Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6647433 Napisano: 10.10.2019 11:21:12
zdurniałam. ten kubuś z teleskopami i mikroskopami to mógł być z dowolnego sklepu, czy tylko C4?
niby jasne, że dowolny, ale opinie są różne emotka  
0 0

jokan

#6647434 Napisano: 10.10.2019 11:24:09
kreatia napisał(a):

zdurniałam. ten kubuś z teleskopami i mikroskopami to mógł być z dowolnego sklepu, czy tylko C4?

dowolny sklep
1 kreatia 0

Gość: buziolek

#6647435 Napisano: 10.10.2019 11:24:38
kreatia napisał(a):

ja mam 3 paragony ze zwykłego sklepu i tez się zastanawiam czy źle zrozumiałam zapis dowolny sklep stacjonarny
1 kreatia 0

kreatia

#6647436 Napisano: 10.10.2019 11:25:55
dziękuję, jokanbuziolek - logiczna analiza regulaminu tak podpowiada, ale ten internetowy C4 namotał emotka
1 jokan 0

jokan

#6647437 Napisano: 10.10.2019 11:26:23
buziolek napisał(a):

kreatia napisał(a):

ja mam 3 paragony ze zwykłego sklepu i tez się zastanawiam czy źle zrozumiałam zapis dowolny sklep stacjonarny

u mnie nawet w Polo byl stand z Kubusiem i na standzie info o konkursie

vanillasky-2017

#6647444 Napisano: 10.10.2019 11:32:03
violka88 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Czy komuś udało się coś zdrapać w Urodzinowej grze/ Lewiatan/ Cola ?

U mnie na klika zgłoszeń - NIC, tradycyjnie same pudła

To tak jak u mnie  emotka  Dziękuję za informację.emotka
0 0

estrelitta

#6647466 Napisano: 10.10.2019 12:24:58
Pojawiła się zakładka Graj o bon na nowy tron w Wynikach Smolar. Tylko ciekawe czy juz wyniki wprowadzili  emotka
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6647467 Napisano: 10.10.2019 12:26:45

violka88 napisał(a):

Czy komuś udało się coś zdrapać w Urodzinowej grze/ Lewiatan/ Cola ?

U mnie na klika zgłoszeń - NIC, tradycyjnie same pudła

To tak jak u mnie  emotka  Dziękuję za informację. emotka

U MNIE TEŻ NIC
0 0

margobb

#6647469 Napisano: 10.10.2019 12:29:11
estrelitta napisał(a):

Pojawiła się zakładka Graj o bon na nowy tron w Wynikach Smolar. Tylko ciekawe czy juz wyniki wprowadzili  emotka

Mam akcesoria łazienkowe z C4

Gość: ksantypa

#6647472 Napisano: 10.10.2019 12:30:00
estrelitta napisał(a):

są bo moj mąż wygrał emotka gRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY SPECJALNEJ I-go STOPNIA /karta podarunkowa/ W LOTERII GRAJ O BON NA NOWY TRON. W CIAGU 7 DNI WYPELNIJ I
WYSLIJ FORMULARZ DLA LAUREATA DOSTEPNY NA STRONIE LOTERII:
www.90latdomestos.pl  albo się cos zawiesilo bo ja tez wygralam emotka
1 wiesia30 0

FBewelina13

#6647505 Napisano: 10.10.2019 12:56:38
Słuchajcie sprawa dość pilna 04.10 nadano do mnie paczkę DHL nadawca od 121 PR JUSTYNA DZIEDUSZYCKA-JĘDRACH. Paczka zaginęła lub została skradziona. DHL potrzebuje informacji co mogło być zawartością, a ja sama się pogubiłam że nie wiem z jakiego mogło być to konkursu bo duzo tego jest. Czy jest mi w stanie ktoś podpowiedzieć w ostatnim czasie jakie były konkursy z tej agencji i co zrobić w przypadku zaginięcia lub kradzieży paczki? 
0 0

pikawka

#6647508 Napisano: 10.10.2019 12:59:37
FBewelina13 napisał(a):

Słuchajcie sprawa dość pilna 04.10 nadano do mnie paczkę DHL nadawca od 121 PR JUSTYNA DZIEDUSZYCKA-JĘDRACH. Paczka zaginęła lub została skradziona. DHL potrzebuje informacji co mogło być zawartością, a ja sama się pogubiłam że nie wiem z jakiego mogło być to konkursu bo duzo tego jest. Czy jest mi w stanie ktoś podpowiedzieć w ostatnim czasie jakie były konkursy z tej agencji i co zrobić w przypadku zaginięcia lub kradzieży paczki? 

