Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ramaja

#6560712 Napisano: 03.01.2019 18:18:16
ja im odpisałam zeby se tą puszke w d..... wsadzili a jak głowna wygram to na Owsiaka niech przekaża bo juz im dwa razy opisany paragon odsyłałam emotka )))

Gość: asia56

#6560713 Napisano: 03.01.2019 18:20:47
Czy ma może już ktoś przelew na kartę z konkursu Ferrero 500 zł (rezerwa?)
0 0

termitek99

#6560715 Napisano: 03.01.2019 18:28:13
superloser napisał(a):

slomkab napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Tez dostaliscie maile z cukru krolewskiego o wysłaniu wszystkich skanów? 

Tez mam ciekawe po co to

Żeby Cie ośmieszyć. Następnym razem zamiast królewskiego cukru za 3zl kup sobie Lotto. Zdrowiej dla ciała i umysłu. I nigdzie latać za pieczątkami nie musisz.

Całe szczęście nie wygrałem tej puszki  emotka  Ufffff...

misiamarysia

#6560744 Napisano: 03.01.2019 19:53:00
misiamarysia napisał(a):

Czy w konkursie Kropka TV Biedronki dostajecie jakiegoś zwrotnego SMSa?
Ja wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i nic nie przyszło.

Przepraszam za natarczywość, ale może jednak ktoś zgłaszał się do tego konkursu (powyżej) ? Proszę o odpowiedź, czy przychodzi jakiś SMS zwrotny (nie chodzi o ten na początku, tylko po udzieleniu odpowiedzi na pytanie).
1 faworek 0

silvia8

#6560746 Napisano: 03.01.2019 19:57:14
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Przepraszam za natarczywość, ale może jednak ktoś zgłaszał się do tego konkursu (powyżej) ? Proszę o odpowiedź, czy przychodzi jakiś SMS zwrotny (nie chodzi o ten na początku, tylko po udzieleniu odpowiedzi na pytanie).

Tak, przychodzi SMS, początek "Dziękujemy za udział w konkursie."

masza

#6560747 Napisano: 03.01.2019 19:57:41
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mi też nic nie przyszło emotka

faworek

#6560753 Napisano: 03.01.2019 20:16:31
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

"Dziekujemy za udzial w konkursie! Zachecamy do pobrania naszej aplikacji Kropka TV z aktualnym programem telewizyjnym..."

monkakk

#6560758 Napisano: 03.01.2019 20:56:12
faworek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

"Dziekujemy za udzial w konkursie! Zachecamy do pobrania naszej aplikacji Kropka TV z aktualnym programem telewizyjnym..."

U mnie na t-mobile też nic....

misiamarysia

#6560760 Napisano: 03.01.2019 21:16:48
monkakk napisał(a):

faworek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

monkakk napisał(a):

faworek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

U mnie również T-Mobile, no trudno, jak to mówią "obejdzie się", tylko szkoda kasy wydanej na SMSy
1 monkakk 0

monkakk

#6560761 Napisano: 03.01.2019 21:18:34

U mnie również T-Mobile, no trudno, jak to mówią "obejdzie się", tylko szkoda kasy wydanej na SMSy

Dziwne to, pierwsze dwie zwrotki dochodziły ... emotka
0 0

faworek

#6560762 Napisano: 03.01.2019 21:24:07
monkakk napisał(a):

Dziwne to, pierwsze dwie zwrotki dochodziły ...  emotka

Dziwne to... A nie wiąże się to z tą zmianą przepisów od 13 grudnia?? Bo np. Orange mnie zablokowało i dostałam smsa, że wyczerpałam limit smsów premium (przekroczyłam 35zł miesięcznie)? 
https://dziennikz...twiejsza/ar/13738514
0 0

monkakk

#6560764 Napisano: 03.01.2019 21:36:21
faworek napisał(a):

monkakk napisał(a):

