Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bezik

#6627818 Napisano: 07.08.2019 11:18:42
Dostałam dziś puszkę od Wasa, a jestem laureatką jednej z nagród głównych (nawet przed chwilą się upewniłam, że jestem w galerii zwycięzców emotka ), która jeszcze nie dotarła. Czy Wy też tak mieliście, że oprócz nagrody głównej dostaliście puszki? Bo zaczynam się martwić, że coś im się pomyliło.
0 0

ziolko

#6627819 Napisano: 07.08.2019 11:25:12
bezik napisał(a):

Dostałam dziś puszkę od Wasa, a jestem laureatką jednej z nagród głównych (nawet przed chwilą się upewniłam, że jestem w galerii zwycięzców emotka ), która jeszcze nie dotarła. Czy Wy też tak mieliście, że oprócz nagrody głównej dostaliście puszki? Bo zaczynam się martwić, że coś im się pomyliło.

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale profilaktycznie zrób screen listy laureatów, żeby mieć dowód w razie reklamacji
0 0

maryam

#6627820 Napisano: 07.08.2019 11:25:41
bezik napisał(a):

Ja własnie czekam na główną nagrodę, dziś ma być kurier, mam nadzieję, że to nie będzie puszka. emotka
0 0

zmurcia

#6627826 Napisano: 07.08.2019 11:34:38
jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w KONKURSIE BLADE TOUCH AND FRESH na paragonie ROSSMANNOWYM opis GBB xxxxx wystarczy czy trzeba udać się po adnotacje na rewersie paragonu? Bez sensu to trochę! Mogę im przecież opakowanie produktu obok paragonu fote zrobić.

podobno trzeba pieczątkę, ja mam taki sam paragon ale jeszcze nie grałam, czekam na info od osob ktore wygraly, czy im ten paragon przejdzie z pieczatka

Ja właśnie w Rossmann poprosiłam o adnotację i pieczątkę. Pani dziwnie się patrzyła no ale nie robiła problemu.
Pytanie mam z innej beczki. W reg jest zapis:
"3.6. Wiadomość sms z wykonaniem zadania powinna zawierać wyłącznie dokończenie konkursowego zadania "Nowy Glade Touch & Fresh to..""
Dobrze rozumiem, że w sms sysyłam tyko moją odp bez tego Nowy Glade...
Bo już się zakręciłam :
0 0

maryam

#6627831 Napisano: 07.08.2019 11:49:38
maryam napisał(a):

bezik napisał(a):

Ja własnie czekam na główną nagrodę, dziś ma być kurier, mam nadzieję, że to nie będzie puszka. emotka

Puszka... emotka Nawet maila nie dostałam o niej....

kropkakreatywnie

#6627841 Napisano: 07.08.2019 12:08:24
maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

bezik napisał(a):

U mnie to samo emotka czekam na nawilżacz, a tu puszka. Mam nadzieję, że to tak dodatkowo a nie zamiast xD
1 maryam 0

joasiunia

#6627852 Napisano: 07.08.2019 12:21:18
kropkakreatywnie napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

bezik napisał(a):

U mnie to samo emotka czekam na nawilżacz, a tu puszka. Mam nadzieję, że to tak dodatkowo a nie zamiast xD

Raczej jako nagroda dodatkowa. Ja również otrzymałam puszkę, chociaż wcześniej dotarła nagroda główna emotka Po prostu tych puch chyba mają dużo i dają wszystkim emotka Główne wysyłają ze sporym opóźnieniem, więc na pewno do Was dojdą emotka

jokan

#6627858 Napisano: 07.08.2019 12:35:37
zmurcia napisał(a):

jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w KONKURSIE BLADE TOUCH AND FRESH na paragonie ROSSMANNOWYM opis GBB xxxxx wystarczy czy trzeba udać się po adnotacje na rewersie paragonu? Bez sensu to trochę! Mogę im przecież opakowanie produktu obok paragonu fote zrobić.

