Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6569975 Napisano: 08.02.2019 15:56:51
Czy do Pudluszki jest ograniczenie w ilości znakow ? To sms zawsze bylo 160 ale tu nic nie widzę w regulaminie emotka
0 0

termitek99

#6569977 Napisano: 08.02.2019 15:59:52
pikawka napisał(a):

Czy do Pudluszki jest ograniczenie w ilości znakow ? To sms zawsze bylo 160 ale tu nic nie widzę w regulaminie  emotka

Na telefonie informują że jest, na maila informują że nie ma.
0 0

e-e

#6569981 Napisano: 08.02.2019 16:03:22
[quote=23.01 była wygrana dane odesłane od razu i dopiero w tym tygodniu uzupełnili na liście zwycięzców, mimo, że inne osoby już tam widniały jakiś czas emotka  także spokojnie:)

cala-w-trawie]
Agnes napisał(a):

katrin1 napisał(a):

29 stycznia wygrałam bluzę Oreo, nie ma mojego imienia i kodu na liście nagród z tego dnia, dane odesłałam formularzem w regulaminowym czasie,  czy ktoś ma podobnie?

mnie tez nie ma

Mnie z 4 lutego też nie ma emotka  
0 0

renasyrena

#6570038 Napisano: 08.02.2019 19:57:44
lolaxpx napisał(a):

helcia85 napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Wawel- ITM Dużo dobrego do wygrania- czy w oświadczeniu trzeba podawać PESEL czy nr dow. osobistego? Na jaki e mail trzeba to odesłać? Nie dostałam Sms tylko babka automat tel przekazała mi wiadomość.

Telefonicznie mieli tylko informować zwycięzcę nagrody głównej....czyżby samochód wygrałaś? emotka

Dobrze by było emotka Jednak podałam im nr tel stacjonarnego i nie mogli przysłać sms. Dzwoniła tylko babka automat. Sepleniła niewyraźnie i praktycznie nic nie wiem z tego. Dostałam e maila z załącznikami i nie wiem na jaki adres odesłać im te oświadczenia i po co im PESEL.

A w mailu nie pisze jaki rodzaj nagrody?

Pisze- "Gratulujemy wygranej nagrody dnia w konkursie Wawel - Dużo dobrego do wygrania!"

W moich Oświadczeniach jest z kolei miejsce na podanie Dowodu Osobistego... Też tak macie?
0 0

renasyrena

#6570045 Napisano: 08.02.2019 20:14:14
lolaxpx napisał(a):

helcia85 napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Wawel- ITM Dużo dobrego do wygrania- czy w oświadczeniu trzeba podawać PESEL czy nr dow. osobistego? Na jaki e mail trzeba to odesłać? Nie dostałam Sms tylko babka automat tel przekazała mi wiadomość.

Telefonicznie mieli tylko informować zwycięzcę nagrody głównej....czyżby samochód wygrałaś? emotka

Dobrze by było emotka Jednak podałam im nr tel stacjonarnego i nie mogli przysłać sms. Dzwoniła tylko babka automat. Sepleniła niewyraźnie i praktycznie nic nie wiem z tego. Dostałam e maila z załącznikami i nie wiem na jaki adres odesłać im te oświadczenia i po co im PESEL.

Pisze- "Gratulujemy wygranej nagrody dnia w konkursie Wawel - Dużo dobrego do wygrania!"

Czy w formularzu "Oświadczenie" macie również miejsce na podanie numeru Dowodu Osobistego? 
I czy Wasze Oświadczenia - już po otwarciu W PASKU(!) oznaczone są jako:
Oświadczenie Zwycięzcy Konkurs Wawel oraz
Protokół odbioru nagrody głównej w postaci samochodu osobowego?
Pewnie wszyscy mają to samo, ale chciałam się upewnić...
Co prawda w treści maila wyraźnie pisze o nagrodzie dziennej, ale... nadzieja umiera ostatnia...
0 0

mysia

#6570051 Napisano: 08.02.2019 20:49:31
superloser napisał(a):

Mysia napisał(a):

superloser napisał(a):

Obrzydziliście mi ten konkurs  emotka  

Jury NIE WYBIERA laureata 100.000zl. Więc niczym Avanti nie moze zaskoczyc, bo regulaminu nie zmieni. A jesli zostaniesz 1 z tych 5 to bedziesz szukać głosów gdzie sie da, prawda???

Ja mam nadzieję, że będzie jakaś weryfikacja głosów, bo dostać 100tyś kupując głosy nawet i za 10tyś to dla mnie porażka. Już sam fakt 100tyś za foto chrupka! emotka Już chyba lepiej by było, żeby głosować mogli tylko laureaci tygodniowych, albo żeby wybierała komisja... Szkoda, że tej głownej nie rozbili na mniejsze emotka

Na czym ta weryfikacja ma niby polegać? 
Teraz zakładasz konto na Nowaka, Kowalskiego, Pawlaka itp. A później masz zaplecze 100-200 głosów na handel. Tak jak masz tych co grają na nowe konta w Belvita. Czy IQ Marketing weryfikuje? 

