Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6603674 Napisano: 27.05.2019 14:43:34
Andzik napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonił Tymbark?

jest w informują
0 0

joasiunia

#6603677 Napisano: 27.05.2019 14:59:33
Czy Robico wysyła jakieś maile z informacją o wygranej i o tym, co dalej począć, czy samemu trzeba to ogarnąć? Bo w piątek pojawiły się wyniki, ale żadnego maila nie mam. Mam spakować nakrętki i paragon, dopisać swój adres i im wysłać? emotka
0 0

dzasmina

#6603678 Napisano: 27.05.2019 15:01:31
czy tylko ja nie mogę przejść bramki na masznamarzenia.pl?
a może mógłby mi ktoś podrzucić regulamin?
0 0

cala-w-trawie

#6603682 Napisano: 27.05.2019 15:10:29
joasiunia napisał(a):

Czy Robico wysyła jakieś maile z informacją o wygranej i o tym, co dalej począć, czy samemu trzeba to ogarnąć? Bo w piątek pojawiły się wyniki, ale żadnego maila nie mam. Mam spakować nakrętki i paragon, dopisać swój adres i im wysłać? emotka

Tak, rozsyła maile o wygranej. 
Nakrętki w kopertę i do nich pocztą, a dane na maila trzeba odesłać. Sprawdź spamy i te inne emotka

pioge7

#6603693 Napisano: 27.05.2019 15:42:39
dzasmina napisał(a):

czy tylko ja nie mogę przejść bramki na masznamarzenia.pl?
a może mógłby mi ktoś podrzucić regulamin?

https://masznamarzenia.pl/assets/files/Regulamin_Loteria_Carlsberg_w_Biedronce.pdf
Prosze 

joasiunia

#6603696 Napisano: 27.05.2019 15:45:40
cala-w-trawie napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Nakrętki w kopertę i do nich pocztą, a dane na maila trzeba odesłać. Sprawdź spamy i te inne emotka

Sprawdziłam i nigdzie nic, moja poczta tego maila zeżarła, wchłonęła bez śladu. Kiedy dostałyście, Dziewczyny, maile odnośnie wygranych z drugiego etapu? emotka
0 0

mama-l-k-m

#6603701 Napisano: 27.05.2019 16:02:45
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Sprawdziłam i nigdzie nic, moja poczta tego maila zeżarła, wchłonęła bez śladu. Kiedy dostałyście, Dziewczyny, maile odnośnie wygranych z drugiego etapu? emotka

23 maj 12:33

Dzień dobry,

Mamy przyjemność poinformować, że Twoje zgłoszenie w konkursie „Poleć z Robico” zwyciężyło i zostanie nagrodzone walizką SAMSONITE.

Zgodnie z regulaminem konkursu w celu przekazania nagrody prosimy o: 1. Przesłanie do nas czystych (umytych) nakrętek lub opakowań z Kodami Promocyjnymi zarejestrowanymi w Konkursie wraz z kserokopią dowodu zakupu (paragon/faktura) kefirów ROBICO na poniższy adres: Agencja Reklamowa CzART Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 1953-609 WrocławZ dopiskiem: "Poleć z Robico" 2. Oraz o przesłanie (za pośrednictwem emaila) poniższych danych celem wysyłki nagrody:

a) imię i nazwisko,
b) pełny adres zamieszkania,
c) numer telefonu kontaktowego,
d) numer PESEL (w  celu  wypełnienia  zobowiązania Organizatora jako płatnika podatku od nagrody)
e) adresu e-mail

Informujemy, że przesłanie nakrętek lub opakowań z Kodami Promocyjnymi oraz danych o których mowa powyżej w  terminie do siedmiu dni od otrzymania tej wiadomości, jak również podpisanie w obecności kuriera protokołu odbioru nagrody jest warunkiem koniecznym do wydania Nagrody. Niepodanie danych lub podanie nieprawdziwych danych bądź nieprzesłanie nakrętek lub opakowań z kodami wraz z dowodem zakupu skutkuje utratą przez Laureata prawa do Nagrody.

