Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzanna

#6628155 Napisano: 07.08.2019 23:21:56
bubba napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy nie uważacie, że trochę słabo, że te bilety do ENergylandii są tak krótko ważne? Konkurs będzie do połowy wrzesnia, a je trzeba wykorzystać do końca października, miesiąc i trochę.
Co prawda ja jeszcze nie wygrałam (teraz puszcze dopiero zgłoszenia, ale juz na pewno nie bede wiecej w te loterie inwestowac), ala dla osób nie z okolic to jest troche wyzwanie tak wszystko zorganizowac by je zdażyć wykorzystac...
No a dla pozostałych też będzie walka cenowa by je sprzedać jeszcze jak najszybciej by ktoś mogl skorzystać...

Na początku spodobało mi się to że ten konkurs miał być przeznaczony głównie dla mieszkańców małopolski, śląska, osób które mają w miarę bliski dojazd do Energylandii, dlatego dla mnie to dziwne, że są osoby,  które mieszkają bardzo daleko, wiedzą że nie pojadą a i tak kupują paragony na forum aby póżniej sprzedać wygrane bilety. Ja osobiście w to nie gram, do EL mam blisko, przejadła mi się. Szkoda mi natomiast mojej niekonkursowej koleżanki, która nigdy w EL nie była,napaliła się na te bilety, wysłała już 7 zgłoszeń a tu wciąż nic...zaproponowałam jej aby już odpuściła, poczekała i we wrześniu kupi je tanio a pite pepsi nie pójdzie w boczki. 
Oczywiście nie zrozumcie mnie źle, każdy ma prawo grać w co chce i przeznaczać wygrane na co chce. Po prostu patrzę na całą sytuację przez pryzmat mojej koleżanki, to wszystko.

Nie oceniaj, jeśli i Ty nie chcesz być oceniany/a  emotka Jestem z Warszawy, a w Energylandii byłam i właśnie wybieram się po raz drugi.
1 benasia 0

joasiunia

#6628166 Napisano: 08.08.2019 07:03:46
Jak to jest z Tchibo - wiem, że temat zwrotek był już wałkowany, ale może macie więcej doświadczeń niż przy ostatniej dyskusji - zdarzyło się komuś wygrać na zgłoszenie bez mailowej zwrotki? emotka  
0 0

helcia85

#6628167 Napisano: 08.08.2019 07:15:15
Czy informowali też z bonami turystycznymi z Książęcego i z główną? Nie wiem czy się jeszcze łudzić emotka  Może być PW
0 0

bezaczek7

#6628169 Napisano: 08.08.2019 08:06:57
Jak bardzo przyprawowa musi byc przyprawa z knorra na loterie? Czy musi byc pojedynczy skladnik, ewentualnie mieszanka, czy przyprawa tzw fix bierze udzial? Organizator od 3 dni nie odpisuje, dlatego pytam, bo moze ktos juz wie.
0 0

as32572

#6628170 Napisano: 08.08.2019 08:09:00
bezaczek7 napisał(a):

Jak bardzo przyprawowa musi byc przyprawa z knorra na loterie? Czy musi byc pojedynczy skladnik, ewentualnie mieszanka, czy przyprawa tzw fix bierze udzial? Organizator od 3 dni nie odpisuje, dlatego pytam, bo moze ktos juz wie.

Też jestem ciekawa czy fix uznają za przyprawę...
0 0

soulfly

#6628171 Napisano: 08.08.2019 08:11:27
as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Na fix-ie też jest napisane przyprawa. 

hakowal

#6628172 Napisano: 08.08.2019 08:17:03
soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wysyłałam maila pierwszego dnia loterii z zapytaniem czy sosy sałatkowe biorą udział (jakby nie patrzec to też przyprawy), ale odpowiedzi brak
1 bezaczek7 0

FBewelina13

#6628201 Napisano: 08.08.2019 10:12:00
hakowal napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wysyłałam maila pierwszego dnia loterii z zapytaniem czy sosy sałatkowe biorą udział (jakby nie patrzec to też przyprawy), ale odpowiedzi brak

