Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1476
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
mam to samo
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Lepiej bym tego nie ujęła.
Jeszcze dołożę u mnie czas stracony, a praca leży odłogiem nie napisana.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: ewalibra
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Oto rozwiązanie zagadki
http://www.pozyty...ik_do_regulaminu.pdf
Gość: ewalibra
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisuje się
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: edzia100
Gość: mariolakal
Chciałoby się... na razie same S-ki o przyjęciu zgłoszenia z 01.10...
A nestle to w ogóle żyje ???
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja sobie żyłam w błogiej nieświadomości i cichą nadzieje na najmniejszy bonik.
Teraz to już wiem,że nie mam szans jak można było słać pocztą....
Moje zdolności plastyczne są ...hmmm, mniej niż zero?
marzanna
Postów 1487
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja też miałam się pakować...Ale ostatnio mam dobrą passę w opisówkach i stwierdziłam, że tu będę się realizować
\"Some people are wise. Some otherwise\"
Gość: ewachem
zapomniałam dodać do pkt. 2
2. w haslowych jak sie czlowiek postara, cos wymysli, wydaje sie ze fajne, wpada sie w samozachwyt, wysyla sie 2-3 hasla. I co? okazuje sie, ze inni wysylaja 60-100 hasel oby wiecej i agencje nie czytaja a losuja i cala misterna robota w piz...
Gość: stopro
mozna slac bylo poczta, ale na specjalnym kuponie, zadne laurki nie wchodza w gre
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze zastanawiałam się ile zgłoszeń wysyła przeciętny e-konkursowicz na promocyjne smsowe... Takie bez podawania numeru paragonu oczywiście...
Oświecicie mnie?
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja średnio 2, max. 4, ale jestem pewnie znacznie poniżej przeciętnej:)
marzanna
Postów 1487
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kilka tygodni temu ktoś się żalił na forum, że wysłał 90 (słownie: dziewięćdziesiąt) smsów i nie wygrał. A kilka innych osób wygrało w tym konkursie 1 smsem
Gość: adamadam
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie mówię, że zawsze wysyłam tylko 1 zgłoszenie (choć często tak jest), ale wygrana jednym esemesem ma w sobie to coś magicznego, tak uważam
Gość: nice
oj, a wkomponowanie kuponu w laurkę
Gość: adamadam
a jak cieszy...
Gość: tato999
w zeszlym roku byl konkurs w ktorym wyslalam 2 hasla i na 9 nagrod ja wygralam 2 tymi wlasnie haslami
nigdy nie wiemy czy czytają czy losują ale próbować trzeba