Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katake

#6563120 Napisano: 12.01.2019 14:53:21
Czy na paragonach Starsów musi jasno być napisane Star?Nie widzę zapisu w regulaminie.
0 0

ninakow7712

#6563123 Napisano: 12.01.2019 15:29:56
katake napisał(a):

Czy na paragonach Starsów musi jasno być napisane Star?Nie widzę zapisu w regulaminie.

jak była edycja w ubiegłym roku i miałam na paragonie "chrupki" to napisałam do nich i odpisali, że w razie wygranej będę musiała mieć potwierdzenie ze sklepu, ze to były STARY... także lepiej, żeby była nazwa
0 0

Gość: mariolakal

#6563142 Napisano: 12.01.2019 18:09:21
damiangoogle napisał(a):

Jeżeli ktoś nie dostał jeszcze nagrody z Tyskiego w Biedronce, to nie dostanie jak o nią nie zawalczy.
Trzeba pisać do Kompanii Piwowarskiej

poczta@kp.pl,biuro.prasowe@kp.pl,
reklamacje@kp.pl,sprzedaz@kp.pl,wizerunek@kp.pl,

Oni przekazują dalej i się nagrodę dostaje. Inaczej nie ma opcji.
Kropka Bordo rozdała 2 razy wiecej nagród niż mieli, niby bład na stronie który im genialnie podniosł efekty promocji, bo ludzie kupowali jak szaleni by znow wygrac wirtualna nagrodę.

Pytanie do osób, które nie otrzymały e-maila z gratulacjami, a po wysłaniu zgłoszenia pojawiła się tzw. ciemna/czarna strona i tym samym nie otrzymały nagrody chociaż paragon odesłały, gdyż figurowały na liście zwycięzców: czy w reklamacji oprócz screena z ówczesną listą nagrodzonych i skanu paragonu wspominacie o w/w. braku e-maila i tej zagadkowej stronie ? /ewentualnie o telefonicznym info od Kropki żeby mimo wszystko odesłać paragon/ ?emotka
1 maryam 0

caramela

#6563146 Napisano: 12.01.2019 18:32:05
Czy może było rozstrzygnięcie konkursu Duracell z carrefoura?
0 0

ren

#6563163 Napisano: 12.01.2019 19:46:37
Cześć  ja brałam udział w loterii kubek pełen nagród z moimi pracownikami .Wysłałam 4 tysiące kodów i zupełnie nic wielka porażka i rozczarowanie 
0 0

alan84

#6563168 Napisano: 12.01.2019 20:30:40
ren napisał(a):

Cześć  ja brałam udział w loterii kubek pełen nagród z moimi pracownikami .Wysłałam 4 tysiące kodów i zupełnie nic wielka porażka i rozczarowanie 

widocznie za malo wyslalas.

mia

#6563169 Napisano: 12.01.2019 20:35:09
damiangoogle napisał(a):

Jeżeli ktoś nie dostał jeszcze nagrody z Tyskiego w Biedronce, to nie dostanie jak o nią nie zawalczy.
Trzeba pisać do Kompanii Piwowarskiej
poczta@kp.pl,biuro.prasowe@kp.pl,
reklamacje@kp.pl,sprzedaz@kp.pl,wizerunek@kp.pl,

Oni przekazują dalej i się nagrodę dostaje. Inaczej nie ma opcji.
Kropka Bordo rozdała 2 razy wiecej nagród niż mieli, niby bład na stronie który im genialnie podniosł efekty promocji, bo ludzie kupowali jak szaleni by znow wygrac wirtualna nagrodę.

Masz na myśli, żeby na wszystkie te maile napisać jednocześnie emotka , czy na dowolny z nich?
Tak czy inaczej, jak jutro wrócę z pracy to rąbnę elaborat. Dziś już nie mam siły na szukanie dat, numerów paragonu itd.
Dzięki! emotka
0 0

Gość: 1Mamcia

#6563175 Napisano: 12.01.2019 21:00:03
caramela napisał(a):

Czekamy
0 0

caramela

#6563176 Napisano: 12.01.2019 21:00:50
1Mamcia napisał(a):

caramela napisał(a):

Czekamy

Dzięki za odpowiedź emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6563179 Napisano: 12.01.2019 21:03:01
bruce napisał(a):

ren napisał(a):

emotka emotka  Nie kojarzę w tym momencie nawet tego konkursu, ale ta ilość mnie powaliła... Czy jest sens brać udział w pojedynkę w czymkolwiek przy takich tysiącach tysięcy?  emotka emotka

