Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stamp2

#6563258 Napisano: 13.01.2019 12:22:37
kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

emotka a moze im sie pomylilo ? emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

O! A ja właśnie planowałam zasiąść do mojego pierwszego zgłoszenia....  emotka

dodali sprostowanie lecz trochę skomplikowane jak dla mnie emotka
Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursie „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy.

może mają tu wtyke?emotka nie wiem w jakim jezyku to sprostowanie-w polskim raczej nieemotka
1 lookaso 0

lookaso

#6563260 Napisano: 13.01.2019 12:32:33
stamp2 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursie „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy.

może mają tu wtyke? emotka nie wiem w jakim jezyku to sprostowanie-w polskim raczej nie emotka

Sprostowali emotka  
"Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursu „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy."

To teraz prosimy o dodanie "n" w słowie "kokursu"  emotka
1 kkbt 0

Gość: kermit

#6563262 Napisano: 13.01.2019 12:38:57
lookaso napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Dziękujemy.

może mają tu wtyke? emotka nie wiem w jakim jezyku to sprostowanie-w polskim raczej nie emotka

Sprostowali emotka  
"Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursu „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy."

Nie mogą. Bo KOKURS to właśnie loteria udająca konkurs emotka

masza

#6563263 Napisano: 13.01.2019 12:40:21
[quote=
kermit]
lookaso napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Dziękujemy.

Sprostowali emotka  
Dziękujemy."

Nie mogą. Bo KOKURS to właśnie loteria udająca konkurs emotka

emotka   W Karlsbad takie numery emotka

edzia21

#6563265 Napisano: 13.01.2019 12:49:49
U nich to standard. Ostatnio tez "losowali" glowne - ekspresy z Jacobs w C4. Informowali o tym otwarcie podczas rozmowy emotka
0 0

cudaczek121

#6563266 Napisano: 13.01.2019 12:54:17
W konkursie Fantasia z fotelami fajnie się Organizator zachował,że skoro w wyniku błędu ludzie dostali info o wygranym fotelu a nie łyżeczki, to im wszystkim da po fotelu i niech się bujają emotka Chociaż z drugiej strony, skoro w regulaminie jest napisane o 1 fotelu na etap i na dodatek podana data wybierania zwycięzcy fotela, tzn, że uczestnicy konkursu niedokładnie przeczytali regulamin.Pamiętam,kiedyś była podobna akcja w jakimś konkursie,że Organizator błędnie wysłał do wszystkich info,że wygrali kasę,ale jednak tej kasy wszystkim "laureatom" poinformowanym mailowo, kasy nie dał.
0 0

ktosiu

#6563267 Napisano: 13.01.2019 13:00:16
W konkursie Fantasii chyba nikt z nas nie czuł się poszkodowany, że zabierają nam "wygrane" fotele. Wiemy przecież, że był 1 misiaa na etap, a ten trwał w momencie informowania nas o wygranej. Decyzję sponsora rozumiem więc w kategoriach bardzo fajnego, marketingowego gestu, a nie jako reakcję na nasze oburzenie, bo tego nie było emotka  Nie zmienia to faktu, że ogromnie cieszy ta nagroda i buduje pozytywne skojarzenie z marką :)

masza

#6563273 Napisano: 13.01.2019 14:47:34
cudaczek121 napisał(a):

W konkursie Fantasia z fotelami fajnie się Organizator zachował,że skoro w wyniku błędu ludzie dostali info o wygranym fotelu a nie łyżeczki, to im wszystkim da po fotelu i niech się bujają emotka Chociaż z drugiej strony, skoro w regulaminie jest napisane o 1 fotelu na etap i na dodatek podana data wybierania zwycięzcy fotela, tzn, że uczestnicy konkursu niedokładnie przeczytali regulamin.Pamiętam,kiedyś była podobna akcja w jakimś konkursie,że Organizator błędnie wysłał do wszystkich info,że wygrali kasę,ale jednak tej kasy wszystkim "laureatom" poinformowanym mailowo, kasy nie dał.

