Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6571387 Napisano: 15.02.2019 08:34:39
@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

Do wygranej w tik takach trzeba odsyłać opakowanie czy tylko zdjęcie kodu?

Zdjęcie  (dodaje się w formularzu laureata) Choć chyba w regulaminie jest, że w mogą również poprosić o przeslanie im opakowań.

jak dodałam zdjęcie myślałam że wyświetli się jak w chipsach Ale podglądu nie było
0 0

madzia1-s

#6571397 Napisano: 15.02.2019 09:20:22
działa wam już loteria Milka?
bo u mnie nadal strona informuje że ruszy wkrótce...
0 0

slomkab

#6571398 Napisano: 15.02.2019 09:21:34
czy ktoś wie jak wykorzystać te 100 zł na Delikarcie? U mnie w Delikatesach Centrum Panie nie wiedzą o niczym takim i nie słyszały o żadnym konkursie. Pisałam maila na  konkursy@eurocash.pl i przychodzi mi zwrotka, ze nie ma takiego adresu mailowego? Będę wdzięczna za pomoc.
0 0

donia7

#6571399 Napisano: 15.02.2019 09:25:05
slomkab napisał(a):

czy ktoś wie jak wykorzystać te 100 zł na Delikarcie? U mnie w Delikatesach Centrum Panie nie wiedzą o niczym takim i nie słyszały o żadnym konkursie. Pisałam maila na  konkursy@eurocash.pl i przychodzi mi zwrotka, ze nie ma takiego adresu mailowego? Będę wdzięczna za pomoc.

Dajesz Delikarte tylko i Ci nabija rabat. Więc np. zamiast 75zl zapłacisz 0,1gr. Nie tłumacz się paniom, dajesz Delikarte i nic Cie nie interesuje. 
0 0

pioge7

#6571403 Napisano: 15.02.2019 09:27:52
madzia1-s napisał(a):

Rok temu zaczynali o 12:00 może w tym roku też tak zaczną

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Dajesz Delikarte tylko i Ci nabija rabat. Więc np. zamiast 75zl zapłacisz 0,1gr. Nie tłumacz się paniom, dajesz Delikarte i nic Cie nie interesuje. 

Tak jest... a jeśli bedą coś się siepać że to oszustwo czy cos (u mnie znajoma tak miała) to powiedz że karta jest nabita 100 zł i samo odlicza. A poza tym możesz powiedzieć że konkurs był i się wygrało i się ma. Nawet info było na sklepie i w gazetkach to powinni wiedzieć emotka  
1 nkba 0

slomkab

#6571407 Napisano: 15.02.2019 09:31:26
pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Tak jest... a jeśli bedą coś się siepać że to oszustwo czy cos (u mnie znajoma tak miała) to powiedz że karta jest nabita 100 zł i samo odlicza. A poza tym możesz powiedzieć że konkurs był i się wygrało i się ma. Nawet info było na sklepie i w gazetkach to powinni wiedzieć emotka  

0 0

slomkab

#6571408 Napisano: 15.02.2019 09:36:21
slomkab napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

0 0

cala-w-trawie

#6571423 Napisano: 15.02.2019 10:00:08
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

Zdjęcie  (dodaje się w formularzu laureata) Choć chyba w regulaminie jest, że w mogą również poprosić o przeslanie im opakowań.

jak dodałam zdjęcie myślałam że wyświetli się jak w chipsach Ale podglądu nie było

No właśnie nie było podglądu po załadowaniu zdjęcia - tez mnie do zaniepokoiło. I nie wiem czy formularz poprawnie odesłany czy nie, bo jak teraz wchodzi się jeszcze raz w maila i formularz to dalej są wolne pola do wypełnienia, a nie jak zazwyczaj info że "formularz został juz uzupełniony".
0 0

olunka

#6571427 Napisano: 15.02.2019 10:06:17
cala-w-trawie napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

No właśnie nie było podglądu po załadowaniu zdjęcia - tez mnie do zaniepokoiło. I nie wiem czy formularz poprawnie odesłany czy nie, bo jak teraz wchodzi się jeszcze raz w maila i formularz to dalej są wolne pola do wypełnienia, a nie jak zazwyczaj info że "formularz został juz uzupełniony".

