Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#6637377 Napisano: 07.09.2019 10:27:25
dejzi napisał(a):

Czy Danio na loterię trzeba kupić w C4, czy można kupić w dowolnym sklepie? 

W dowolnym
0 0

@gnieszk@

#6637379 Napisano: 07.09.2019 11:03:40
as32572 napisał(a):

W pudliszkach Pomidorowa wygrana,jak kupię dwa koncentraty różnej wielkości, to są dwa różne produkty,prawda?

Tak to rozumiem, że dwa różne produkty z załącznika, więc koncentraty o różnych gramaturach powinny być ok.

Gość: goldensight

#6637385 Napisano: 07.09.2019 11:21:57
Po wysłaniu maila z oświadczeniem na konkurs 25 lat nestle, też dostaliście dość dziwną zwrotkę informującą o przyjęciu zgłoszenia do systemu? 
0 0

mama-l-k-m

#6637389 Napisano: 07.09.2019 11:31:24
goldensight napisał(a):

Po wysłaniu maila z oświadczeniem na konkurs 25 lat nestle, też dostaliście dość dziwną zwrotkę informującą o przyjęciu zgłoszenia do systemu? 

tak dostaje  ale czemu dziwna??
jest podany nr - zawsze masz pewność że doszło chociaż emotka
0 0

dejzi

#6637401 Napisano: 07.09.2019 12:58:13
@gnieszk@ napisał(a):

dejzi napisał(a):

Czy Danio na loterię trzeba kupić w C4, czy można kupić w dowolnym sklepie? 

W dowolnym

Dziękuje emotka
0 0

anialistopad

#6637437 Napisano: 07.09.2019 15:47:10
Wklei mi ktoś listę produktów nestle z loterii kaufland, bo wyświetla mi się lista tylko do 104 numeru i dalej nie widze nic
0 0

@gnieszk@

#6637438 Napisano: 07.09.2019 15:49:59
anialistopad napisał(a):

Wklei mi ktoś listę produktów nestle z loterii kaufland, bo wyświetla mi się lista tylko do 104 numeru i dalej nie widze nic

https://uniqueone...erz-nagrod%C4%99.pdf
0 0

@gnieszk@

#6637441 Napisano: 07.09.2019 15:50:54
karkocka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

u mnie też jest lista do 104

Trzeba pobrać w pdf, wtedy jest cała, powyżej link.
1 karkocka 0

magisterek

#6637446 Napisano: 07.09.2019 16:12:17
Czy wszyscy dostali już e-maila z Żywca od Studia Rec z konkursu w Lewiatanie? Bo u mnie na skrzynce pusto hmmm
0 0

termitek99

#6637447 Napisano: 07.09.2019 16:14:30
magisterek napisał(a):

Czy wszyscy dostali już e-maila z Żywca od Studia Rec z konkursu w Lewiatanie? Bo u mnie na skrzynce pusto hmmm

Ja czekam
0 0

magie1982

#6637450 Napisano: 07.09.2019 16:23:22
termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

Wniosek z tego taki że wygrałam Zanzibar hahah żartuję emotka
0 0

magisterek

#6637457 Napisano: 07.09.2019 17:03:08
magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

To nie napisali w e-mailu jaka nagroda? Ten Zanzibar to moze byc w takim razie o Twoj. Lazy bagi pusza hurtem w poniedzialek haha
0 0

magie1982

#6637458 Napisano: 07.09.2019 17:11:07
magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

To nie napisali w e-mailu jaka nagroda? Ten Zanzibar to moze byc w takim razie o Twoj. Lazy bagi pusza hurtem w poniedzialek haha

Nie napisali. Ale na pocieszenie dla Was, że pewnie nie mój napiszę, że to ja pierwsza się do nich zgłosiłam w związku z informacją na stronie. emotka
0 0

magisterek

#6637459 Napisano: 07.09.2019 17:14:25
magie1982 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

Nie napisali. Ale na pocieszenie dla Was, że pewnie nie mój napiszę, że to ja pierwsza się do nich zgłosiłam w związku z informacją na stronie. emotka

Zycze Ci tego Zanzibaru tak jak i sobie i innym. Mam rozumiec, ze w odpowedzi na Twojego emaila z zapytaniem poinformowali Cie o wygranej i kolejnych krokach? Szkoda, ze nie pidali info jaka nagroda. Jesli w poniedzialek napisza mi ze mam lazy baga to gratuluje Ci juz dzisiaj Zanzibaru haha emotka
1 magie1982 0

magie1982

#6637460 Napisano: 07.09.2019 17:17:38
magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