Dziwne to, pierwsze dwie zwrotki dochodziły ...  emotka

Dziwne to... A nie wiąże się to z tą zmianą przepisów od 13 grudnia?? Bo np. Orange mnie zablokowało i dostałam smsa, że wyczerpałam limit smsów premium (przekroczyłam 35zł miesięcznie)? 
https://dziennikz...twiejsza/ar/13738514

U mnie do limitu daaaaleko emotka
1 faworek 0

monkakk

#6560767 Napisano: 03.01.2019 21:40:25
Teraz jeszcze lepsza akcja z Orange :) 

najpierw sms: UPS...tu niczego nie ma... , sekunde pozniej zwrotka, którą ma faworek, a nastpnie sms: Aby zalgowac sie do konkursu wyslij: bla bla na nr 72012 emotka
0 0

@gnieszk@

#6560768 Napisano: 03.01.2019 21:46:07
monkakk napisał(a):

najpierw sms: UPS...tu niczego nie ma... , sekunde pozniej zwrotka, którą ma faworek, a nastpnie sms: Aby zalgowac sie do konkursu wyslij: bla bla na nr 72012  emotka

No waśnie ja miałam wczoraj w Play  takie Upss i za chwilę zwrotkę "dziękujemy,,,"
0 0

faworek

#6560769 Napisano: 03.01.2019 21:49:13
@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

najpierw sms: UPS...tu niczego nie ma... , sekunde pozniej zwrotka, którą ma faworek, a nastpnie sms: Aby zalgowac sie do konkursu wyslij: bla bla na nr 72012  emotka

No waśnie ja miałam wczoraj w Play  takie Upss i za chwilę zwrotkę "dziękujemy,,,"

a to też raz tak miałam jak przekroczyłam 160 znaków emotka  ale chyba dotarło grom ich wie ;D 
P.S. Ten limit włączył mi się w najgorszym momencie w Orange emotka  miałam doładowane konto, pykam na Sylwestra z Polsatem, wysłałam 3 smsy i mnie dziady zablokowali emotka  także się naklęłam w Starym Roku jeszcze ;D
1 @gnieszk@ 0

Gość: maggie

#6560770 Napisano: 03.01.2019 21:54:35
[quote=To samo. Orange. Mam nadzieję, że doszło, bo kasa z konta wykorzystana cała i muszę doładować.

faworek]
@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

a to też raz tak miałam jak przekroczyłam 160 znaków emotka  ale chyba dotarło grom ich wie ;D 
0 0

forget-me-not

#6560775 Napisano: 03.01.2019 22:35:58
Czy w konkursie "Milka ze skoczkami" w Biedronce w miejscu adres sklepu wpisujecie samą ulicę czy ulicę i miejscowość? 
0 0

ninakow7712

#6560776 Napisano: 03.01.2019 22:37:30
asia56 napisał(a):

Czy ma może już ktoś przelew na kartę z konkursu Ferrero 500 zł (rezerwa?)

ja ciągle nie mam doładowanej, doszła 28/12
0 0

marfiusza

#6560779 Napisano: 03.01.2019 22:49:12
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na loterie https://www.nivea...ria-rossmann#loteria można było zgłosić zakup produktu NIVEA TOODIES ?
zgłosiłem, wygrałem kosmetyczkę a na liście zwycięzców mnie nie ma emotka

mam to samo. zgłosiłam, odesłałam dane bo był mejl o kosmetyczne i nie ma mnie na liście, kosmetyczki też brak emotka

Dzisiaj otrzymałam maila: 
"Otrzymaliśmy wszystkie niezbędne informacje.Dziękujemy.Wysyłka nagrody planowana jest na 04.01.2019r. Pozdrawiamy,Zespół NIVEA"

Ale na liście zwycięzców nadal mnie nie ma...
1 pioge7 0

lookaso

#6560781 Napisano: 03.01.2019 23:16:20
forget-me-not napisał(a):

Czy w konkursie "Milka ze skoczkami" w Biedronce w miejscu adres sklepu wpisujecie samą ulicę czy ulicę i miejscowość? 

Samą ulicę, miejscowość mają z wcześniejszego pola emotka