0 0

katake

#6628204 Napisano: 08.08.2019 10:18:11
Czy w Kauflandzie kupię Glade Touch&Fresh z dobrze opisanym paragonem?
Dobrze doczytałam, że treść sms na ten konkurs to tylko dokończenie zdania?Raz, że dokończenie-dwa, że bez żadnego numeru paragonu?
0 0

mama-l-k-m

#6628210 Napisano: 08.08.2019 10:31:30
soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

tym samym się kierowałam i kupiłam 2x fix do sałatek emotka
0 0

asper01

#6628217 Napisano: 08.08.2019 10:45:47
mama-l-k-m napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Kostki rosołowe to też przyprawa, przynajmniej mam taką nadzieję emotka .

monia0303

#6628219 Napisano: 08.08.2019 10:49:52
joasiunia napisał(a):

Jak to jest z Tchibo - wiem, że temat zwrotek był już wałkowany, ale może macie więcej doświadczeń niż przy ostatniej dyskusji - zdarzyło się komuś wygrać na zgłoszenie bez mailowej zwrotki? emotka  

Też jestem ciekawa bo wczoraj zgłosiłam paragon a nie przyszła mi żadna zwrotka na maila. A czy ktoś wie czemu na stronie ostatnie wyniki są z 31.07?
0 0

violka88

#6628230 Napisano: 08.08.2019 11:08:56
koniczynka123 napisał(a):

asper01 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A ja myślę, że chodzi im o nowość, o te przyprawy jednoskładnikowe po 1,99. Ja kupuje tylko takie żeby potem nie rozpaczać, że nagroda przepada.
Zresztą takie są umieszczone na stronie z konkursem.

Zastanawiam się czy wchodzi przyprawa do zup w butelce, w sumie jest w nazwie przyprawa tyle tylko ze w butelce
0 0

as32572

#6628231 Napisano: 08.08.2019 11:10:33
violka88 napisał(a):

asper01 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A ja myślę, że chodzi im o nowość, o te przyprawy jednoskładnikowe po 1,99. Ja kupuje tylko takie żeby potem nie rozpaczać, że nagroda przepada.

Zastanawiam się czy wchodzi przyprawa do zup w butelce, w sumie jest w nazwie przyprawa tyle tylko ze w butelce

Odpisali mi na FB ze fixy i sosy do salatek to nie przyprawy
https://www.knorr.pl/produkty/przyprawy
1 andii 0

jokan

#6628233 Napisano: 08.08.2019 11:16:21
as32572 napisał(a):

violka88 napisał(a):

asper01 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Odpisali mi na FB ze fixy i sosy do salatek to nie przyprawy
https://www.knorr.pl/produkty/przyprawy

tu chodzi o te nowe przyprawy co wypuscili na rynek, papryka, curry, kurkuma, pieprz i inne
0 0

as32572

#6628238 Napisano: 08.08.2019 11:36:28
jakoś nie słychać teraz o wygranych w taksmakujewygrana
jest limit na gospodarstwo, więc teoretycznie powinno być wiecej szans na wygraną
0 0

nanajka81

#6628255 Napisano: 08.08.2019 12:06:17
ile wy płacicie telefonem że udaje wam się w Visie wygrać? prawie codziennie płacę po 2-3 razy i jak do tej pory zero wygranych. Aż taki pechowiec jestem czy za mało płacę?
0 0

bubba

#6628257 Napisano: 08.08.2019 12:08:40
nanajka81 napisał(a):

ile wy płacicie telefonem że udaje wam się w Visie wygrać? prawie codziennie płacę po 2-3 razy i jak do tej pory zero wygranych. Aż taki pechowiec jestem czy za mało płacę?

okolo 30 tyg
0 0

karkocka

#6628258 Napisano: 08.08.2019 12:11:01
as32572 napisał(a):

jakoś nie słychać teraz o wygranych w taksmakujewygrana
jest limit na gospodarstwo, więc teoretycznie powinno być wiecej szans na wygraną

w zeszłym miesiącu powiadamiali dopiero 12.07.
1 as32572 0

delfinka101

#6628266 Napisano: 08.08.2019 12:32:07
SOMERSBY, po jakim czasie od zakończenia etapu informują?
0 0