Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gryszelm

#6627942 Napisano: 07.08.2019 14:54:35
zielonaszpilka napisał(a):

[quote=

gryszelm napisał(a):

Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

baxter] Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

A który z tych gladów ładnie pachnie? emotka może się skuszę A to już kwestia gustu, o którym się przecież nie dyskutuje, ja tego Ocean Adventure raczej nie polecę...emotka
0 0

zielonaszpilka

#6627946 Napisano: 07.08.2019 15:01:05
gryszelm napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

[quote=

gryszelm napisał(a):

Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

baxter] Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

A który z tych gladów ładnie pachnie? emotka może się skuszę

A to już kwestia gustu, o którym się przecież nie dyskutuje, ja tego Ocean Adventure raczej nie polecę... emotka emotka emotka no to może jakiegoś kwiatkowego wezmę
0 0

karkocka

#6627958 Napisano: 07.08.2019 15:23:57
FBewelina13 napisał(a):

Czy jeśli wygrałam serek Danio truskawkowy to muszę trzymać paragon czy mogę wywalić? 

wywalić
0 0

myla

#6627966 Napisano: 07.08.2019 15:59:03
ikropka napisał(a):

czy ktoś widział gdzieś majonez Pudliszki (na zwrot)?

W E.Leclerc duży słoik po 5,99 (opisany: Pudliszki Majonez).
0 0

ania1111

#6627976 Napisano: 07.08.2019 16:09:47
ikropka napisał(a):

czy ktoś widział gdzieś majonez Pudliszki (na zwrot)?

W carefour kupiłam mały za 4,99
0 0

madzia1-s

#6627982 Napisano: 07.08.2019 16:21:03
Czy nie uważacie, że trochę słabo, że te bilety do ENergylandii są tak krótko ważne? Konkurs będzie do połowy wrzesnia, a je trzeba wykorzystać do końca października, miesiąc i trochę.
Co prawda ja jeszcze nie wygrałam (teraz puszcze dopiero zgłoszenia, ale juz na pewno nie bede wiecej w te loterie inwestowac), ala dla osób nie z okolic to jest troche wyzwanie tak wszystko zorganizowac by je zdażyć wykorzystac...
No a dla pozostałych też będzie walka cenowa by je sprzedać jeszcze jak najszybciej by ktoś mogl skorzystać...
1 benasia 0

misiamarysia

#6627983 Napisano: 07.08.2019 16:31:00
holaaolaa napisał(a):

Hallo Hallo czy są na forum osoby które jadą na wyjazd do RPA z konkursu Upgrade my Run Adidasa?

Luko się kiedyś chwalił, on jedzie emotka

gryszelm

#6627986 Napisano: 07.08.2019 16:37:20
Jakie jest dziś pytanie z Tchibo? Podeśle ktoś, może być na pw.
0 0

bubba

#6627993 Napisano: 07.08.2019 17:07:14
madzia1-s napisał(a):

Czy nie uważacie, że trochę słabo, że te bilety do ENergylandii są tak krótko ważne? Konkurs będzie do połowy wrzesnia, a je trzeba wykorzystać do końca października, miesiąc i trochę.
Co prawda ja jeszcze nie wygrałam (teraz puszcze dopiero zgłoszenia, ale juz na pewno nie bede wiecej w te loterie inwestowac), ala dla osób nie z okolic to jest troche wyzwanie tak wszystko zorganizowac by je zdażyć wykorzystac...
No a dla pozostałych też będzie walka cenowa by je sprzedać jeszcze jak najszybciej by ktoś mogl skorzystać...

Na początku spodobało mi się to że ten konkurs miał być przeznaczony głównie dla mieszkańców małopolski, śląska, osób które mają w miarę bliski dojazd do Energylandii, dlatego dla mnie to dziwne, że są osoby,  które mieszkają bardzo daleko, wiedzą że nie pojadą a i tak kupują paragony na forum aby póżniej sprzedać wygrane bilety. Ja osobiście w to nie gram, do EL mam blisko, przejadła mi się. Szkoda mi natomiast mojej niekonkursowej koleżanki, która nigdy w EL nie była,napaliła się na te bilety, wysłała już 7 zgłoszeń a tu wciąż nic...zaproponowałam jej aby już odpuściła, poczekała i we wrześniu kupi je tanio a pite pepsi nie pójdzie w boczki. 
Oczywiście nie zrozumcie mnie źle, każdy ma prawo grać w co chce i przeznaczać wygrane na co chce. Po prostu patrzę na całą sytuację przez pryzmat mojej koleżanki, to wszystko.
0 0