Jest emotka  Moja znajoma wysłała pierwszy i jedyny kod na Alemtte i wygrała 1000 zł, ja już trzecią edycję wysyłam dosyć sporo i ani razu tysiak nie wpadł emotka  I dziwie mnie jak ktoś wyśle więcej zgłoszeń na loterie i wydaje mu się, że to jest gwarancja wygranej. Przecież na loteriach zgłoszenia idą często w setkach tysięcy. Nie ma żadnej gwarancji, że się trafi. Większa livzba zgłoszeń do niczego nie obliguje emotka  

isiulka

#6563180 Napisano: 12.01.2019 21:04:46
alan84 napisał(a):

ren napisał(a):

emotka
musisz mieć naprawdę dużo szczęścia w miłości emotka
A wystarczyło przeczytać regulamin, że wygrywa tylko pierwsze 2 tysiące zgłoszeń emotka

magalan83

#6563197 Napisano: 12.01.2019 22:01:05
Jest teraz jakiś konkurs z farbami ściennymi? W poniedziałek mam zamiar kupić i nie wiem czy mogę paragon potem wykorzystac   emotka
0 0

isiulka

#6563209 Napisano: 12.01.2019 22:46:22
superloser napisał(a):

isiulka napisał(a):

alan84 napisał(a):

ren napisał(a):

emotka
musisz mieć naprawdę dużo szczęścia w miłości emotka
A wystarczyło przeczytać regulamin, że wygrywa tylko pierwsze 2 tysiące zgłoszeń  emotka

Z 4tys zgłoszonych kubków to raczej gra sie o samochód a nie 50zl. I jak wygrywa 2tys zgłoszeń, skoro pula to 509 nagród? 

emotka

Dam Ci zagadkę emotka
Do sklepu ze skórzaną galanterią wchodzi facet, kupuje rękawiczki za 78 zł i płaci 100 zł banknotem.
Sprzedawczyni zerka do kasy i okazuje się, że nie ma jak wydać. Bierze więc 100 zł banknot i leci rozmienić ją do znajomej ze sklepu obok. Wraca, wręcza klientowi 22 zł reszty. Klient bierze rękawiczki i od chodzi.

Za moment do jej sklepu wpada znajoma z krzykiem, że banknot 100 zł, który jej rozmieniała jest fałszywy.

I kasjerka zaczyna liczyć straty bo i znajomej teraz trzeba oddać 100 zl, rękawiczki wydane, reszta wydana... liczy i liczy nie nie może się doliczyć.

Ile tak naprawdę jest stratny sklep na powyższej transakcji?

Jak znasz odpowiedź to znaczy że jest sens Ci cokolwiek tłumaczyć emotka
0 0

pioge7

#6563229 Napisano: 13.01.2019 08:55:54
Nie wiem gdzie wpisać także wpisuje tu
Chyba często odwiedzany wątek

Na Twitterze jest akcja
Wpisujemy
#MastercardGrazWOŚP i mastercard przekaże za każdego tweeta 5 zł na konto WOŚP.

Więc zapraszam, dużo osób ma z was tam konto więc warto emotka
3 jokan, kkbt, nswe69 0

jokan

#6563231 Napisano: 13.01.2019 09:29:07
pioge7 napisał(a):

Nie wiem gdzie wpisać także wpisuje tu
Chyba często odwiedzany wątek

Na Twitterze jest akcja
Wpisujemy
#MastercardGrazWOŚP i mastercard przekaże za każdego tweeta 5 zł na konto WOŚP.

Więc zapraszam, dużo osób ma z was tam konto więc warto emotka

twittnęłam emotka

stamp2

Gość: Halszka

#6563236 Napisano: 13.01.2019 09:50:18
Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

emotka a moze im sie pomylilo ? emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

O! A ja właśnie planowałam zasiąść do mojego pierwszego zgłoszenia.... emotka
0 0

ren

#6563241 Napisano: 13.01.2019 10:29:29
Stoi pan ze smolara i widzimy tył kompa ,Pan podaje wylosowany numer telefonu laureata i to jest losowanie jawne trochę dziwnie to wygląda !
2 jokan, Ferdia 0

kaka72

#6563247 Napisano: 13.01.2019 11:24:16
Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

emotka a moze im sie pomylilo ? emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

O! A ja właśnie planowałam zasiąść do mojego pierwszego zgłoszenia....  emotka

dodali sprostowanie lecz trochę skomplikowane jak dla mnieemotka
Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursie „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy.
1 jokan 0

luko922

#6563257 Napisano: 13.01.2019 12:16:49
Już trzeci kod z Captain Jack nie wchodzi i wyskakuje powiadomienie, że kod niepoprawny. A NA PEWNO jest poprawny i NA PEWNO nie był zużyty. Ktoś też ma podobne problemy? emotka

EDIT: pomogli na FB - jedno zero okazało się literą Q. 
0 0