Weryfikacja danych na stolik, a głosów na 100tyś... Unikam konkursów na głosy, ale w 2 w których brałam udział dokonano weryfikacji i zmieniono miejsca emotka m.in. tvn selfie wygrałam dzienną, później było głosowanie i po weryfikacji pozmieniano miejsca. Można przecież m.in. sprawdzać ip, potwierdzać dane, a nawet sprawdzić z jakiego urządzenia jest oddany głos. Zresztą jeszcze nie mam 10tysi to co się martwię emotka
0 0

slomkab

#6570052 Napisano: 08.02.2019 20:51:14
renasyrena napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

helcia85 napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Czy w formularzu "Oświadczenie" macie również miejsce na podanie numeru Dowodu Osobistego? 
I czy Wasze Oświadczenia - już po otwarciu W PASKU(!) oznaczone są jako:
Oświadczenie Zwycięzcy Konkurs Wawel oraz
Protokół odbioru nagrody głównej w postaci samochodu osobowego?
Pewnie wszyscy mają to samo, ale chciałam się upewnić...
Co prawda w treści maila wyraźnie pisze o nagrodzie dziennej, ale... nadzieja umiera ostatnia...

Dokladnie tak samo.Tyle ze w mailu nie ma mowy o paragonie pisza tylko by odeslac oświadczenua
0 0

sydariameki

#6570089 Napisano: 09.02.2019 08:46:32
Są dziś gdzieś pizze do wygrania? emotka
0 0

mysia

#6570110 Napisano: 09.02.2019 11:02:24
sydariameki napisał(a):

Są dziś gdzieś pizze do wygrania? emotka

Gdzieś chyba widziałam na fb da grasso 
0 0

nikos

#6570119 Napisano: 09.02.2019 11:47:58
Mysia napisał(a):

superloser napisał(a):

Mysia napisał(a):

superloser napisał(a):

Obrzydziliście mi ten konkurs  emotka  

Jury NIE WYBIERA laureata 100.000zl. Więc niczym Avanti nie moze zaskoczyc, bo regulaminu nie zmieni. A jesli zostaniesz 1 z tych 5 to bedziesz szukać głosów gdzie sie da, prawda???

Ja mam nadzieję, że będzie jakaś weryfikacja głosów, bo dostać 100tyś kupując głosy nawet i za 10tyś to dla mnie porażka. Już sam fakt 100tyś za foto chrupka! emotka Już chyba lepiej by było, żeby głosować mogli tylko laureaci tygodniowych, albo żeby wybierała komisja... Szkoda, że tej głownej nie rozbili na mniejsze emotka

Na czym ta weryfikacja ma niby polegać? 
Teraz zakładasz konto na Nowaka, Kowalskiego, Pawlaka itp. A później masz zaplecze 100-200 głosów na handel. Tak jak masz tych co grają na nowe konta w Belvita. Czy IQ Marketing weryfikuje? 

Weryfikacja danych na stolik, a głosów na 100tyś... Unikam konkursów na głosy, ale w 2 w których brałam udział dokonano weryfikacji i zmieniono miejsca emotka m.in. tvn selfie wygrałam dzienną, później było głosowanie i po weryfikacji pozmieniano miejsca. Można przecież m.in. sprawdzać ip, potwierdzać dane, a nawet sprawdzić z jakiego urządzenia jest oddany głos. Zresztą jeszcze nie mam 10tysi to co się martwię  emotka

Wszystko jest do zweryfikowania. Jeśli Avanti ma w swoich szeregach programistów z głową na karku, to bazy danych będą dysponować odpowiednimi danymi. Z nich w moment bez problemu, zadając odpowiednie zapytania dostaną wszystko na tacy. Dla przykładu: o ile IP można bez problemu zmienić, to MAC Adres urządzenia nie emotka  i tak jeszcze można by wymieniać... emotka  
1 mysia 0

mysia

#6570121 Napisano: 09.02.2019 11:51:42
nikos napisał(a):

Mysia napisał(a):

Weryfikacja danych na stolik, a głosów na 100tyś... Unikam konkursów na głosy, ale w 2 w których brałam udział dokonano weryfikacji i zmieniono miejsca emotka m.in. tvn selfie wygrałam dzienną, później było głosowanie i po weryfikacji pozmieniano miejsca. Można przecież m.in. sprawdzać ip, potwierdzać dane, a nawet sprawdzić z jakiego urządzenia jest oddany głos. Zresztą jeszcze nie mam 10tysi to co się martwię  emotka

