Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: azaflora

#6623338 Napisano: 24.07.2019 15:17:18
asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy znalazł ktoś kawę Astra w Biedronce? Może jest w jakimś innym miejscu niż kawy? 3 Biedronki i nic... emotka

Ja sprawdziłam 3 miasta i nic emotka

W najbliższej Biedronce jest pełno, tylko ja nie biorę udziału, a różnych mielonych i ziarnistych /wygranych/ mam zapas emotka
0 0

faworek

#6623340 Napisano: 24.07.2019 15:19:16
azaflora napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy znalazł ktoś kawę Astra w Biedronce? Może jest w jakimś innym miejscu niż kawy? 3 Biedronki i nic... emotka

W najbliższej Biedronce jest pełno, tylko ja nie biorę udziału, a różnych mielonych i ziarnistych /wygranych/ mam zapas  emotka

U mnie Panie w Biedronce mówią, że w ogóle ten produkt nie jest wprowadzony do sprzedaży... ehhh
0 0

misiamisiam

#6623341 Napisano: 24.07.2019 15:19:47
azaflora napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

W najbliższej Biedronce jest pełno, tylko ja nie biorę udziału, a różnych mielonych i ziarnistych /wygranych/ mam zapas  emotka

W jakiej cenie jest ziarnista? U mnie niestety tylko mielona
0 0

aniolka2310

#6623343 Napisano: 24.07.2019 15:24:01
asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Ja pisałam do Biedronki na FB, ponieważ mają możliwość sprawdzenia dostępności produktu w danym sklepie. Odpisali mi, że na terenie mojego miasta nie ma Astry w żadnej Biedronce. Można do nich napisać, żeby nie biegać specjalnie po wszystkich sklepach emotka  
1 faworek 0

faworek

#6623344 Napisano: 24.07.2019 15:24:33
aniolka2310 napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Ja pisałam do Biedronki na FB, ponieważ mają możliwość sprawdzenia dostępności produktu w danym sklepie. Odpisali mi, że na terenie mojego miasta nie ma Astry w żadnej Biedronce. Można do nich napisać, żeby nie biegać specjalnie po wszystkich sklepach emotka  

dziękuję bardzo za podpowiedź, zaraz do nich napiszę emotka
0 0

asantesana

#6623348 Napisano: 24.07.2019 15:30:33
azaflora napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

A gdzie ta najbliższa Biedronka (region)? emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6623349 Napisano: 24.07.2019 15:33:13
Czy działają Wam karty z konkursu wspomnienia z kawą i twoja chwila z kawą od i360? Karty są aktywne, doładowane, a nie chcą przechodzić... Próbowałam już w kilku sklepach i dalej nic. Wyczerpałyśmy z kasjerkami wszystkie możliwości co mogłoby pójść nie tak... Agencja już raz wymieniła mi kartę i dalej to samo.
0 0

cala-w-trawie

#6623351 Napisano: 24.07.2019 15:36:27
faworek napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Mi odpisali:
"Katarzyno, niestety, w związku z dużą skalą działalności (ponad 2900 sklepów, blisko 4 miliony Klientów dziennie) nie jesteśmy w stanie udzielać precyzyjnej informacji dotyczącej aktualnej dostępności produktów w danym sklepie."
0 0

faworek

#6623353 Napisano: 24.07.2019 15:38:33
cala-w-trawie napisał(a):

faworek napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Mi odpisali:
"Katarzyno, niestety, w związku z dużą skalą działalności (ponad 2900 sklepów, blisko 4 miliony Klientów dziennie) nie jesteśmy w stanie udzielać precyzyjnej informacji dotyczącej aktualnej dostępności produktów w danym sklepie."

mi tak samo... 
0 0

Gość: ilona162

#6623372 Napisano: 24.07.2019 16:23:55
W muzycznej loterii Coca cola gdy chcę dodać kod, wyświetla mi się błąd techniczny. Właściwie od 2 tygodni albo i dłużej... Ktoś też tak miał? Działa wam ta strona? Możecie dodawać kody?
0 0

nkba

#6623373 Napisano: 24.07.2019 16:25:57
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy działają Wam karty z konkursu wspomnienia z kawą i twoja chwila z kawą od i360? Karty są aktywne, doładowane, a nie chcą przechodzić... Próbowałam już w kilku sklepach i dalej nic. Wyczerpałyśmy z kasjerkami wszystkie możliwości co mogłoby pójść nie tak... Agencja już raz wymieniła mi kartę i dalej to samo.