W razie pytań bądź wątpliwości pozostajemy do dyspozycji,

Pozdrawiamy,

Zespół Robico

cala-w-trawie

#6603704 Napisano: 27.05.2019 16:06:57
Mój mail tak samo z czwartku po godz. 12
0 0

Gość: cherry_coke

#6603730 Napisano: 27.05.2019 17:29:21
Czy ktoś podpowie mi skąd wiadomo, że wygrało się w zozolach? Wyświetli się na stronie, przyjdzie mail... bo nie ogarniam emotka  
0 0

FBilona

#6603737 Napisano: 27.05.2019 17:59:06
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś podpowie mi skąd wiadomo, że wygrało się w zozolach? Wyświetli się na stronie, przyjdzie mail... bo nie ogarniam emotka  

Chyba coś nie działa, bo jak próbuję kliknąc w " zobacz,czy wygrałeś" to mam informacje ,że "coś poszło nie tak,spróbuj jeszcze raz"  cos jest nie tak bo w informacji pokazuja gdzie sie znajduje numer na paragonie a obok pisza ze musi sie składac z 3 liter i 8-10 cyfr.
0 0

Gość: mariolakal

#6603743 Napisano: 27.05.2019 18:09:26
FBilona napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Chyba coś nie działa, bo jak próbuję kliknąc w " zobacz,czy wygrałeś" to mam informacje ,że "coś poszło nie tak,spróbuj jeszcze raz"  cos jest nie tak bo w informacji pokazuja gdzie sie znajduje numer na paragonie a obok pisza ze musi sie składac z 3 liter i 8-10 cyfr.

Zgłosiłam dzisiaj paragon i nie było żadnego komunikatu, wysłałam ponownie ten sam paragon i znowu nic... emotka
0 0

FBilona

#6603745 Napisano: 27.05.2019 18:12:10
mariolakal napisał(a):

FBilona napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Zgłosiłam dzisiaj paragon i nie było żadnego komunikatu, wysłałam ponownie ten sam paragon i znowu nic...  emotka

Napisałam do nich.
0 0

magisterek

#6603746 Napisano: 27.05.2019 18:12:35
FBilona napisał(a):

mariolakal napisał(a):

FBilona napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Zgłosiłam dzisiaj paragon i nie było żadnego komunikatu, wysłałam ponownie ten sam paragon i znowu nic...  emotka

Napisałam do nich.

Mam tak samo emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6603764 Napisano: 27.05.2019 19:21:18
kolejne z pytań z serii "nie ogarniam" emotka  Czy na monte potrzebny jest paragon czy wystarczy sam kod?
0 0

jokan

#6603765 Napisano: 27.05.2019 19:35:15
czy Danio rozdaje jeszcze 50-tki? wygral ktos w ostatnim czasie?
0 0

nikos

#6603770 Napisano: 27.05.2019 19:50:34
cherry_coke napisał(a):

kolejne z pytań z serii "nie ogarniam" emotka  Czy na monte potrzebny jest paragon czy wystarczy sam kod?

Paragon i opakowanie z kodem.
0 0

margobb

#6603771 Napisano: 27.05.2019 19:50:41
Oddam dwa kody na Danio emotka  priv

Nieaktualne
0 0

anaesth

#6603780 Napisano: 27.05.2019 20:24:04
jokan napisał(a):

Chyba ostatnio przed weekendem się ktoś chwalił. U mnie dziś 0/1 i chyba więcej prób nie będzie, nie warto. To już Skyr jest zdrowszy od Danio emotka

A ja mam pytanie, czy kody na 10zł od Żywca przychodzą od razu na maila? Ustrzeliłam w sobotę wieczorem i od tej pory nic do mnie nie dotarło.
1 jokan 0

jokan

#6603783 Napisano: 27.05.2019 20:35:44
asia575 napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja na kilkanaście kodów raptem dwa darmowe Danio ustrzeliłam  emotka

no wlasnie sie zastanawialam, bo ostatnio nie widze wpisow z wygranymi, ja nawet danio nie mam
0 0

joasiunia

#6603786 Napisano: 27.05.2019 20:45:27
mama-l-k-m napisał(a):

joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Dziewczyny, bardzo dziękuję za pomoc! Mam go, znalazł się w czwartkowym folderze "oferty". Nie wiem czemu, chyba z gapiostwa, szukałam go wcześniej z datą piątkową. Dziękuję! emotka emotka emotka