podobno trzeba pieczątkę, ja mam taki sam paragon ale jeszcze nie grałam, czekam na info od osob ktore wygraly, czy im ten paragon przejdzie z pieczatka

Ja właśnie w Rossmann poprosiłam o adnotację i pieczątkę. Pani dziwnie się patrzyła no ale nie robiła problemu.
Pytanie mam z innej beczki. W reg jest zapis:
"3.6. Wiadomość sms z wykonaniem zadania powinna zawierać wyłącznie dokończenie konkursowego zadania "Nowy Glade Touch & Fresh to..""
Dobrze rozumiem, że w sms sysyłam tyko moją odp bez tego Nowy Glade...
Bo już się zakręciłam :

tak, dokonczenie zdania
0 0

ikropka

#6627861 Napisano: 07.08.2019 12:43:10
czy ktoś widział gdzieś majonez Pudliszki (na zwrot)?
0 0

karkocka

#6627864 Napisano: 07.08.2019 12:45:18
ikropka napisał(a):

Auchan
1 ikropka 0

FBewelina13

#6627879 Napisano: 07.08.2019 13:15:16
Czy jeśli wygrałam serek Danio truskawkowy to muszę trzymać paragon czy mogę wywalić? 
0 0

Reni

#6627883 Napisano: 07.08.2019 13:30:49
ikropka napisał(a):

ja kupowałam w C4 za 7,49 duży słoik emotka
1 ikropka 0

margarittta

#6627886 Napisano: 07.08.2019 13:44:10
Hallo Hallo czy są na forum osoby które jadą na wyjazd do RPA z konkursu Upgrade my Run Adidasa?
0 0

baxter

#6627887 Napisano: 07.08.2019 13:46:44
jokan napisał(a):

baxter napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Niestety nie wystarczy. Musi być dokładna nazwa Glade touch and fresh, jeżeli nie ma trzeba prosić o adnotację i pieczątkę.

Ja dzis  uzyskałam pieczątkę z adnotacją, zaraz im wyślę i czekam na pozytywna weryfikację emotka

daj znac jakby co:)

Wszystko gra, dzis otrzymałam @:
"Witaj,
Dziękujemy za przesłanie skanu dowodu zakupu. Weryfikacja zwycięskiego zgłoszenia przebiegła prawidłowo.
Uprzejmie informujemy, że nagroda zostanie wysłana na wskazany przez Panią adres pocztowy w terminie zgodnym z regulaminem Loterii. 
Pozdrawiamy 
Zespół konkursu "Glade Touch & Fresh”
emotka
1 jokan 0

moskala22

#6627921 Napisano: 07.08.2019 14:25:08
Mam pytanie odnośnie wygranych biletów do Energylandii z Uśmiechniętej loterii - czy to sa bilety normalne? Zastanawia mnie ta wartość 99 zł - na stronie normalny bilet osztuje 129 zł
0 0

agakaz2

#6627922 Napisano: 07.08.2019 14:26:21
moskala22 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wygranych biletów do Energylandii z Uśmiechniętej loterii - czy to sa bilety normalne? Zastanawia mnie ta wartość 99 zł - na stronie normalny bilet osztuje 129 zł

jest napisane bilet normalny od 140cm
1 moskala22 0

Reni

#6627924 Napisano: 07.08.2019 14:31:56
holaaolaa napisał(a):

Hallo Hallo czy są na forum osoby które jadą na wyjazd do RPA z konkursu Upgrade my Run Adidasa?

z tego co pamiętam to luko wygrał emotka  
0 0

gryszelm

#6627925 Napisano: 07.08.2019 14:32:09
Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.
1 magie1982 0

margarittta

#6627926 Napisano: 07.08.2019 14:33:49
Reni napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

z tego co pamiętam to luko wygrał emotka  

To wiem, ale chodzi mi o resztę emotka
1 Reni 0

zielonaszpilka

#6627932 Napisano: 07.08.2019 14:50:09
[quote=
gryszelm napisał(a):

Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

baxter] Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie. A który z tych gladów ładnie pachnie? emotka może się skuszę
0 0