Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

prosiaczek

#6558852 Napisano: 23.12.2018 10:36:20
pioge7 napisał(a):

czy na loterie https://www.nivea...ria-rossmann#loteria można było zgłosić zakup produktu NIVEA TOODIES ?
zgłosiłem, wygrałem kosmetyczkę a na liście zwycięzców mnie nie ma emotka

mam to samo. zgłosiłam, odesłałam dane bo był mejl o kosmetyczne i nie ma mnie na liście, kosmetyczki też brak emotka
0 0

mountain

#6558853 Napisano: 23.12.2018 10:39:01
Mysia napisał(a):

synk napisał(a):

a może ktoś zdradzi co w tym sezonie łapało w Heńku? 2 lata temu wygrywałem, rok temu również - a w tym roku ni huhu?

To samo, ale była duża konkurencja emotka  

a ja jeszcze w Heńku nic nie wygrałam od 3 lat emotka
0 0

assal

#6558870 Napisano: 23.12.2018 12:32:38
Andii: Na butelce jest informacja o loterii, na kapslu kod. Tylko te butelki biorą udział w konkursie. W Krakowie są już nowe piwa w Tesco emotka
1 andii 0

pioge7

#6558873 Napisano: 23.12.2018 12:49:10
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na loterie https://www.nivea...ria-rossmann#loteria można było zgłosić zakup produktu NIVEA TOODIES ?

mam to samo. zgłosiłam, odesłałam dane bo był mejl o kosmetyczne i nie ma mnie na liście, kosmetyczki też brak emotka

Dziwne, chyba mydła sie nie liczyły tylko... Napsialem do nich czekam na info 
0 0

caramela

#6558896 Napisano: 23.12.2018 18:29:29
bezaczek7 napisał(a):

caramela napisał(a):

Jak kupiłam 2 x dwupaki z coca-coli z Biedronki to mogę zgłosić taki paragon? W regulaminie pisze, że wielopaki teżz, ale wolę się upewnić emotka

Otrzymalam mailem informacje od organizatora, ze 2 dwupaki moge zglosic do loterii jako zakup 4 wymaganych produktow. Tak tez uczynilam, choc na razie nie wygralam emotka

Dzięki za odpowiedź emotka  
0 0

mysia

#6558901 Napisano: 23.12.2018 19:22:36
mountain napisał(a):

Mysia napisał(a):

synk napisał(a):

a może ktoś zdradzi co w tym sezonie łapało w Heńku? 2 lata temu wygrywałem, rok temu również - a w tym roku ni huhu?

To samo, ale była duża konkurencja emotka  

a ja jeszcze w Heńku nic nie wygrałam od 3 lat emotka

Za rok pisz duuużo zgłoszeń, może się w końcu uda emotka
0 0

marfiusza

#6558916 Napisano: 23.12.2018 22:30:27
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie identyczna sytuacja...
0 0

margo1

#6558921 Napisano: 24.12.2018 00:00:47
Czy w Stock trzeba zachować butelkę z tym kodem kreskowym? Czy wystarczy sam paragon gdy się wygra?
0 0

prosiaczek

#6558923 Napisano: 24.12.2018 00:13:05
marfiusza napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie identyczna sytuacja...

Też napisałam teraz. Macałam w sklepie - fajna ta kosmetyczka
0 0

agakaz2

#6559015 Napisano: 25.12.2018 14:15:45
andii napisał(a):

Heniuś wrzucił wyniki -już do końca emotka

no i niestety kicha
2 andii, androm 0

synk

#6559019 Napisano: 25.12.2018 16:30:15
no to trzeba zostać abstynentem, Heniek nie dał ani paczuszki...
0 0

ola120

#6559020 Napisano: 25.12.2018 16:54:35
Tumargo1 napisał(a):

Czy w Stock trzeba zachować butelkę z tym kodem kreskowym? Czy wystarczy sam paragon gdy się wygra?

Wygrałam butelkę i miałam tylko odesłać dane.
0 0

margo1

#6559024 Napisano: 25.12.2018 18:22:44
ola120 napisał(a):

Tumargo1 napisał(a):

Wygrałam butelkę i miałam tylko odesłać dane.

Dzięki  za odpowiedź
0 0

inter81

#6559035 Napisano: 25.12.2018 21:43:01
walicie po 100 zgłoszeń na łep z hajneken i myslicie że każde wnikliwie czytają? to tez są ludzie wrzucą ileś i wylosują a nie siedza do 23 każdego dnia i wybierają najlepsze dlatego jak wysyłacie mase większa szansa na wygraną, gdyby była autoryzacja na kod z kapsla wtedy nie mieliby spamu
0 0

Gość: gosia16

#6559040 Napisano: 25.12.2018 22:31:22
inter81 napisał(a):

walicie po 100 zgłoszeń na łep z hajneken i myslicie że każde wnikliwie czytają? to tez są ludzie wrzucą ileś i wylosują a nie siedza do 23 każdego dnia i wybierają najlepsze dlatego jak wysyłacie mase większa szansa na wygraną, gdyby była autoryzacja na kod z kapsla wtedy nie mieliby spamu

Ja na mój "łep" wrzuciłam tylko dwa przez dwa ostatnie dni i wygrałam.

