Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bzowapani

#6569710 Napisano: 07.02.2019 16:36:01
Czy Topaz "Moi bohaterowie" Będzie jeszcze informował?
0 0

joan

#6569711 Napisano: 07.02.2019 16:38:12
nikusia88 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila z prośbą o odesłanie oryginału paragonu w loterii lech?  W regulaminie jest napisane, że mogą tylko prosic o skan.

O którą loterię chodzi? Bo w regulaminie loterii z bazy jest jednoznacznie napisane: "3.6. Każdy z Uczestników ma obowiązek – do czasu zakończenia Loterii – przechowywać zarejestrowane w Zgłoszeniach dowody zakupu w oryginale. W przypadku wygranej, Organizator może prosić o ich przekazanie w celach weryfikacji. Nieprzekazanie Organizatorowi na jego prośbę oryginalnych dowodów zakupu powoduje pozbawienie Uczestnika prawa do nagrody."

wiesia30

#6569713 Napisano: 07.02.2019 16:39:30
nikusia88 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila z prośbą o odesłanie oryginału paragonu w loterii lech?  W regulaminie jest napisane, że mogą tylko prosic o skan.

tak,ja dostałam i mój mąż również
0 0

FBdexmark

#6569715 Napisano: 07.02.2019 16:46:29
lolaxpx napisał(a):

Wawel- ITM Dużo dobrego do wygrania- czy w oświadczeniu trzeba podawać PESEL czy nr dow. osobistego? Na jaki e mail trzeba to odesłać? Nie dostałam Sms tylko babka automat tel przekazała mi wiadomość.

Telefonicznie mieli tylko informować zwycięzcę nagrody głównej....czyżby samochód wygrałaś?emotka
0 0

anialistopad

#6569716 Napisano: 07.02.2019 16:55:01
Wawel z ostatnich dni byly smsy?
0 0

lolaxpx

#6569718 Napisano: 07.02.2019 17:00:53
FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Wawel- ITM Dużo dobrego do wygrania- czy w oświadczeniu trzeba podawać PESEL czy nr dow. osobistego? Na jaki e mail trzeba to odesłać? Nie dostałam Sms tylko babka automat tel przekazała mi wiadomość.

Telefonicznie mieli tylko informować zwycięzcę nagrody głównej....czyżby samochód wygrałaś? emotka

Dobrze by było emotka Jednak podałam im nr tel stacjonarnego i nie mogli przysłać sms. Dzwoniła tylko babka automat. Sepleniła niewyraźnie i praktycznie nic nie wiem z tego. Dostałam e maila z załącznikami i nie wiem na jaki adres odesłać im te oświadczenia i po co im PESEL.
0 0

helcia85

#6569720 Napisano: 07.02.2019 17:04:42
lolaxpx napisał(a):

FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Telefonicznie mieli tylko informować zwycięzcę nagrody głównej....czyżby samochód wygrałaś? emotka

Dobrze by było emotka Jednak podałam im nr tel stacjonarnego i nie mogli przysłać sms. Dzwoniła tylko babka automat. Sepleniła niewyraźnie i praktycznie nic nie wiem z tego. Dostałam e maila z załącznikami i nie wiem na jaki adres odesłać im te oświadczenia i po co im PESEL.

A w mailu nie pisze jaki rodzaj nagrody?
0 0

FBdexmark

#6569721 Napisano: 07.02.2019 17:05:49
Odsyłasz na emaila zwrotnego, nawet Pan zachęca do kontaktu w razie jakichkolwiek pytań.
0 0

magie1982

#6569722 Napisano: 07.02.2019 17:06:03
anialistopad napisał(a):

Wawel z ostatnich dni były smsy?

ja z ostatniego dnia nie dostałam emotka
0 0

lolaxpx

#6569724 Napisano: 07.02.2019 17:07:42
helcia85 napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

FBdexmark napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

A w mailu nie pisze jaki rodzaj nagrody?

Pisze- "Gratulujemy wygranej nagrody dnia w konkursie Wawel - Dużo dobrego do wygrania!"
0 0

calineczka333

#6569725 Napisano: 07.02.2019 17:12:22
magie1982 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wawel z ostatnich dni były smsy?

ja z ostatniego dnia nie dostałam emotka

Ja z ostatniego tygodnia też nic emotka
0 0

jokan

#6569736 Napisano: 07.02.2019 18:01:13
ten konkurs ketchupowy to jest ogolnopolski? Bo chyba ktos zrobil zamieszanie, ze carrefour? czy ja czegos nie wiem?
0 0

pioge7

#6569738 Napisano: 07.02.2019 18:05:46
jokan napisał(a):

ten konkurs ketchupowy to jest ogolnopolski? Bo chyba ktos zrobil zamieszanie, ze carrefour? czy ja czegos nie wiem?