soulfly

#6627997 Napisano: 07.08.2019 17:20:50
bubba napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Na początku spodobało mi się to że ten konkurs miał być przeznaczony głównie dla mieszkańców małopolski, śląska, osób które mają w miarę bliski dojazd do Energylandii, dlatego dla mnie to dziwne, że są osoby,  które mieszkają bardzo daleko, wiedzą że nie pojadą a i tak kupują paragony na forum aby póżniej sprzedać wygrane bilety. Ja osobiście w to nie gram, do EL mam blisko, przejadła mi się. Szkoda mi natomiast mojej niekonkursowej koleżanki, która nigdy w EL nie była,napaliła się na te bilety, wysłała już 7 zgłoszeń a tu wciąż nic...zaproponowałam jej aby już odpuściła, poczekała i we wrześniu kupi je tanio a pite pepsi nie pójdzie w boczki. 
Oczywiście nie zrozumcie mnie źle, każdy ma prawo grać w co chce i przeznaczać wygrane na co chce. Po prostu patrzę na całą sytuację przez pryzmat mojej koleżanki, to wszystko.

Każdy gra w co chce, nie chcesz nie graj... Wolność wyboru emotka  

dwaburekoty

#6628091 Napisano: 07.08.2019 20:08:52
czy w durexie jest ograniczenie znaków?
0 0

Gość: gryfnobabka

#6628093 Napisano: 07.08.2019 20:14:29
bubba napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Hmm Tylko przecież dobrze wiesz, że na tym to wszystko polega i tak się to kręci. A jedyne nagrody, które zawsze zostawiamy to cash i ewentualnie bony. A poza tym... Grasz, z reguły sprzedajesz nagrodę i znowu grasz. Dlaczego niby ta loteria miałaby być wyjątkiem? Ktoś może i nie wykorzysta biletów ale je sprzeda. A że taniej, jego sprawa. Trochę to tak zabrzmiało jakby inni mieli nie grać bo Twoja koleżanka chce wygrać emotka

srebrna-agrafka

#6628125 Napisano: 07.08.2019 21:27:57
grappa25 napisał(a):

srebrna-agrafka napisał(a):

Hej, mam pytanie: czy udało się komuś zarejestrować do konkursu TAMPAX w Kauflandzie. Za każdym razem podczas próby rejestracji pojawia się komunikat:
"Podany adres e-mail jest nieprawidłowy. Uzupełnij ponownie, aby zakończyć rejestrację"... O co chodzi, przecież znam swojego maila  emotka  HELP!

Mi się udało, choć jakiś czas temu. Strona trochę muli. Może spróbuj z innej przeglądarki, może literówka?

Próbowałam na innej przeglądarce, ale jest to samo. Nie wiem co jest grane, już zgłupiałam... Napisałam do organizatora, może coś podpowie. Dzięki za odzew emotka
0 0

jokan

#6628126 Napisano: 07.08.2019 21:30:57
Czy w Tymbarku moża brac udział również Cytroneta? Mnie sie wydaje, ze tak, ale niech ktos jeszcze potwierdzi:)
0 0

katake

#6628127 Napisano: 07.08.2019 21:32:31
Czy w Uśmiechniętej Loterii wygrywa się na Te same dane? Czy ktoś kto zgarnął 2 bilety w jednym etapie może dać info?
0 0

sylwika76

#6628129 Napisano: 07.08.2019 21:42:28
gryszelm napisał(a):

ja też poproszęemotka
0 0

martunik3

#6628131 Napisano: 07.08.2019 21:44:50
katake napisał(a):

Czy w Uśmiechniętej Loterii wygrywa się na Te same dane? Czy ktoś kto zgarnął 2 bilety w jednym etapie może dać info?

Tak, potwierdzam, można wygrać 
0 0

bubba

#6628132 Napisano: 07.08.2019 21:48:47
soulfly napisał(a):

bubba napisał(a):

Każdy gra w co chce, nie chcesz nie graj... Wolność wyboru emotka  

Oczywiście że tak. I również to podkreśliłam w ostatnich zdaniach mojej wypowiedzi emotka
0 0

reniii

#6628133 Napisano: 07.08.2019 21:50:46
sylwika76 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

ja też poproszę emotka

Z kim najchętniej spędzasz czas? 
1 gryszelm 0

sylwika76

#6628139 Napisano: 07.08.2019 22:03:24
dzięki reniiiemotka
1 reniii 0