Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edith

#6647575 Napisano: 10.10.2019 14:16:54
grappa25 napisał(a):

ameryka napisał(a):

edith napisał(a):

3 kod z wieczka Almette jest wykorzystany, tak pisze przy zgłoszeniu  emotka   Co robić w takiej sytuacji ? Mam wieczka i paragony 

miałem to samo
Taką dostałem odpowiedź od organizatora.
Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 9.4 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty (list polecony) na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem "Dom z natury IV". Doręczenie powinno nastąpić przed najbliższym losowaniem. Z poważaniem, Zespół GRASP

pewnie ludożerka sobie kody w sklepie spisuje i zgłaszają bez paragonu. Czemu nie ma wpisania choćby tylko numeru paragonu do każdego kodu. Jak ktoś zrobił wiele zgłoszeń, to skąd potem będzie wiedział który paragon jest do którego kodu? Czyli można kupić 100 serków na 1 paragon?  Kurczę nie myślałam,że ktoś tak robi ,przecież do odbioru nagrody potrzebny jest paragon i wieczka?

0 0

ninakow7712

#6647578 Napisano: 10.10.2019 14:18:20
czy z domestosa mogę podać ten sam adres dostawy, co u męża? nie widzę nic w regulaminie
0 0

edith

#6647581 Napisano: 10.10.2019 14:18:52
I jeszcze 1 pytanie  emotka  Czy jest jakis limit  znakow w konkursie Wawel w Auchan ? Nie potrafię  znalezc informacji w regulaminie emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6647588 Napisano: 10.10.2019 14:23:22
joan napisał(a):

luckymen napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś zgłaszał gdzieś reklamację "gdzieś wyżej"? Wytknąłem organizatorowi konkursu przyznanie nagrody zgłoszeniu nieregulaminowemu. Błąd popełnił on na etapie weryfikacji zgłoszeń. Teraz mi piszą, że nagroda pozostanie w jego dyspozycji, bo zgodnie z regulaminem nagrody nierozdysponowane zostają w dyspozycji organizatora emotka

Hmm, tylko że nagroda nie ma charakteru "nierozdysponowanej", tylko rozdysponowanej wadliwie. Zatem organizator powinien przyznać się do błędu, przeprosić, przydzielić nagrodę prawidłowo i dopiero gdy laureat owego prawidłowego wyboru organizatora nie dopełniłby formalności, organizator mógłby powoływać się na regulamin. W obecnej sytuacji wygląda to tak, że organizator celowo wybrał nieprawidłowe zgłoszenie, żeby nie wydać nagrody.

PS: Nie miałam do czynienia z taką sytuacją, to tylko moje przemyślenia.

To zależy co jest w regulaminie. Może być zapis o tym, że organizator może nie rozdać nagród, jeśli jest mniej zgłoszeń niż nagród albo gdy zgłoszenia według jego opinii są za słabe emotka  Regulaminy są różne
1 joan 0

Gość: ksantypa

#6647634 Napisano: 10.10.2019 15:58:41
ninakow7712 napisał(a):

czy z domestosa mogę podać ten sam adres dostawy, co u męża? nie widzę nic w regulaminie

w regulaminie nic nie jest wspomniane, że jest ograniczenie wygranych na gospodarstwo domowe-za to jest napisane, że nie ma ograniczenia wygranych na osobę
0 0

Gość: barcza

#6647652 Napisano: 10.10.2019 16:41:14
zagrałam pierwszy raz przez stronkę ze złotobranie , po wysłaniu zgłoszenia strona zamarła, nie mam czy wygrałeś czy nie strona ze zgłoszeniem wisi już 10 minut . Czy tez ktoś tak miał boje się wysyłać jeszcze raz  
0 0

venix

#6647680 Napisano: 10.10.2019 17:56:44
barcza napisał(a):

zagrałam pierwszy raz przez stronkę ze złotobranie , po wysłaniu zgłoszenia strona zamarła, nie mam czy wygrałeś czy nie strona ze zgłoszeniem wisi już 10 minut . Czy tez ktoś tak miał boje się wysyłać jeszcze raz  

Pewnie za długo czekałaś I strona wygasła . Wyślij jeszcze raz 
0 0

violka88

#6647688 Napisano: 10.10.2019 18:22:45
Czy dzwonili do kogoś z konkursu takiego numeru 792 760xx8 bo mam nieodebrane a teraz nikt nie odbiera 
0 0

mama-l-k-m

#6647692 Napisano: 10.10.2019 18:27:08
superloser napisał(a):

Czyli tych kodow nie weryfikują  emotka
No to idziesz do marketu, robisz fotki kodów.
Albo jak w sklepie pracujesz to do bez żadnych limitów kody wbijasz.  emotka  Fotki spokojnie robisz na zapleczu...
Loteria bez zabezpieczeń.

do oświadczenia zwycięzcy wklejasz wieczko almette  w odpowiednie miejsce, paragon, robisz zdjęcie i wysyłasz na @.
Dlatego można kupować kilka almette na 1 paragon bo nie wprowadzasz przy zgłoszeniu nr paragonu.
Więc zdjęcie ze sklepu się nie przyda.
0 0

Gość: delvitto

#6647693 Napisano: 10.10.2019 18:28:25
superloser napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

edith napisał(a):

