Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

deva

#6623079 Napisano: 23.07.2019 21:59:31
czy komuś udało się wysłac sms do tesco magazynu?
Wysyłam smsa o treści: Rama.odpowiedź pod 71700, wysłałam tez bez kropki i przychodzi mi zwrotka błędna treść, lub zły numer w obydwu przypadkach

help
0 0

darog

#6623081 Napisano: 23.07.2019 22:02:01
aniolka2310 napisał(a):

darog napisał(a):

ikropka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

darog napisał(a):

WARKA wymiana kapsli na piwo,
jest jakaś lista sklepów?
W dużym mieście nie widać żadnych plakatów o wymianie,

Hej, spróbuj na TBS w sklepie Adamba na Pileckiego, on bierze udział chyba we wszystkich wymianach, jak mi się cos trafia to zawsze tam wymieniam. Pozdrawiam

u mnie groszek

https://warka.com.pl/#mapa_sklepow

dzięki! a wyświetla się komuś jakakolwiek mapka lub lista sklepów? u mnie napis: "BAZA SKLEPÓW JEST STALE AKTUALIZOWANA." i nic poza tym..zero info, wpisuje i do rubryki, próbuje, miasto, lub ulice, kod pocztowy. zero.

U mnie wyświetla się bez problemu. 

dzięki wszystkim, spróbuję na innym kompie
0 0

misiamarysia

#6623092 Napisano: 23.07.2019 22:41:44
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

violka88 napisał(a):

2rek napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy na Silana w Biedronce dostajecie jakieś potwierdzenie ne e-maila? Dwa zgłoszenia poszły i nic emotka ani na stronie, że zgłoszenie przyjęło, e-maila też brak.

u mnie to samo, zgłoszenie wysłane i brak potwierdzenia na maila, na stronie też

Wczoraj tez nie miałam maila potwierdzającego. Było tylko podziękowanie na stronie konkursowej.
Czyli co moje zgłoszenie nie bierze udziału w konkursie?

na maila nic nie przychodzi, było podziękowanie na stronie i tyle. Przynajmniej na początku konkursu bo dziś wbijałam kolejne zgłoszenie i nic, nawet podziękowania emotka

A pisał może ktoś do organizatora czy zgloszenia dochodzą?

Właśnie do nich napisałam. Bo według regulaminu mail zwrotny ma przychodzić.

maile nigdy nie przychodziły, były tylko podziękowania na stronie i to tylko na Chrome, na innych przeglądarkach nic z nic

U mnie brak jednego i drugiego, strona po wysłaniu zgłoszenia nawet nie drgnęła.

0 0

bonitta

#6623098 Napisano: 23.07.2019 23:02:03
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu...

Pewnie dlatego ze promocja trwała tylko do konca czerwca

Teraz jest nowa promocja.

czy to znaczy że te kody co wbiłam w czerwcu przepadły i po prostu nie działają? gdzie jest ta nowa promocja?

To zalezy na ktora wbilas. Ta zakonczona to byla ta razem smakuje lepiej i on trwala do konca czerwca i tak, te jody przepadly. Druga to ta https://ukladajhi...m_content=LiveNation i ona trwa od jwietnia do konca wrzesnia.
 Edit. Tetaz czytam ze wbijalas na ukladaj historie:) to one nie przepadly bo loteria trwa 

Nie wiem czy na tym polega i twój problem ale u mojego syna w Play doładowanie 1 GB przychodziło tylko wtedy, gdy uruchomiony był jakikolwiek pakiet internetowy, wystarczyło uruchomić raz i mógł być nawet zużyty już ale tylko wtedy doładowywało. 
0 0

iwona0103

#6623104 Napisano: 23.07.2019 23:29:56
violka88 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dzisiaj nie mam zwrotki z Tchibo na gmail. WTF???

Ja tez nie miałam dziś zwrotki na maila (interia) 
po raz kolejny brak zwrotki czyli tyle czasu zmitrężone na wymyślanie odpowiedzi a i tak chyba nie bierze udziału w konkursie bo mail potwierdzający nie przyszedł

na o2 też brak emotka
0 0

soulfly

#6623108 Napisano: 23.07.2019 23:49:45
2rek napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy na Silana w Biedronce dostajecie jakieś potwierdzenie ne e-maila? Dwa zgłoszenia poszły i nic emotka ani na stronie, że zgłoszenie przyjęło, e-maila też brak.

u mnie to samo, zgłoszenie wysłane i brak potwierdzenia na maila, na stronie też

NA Chromie są podziękowania na stronie. 
0 0

edzia21

#6623109 Napisano: 23.07.2019 23:50:18
soulfly napisał(a):

2rek napisał(a):

magisterek napisał(a):

NA Chromie są podziękowania na stronie. 

