje: on i ona twierdzili, że za samo kupno Lotto i Lotto Plus kupon na loterię dostanę, a potem - że się nie wydrukował, bo tak się czasem zdarza.  emotka  Przy letniej Loteriadzie kilka lat temu miałam podobnie: facet z kolektury normalnie zwinął sobie mój kupon, twierdząc pokrętnie, że mu się z nieznanej przyczyny nie wydrukował.  emotka

Kup LOTTO lub LOTTO PLUS ORAZ INNY DOWOLNY PRODUKT LOTTO  za minimum 5 złotych i weź udział w loterii. Jest to na tych ulotkach ,plakatach itd. 
1 pioge7 0

ameryka

#6551696 Napisano: 28.11.2018 20:54:34
Kupon na loterię Lotto wydrukuje się osobno jak kupisz przykładowo 1 x zakład Lotto lub Lotto Plus a następnie inny kupon lub zdrapkę i kwota będzie wyższa lub równa 5 zł. Jeśli pierwsze kupisz zdrapkę, a następnie Lotto Plus kupon loterii będzie razem z tym zakładem. Sprawdzone kilkukrotnie. 

Kupon nie wydrukuje się wcale jeśli sprzedawca po każdym zakupie daje jako osobna transakcja. Jest to ewidentnie wina sprzedawcy, a nie lottomatu. Kupony również bez problemu drukują się w maszynach Lotto

mczarna

#6551699 Napisano: 28.11.2018 21:03:38
Wow! Nestle ma niezły zapłon,dziś,po miesiącu dostałam maila,że przesyłka właśnie do nich dotarła i zaczynają procedurę weryfikacyjną...Czyli pewnie kolejny miesiąc na werfyfikację,potem kolejny na zlecenie przelewu itd itp:P
0 0

pioge7

#6551706 Napisano: 28.11.2018 21:22:25
e-e napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy 
 Bo nie Kapuje emotka

Ja też tego nie kumałam emotka , kilka dni temu poprosiłam o Lotto i Lotto Plus i zapytałam, czy dostanę wtedy kupon, kobieta w kolekturze mi potwierdziła, po czym powiedziała, że jej się nie wydrukował, ona nie wie, czemu, ale czasami się nie drukują. Tak się zdenerwowałam, że powiedziałam jej, iż w takim razie rezygnuję. Wyraz jej miny - gorszy od najgorszego.  emotka  Poszłam obok, identyczna sytuacja, ale tym razem uznałam, że nie odpuszczę, zaczęłam drążyć, gość z kolektury poczytał na szybko zasady i powiedział, że muszę jeszcze dokupić coś INNEGO niż Lotto i Lotto Plus. Tak zrobiłam. Jednak na początku oboje: on i ona twierdzili, że za samo kupno Lotto i Lotto Plus kupon na loterię dostanę, a potem - że się nie wydrukował, bo tak się czasem zdarza.  emotka  Przy letniej Loteriadzie kilka lat temu miałam podobnie: facet z kolektury normalnie zwinął sobie mój kupon, twierdząc pokrętnie, że mu się z nieznanej przyczyny nie wydrukował.  emotka

Kup LOTTO lub LOTTO PLUS ORAZ INNY DOWOLNY PRODUKT LOTTO  za minimum 5 złotych i weź udział w loterii. Jest to na tych ulotkach ,plakatach itd. 

Wlasnie. O to zdanie mi chodziło. Czy chodzi o wszytsko za 5 zł czy dowolny produkt (dodatkowy) za 5 zł 
ale widocznie to wina sprzedawców. Liczą osobno i widocznie temu sie nie drukują te kupony. 
Bedzie trzeba zrobić jak pisze ameryka kupić najpierw zdrapkę i lotto i niech aię wydrukuje to razem z lotto. emotka  
dziękuję za konwersację emotka  i odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie emotka  
0 0

zubi

#6551708 Napisano: 28.11.2018 21:33:26
lager napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy 
 Bo nie Kapuje emotka

ci se go wziął  emotka

dwa razy kupowałam i nie był drukowany razem z kuponem lotka tylko oddzielnie
1 pioge7 0

atanerka

#6551710 Napisano: 28.11.2018 21:40:32
zubi napisał(a):

lager napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy 
 Bo nie Kapuje emotka

ci se go wziął  emotka

dwa razy kupowałam i nie był drukowany razem z kuponem lotka tylko oddzielnie

Ja kupuje lotto plus + zdrapki za 1zl , po czym dostaje kupon na osobnym wydruku. Potwierdzone kilkukrotnie 
0 0

faworek

#6551862 Napisano: 29.11.2018 12:31:39
Czy udało się komuś dziś wysłać odpowiedź na konkurs Wawel Charakter nadaje życiu smak? Wyskakuje mi ciągle błąd...
0 0

katake

#6551864 Napisano: 29.11.2018 12:39:03
faworek napisał(a):

Czy udało się komuś dziś wysłać odpowiedź na konkurs Wawel Charakter nadaje życiu smak? Wyskakuje mi ciągle błąd...

Tak samo było wczoraj...chyba coś ze stroną mają.
1 faworek 0

faworek

#6551868 Napisano: 29.11.2018 12:42:44
katake napisał(a):

faworek napisał(a):

Tak samo było wczoraj...chyba coś ze stroną mają.

dzięki za odpowiedź emotka  trudno się z nimi nawet skontaktować, bo mi przychodzi zwrotka, że email został niedostarczony (bo nie istnieje emotka ).
0 0

Gość: fineessa

#6551883 Napisano: 29.11.2018 13:33:10
Czy konkurs Duracell w C4 organizuje ta sama agencja która organizowała ogólnopolski?
0 0

FBilona

#6551884 Napisano: 29.11.2018 13:35:52
Dostałam informację,że mam nagrodę II stopnia w Śliwkobraniu ale nie dostałam SMs-a co to za cud nagroda. Miał ktoś tak?
0 0

donia7

#6551886 Napisano: 29.11.2018 13:40:43
kalinea napisał(a):

Czy konkurs Duracell w C4 organizuje ta sama agencja która organizowała ogólnopolski?

Nie, tamta to była Ambasada Marek, z tego co pamiętam emotka
0 0

Mila26

#6551961 Napisano: 29.11.2018 16:54:42
Czy w konkursie Nivea z walizkami dana osoba może wygrać tylko raz?
0 0

e-e

#6551962 Napisano: 29.11.2018 16:56:32
Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Nivea z walizkami dana osoba może wygrać tylko raz?

tak
1 Mila26 0

helcia85

#6551996 Napisano: 29.11.2018 18:37:06
Czy będzie w tym roku kalendarz Winiary? emotka
0 0

LejziDejzi

#6552017 Napisano: 29.11.2018 19:45:48
helcia85 napisał(a):

Czy będzie w tym roku kalendarz Winiary? emotka

W gazetkach jest juz ingormacja ze startuje od 1.12 emotka  glowna bedzie auto
1 @gnieszk@ 0