podglądu nie było, ale jak się "najechało" na to pole gdzie się załaczało zdjęcie to wyświetlala sie nazwa pliku
0 0

jokan

#6571428 Napisano: 15.02.2019 10:07:25

agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

ja sobie plik nazwalam tictac i jak dodalam to pojawil sie tam napis tictac.jpg, takze wszystko poszlo ok, nie wiem czemu sie martwicie
0 0

agakaz2

#6571434 Napisano: 15.02.2019 10:16:51
jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

ja sobie plik nazwalam tictac i jak dodalam to pojawil sie tam napis tictac.jpg, takze wszystko poszlo ok, nie wiem czemu sie martwiciei

i był też komunikat wysłano poprawnie więc chyba spoko
1 jokan 0

aurorcia

#6571445 Napisano: 15.02.2019 10:34:30
A próbował już ktoś płacić wygraną wczoraj kasą na delikarcie?

aurorcia

#6571450 Napisano: 15.02.2019 10:53:55
aurorcia napisał(a):

A próbował już ktoś płacić wygraną wczoraj kasą na delikarcie?

Jeszcze drugie pytanie, czy logując się na swoją kartę nie powinno być widoczne te 100zł, które wygrałam?
0 0

sylwika76

#6571453 Napisano: 15.02.2019 10:58:48
możecie się szykować na rezerwę z tik taków - w kodzie zamiast F wpisałam T i słuchaweczki poszły .....emotka

swoją drogą nawet nie wiem gdzie szukać tego kodu który wygrał ale wysłałam tylko 1 zgłoszenie i taki pechemotka
0 0

@gnieszk@

#6571456 Napisano: 15.02.2019 11:02:29
sylwika76 napisał(a):

możecie się szykować na rezerwę z tik taków - w kodzie zamiast F wpisałam T i słuchaweczki poszły .....emotka

swoją drogą nawet nie wiem gdzie szukać tego kodu który wygrał ale wysłałam tylko 1 zgłoszenie i taki pechemotka

Ale jak nie wiesz "gdzie szukać kodu"?
0 0

sylwika76

#6571457 Napisano: 15.02.2019 11:06:58
ktoś podawał,że wyświetla się jakieś XXX i tam jest kod , który się wysłało u mnie nie ma żadnego XXX aleo juz w amoku jestem ślepaemotka
0 0

olunka

#6571461 Napisano: 15.02.2019 11:10:45
sylwika76 napisał(a):

ktoś podawał,że wyświetla się jakieś XXX i tam jest kod , który się wysłało u mnie nie ma żadnego XXX aleo juz w amoku jestem ślepa emotka

kliknij na ten formularz i jak sie otworzy to w pasku przegladarki na koncu jest kod, napisalam xxx zeby nie wklejac mojego wygranego koduemotka

pioge7

#6571463 Napisano: 15.02.2019 11:20:00
sylwika76 napisał(a):

możecie się szykować na rezerwę z tik taków - w kodzie zamiast F wpisałam T i słuchaweczki poszły ..... emotka

swoją drogą nawet nie wiem gdzie szukać tego kodu który wygrał ale wysłałam tylko 1 zgłoszenie i taki pech emotka

A to jest szansa wpisać błędny numer? Jak wpisałem źle S zamiast 5 to mi podświetlili na czerwono.... i nie dało się przesłać zgłoszenia ...

darog

#6571470 Napisano: 15.02.2019 11:28:32
C4 Milka
Karlsbad. Ktoś wie-kiedy te hasła wybierają?> do 10 dni mają informować.
400 tel z czapkami?
i znów nie powiedzą kto co wygrał ? czy wycieczke czy czapke? 
poczekają na dane i "dopasują"?
0 0

@gnieszk@

#6571472 Napisano: 15.02.2019 11:29:44
pioge7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

możecie się szykować na rezerwę z tik taków - w kodzie zamiast F wpisałam T i słuchaweczki poszły ..... emotka

swoją drogą nawet nie wiem gdzie szukać tego kodu który wygrał ale wysłałam tylko 1 zgłoszenie i taki pech emotka

A to jest szansa wpisać błędny numer? Jak wpisałem źle S zamiast 5 to mi podświetlili na czerwono.... i nie dało się przesłać zgłoszenia ...

Mi też nie wysłało jak dałam Z zamiast 2
0 0