3 kod z wieczka Almette jest wykorzystany, tak pisze przy zgłoszeniu  emotka   Co robić w takiej sytuacji ? Mam wieczka i paragony 

miałem to samo
Taką dostałem odpowiedź od organizatora.
Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 9.4 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty (list polecony) na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem "Dom z natury IV". Doręczenie powinno nastąpić przed najbliższym losowaniem. Z poważaniem, Zespół GRASP  Dziękuję za odpowiedż emotka  

Albo jak w sklepie pracujesz to do bez żadnych limitów kody wbijasz.  emotka  Fotki spokojnie robisz na zapleczu...

no nie koniecznie... Kiedyś wygrałam w almette, trzeba było wysłać im te oryginalne wieczko, więc robienie fotek na zapas nic nie da, skąd potem wziąć takie wieczko? myślę, że weryfikują właśnie, na etapie wysyłania zgłoszeń, bo może ktoś użył taki kod wcześniej. Problem jest taki, że szanse na wylosowanie tego właśnie kodu są jakie sa, i po prostu można sobie nie zawracać głowy i nie wchodzić w koszta wysyłki. No i, jeśli etap trwa tydzień, a taki zdublowany kod wyślemy np w sobotę, to do losowania w poniedziałek tym bardziej nie ma szans, by doszło, i zgłoszenie wzięło udział. 
0 0

smalltrol

#6647697 Napisano: 10.10.2019 18:41:52
Sluchajacie wygralem 100 zl ze sliwki Nałęczowskiej, wyslac mam oświadczenie +paragon.  Losowanie bedzie później nagrody głównej, gdzie również potrzebny byłby paragon. Jak to jest? Mam zrobic ksero czy jak? Czy w takim wypadku paragon nie jest potem potrzebny?
0 0

mama-l-k-m

#6647703 Napisano: 10.10.2019 18:57:14
superloser napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

superloser napisał(a):

do oświadczenia zwycięzcy wklejasz wieczko almette  w odpowiednie miejsce, paragon, robisz zdjęcie i wysyłasz na @.
Dlatego można kupować kilka almette na 1 paragon bo nie wprowadzasz przy zgłoszeniu nr paragonu.

Masz paragon Almette.
Idziesz do sklepu.
Robiesz zdjecia paragon+serek zamkniety ... raz, dwa, trzy 
Rejestrujesz PRZECIEŻ tylko numer telefonu + email
A jak w sklepiku malym pracujesz to dopiero mozesz sesje foto-Almette robić  emotka

ale trzeba wkleić do oświadczenia w odpowiednie miejsce wieczko po serku więc po co Ci zdjęcie ze sklepu?? 
0 0

mama-l-k-m

#6647706 Napisano: 10.10.2019 19:04:31
superloser napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

superloser napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

superloser napisał(a):

Masz paragon Almette.
Idziesz do sklepu.
A jak w sklepiku malym pracujesz to dopiero mozesz sesje foto-Almette robić  emotka

ale trzeba wkleić do oświadczenia w odpowiednie miejsce wieczko po serku więc po co Ci zdjęcie ze sklepu?? 

Bo tego serka NIE kupisz. Tylko zdjecie robisz kodom. Na jeden paragon mozesz grać tak długo jak starczy Ci starterów z mejlami.
A jak ktos potrzebuje kod+paragon na jednej focie to idzie z paragonem do sklepu. 

i wydrukowanym wypisanym oświadczeniem. Kładzie je na ziemię, układa odpowiednio paragon i opakowanie z serkiem robi zdjęcie i trzyma w razie ewentualnej wygranej. W sumie jest masa ludzi co ma na to czas emotka
0 0

FBbeata7

#6647707 Napisano: 10.10.2019 19:06:51
mama-l-k-m napisał(a):

superloser napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

superloser napisał(a):

Masz paragon Almette.
Idziesz do sklepu.

Trzeba wkleić wieczko, ale jak ktoś zrobi dobre zdjęcie i je odpowiednio spreparuje ,to może robić ono za oryginał wieczka.Nie wysyła się fizycznie wieczka, tylko skan lub zdjęcie na formularzu.Mam nadzieję,że agencja szybko wyłapie oszustów i wyeliminuje ich z loterii.
0 0

Gość: kermit

#6647708 Napisano: 10.10.2019 19:10:38
Aż głowa od tych bzdur mnie rozbolała...

darog

#6647710 Napisano: 10.10.2019 19:28:23
Domestos.
Wiem, że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś podpowie: rezerwa jest?

mam 0/5... emotka
0 0

rare85

#6647722 Napisano: 10.10.2019 20:01:13
darog napisał(a):

Domestos.
Wiem, że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś podpowie: rezerwa jest?

mam 0/5... emotka

Niestety, "niewydana nagroda pozostaje w dyspozycji organizatora"
0 0

magie1982

#6647724 Napisano: 10.10.2019 20:05:47
Czy dostał ktoś gwarancje czy jakiś protokół do czytnika z tic taca?
0 0

margobb

#6647725 Napisano: 10.10.2019 20:07:27
magie1982 napisał(a):

Czy dostał ktoś gwarancje czy jakiś protokół do czytnika z tic taca?

Nic nie dają...
1 magie1982 0

nelunia

#6647734 Napisano: 10.10.2019 20:35:37
Czy Nestle tylko u mnie nie działa, czy to u nich problem?
0 0