Gość: mariolakal

#6559048 Napisano: 26.12.2018 00:17:32
inter81 napisał(a):

Na moją zasraną łepetynę + lenistwo 1 zgłoszenie dziennie to już było za dużo, a jednak udało mi się dwa razy /w tym drugi raz na syna, gdyż na siebie przestałam wysyłać po wygranej/... Nie wyobrażam sobie myśleć zby dużo i wysyłać po kilka zgłoszeń dziennie, a co dopiero setkę... emotka
0 0

Gość: gosia16

#6559055 Napisano: 26.12.2018 09:43:55
superloser napisał(a):

mariolakal napisał(a):

inter81 napisał(a):

Na moją zasraną łepetynę + lenistwo 1 zgłoszenie dziennie to już było za dużo, a jednak udało mi się dwa razy /w tym drugi raz na syna, gdyż na siebie przestałam wysyłać po wygranej/... Nie wyobrażam sobie myśleć zby dużo i wysyłać po kilka zgłoszeń dziennie, a co dopiero setkę...  emotka

Spam sie odrzuca - inter81, drugie takie same lub podobne życzenia program może odrzucić.

Jedyny wstyd, że kolejna agencja wykorzystuje pracowników nie tylko w nocy ale i w Święta. Brak poszanowania pracownika. I z pewnością nie można oczekiwać profesjonalizmu, jak "komisja konkursowa" w domu pracuje po godzinach.
Ani Albedo, ani Avanti, Streemline, Smolar - mimo błędów organizacyjnych, nigdy nie przysyłają wyników po 18ej, ani w weekend a tym bardziej w Święta Bożego Narodzenia. Porażka, kiedy pracodawca tak publicznie wykorzystuje pracowników.

Masz rację z tym wykorzystywaniem .Skandal.Pozdrawiam z pracy.
2 mia, masza 0

synk

#6559062 Napisano: 26.12.2018 11:50:51
superloser napisał(a):

Ani Albedo, ani Avanti, Streemline, Smolar - mimo błędów organizacyjnych, nigdy nie przysyłają wyników po 18ej, ani w weekend a tym bardziej w Święta Bożego Narodzenia. Porażka, kiedy pracodawca tak publicznie wykorzystuje pracowników.

a może po stronie informatycznej siedzą "innowiercy"? Np. firma TATA która zatrudnia Hindusów - oni nie mają tych świąt. Albo prawosławni - ci mają święta za 2 tygodnie (np. Estonia posiada również centra outsourcingowe). nie ma co oceniać po sobie emotka
Troszkę elastyczności w multikulturowym środowisku europejskim....

synk

#6559115 Napisano: 26.12.2018 20:44:06
superloser napisał(a):

Przydało by ci sie troche logiki oraz szacunku do innych wyznań. 
Co ma Estonia do wyników z Heinekena wczoraj opublikowanych?
Co mają, cyt "innwiercy" do NAV  albo Brandcomm- "niby" agencje, które po nocach wysylają wyniki? Co ci ludzie mają w umowach?
Praca 24/7 ? W domu siedzą w komisjach czy pojedyńczo decydują? Kumpli obdarują, bo nikt nie pilnuje a norma przyznanych nagród będzie.

Środowisko mulitikulturowe nic nie ma do zabierania roboty do domu, bo w biurze sie ktoś nie wyrobił. Skoro właściciel agencji traktuje tak swoich pracowników, to widać później po wynikach jak tym pracownikom zależy. 

Ps. To w której Agencji taka multikulturowość jest zatrudniona? To by tłumaczyło nagradzanie prac analfabetów - równy poziom znajomości języka.

Alkohol miesza ...

.nie qmasz co piszę. Przecież nie informatyk wybiera winnerów (teoretycznie), zazwyczaj humanista nie ogarnia jak dodać dane do edytowanego kodu html. Nie wiesz kiedy wybierano teksty, wiesz tylko kiedy dokonano roboty informatycznej...Więc wyluzuj - z tym alkoholem pojechałeś po bandzie, wyszedłeś na chama i buraka...to że ty "mieszasz" w święta alkohol nie znaczy że inni mieszają - znów oceniasz wg siebie...
0 0

asantesana

#6559116 Napisano: 26.12.2018 21:13:38
superloser napisał(a):

synk napisał(a):

superloser napisał(a):

a może po stronie informatycznej siedzą "innowiercy"? Np. firma TATA która zatrudnia Hindusów - oni nie mają tych świąt. Albo prawosławni - ci mają święta za 2 tygodnie (np. Estonia posiada również centra outsourcingowe). nie ma co oceniać po sobie emotka
Troszkę elastyczności w multikulturowym środowisku europejskim....

Przydało by ci sie troche logiki oraz szacunku do innych wyznań. 
Co ma Estonia do wyników z Heinekena wczoraj opublikowanych?
Co mają, cyt "innwiercy" do NAV  albo Brandcomm- "niby" agencje, które po nocach wysylają wyniki? Co ci ludzie mają w umowach?
Praca 24/7 ? W domu siedzą w komisjach czy pojedyńczo decydują? Kumpli obdarują, bo nikt nie pilnuje a norma przyznanych nagród będzie.

Logiki, to zdecydowanie brakuje Tobie. Czy jak dostajesz minute po północy 50 spamów na maila, to znaczy, że wszystkie te firmy zatrudniają pracowników na nocną zmianę , którzy stukają ręcznie maile?