Zapewne wiesz, że trzeba je przejechać przez czytnik na pasek magnetyczny emotka Ja ostatnio odwiedziłam kilka sklepów zanim się udało i wg mnie to zależy od czytnika. W Ikei nie poszło a C4 bez żadnego ale emotka
0 0

kreatia

#6623374 Napisano: 24.07.2019 16:29:15
faworek napisał(a):

kreatia napisał(a):

konstrukcja zdania dzisiejszego tchibo nie zachwyca emotka

Kilkanaście razy czytałam to pytanie i dalej do końca nie wiem, co poeta miał na myśli  emotka     

trzeba się wczytać, to fakt emotka
prosiaczek: Czym Twoim zdaniem powinien być prezent dla każdej mamy? 
0 0

nanajka81

#6623376 Napisano: 24.07.2019 16:45:05
ilona162 napisał(a):

W muzycznej loterii Coca cola gdy chcę dodać kod, wyświetla mi się błąd techniczny. Właściwie od 2 tygodni albo i dłużej... Ktoś też tak miał? Działa wam ta strona? Możecie dodawać kody?

ja mam tam problem nawet z logowaniem nie wspominając że jak już się uda to 2 punktów na nic nie mogę wymienić....
0 0

paula9891

#6623384 Napisano: 24.07.2019 17:11:03
Czy z Auchan Astra poszly smsy tylko na te wyslane smsami, czy przez formularz na stronie tez?
0 0

Gość: belca

#6623390 Napisano: 24.07.2019 17:46:52
paula9891 napisał(a):

Czy z Auchan Astra poszly smsy tylko na te wyslane smsami, czy przez formularz na stronie tez?

Poszły i te z formularza.
1 paula9891 0

mary18

#6623391 Napisano: 24.07.2019 17:53:12
czy dostawaliscie zwrotki na meila z tesco ksiazece ipa?
0 0

nanajka81

#6623392 Napisano: 24.07.2019 17:54:12
deva napisał(a):

czy komuś udało się wysłac sms do tesco magazynu?
Wysyłam smsa o treści: Rama.odpowiedź pod 71700, wysłałam tez bez kropki i przychodzi mi zwrotka błędna treść, lub zły numer w obydwu przypadkach

help

tesco magazyn to oszuści, 5 miesięcy czekam na nagrodę z jednego z ich konkursów SMSnie odpisują na maile, na FB również zlewka, daj se spokój z ich konkursami.

anka3

#6623403 Napisano: 24.07.2019 18:55:26
FBkasia13 napisał(a):

Pytanie, czy udało się komuś sprzedać plumbike milka, istne zatrzesienie teraz ich na olx, w różnych cenach, a zainteresowanie chyba małe 

Ciesz się, że nie musisz sprzedawać Lopato Bike, bo do tego chyba trzeba będzie dopłacić xd Plumbike'a jeszcze sprzedasz rowerowym kapeluchom, ale na pewno nie na połowę ceny regulaminowej.
0 0

androm

#6623415 Napisano: 24.07.2019 19:02:09
faworek napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

faworek napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Mi odpisali:

mi tak samo... 

no to widocznie mają taką możliwość tylko jak zobaczyli, że ludzie zaczęli pisać i pytać to już im się nie chce
0 0

bonitta

#6623417 Napisano: 24.07.2019 19:04:11
anka3 napisał(a):

FBkasia13 napisał(a):

Pytanie, czy udało się komuś sprzedać plumbike milka, istne zatrzesienie teraz ich na olx, w różnych cenach, a zainteresowanie chyba małe 

Ciesz się, że nie musisz sprzedawać Lopato Bike, bo do tego chyba trzeba będzie dopłacić xd Plumbike'a jeszcze sprzedasz rowerowym kapeluchom, ale na pewno nie na połowę ceny regulaminowej.

Plumbike z milka kupiłam na olx za 650 zł o odbiorem osobistym rzecz jasna. Jeśli ci się nie spieszy i masz gdzie przechować to radzę poczekać do następnego sezonu bo ludzie chcą się pozbyć i zgadzają się na duże upusty na razie.  
0 0