Konkurs organizowany jest na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.

więcej nic nie pisze dalej że w Carrefour
także ogólnopolski emotka
1 jokan 0

estrelitta

#6569739 Napisano: 07.02.2019 18:06:46
IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Dzisiaj widziałam stand z tym konkursem w Stokrotce
2 pioge7, jokan 0

jokan

#6569741 Napisano: 07.02.2019 18:11:50
estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wlasnie widzialam w Inter dlatego sie zastanawialam....bo niepotrzbnie kupowalam od kogos paragon w C4emotka
1 pioge7 0

Gość: kasiaj110

#6569753 Napisano: 07.02.2019 18:50:53
jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wlasnie widzialam w Inter dlatego sie zastanawialam....bo niepotrzbnie kupowalam od kogos paragon w C4 emotka

Sama nad tym się zastanawiałam- na forum pełno opinii że tylko Carrefour- i że na stronie konkursu jest odnośnik do listy sklepów- szukałam tego odnośnika i w regulaminie też ale niczego nie znalazłam.  Może jestem ślepa lub coś w tym stylu . Nie pamiętam dokładnie kto pisał że jest lista sklepów - jeśli taka istnieje to proszę o informacje gdzie to dokładnie znaleźć- 
0 0

cala-w-trawie

#6569757 Napisano: 07.02.2019 18:54:07
kasiaj110 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wlasnie widzialam w Inter dlatego sie zastanawialam....bo niepotrzbnie kupowalam od kogos paragon w C4 emotka

Sama nad tym się zastanawiałam- na forum pełno opinii że tylko Carrefour- i że na stronie konkursu jest odnośnik do listy sklepów- szukałam tego odnośnika i w regulaminie też ale niczego nie znalazłam.  Może jestem ślepa lub coś w tym stylu . Nie pamiętam dokładnie kto pisał że jest lista sklepów - jeśli taka istnieje to proszę o informacje gdzie to dokładnie znaleźć-

ja pisałam, juz linkuję
Ok, nie widzę teraz tego, ale na samym początku w opisie konkursu https://www.e-kon...olskich-kanapek.html jak weszłam "przejdź do strony z konkursem" to była inna strona niż teraz i była tam do rozwinięcia lista "Punktów sprzedaży".
Teraz otwiera się inna strona.

Po komentarzach pod konkursem też widać, że trwała dyskusja. W takim razie wychodzi na to, że pudliszki kupione w dowolnym sklepie?
0 0

jokan

#6569758 Napisano: 07.02.2019 18:55:45
cala-w-trawie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja pisałam, juz linkuję

no wlasnie nic nie rozumiem, bo plakat widzialam w inter dzisiaj, a ktos pisal, ze widzial tez w stokrotce, wiec wynika z tego, ze ogolnopolski
0 0

monkakk

#6569762 Napisano: 07.02.2019 19:30:37
jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja pisałam, juz linkuję

no wlasnie nic nie rozumiem, bo plakat widzialam w inter dzisiaj, a ktos pisal, ze widzial tez w stokrotce, wiec wynika z tego, ze ogolnopolski

To, że jest na stronie Carrefoura nic nie znaczy, było już tak wiele razy. Co do listy "sklepów" ona jest ciągle, niezależnie od konkursu. Bywały nawet sytuacje, że lista sklepów na ich stronie, była inna niż ta regulaminowa. Przeciez nas interesuje regulamin, możecie na upartego kupować w C4 z listy, wszak to też sklep na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej emotka  
Tu jest strona konkursu (jej adres jest na plakacie Carrefoura) i dla mnie odpowedź jest jasna, jest to konkurs ogólnopolski.
https://oficjalnyketchup.pl/
i dla porównania:
https://www.carre...up-polskich-kanapekp
0 0

benasia

#6569764 Napisano: 07.02.2019 19:32:41
Czy Wawel z Itm informowal rowniez z ostanich dni? Ktos sie pochwali?
0 0