Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6594581 Napisano: 30.04.2019 11:41:20
@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

Info smsem o nadaniu przesyłki przez DHL, to Tymbark Lidl, czy coś innego? emotka

Tak myślę, bo też dostałam sms-a, a czekam tyko na Tymbark Lidl,, bony z budżetu (ale to zawsze wozi GLS) i T-shirt z Nivea

Dziś otrzymalam info z agencji, ze bony będą szly po weekendzie majowym. 

Też mam smsa z dhl i nie wiem.co to 
0 0

1Ewa1

#6594583 Napisano: 30.04.2019 11:46:48
W konkursie gellwe w biedronce w regulaminie było zapisane, że zwycięskie prace zostaną opublikowane a na stronie się nie pojawiły.
0 0

szukajacykonkursow

#6594584 Napisano: 30.04.2019 11:47:51
joan napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

Wątpię żeby w ciągu tych dwóch miesięcy,ustrzelił mi się mój dzionek urodzenia. emotka

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka

Tak po braniu udziału w konkursach doszłem do wniosku że już ławiej coś wygrac w drodze losowania niż konkursu.Bo trzeba miec poetycki umysł albo obrzerną wiedzę postawione pytanie.emotka w tamtym roku w Hochlandzie udało mi się ustrzelić 20 i 50 zł.
0 0

joan

#6594586 Napisano: 30.04.2019 11:49:19
monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka
1 mysia 0

mahuska

#6594588 Napisano: 30.04.2019 11:51:14
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka

serio jeszcze nie są? Można je sprawdzić na stacji?
0 0

olunka

#6594590 Napisano: 30.04.2019 11:53:30
mahuska napisał(a):

joan napisał(a):

monisss napisał(a):

mozna tu
https://kartapoda...l/karta-podarunkowa/
1 joan 0

joan

#6594594 Napisano: 30.04.2019 11:57:03
mahuska napisał(a):

Serio emotka
0 0

@gnieszk@

#6594595 Napisano: 30.04.2019 11:57:46
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

Info smsem o nadaniu przesyłki przez DHL, to Tymbark Lidl, czy coś innego? emotka

Tak myślę, bo też dostałam sms-a, a czekam tyko na Tymbark Lidl,, bony z budżetu (ale to zawsze wozi GLS) i T-shirt z Nivea

O, a może to coś z loterii Visa?
0 0

wiesia30

#6594602 Napisano: 30.04.2019 12:01:43
@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

ja też czeka,a w Visie nie grałam
0 0

pikawka

#6594603 Napisano: 30.04.2019 12:04:25
wiesia30 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

ja też czeka,a w Visie nie grałam

Też czekam na vise. Jesli to rymbark ro nie wiem czemu dzis napisali mi, ze po weekendzie wysla. Moze niespodzianke chvieli zrobic emotka
0 0

minionek

#6594605 Napisano: 30.04.2019 12:05:09
ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

W konkursie gellwe w biedronce w regulaminie było zapisane, że zwycięskie prace zostaną opublikowane a na stronie się nie pojawiły.

Ciągle sprawdzam głupia z nadzieją, a tam nic emotka  Mi wyskoczyła wiadomość  na stronie konkursowej o 3 nad ranem,że  LAUREACI ZOSTALI POINFORMOWANI O WYGRANEJ 29.04.2019 ROKU.ŻYCZYMY SZCZĘŚCIA ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W INNYCH NASZYCH KONKURSACH. " 

A ktoś inny w wątku Czy informują/informowali napisał tak: 
Drodzy! 
Niezmiernie nas cieszy ilu z Was wzięło udział w naszym konkursie! Oficjalnie informujemy, że po bardzo długich obradach udało 
się wyłonić laureatów, którzy otrzymają nagrodę główną! Równie 
oficjalnie informujemy, że każdy ze szczęśliwców otrzyma informację 
mailem o wygranej - najpóźniej do godziny 12:00 dnia 30-04-2019!
Więc nie wiem skąd ma tą informację i o co chodzi, ale jestem bardzo ciekawa zwycięskich prac. W regulaminie było napisane, że opublikują. 
0 0

domika

#6594607 Napisano: 30.04.2019 12:13:10
minionek napisał(a):

ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

Ciągle sprawdzam głupia z nadzieją, a tam nic emotka  Mi wyskoczyła wiadomość  na stronie konkursowej o 3 nad ranem,że  LAUREACI ZOSTALI POINFORMOWANI O WYGRANEJ 29.04.2019 ROKU.ŻYCZYMY SZCZĘŚCIA ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W INNYCH NASZYCH KONKURSACH. " 

A ktoś inny w wątku Czy informują/informowali napisał tak: 
Drodzy! 
Niezmiernie nas cieszy ilu z Was wzięło udział w naszym konkursie! Oficjalnie informujemy, że po bardzo długich obradach udało 
się wyłonić laureatów, którzy otrzymają nagrodę główną! Równie 
oficjalnie informujemy, że każdy ze szczęśliwców otrzyma informację 
mailem o wygranej - najpóźniej do godziny 12:00 dnia 30-04-2019!
Więc nie wiem skąd ma tą informację i o co chodzi, ale jestem bardzo ciekawa zwycięskich prac. W regulaminie było napisane, że opublikują. 

To info z profilu Gellwe na facebooku emotka No ale i tak lipa bo już po 12 emotka

0 0

minionek

#6594609 Napisano: 30.04.2019 12:17:02
domika napisał(a):

To info z profilu Gellwe na facebooku emotka No ale i tak lipa bo już po 12 emotka

Ale ja gapa hahah nawet nie pomyślałam, by szukać info na ich oficjalnym facebooku emotka  Najgorsze jest to,że jest rozbierzność z tym co piszą na FB i z tm co jest na stronie konkursowej, taki trochę bałagan. No nic czekamy dalej.... emotka  
0 0

mahuska

#6594618 Napisano: 30.04.2019 12:38:31
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

Serio emotka  

Dzwoniłam teraz do agencji i pan zdziwiona Bo karty miało być aktywowane wczoraj ma to sprawdzić

0 0

sylzab2294

#6594626 Napisano: 30.04.2019 12:56:29
nikos napisał(a):

mia napisał(a):

Tak, Tymbark Lidl

ale ponoc dzis kurierzy nie maja tych przesylek... Na infolinii dhl Pani powiedziała, że pewnie firma zamówiła list zbiorczy i dlatego przyszedł sms, a paczki jeszcze nie ma...
0 0

asantesana

#6594629 Napisano: 30.04.2019 13:01:41
joan napisał(a):

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka

Te, laska, nie denerwuj ludzi emotka
Może spróbuję jednak tej procedury - to trzeba palec trzymać w rzici i jednocześnie puszczać zgłoszenie?

nikos

#6594631 Napisano: 30.04.2019 13:04:59
sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

Tak, Tymbark Lidl

ale ponoc dzis kurierzy nie maja tych przesylek... Na infolinii dhl Pani powiedziała, że pewnie firma zamówiła list zbiorczy i dlatego przyszedł sms, a paczki jeszcze nie ma...

Być może to dopiero wygenerowana etykieta a fizycznie paczka jeszcze nie wyszła. Jednak w moim przypadku sms oznacza na pewno Tymbarka Lidl 
0 0

joan

#6594632 Napisano: 30.04.2019 13:06:20
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Te, laska, nie denerwuj ludzi  emotka
Może spróbuję jednak tej procedury - to trzeba palec trzymać w rzici i jednocześnie puszczać zgłoszenie?

Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi emotka a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie emotka

lowmacp

#6594633 Napisano: 30.04.2019 13:06:43
Mam info od agencji, że po długim weekendzie majowym wyślą bony (przynajmniej te moje emotka )
1 nikos 0

asantesana

#6594637 Napisano: 30.04.2019 13:09:30
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Te, laska, nie denerwuj ludzi  emotka

Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi emotka a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie emotka

W te oba to Ci już nie uwierzę, bo traci sens powiedzenie "z palcem w rzyci"!
A z małym u stopy nie ma problemu, giętka jestem to dam radę. Idę trenować.
1 joan 0