Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#6569765 Napisano: 07.02.2019 19:33:12
benasia napisał(a):

Czy Wawel z Itm informowal rowniez z ostanich dni? Ktos sie pochwali?

Tak było z 4-ego info.
1 benasia 0

cala-w-trawie

#6569774 Napisano: 07.02.2019 20:10:26
monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ten konkurs ketchupowy to jest ogolnopolski? Bo chyba ktos zrobil zamieszanie, ze carrefour? czy ja czegos nie wiem?

Konkurs organizowany jest na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.

więcej nic nie pisze dalej że w Carrefour
także ogólnopolski emotka

Dzisiaj widziałam stand z tym konkursem w Stokrotce

ja wlasnie widzialam w Inter dlatego sie zastanawialam....bo niepotrzbnie kupowalam od kogos paragon w C4 emotka

Sama nad tym się zastanawiałam- na forum pełno opinii że tylko Carrefour- i że na stronie konkursu jest odnośnik do listy sklepów- szukałam tego odnośnika i w regulaminie też ale niczego nie znalazłam.  Może jestem ślepa lub coś w tym stylu . Nie pamiętam dokładnie kto pisał że jest lista sklepów - jeśli taka istnieje to proszę o informacje gdzie to dokładnie znaleźć-

ja pisałam, juz linkuję

no wlasnie nic nie rozumiem, bo plakat widzialam w inter dzisiaj, a ktos pisal, ze widzial tez w stokrotce, wiec wynika z tego, ze ogolnopolski

To, że jest na stronie Carrefoura nic nie znaczy, było już tak wiele razy. Co do listy "sklepów" ona jest ciągle, niezależnie od konkursu. Bywały nawet sytuacje, że lista sklepów na ich stronie, była inna niż ta regulaminowa. Przeciez nas interesuje regulamin, możecie na upartego kupować w C4 z listy, wszak to też sklep na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej  emotka  
Tu jest strona konkursu (jej adres jest na plakacie Carrefoura) i dla mnie odpowedź jest jasna, jest to konkurs ogólnopolski.
https://oficjalnyketchup.pl/
i dla porównania:
https://www.carre...up-polskich-kanapekp

W regulaminie jest zapis, że produkt kupiony w "Punktach sprzedaży", więc tym się sugerowałam i to mnie wprowadziło w błąd. Ale skoro tak, to wszystko jasne, można kupić w dowolnym miejscu w takim razie. To super, bo u mnie nie ma c4 emotka
1 monkakk 0

lager

#6569785 Napisano: 07.02.2019 20:42:00
Ten konkurs z ketchupem świetnie obrazuje jak slabo jest teraz na rynku konkursowym. 30 srednich sprzętów agd, a poruszenie na forum jakby dawali 300 aut emotka

ladyinred

#6569843 Napisano: 08.02.2019 09:28:19
Odnośnie Cheetos:

W regulaminie jest tak
zawiera wizerunek jedynie chrupka Cheetos Crunchos, na zdjęciu nie jest przedstawiony wizerunek osoby, zwierzęcia lub obiektów architektury należących do osób trzecich;- nie zawiera treści reklamowych i znaków towarowych dotyczących jakichkolwiek innych podmiotów poza markąCheetos;- nie zawiera obcych logotypów, nazw zastrzeżonych, nazw postaci podlegających licencji, danych osobowych osób trzecich;- nie zawiera wulgaryzmó

Czyli na zdjeciu nie może byc zadnego innego przedmiotu?
Nie moge napisać ze to np.Garfield, Reksio?

W ogole mi ten kobkyrs nie podchodzi. A zerknieta galeria rozczarowala..
0 0

kreatia

#6569846 Napisano: 08.02.2019 09:31:26
ladyinred napisał(a):

Odnośnie Cheetos:

W regulaminie jest tak
zawiera wizerunek jedynie chrupka Cheetos Crunchos, na zdjęciu nie jest przedstawiony wizerunek osoby, zwierzęcia lub obiektów architektury należących do osób trzecich;- nie zawiera treści reklamowych i znaków towarowych dotyczących jakichkolwiek innych podmiotów poza markąCheetos;- nie zawiera obcych logotypów, nazw zastrzeżonych, nazw postaci podlegających licencji, danych osobowych osób trzecich;- nie zawiera wulgaryzmó

Czyli na zdjeciu nie może byc zadnego innego przedmiotu?
Nie moge napisać ze to np.Garfield, Reksio?

W ogole mi ten kobkyrs nie podchodzi. A zerknieta galeria rozczarowala..

nie może być żadnego przedmiotu, nawet bardzo rozmyte  tło pokoju mi odrzucili, bo był zarys krzesła emotka
jeśli chodzi o garfielda czy reksia - oni i tak moderują każde zgłoszenie, więc możesz ich przetestować, ale ja bym omijała, bo w razie wygranej ludzie by się czepili emotka  (norma)
0 0

mrklucha

#6569847 Napisano: 08.02.2019 09:31:56
Moim zdaniem wszystko w tej galerii wygląda jak męskie dolne części ciała, jak pierwszy raz spojrzałem to zgłupiałem. Nie, żebym obrażał któregokolwiek z twórców, bo generalnie bardzo szanuję za kreatywne opisy, sam bym nie wymyślił czegoś takiego pewnie.
0 0