Hochland ? Minionki słuchawki czy kubki?
0 0

luckymen

#6647545 Napisano: 10.10.2019 13:40:43
Szukam informacji, czy ktoś zgłaszał gdzieś reklamację "gdzieś wyżej"? Wytknąłem organizatorowi konkursu przyznanie nagrody zgłoszeniu nieregulaminowemu. Błąd popełnił on na etapie weryfikacji zgłoszeń. Teraz mi piszą, że nagroda pozostanie w jego dyspozycji, bo zgodnie z regulaminem nagrody nierozdysponowane zostają w dyspozycji organizatora emotka
0 0

monia0303

#6647553 Napisano: 10.10.2019 13:51:36
Po dzisiejszym Domestosie i Kubusiu jestem na etapie że na nic nie czekam i tak trochę dziwnie mi. emotka Trzeba się w coś zaangażować.  :
0 0

zielonaszpilka

#6647557 Napisano: 10.10.2019 13:56:01
luckymen napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś zgłaszał gdzieś reklamację "gdzieś wyżej"? Wytknąłem organizatorowi konkursu przyznanie nagrody zgłoszeniu nieregulaminowemu. Błąd popełnił on na etapie weryfikacji zgłoszeń. Teraz mi piszą, że nagroda pozostanie w jego dyspozycji, bo zgodnie z regulaminem nagrody nierozdysponowane zostają w dyspozycji organizatora emotka

Może uznali, że tylko to zgłoszenie zasługiwało na nagrodę, więc jeśli jest nieregulaminowe to nie mają komu go dać emotka  ale musiałabym zerknąć w regulamin. Co to za konkurs?
0 0

edith

#6647561 Napisano: 10.10.2019 14:07:11
3 kod z wieczka Almette jest wykorzystany, tak pisze przy zgłoszeniu  emotka   Co robić w takiej sytuacji ? Mam wieczka i paragony 
0 0

joan

#6647562 Napisano: 10.10.2019 14:08:25
luckymen napisał(a):

Hmm, tylko że nagroda nie ma charakteru "nierozdysponowanej", tylko rozdysponowanej wadliwie. Zatem organizator powinien przyznać się do błędu, przeprosić, przydzielić nagrodę prawidłowo i dopiero gdy laureat owego prawidłowego wyboru organizatora nie dopełniłby formalności, organizator mógłby powoływać się na regulamin. W obecnej sytuacji wygląda to tak, że organizator celowo wybrał nieprawidłowe zgłoszenie, żeby nie wydać nagrody.

PS: Nie miałam do czynienia z taką sytuacją, to tylko moje przemyślenia.
0 0

ameryka

#6647567 Napisano: 10.10.2019 14:10:10
edith napisał(a):

3 kod z wieczka Almette jest wykorzystany, tak pisze przy zgłoszeniu  emotka   Co robić w takiej sytuacji ? Mam wieczka i paragony 

miałem to samo
Taką dostałem odpowiedź od organizatora.
Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 9.4 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty (list polecony) na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem "Dom z natury IV". Doręczenie powinno nastąpić przed najbliższym losowaniem. Z poważaniem, Zespół GRASP
0 0

edith

#6647570 Napisano: 10.10.2019 14:12:27
ameryka napisał(a):

edith napisał(a):

miałem to samo
Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 9.4 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty (list polecony) na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem "Dom z natury IV". Doręczenie powinno nastąpić przed najbliższym losowaniem. Z poważaniem, Zespół GRASP  Dziękuję za odpowiedż emotka  

0 0

grappa25

#6647571 Napisano: 10.10.2019 14:14:09
ameryka napisał(a):

edith napisał(a):

miałem to samo
Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 9.4 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty (list polecony) na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem "Dom z natury IV". Doręczenie powinno nastąpić przed najbliższym losowaniem. Z poważaniem, Zespół GRASP

pewnie ludożerka sobie kody w sklepie spisuje i zgłaszają bez paragonu. Czemu nie ma wpisania choćby tylko numeru paragonu do każdego kodu. Jak ktoś zrobił wiele zgłoszeń, to skąd potem będzie wiedział który paragon jest do którego kodu? Czyli można kupić 100 serków na 1 paragon? 
0 0