Wszystko jest do zweryfikowania. Jeśli Avanti ma w swoich szeregach programistów z głową na karku, to bazy danych będą dysponować odpowiednimi danymi. Z nich w moment bez problemu, zadając odpowiednie zapytania dostaną wszystko na tacy. Dla przykładu: o ile IP można bez problemu zmienić, to MAC Adres urządzenia nie emotka  i tak jeszcze można by wymieniać... emotka  

IP można zmienić, ale z tego co kojarzę to i tak ten numer ma ten sam początek czy jest nadal podobny. Jeśli się mylę to niech ktoś kto się na tym dobrze zna mnie poprawi emotka więc nie trudno się zorientować, że jeśli ktoś ma 100 głosów z bardzo podobnych adresów IP to może to oznaczać, że ktoś tu kombinuje emotka
0 0

kreatia

#6570124 Napisano: 09.02.2019 12:01:33
widziałam kiedyś jak "konkurencja" zakładała trylion kont i głosowała nimi na swojego przeciwnika tylko po to, by agencja zdyskwalifikowała go z konkursu za głosowanie z jednego IP. Także już chyba nic mnie nie zaskoczy emotka  
0 0

soulfly

#6570125 Napisano: 09.02.2019 12:05:08
W muzeum nie potrzebne sa te ramki. 
0 0

aurorcia

#6570126 Napisano: 09.02.2019 12:10:50
Udało wam się wysłać paragon i oświadczenia zwycięzcy konkursu Wawel w Inter? Moja wiadomość cały czas wracaemotka
0 0

mczarna

#6570128 Napisano: 09.02.2019 12:14:57
Konkurs Pudliszki jest ogólnopolski, tak mi odpisał organizator
0 0

mysia

#6570129 Napisano: 09.02.2019 12:18:50
kreatia napisał(a):

widziałam kiedyś jak "konkurencja" zakładała trylion kont i głosowała nimi na swojego przeciwnika tylko po to, by agencja zdyskwalifikowała go z konkursu za głosowanie z jednego IP. Także już chyba nic mnie nie zaskoczy emotka  

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizująemotka
1 kreatia 0

nikos

#6570132 Napisano: 09.02.2019 12:34:26
Mysia napisał(a):

nikos napisał(a):

Mysia napisał(a):

IP można zmienić, ale z tego co kojarzę to i tak ten numer ma ten sam początek czy jest nadal podobny. Jeśli się mylę to niech ktoś kto się na tym dobrze zna mnie poprawi emotka więc nie trudno się zorientować, że jeśli ktoś ma 100 głosów z bardzo podobnych adresów IP to może to oznaczać, że ktoś tu kombinuje emotka

To może inaczej spróbuję napisać emotka  każdy w tym przypadku głos to log w bazie danych. Wszystkie głosy lądująw ogromnej tabeli, którą łatwo odpytać, czy też posortować. W logu zapisuje się min. numer IP oraz MAC Adres urządzenia. Nie potrzebne są spekulacje, szklana kula, czy fusy emotka

kreatia napisał(a):

I dlatego najlepiej by było, gdyby takie głosy były po prostu odjęte. To żaden problem, a najuczciwsze rozwiązanie. 
2 mysia, kreatia 0

ziolko

#6570133 Napisano: 09.02.2019 12:35:51
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizują emotka

Może dlatego, że sami nie chcą być posądzani o stronniczość, albo są zbyt leniwi, żeby wybierać laureatów... później tylko spojrzą, ile kto ma głosów i voilà! mamy zwycięScę emotka  bo zdarza się, że i tak jest pisane emotka  
2 kreatia, mysia 0

kreatia

#6570134 Napisano: 09.02.2019 12:46:54
ziolko napisał(a):

Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizują emotka

Może dlatego, że sami nie chcą być posądzani o stronniczość, albo są zbyt leniwi, żeby wybierać laureatów... później tylko spojrzą, ile kto ma głosów i voilà! mamy zwycięScę emotka  bo zdarza się, że i tak jest pisane emotka  

myślę, że duży wpływ ma tutaj różnie pojmowane przez agencję lub producenta słowo ZAANGAŻOWANIE emotka
2 ziolko, mysia 0

Gość: kasiaj110

#6570161 Napisano: 09.02.2019 15:43:55
Znowu mam problem z Lechem- wreszcie zalogowałam się na swój email i zgłosiłam kod ale nie dostałam potwierdzenia na meila - jak wbijam ponownie ten paragon to jest napis że już użyłam ten kod. 

Wczoraj jak wysłałam na mężowy do przyszła wiadomość i o rejestracji konta i o kodzie

Chyba Lech mnie nie lubi emotka  
0 0