były emotka  dzisiaj nie ma nawet na chromie (przynajmniej u mnie - sprawdzane na 3 kompach).
0 0

darog

#6623121 Napisano: 24.07.2019 00:10:20
BALLANTINE'S jest jakiś konkurs? albo na inne whisky? 
0 0

darog

#6623122 Napisano: 24.07.2019 00:12:50
a jakiś konkurs na puszki DROSED?
0 0

judytkak

#6623123 Napisano: 24.07.2019 00:13:45
Macie problem z odesłaniem paragonu na Pachnące Lato? U mnie cały czas wyskakuje błąd...
0 0

vaka

#6623128 Napisano: 24.07.2019 02:07:47
Hej,
mam pytanie. Wygrałam w konkursie bilety na jeden z festiwali, ale niestety okazało się, że nie mogę jechać.  Chcę je sprzedać albo oddać komuś, ale trochę się boję, bo jest na nich napisane "wstęp bezplatny/nie na sprzedaż". W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można sprzedawać, albo oddać znajomym za darmo, a same bilety nie są imienne. To dwa bilety, tak jakby dla osoby wygrywającej i osoby towarzyszącej. Jedyne co to regulaminie samego festiwalu jest zapis, że przy wymianie biletu na opaski festiwalowe niekiedy poza samym biletem żądają pokazania dowodu tożsamości. No i teraz nie wiem - sprzedawać/oddawać komuś, czy nie? (zadałam pytanie w dwóch tematach, bo nie wiedziałam w którym lepiej)
0 0

dwaburekoty

#6623132 Napisano: 24.07.2019 06:37:19
vaka napisał(a):

Hej,
mam pytanie. Wygrałam w konkursie bilety na jeden z festiwali, ale niestety okazało się, że nie mogę jechać.  Chcę je sprzedać albo oddać komuś, ale trochę się boję, bo jest na nich napisane "wstęp bezplatny/nie na sprzedaż". W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można sprzedawać, albo oddać znajomym za darmo, a same bilety nie są imienne. To dwa bilety, tak jakby dla osoby wygrywającej i osoby towarzyszącej. Jedyne co to regulaminie samego festiwalu jest zapis, że przy wymianie biletu na opaski festiwalowe niekiedy poza samym biletem żądają pokazania dowodu tożsamości. No i teraz nie wiem - sprzedawać/oddawać komuś, czy nie? (zadałam pytanie w dwóch tematach, bo nie wiedziałam w którym lepiej)

ja bym śmiało sprzedawała i się nie przejmowała emotka .

pawelkoo

#6623144 Napisano: 24.07.2019 08:53:42
Dostaje ktoś też puste maile (bez tematu i bez wiadomosci) od no-reply@ visa.com? Nie wiem czy ma to jakis zwiazek z loteria Visy w ktorej sie rejestrowalem, ale juz 5 maili przyszlo w odstepie kilku minut i ciagle przychodza nowe  emotka
0 0

agakaz2

#6623145 Napisano: 24.07.2019 08:56:00
pawelkoo napisał(a):

Dostaje ktoś też puste maile (bez tematu i bez wiadomosci) od no-reply@ visa.com? Nie wiem czy ma to jakis zwiazek z loteria Visy w ktorej sie rejestrowalem, ale juz 5 maili przyszlo w odstepie kilku minut i ciagle przychodza nowe  emotka

mam to samo puste maile
0 0

bandit

#6623146 Napisano: 24.07.2019 08:58:27
Witam
u mnie tez spam z visaaaaaa aaaa visaaaaa 
czyli to nie info o wygranej emotka
0 0

Diana02

#6623148 Napisano: 24.07.2019 09:03:46
agakaz2 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

mam to samo puste maile

U mnie 12 na ten moment chyba emotka
0 0

helcia85

#6623153 Napisano: 24.07.2019 09:24:52
Diana02 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

mam to samo puste maile

Też dostałam, poczta wp.
0 0

sylzab2294

#6623161 Napisano: 24.07.2019 09:33:33
helcia85 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

mam to samo puste maile

Też dostałam, poczta wp.

i ja na o2 dostałam już kilkanaście emotka
0 0

ninakow7712

#6623163 Napisano: 24.07.2019 09:36:25
sylzab2294 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

mam to samo puste maile

Też dostałam, poczta wp.

i ja na o2 dostałam już kilkanaście emotka

ja wczoraj dostałam email, że dziękują za rejestrację, a rejestrowałam się ze 2 tyg temu.
teraz też 8 mejli pustych
0 0

vanillasky-2017

#6623165 Napisano: 24.07.2019 09:42:22
pawelkoo napisał(a):

U mnie 12 pustych maili z Visa. Adres ten sam, z którego przychodziły info o wygranej z poprzedniej loterii Visa.
0 0