Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#6621132 Napisano: 17.07.2019 15:35:55
cala-w-trawie napisał(a):

Co się robi, jak jest słabo opisany paragon? mam trochę ogólnikowo napisane na paragonie i nie ma nazwy producenta.

Te akcje ze zdobywaniem pieczątek robi się dopiero jak agencja poprosi czy samemu na zapas trzeba to zrobić? Nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji emotka  
Odesłałam paragon w wygranym konkursie i teraz nie wiem... jak będzie nie tak to mnie poproszą o dodatkową pieczątkę czy po prostu bez gadania skreślą z listy laureatów?  

Zależy od regulaminu i od agencji.

Gość: infatne

#6621139 Napisano: 17.07.2019 16:07:37
tytomaszszczescie napisał(a):

infatne napisał(a):

Tchibo. 1 raz próbowałam wysłać zgłoszenie i wyszedł mi " błąd captcha". Drugi raz chciałam wpisać i pisze, " paragon przyjęty " . Może mi ktoś powiedzieć jak odpowiada się na to pytanie ?? Nic mi się nie pojawiło, ani nie przyszło na maila....

Napisz do nich e-amila to ci odblokują numer paragonu i będziesz mogła zagrać raz jeszcze
Miałam podobną sytaucję

Chciałam zapytac jak szybko odpisali ? Nadal nie mam od nich zadnej wiadomosci.
0 0

magie1982

#6621140 Napisano: 17.07.2019 16:27:29
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy dziś nudno jakoś konkursowo?
1 androm 0

pioge7

#6621141 Napisano: 17.07.2019 16:29:05
mama02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na waszych bluzach z oreo pisze że to koszulki damskie? 
Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Tak jest napisane i są spore różnice w kroju i wielkości między damski i a męskimi.
Jesli masz duża i długą koszulkę to jest męska 

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Jest zdecydowana różnica w rozmiarówce.
I w damskich mam nacięcia na kciuki przy ściągaczu (nie wiem jak jest w męskich).

To dziwne... zamówiłem na pewno kilka damskich a nie przyszła wcale. Ale dobrze wiedzieć emotka  

Ja mam jedną damską i nie ma nacięcia na kciuka, na metce Female i też się zastanawiam...

female to damska, to się zgadza emotka  
0 0

nanajka81

#6621144 Napisano: 17.07.2019 16:52:16
pioge7 napisał(a):

mama02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak jest napisane i są spore różnice w kroju i wielkości między damski i a męskimi.

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

I w damskich mam nacięcia na kciuki przy ściągaczu (nie wiem jak jest w męskich).

To dziwne... zamówiłem na pewno kilka damskich a nie przyszła wcale. Ale dobrze wiedzieć emotka  

Ja mam jedną damską i nie ma nacięcia na kciuka, na metce Female i też się zastanawiam...

male i female są podpisane, zdecydowanie różni się rozmiarowka bo nam bluzę i męska i damska w rozmiarze l - duża różnica. to samo z koszulkami.
0 0

agusiac87

#6621145 Napisano: 17.07.2019 16:53:00
pioge7 napisał(a):

mama02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ja przy damskiej bluzie mam naciecia w rękawach na kciuki - rozmiar M, aczkolwiek rozmiarówka u nich odbiega od rzeczywistości, wprawdzie się mieszczę w tę bluzę, ale mam wrażenie że jak na rozmiar M to jest trochę króka i wąska w miejscu przekładania głowy
0 0

monnikk

#6621153 Napisano: 17.07.2019 17:19:39

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z ciekawości poszłam sprawdzić swoje bluzy. U mnie damska, ze stycznia, ma wszytą metkę o treści: ROLY, M, URBAN WOMEN i ma nacięcie na kciuk. Ta która przyszła wczoraj, nie ma nacięcia, a na metce jest: ROLY, M i reszta metki wygląda na odciętą nożyczkami (jest krzywo). 
0 0

carissma

#6621156 Napisano: 17.07.2019 17:36:08
Piszcie proszę w informują lub mdw z jakiego dnia wygrana lub z jakiego etapu, jeśli są nagrody dzienne w powiadamianym konkursie. Może jedna z osób na 5 ma wgląd do tego kiedy zgloszenie slala emotka

pioge7

#6621163 Napisano: 17.07.2019 17:52:49
No to. U mnie się rąbnęli ... brałem 2 na pewno damskie a wszytskie przyszły męskie. No trudno emotka  
0 0

olunka

#6621167 Napisano: 17.07.2019 18:04:13
pioge7 napisał(a):

