Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nataliii

#6584841 Napisano: 28.03.2019 20:14:42
Ktos moze wiec co z wynikami z Ohme?
Z Piosenka ktora dodaje kopa? Albo z #połączone wygraj telefon? 
0 0

soulfly

#6584843 Napisano: 28.03.2019 20:16:07
[quote=

atyde25] Tak ta bo mi się mąż w męską wcisnął a on ma 5XL rozmiar i wlazł.Na szybko tak zerkałam.Musze sprawdzić czy ma te dziurki bo nie pamiętam czy to była męska wersja czy damska.Koszulki już są dość małe bo ledwo zmieściłam biust w ten największy rozmiar.
Czekam dalej na łyżkę z imieniem i nic.
pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Pierwsza bluza i pierwsza koszulka z OREO.Te 2 XL nie takie ogromne albo ja taka ogromna jak żyć:)Kurier DPD trza podpisać dokumenty 

Wiesz co pewnie damskie xxl i męskie są różnej wielkości. Ja brałam męską o jest gigantyczna. Duuuzo większą od tych 2xl które nosi. 

Te bluzy z Oreo nawet są niezłe emotka
0 0

pioge7

#6584856 Napisano: 28.03.2019 21:14:49
Robił ktoś foto książkę z Kinder większą niż 26 stron?
0 0

basiag

#6584858 Napisano: 28.03.2019 21:16:59
bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka

ja też nie mam a z pierwszego dnia zgłoszenie

Mieliście info o pozytywnej weryfikacji?

tak, nawet już wczoraj do nich napisałam na ten adres co weryfikacja przyszła ale nie odpisali emotka może na inny adres trzeba pisać ?
0 0

anka3

#6584860 Napisano: 28.03.2019 21:29:43
basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka

tak, nawet już wczoraj do nich napisałam na ten adres co weryfikacja przyszła ale nie odpisali emotka może na inny adres trzeba pisać ?

Wydaje mi się, że to przez to, że kurierzy nie dostali telefonów do kontaktów. Miałam taką sytuację - nie było mnie w mieszkaniu cały wtorek, w środę koło 17 dzwoni domofon. Ja trochę zdziwiona, bo z nikim nie umówiona, a to kurier o takiej dziwnej porze. I mówi mi "nie było pani wczoraj". Na nadruku z adresem żadnego telefonu emotka  Bardzo często nie ma mnie w mieszkaniu, ale zawsze dzwonią i instruuję ich gdzie zostawić paczkę, dlatego bardzo się zdziwiłam z tym bidonem. 
0 0

soulfly

#6584863 Napisano: 28.03.2019 21:42:49
Ktoś wie ile znaków mozna w smsie Top Market Fantasia? Nie można reg.otworzyc.
0 0

edzia21

#6584864 Napisano: 28.03.2019 21:46:53
soulfly napisał(a):

nie ma ograniczeń emotka
1 andii 0

glena

#6584867 Napisano: 28.03.2019 21:49:58
pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
czy dostajecie jakieś zwrotki z konkursu MONSTER MUNCH ?

pozdrawiam

A po co grasz teraz  emotka ???

dostałam na meila

a czemu nie mozna grac?

grać można, tyle że ze zgłoszęń od 25.03-28.04 wylosują 8 nagród, a później będą już tydzień losować po 8 nagród każdego dnia...

tyle, że w poniedziałki losują 8 nagród dla całej puli zgłoszeń weekendowych (piątek, sobota, niedziela to łącznie 8 nagród, a nie 24) - tak już było przy poprzedniej loterii i tak wynika z ilości losowań mnożonej przez ilość nagród
EDIT: Losowania Nagród Dnia – 23 losowania (jedno losowanie dziennie), które odbywają się w każdy dzień roboczy od 30.04.2019 r. do 03.06.2019 r. Losowania obejmują zgłoszenia dokonane w dniu
poprzedzającym losowanie, z wyjątkiem losowania w dniu 02.05.2019 r., które obejmuje zgłoszenia
dokonane w dniach 30.04.2019 r.- 01.05.2019 r., losowania w dniu 06.05.2019 r., które obejmuje
zgłoszenia dokonane w dniach od 02.05.2019 r.- 05.05.2019 r. Ponadto losowania odbywające się
poniedziałki obejmują zgłoszenia dokonane od piątku do niedzieli poprzedzającej losowanie.
1 pioge7 0

soulfly

#6584868 Napisano: 28.03.2019 21:51:33
edzia21 napisał(a):

soulfly napisał(a):

nie ma ograniczeń emotka

Dzięki Ci emotka
1 edzia21 0

mahuska

#6584878 Napisano: 28.03.2019 22:49:51
Czy z Monsterr M... wyświetla się po wysłaniu jakis komunikat, przychodzi inf na maila?? Klikam syślij i nic sie nie dzieje na kilku przegladarkach:/
0 0

aurorcia

#6584879 Napisano: 28.03.2019 22:52:17
mahuska napisał(a):

Czy z Monsterr M... wyświetla się po wysłaniu jakis komunikat, przychodzi inf na maila?? Klikam syślij i nic sie nie dzieje na kilku przegladarkach:/