IQ Marketing - z rezerwą termosow z Milki wysłał  błędne @ o wygranej 200 zł z Prince Polo - i też nie dali....emotka emotka
0 0

notta

#6563282 Napisano: 13.01.2019 15:57:15
Wysyłał ktoś sms na konkurs „Jedź z rodziną w Nowy Rok!”? Zwrotki przychodzą?
0 0

magie1982

#6563289 Napisano: 13.01.2019 16:42:49
Czy w Captain Jack można wygrać dwa razy na jedne dane?
0 0

lowmacp

#6563290 Napisano: 13.01.2019 16:44:10
magie1982 napisał(a):

Można, ale w różnych etapach.
0 0

magie1982

#6563291 Napisano: 13.01.2019 16:45:10
lowmacp napisał(a):

magie1982 napisał(a):

dzięki!
0 0

ren

#6563295 Napisano: 13.01.2019 16:53:05
Cieszymy się z drobnych a kto wygrał np samochód 
0 0

lowmacp

#6563315 Napisano: 13.01.2019 18:55:32
magie1982 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

magie1982 napisał(a):

dzięki!

Chyba, że wygrasz na te dane nagrodę tygodniową główną  emotka
11.Jeden Uczestnik może wygrać w całym Konkursie wyłącznie jedną Nagrodę TygodniowąGłówną i jedną Nagrodę Tygodniową II stopnia w każdym z Etapów.
1 magie1982 0

Gość:

#6563317 Napisano: 13.01.2019 19:03:37
Czy w loterii 'Tak smakuje wygrana" zgłasza się numer paragonu czy systemowy?
0 0

karkocka

#6563318 Napisano: 13.01.2019 19:04:41
Andzik napisał(a):

nr paragonu ten na przeciwko daty
0 0

Gość:

#6563323 Napisano: 13.01.2019 19:27:24
karkocka napisał(a):

Andzik napisał(a):

nr paragonu ten na przeciwko daty

Dzięki.
0 0

zabcia0410

#6563332 Napisano: 13.01.2019 20:27:19
mariolakal napisał(a):

damiangoogle napisał(a):

Jeżeli ktoś nie dostał jeszcze nagrody z Tyskiego w Biedronce, to nie dostanie jak o nią nie zawalczy.
Trzeba pisać do Kompanii Piwowarskiej

poczta@kp.pl,biuro.prasowe@kp.pl,
reklamacje@kp.pl,sprzedaz@kp.pl,wizerunek@kp.pl,

Oni przekazują dalej i się nagrodę dostaje. Inaczej nie ma opcji.
Kropka Bordo rozdała 2 razy wiecej nagród niż mieli, niby bład na stronie który im genialnie podniosł efekty promocji, bo ludzie kupowali jak szaleni by znow wygrac wirtualna nagrodę.

Pytanie do osób, które nie otrzymały e-maila z gratulacjami, a po wysłaniu zgłoszenia pojawiła się tzw. ciemna/czarna strona i tym samym nie otrzymały nagrody chociaż paragon odesłały, gdyż figurowały na liście zwycięzców: czy w reklamacji oprócz screena z ówczesną listą nagrodzonych i skanu paragonu wspominacie o w/w. braku e-maila i tej zagadkowej stronie ? /ewentualnie o telefonicznym info od Kropki żeby mimo wszystko odesłać paragon/ ? emotka

reklamacje wysłałam zobaczymy co dalej, na listy do Kropki Bordo mam czas do 10 lutego,jakby nie było to koszt kolejnych listów poleconych
0 0

aspartaqs

#6563356 Napisano: 14.01.2019 07:29:43
Dlaczego nie można wejść na stronę www.milkaznaszymi.pl ? Wyskakuje mi okienko Microsoft Edge z prośbą o nazwę użytkownika i hasło. O co kaman?
0 0

bocin

#6563359 Napisano: 14.01.2019 08:03:35
aspartaqs napisał(a):

Dlaczego nie można wejść na stronę www.milkaznaszymi.pl ? Wyskakuje mi okienko Microsoft Edge z prośbą o nazwę użytkownika i hasło. O co kaman?

Do rozpoczęcia możliwości wysyłania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu, więc przypuszczam, że póki co dostęp mają tylko jacyś admini.
0 0