No to. U mnie się rąbnęli ... brałem 2 na pewno damskie a wszytskie przyszły męskie. No trudno emotka  

u mnie tez sie nic nie zgadza emotka
1 pioge7 0

margobb

#6621192 Napisano: 17.07.2019 19:28:51
Są jakies ograniczenia na osobę w konkursie Tchibo Family? Nie moge znaleźć w regulaminie żadnego zapisu (bardzo możliwe, że przeoczylam). 
0 0

grappa25

#6621194 Napisano: 17.07.2019 19:32:48
olunka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie tez sie nic nie zgadza emotka

u mnie się niby z metką zgadza, ale damska L jest jak dziecięca, albo mała damska S... będzie dla dziecka
1 pioge7 0

yolka123

#6621197 Napisano: 17.07.2019 19:41:36
margobb napisał(a):

Są jakies ograniczenia na osobę w konkursie Tchibo Family? Nie moge znaleźć w regulaminie żadnego zapisu (bardzo możliwe, że przeoczylam). 

Jest tylko zapis ( pkt.27) : Jeden Uczestnik może wygrać wyłącznie jedną nagrodę danego dnia. Innych ograniczeń osobowych ani gospodarczych ten regulamin nie posiada emotka
1 margobb 0

margobb

#6621201 Napisano: 17.07.2019 19:45:14
yolka123 napisał(a):

margobb napisał(a):

Jest tylko zapis ( pkt.27) : Jeden Uczestnik może wygrać wyłącznie jedną nagrodę danego dnia. Innych ograniczeń osobowych ani gospodarczych ten regulamin nie posiada emotka

emotka
0 0

nayas

#6621209 Napisano: 17.07.2019 20:00:16
Kojarzy ktoś czy smolar dawał wyniki z grill.pl 50 tys na działkę?
0 0

ladyinred

#6621214 Napisano: 17.07.2019 20:14:47
Jak juz jestesmy w temacie ubraniowym...
Co sądzicie o nagrodach Somersby?

Bo może ja nie jestem na czasie....ale nie czuję tego...

agusiac87

#6621218 Napisano: 17.07.2019 20:27:52
ladyinred napisał(a):

ubrania są mega kolorowe co mi się podoba, aczkolwiek dawanie tego w formie t-shirtu czy bluzy....., szczerze mówiąc jak konkurs był w zapowiedziach to liczyłam na to że będą bony do sklepu alohadeer i że będzie można sobie wybrać, a tu z góry narzucają już gotowe z nadrukami ubrania, szkoda. Ciekawe ile ludzi tutaj zagrało o to, ja zagrałam tylko dlatego że nie musiałam specjalnie dokonać zakupu i znalazłam kody tu i tam emotka
0 0

magie1982

#6621220 Napisano: 17.07.2019 20:32:05
agusiac87 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

ubrania są mega kolorowe co mi się podoba, aczkolwiek dawanie tego w formie t-shirtu czy bluzy....., szczerze mówiąc jak konkurs był w zapowiedziach to liczyłam na to że będą bony do sklepu alohadeer i że będzie można sobie wybrać, a tu z góry narzucają już gotowe z nadrukami ubrania, szkoda. Ciekawe ile ludzi tutaj zagrało o to, ja zagrałam tylko dlatego że nie musiałam specjalnie dokonać zakupu i znalazłam kody tu i tam emotka

Ja zagrałam, kody znalazłam i miałam z konkursu w Dino. Do chodzenia po działce będą ok, nie marudźmy, lepsze to niż loteria.
0 0

ladyinred

#6621239 Napisano: 17.07.2019 21:40:36
magie1982 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ja zagrałam, kody znalazłam i miałam z konkursu w Dino. Do chodzenia po działce będą ok, nie marudźmy, lepsze to niż loteria.

Ja właśnie chcialam dla męża i brata cos do koszenia, garazu...moze koszulki ujda...ale bluzy chyba nie przejdą emotka

A ok. 10 kapsli znalazlam ostatnio na placu zabaw....;) co te dzieci piją emotka
1 magie1982 0

FBewelina13

#6621240 Napisano: 17.07.2019 21:41:26
Czy ktoś trafił w belvicie? 
0 0