Zycze Ci tego Zanzibaru tak jak i sobie i innym. Mam rozumiec, ze w odpowedzi na Twojego emaila z zapytaniem poinformowali Cie o wygranej i kolejnych krokach? Szkoda, ze nie pidali info jaka nagroda. Jesli w poniedzialek napisza mi ze mam lazy baga to gratuluje Ci juz dzisiaj Zanzibaru haha emotka

Dokładnie tak jak piszesz. Może obiektywnie będzie, jeśli wypowie się ktoś, kto tez wygrał i do nich napisał, czy jemu tez odpisali. emotka
0 0

lookaso

#6637463 Napisano: 07.09.2019 17:33:39
delvitto napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest tu ktoś, kto gra w loterii makro? nie macie kłopotów z aplikacją? czy macie widoczne w aplikacji swoje uzbierane punkty? ja, pomimo logowania nie widzę przyznanych 50 pkt na start, ani żadnych ze zrobionych zakupów emotka  

Ja zobaczyłam swoje dopiero następnego dnia. Może u Ciebie będzie tak samo.

nie ma już 3 dni, w ogóle nie mam dojścia do swego konta, nie wiem nawet czy jest coś takiego jak dostęp do swego profilu by sprawdzić ile punktów naliczyli, moje dane są po zalogowaniu poprawne, ale nie umiem się po tej aplikacji chyba poruszać, chociaż już na wskroś od kilku dni tę aplikację przebiegłam;(

Coś z tą aplikacja i systemem naliczania punktów musi być nie tak. U mnie punkty wprawdzie pojawily drugiego dnia ok. 10, tyle, ze tylko część, bo zdecydowana większość punktów za produkty promocyjne nie została naliczona.
1 mia 0

ashanti

#6637465 Napisano: 07.09.2019 17:47:38
magie1982 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja czekam

Dokładnie tak jak piszesz. Może obiektywnie będzie, jeśli wypowie się ktoś, kto tez wygrał i do nich napisał, czy jemu tez odpisali. emotka

To może ja się wypowiem emotka mam dwa wygrane paragony - napisałam wczoraj do Rec ws. jednego z nich, podając w treści maila jego nr - odesłali mi dziś wiadomość z gratulacjami i prośbą o dosłanie dokumentów (nie podali, jakaż to nagroda na mnie czeka, aczkolwiek coś mi podpowiada, że szanse są większe na lazybaga emotka ), drugi wygrany paragon na razie leży sobie bezczynnie i czeka na maila od nich, gdy już będą hurtowo informować wszystkich emotka
0 0

magie1982

#6637466 Napisano: 07.09.2019 17:52:23
No czyli wszystko jasne, też mam lazy haha emotka  dzięki za rozwianie wątpliwości. emotka
0 0

Gość: delvitto

#6637478 Napisano: 07.09.2019 19:18:15
nie mam dostępu do zapowiedzi, więc tu się wpiszę z info o nowej akcji lewiatana. znalazłam w nowej gazetce. Jeśli było w zapowiedziach, to sorki bardzo emotka  autka fajne, ale grzech będzie takiej torby nie mieć emotka

mia

#6637482 Napisano: 07.09.2019 19:29:17
lookaso napisał(a):

delvitto napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest tu ktoś, kto gra w loterii makro? nie macie kłopotów z aplikacją? czy macie widoczne w aplikacji swoje uzbierane punkty? ja, pomimo logowania nie widzę przyznanych 50 pkt na start, ani żadnych ze zrobionych zakupów emotka  

Ja zobaczyłam swoje dopiero następnego dnia. Może u Ciebie będzie tak samo.

nie ma już 3 dni, w ogóle nie mam dojścia do swego konta, nie wiem nawet czy jest coś takiego jak dostęp do swego profilu by sprawdzić ile punktów naliczyli, moje dane są po zalogowaniu poprawne, ale nie umiem się po tej aplikacji chyba poruszać, chociaż już na wskroś od kilku dni tę aplikację przebiegłam;(

Coś z tą aplikacja i systemem naliczania punktów musi być nie tak. U mnie punkty wprawdzie pojawily drugiego dnia ok. 10, tyle, ze tylko część, bo zdecydowana większość punktów za produkty promocyjne nie została naliczona.

Dokładnie. U mnie to wyglądało tak, jakby tylko jeden produkt promocyjny był brany pod uwagę przy zakupie. Może dlatego, że łaskawie dorzucili te na start?
0 0