kreatia

#6569850 Napisano: 08.02.2019 09:33:41
chyba nikt się nie spodziewał, że galerię zaleje fala cheetogenitalów emotka
2 monisss, venix 0

pikawka

#6569851 Napisano: 08.02.2019 09:36:14

ladyinred

#6569852 Napisano: 08.02.2019 09:37:21
Dzieki. To wykorzystam moje chrupkowe genitalia i odpuszczam
1 kreatia 0

pikawka

#6569853 Napisano: 08.02.2019 09:37:45
emotka Dla mnie ten to miszcz 
0 0

mrklucha

#6569855 Napisano: 08.02.2019 09:51:07
Ja na waszym miejscu robił bym wręcz przeciwnie, o ile można wciskać więcej niż jedno zgłoszenie - bo czemu nie próbować? Komisje tak się od siebie różnią, że nie mamy pojęcia, kto wygra. Ja sam nie startuję, ale wam wszystkim życzę powodzenia! emotka  Kwestia tego, ilu ludzi założy miliony kont i będzie się plusować, albo ściągnie ludzi z fanpejdży i innych instagramów.
0 0

katrin1

#6569856 Napisano: 08.02.2019 09:54:31
Czy na te wózeczki zakupowe z DC po odesłaniu danych miał ktoś potwierdzenie przyjęcia?
0 0

Gość: scofield

#6569861 Napisano: 08.02.2019 10:10:51
W bazie jest konkurs Durex Kauflanda, C4, a gazetce Intermarche jest to emotka  heheh to dla koneserow ^^
0 0

nikusia88

#6569862 Napisano: 08.02.2019 10:11:03
kreatia napisał(a):

Ja się zastanawiałam dlaczego , żeby wejść na stronę trzeba mieć 18 lat , teraz już wiem emotka
2 kreatia, mia 0

mrklucha

#6569863 Napisano: 08.02.2019 10:11:05
nikusia88 napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

To nie chodzi o "jakość", tylko ilość kont założonych. 
Dziennie wstawisz w ramki 10 takich bobków to nawet 200 głosów później bedziesz mogła sprzedać w finale, na 200 różnych kont. 

To chyba nie jest zgodne z regulaminem? 

To chyba niektórym nie przeszkadza, tak jak z konkursem chyba Winiary, gdzie ludzie zakładali tysiąc kont i mieli 1000 biletów do Heliosa... Ech
0 0

nikusia88

#6569879 Napisano: 08.02.2019 10:46:14
superloser napisał(a):

mrklucha napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

Dziennie wstawisz w ramki 10 takich bobków to nawet 200 głosów później bedziesz mogła sprzedać w finale, na 200 różnych kont. 

To chyba niektórym nie przeszkadza, tak jak z konkursem chyba Winiary, gdzie ludzie zakładali tysiąc kont i mieli 1000 biletów do Heliosa... Ech

Nikusia88 - a kto zabroni szukania "wsparcia" tym 5 finalistom? Przecież te konkursy na lajki, to wygrywaja ci co maja 1000 pseudo znajomych na fejsie, własne vlogi, blogi i kase by kupić głosy na alegro.

Obrzydziliście mi ten konkurs emotka  
0 0

katrin1

#6569883 Napisano: 08.02.2019 11:11:17
29 stycznia wygrałam bluzę Oreo, nie ma mojego imienia i kodu na liście nagród z tego dnia, dane odesłałam formularzem w regulaminowym czasie,  czy ktoś ma podobnie?
0 0

Gość: sailor

#6569885 Napisano: 08.02.2019 11:13:01
nikusia88 napisał(a):

superloser napisał(a):

mrklucha napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

Nikusia88 - a kto zabroni szukania "wsparcia" tym 5 finalistom? Przecież te konkursy na lajki, to wygrywaja ci co maja 1000 pseudo znajomych na fejsie, własne vlogi, blogi i kase by kupić głosy na alegro.

Obrzydziliście mi ten konkurs  emotka  

Zawsze komisja może zaskoczyć i nie wybrać tych, co mają aż tylu przyjaciół i dalszej rodziny. Niektóre chrupki co mają teraz 0 pkt są ładniejsze i bardziej pomysłowe. Oby wyrazisty kształt się najbardziej liczył, a później opis, a Ci którzy liczą na ilość a nie jakość byli bardzo zawiedzeni tym konkursem i decyzją jury.
0 0

soulfly

#6569889 Napisano: 08.02.2019 11:29:30
Czy w słynnym masle Mr Stokrotka, jest dodatkowe losowanie nagród nie wydanych? 
0 0

mysia

#6569890 Napisano: 08.02.2019 11:32:13
superloser napisał(a):

Obrzydziliście mi ten konkurs  emotka  

Jury NIE WYBIERA laureata 100.000zl. Więc niczym Avanti nie moze zaskoczyc, bo regulaminu nie zmieni. A jesli zostaniesz 1 z tych 5 to bedziesz szukać głosów gdzie sie da, prawda???

Ja mam nadzieję, że będzie jakaś weryfikacja głosów, bo dostać 100tyś kupując głosy nawet i za 10tyś to dla mnie porażka. Już sam fakt 100tyś za foto chrupka!emotka Już chyba lepiej by było, żeby głosować mogli tylko laureaci tygodniowych, albo żeby wybierała komisja... Szkoda, że tej głownej nie rozbili na mniejsze emotka
1 androm 0