Obok czerwonego "przycisku" wyślij pojawia się komunikat, że paragon zarejestrowany prawidłowoemotka
0 0

mahuska

#6584881 Napisano: 28.03.2019 22:57:25
aurorcia napisał(a):

mahuska napisał(a):

Obok czerwonego "przycisku" wyślij pojawia się komunikat, że paragon zarejestrowany prawidłowo emotka

aaa fakt , już mi szefowa powiedziała że w tym miesiącu zamiast premii dostanę okulary emotka
1 aurorcia 0

pioge7

#6584892 Napisano: 29.03.2019 05:29:03
glena napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
czy dostajecie jakieś zwrotki z konkursu MONSTER MUNCH ?

pozdrawiam

A po co grasz teraz  emotka ???

dostałam na meila

a czemu nie mozna grac?

grać można, tyle że ze zgłoszęń od 25.03-28.04 wylosują 8 nagród, a później będą już tydzień losować po 8 nagród każdego dnia...

tyle, że w poniedziałki losują 8 nagród dla całej puli zgłoszeń weekendowych (piątek, sobota, niedziela to łącznie 8 nagród, a nie 24) - tak już było przy poprzedniej loterii i tak wynika z ilości losowań mnożonej przez ilość nagród
EDIT: Losowania Nagród Dnia – 23 losowania (jedno losowanie dziennie), które odbywają się w każdy dzień roboczy od 30.04.2019 r. do 03.06.2019 r. Losowania obejmują zgłoszenia dokonane w dniu
poprzedzającym losowanie, z wyjątkiem losowania w dniu 02.05.2019 r., które obejmuje zgłoszenia
dokonane w dniach 30.04.2019 r.- 01.05.2019 r., losowania w dniu 06.05.2019 r., które obejmuje
zgłoszenia dokonane w dniach od 02.05.2019 r.- 05.05.2019 r. Ponadto losowania odbywające się
poniedziałki obejmują zgłoszenia dokonane od piątku do niedzieli poprzedzającej losowanie.

Czyli wychodzi na to że trzeba grać od poniedziałku do czwartku emotka  
0 0

basiag

#6584893 Napisano: 29.03.2019 06:16:26
anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

Wydaje mi się, że to przez to, że kurierzy nie dostali telefonów do kontaktów. Miałam taką sytuację - nie było mnie w mieszkaniu cały wtorek, w środę koło 17 dzwoni domofon. Ja trochę zdziwiona, bo z nikim nie umówiona, a to kurier o takiej dziwnej porze. I mówi mi "nie było pani wczoraj". Na nadruku z adresem żadnego telefonu emotka  Bardzo często nie ma mnie w mieszkaniu, ale zawsze dzwonią i instruuję ich gdzie zostawić paczkę, dlatego bardzo się zdziwiłam z tym bidonem. 

no możliwe, ale przecież kurier też powinien zostawić awizo z namiarem na siebie emotka  a jaka firma kurierska to woziła ?
0 0

estrelitta

#6584896 Napisano: 29.03.2019 06:28:06
basiag napisał(a):

anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

no możliwe, ale przecież kurier też powinien zostawić awizo z namiarem na siebie emotka  a jaka firma kurierska to woziła ?

Butelki wozilo dpd. Na wygrane trzy przywiózł mi 6 w tym trzy nie na moje dane, ale skojarzył kształt paczki i zapytał czy czekam na więcej. Gdy był pod adresem wskazanym na paczce, to odmówiono odebrania. Chyba coś pomieszali podczas wysyłek. 
0 0

trampek,

#6584945 Napisano: 29.03.2019 09:52:58
Kiedy sa wyniki kaufland budżet?
0 0

zwyciezczyni

#6584947 Napisano: 29.03.2019 09:55:28
@trampek, napisał(a):

Kiedy sa wyniki kaufland budżet?

na co czekamy?
0 0

Agnes

#6584962 Napisano: 29.03.2019 10:01:45
basiag napisał(a):

anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

kurierzy od dawna nie zostawiaja awiza
a jak nadawca nie zapłacił za dzwonienie to nawet jak maja nr tel to i tak nie zadzwonią
ja non stop mam przeboje z paczkami które wracają do nadawcy
teraz będe miała ten sam przebój z koszulkami ibluzkami Oreo
0 0

ania1111

#6584970 Napisano: 29.03.2019 10:12:55
Agnes napisał(a):

basiag napisał(a):

anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

kurierzy od dawna nie zostawiaja awiza
a jak nadawca nie zapłacił za dzwonienie to nawet jak maja nr tel to i tak nie zadzwonią
ja non stop mam przeboje z paczkami które wracają do nadawcy
teraz będe miała ten sam przebój z koszulkami ibluzkami Oreo

Potwierdzam wypowiedź Agnes. Kurierzy nawet jak mają numer to nie dzwonią. Do mnie od dawna nie dzwonią. Tylko jeden kurier inpostu dzwonił, że jedzie z paczką. Ale ostatnio już go nie ma, pojawił się nowy i ten już też nie dzwoni. 
1 Agnes 0

notta

#6584973 Napisano: 29.03.2019 10:16:59
Czy smsy nivea jeszcze ida czy tylko byl 1 rzut?
0 0