Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#5397072 Napisano: 10.10.2012 07:50:59
ewachem napisał(a):

zapomniałam dodać do pkt. 2

2. w haslowych jak sie czlowiek postara, cos wymysli, wydaje sie ze fajne, wpada sie w samozachwyt, wysyla sie 2-3 hasla. I co? okazuje sie, ze inni wysylaja 60-100 hasel oby wiecej i agencje nie czytaja a losuja i cala misterna robota w piz...

Nie ma co zrzucać winy na konkursowiczów emotka jeśli agencja jest w porządku to i 100 000 haseł przeczyta, a jeśli z góry zakłada, ze wylosuje, to wylosuje.
0 0

cudaczek121

#5397089 Napisano: 10.10.2012 07:58:53
mariolakal napisał(a):

edzia100 napisał(a):

jakieś nowe wygarne w Prince Polo? piszta...

Chciałoby się... na razie same S-ki o przyjęciu zgłoszenia z 01.10... emotka
A nestle to w ogóle żyje ??? emotka

A mnie od razu 1 października przyszła zwrotka z Prince Polo i dziś nie dostałam żadnej zaległej.Słałam wtedy z Plusa na abonament i od razu miałam zwrotkę.Póki co nic nie trafiłam w tym Prince Polo, a posłałam 9 kodów emotka
0 0

cudaczek121

#5397098 Napisano: 10.10.2012 08:02:54
keiti78zg napisał(a):

mia napisał(a):

ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

Lepiej bym tego nie ujęła.
Jeszcze dołożę u mnie czas stracony, a praca leży odłogiem nie napisana. emotka

dopisuje się

to samo i u mnie.Dobrze,że do pracy tylko chodzę i pracuję, a żadnej pracy pisać nie muszę czy też uczyć się do jakichś kolokwiów,bo z moim zapałem ostatnio, to pewnie by mi się nie chciało emotka
0 0

Gość: awi

#5397106 Napisano: 10.10.2012 08:06:22
Ktoś chce paragon do stokrotki? oddam, bo jakoś nie mam weny - PW
0 0

slavek

#5397107 Napisano: 10.10.2012 08:07:01
cudaczek121 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

mia napisał(a):

ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

Lepiej bym tego nie ujęła.
Jeszcze dołożę u mnie czas stracony, a praca leży odłogiem nie napisana. emotka

dopisuje się

to samo i u mnie.Dobrze,że do pracy tylko chodzę i pracuję, a żadnej pracy pisać nie muszę czy też uczyć się do jakichś kolokwiów,bo z moim zapałem ostatnio, to pewnie by mi się nie chciało emotka

a myślałem, że tylko mnie taki konkursowy dekadentyzm dopadł emotka
0 0

Gość: edzia100

#5397116 Napisano: 10.10.2012 08:11:32
a czy w Prince pozytywnyrytm można wygrać drugi raz? w regulaminie nie ma info...
nie wygrałam, posłałam ok.10 kodów - nie tracę nadziei, ale tak się zastanowiłam nad faktem.. emotka emotka
0 0

radosna

#5397396 Napisano: 11.10.2012 07:54:15
szprotka napisał(a):

Hej a tak a propos jak ktoś chce się wyżyć na TQ zapraszam na stronę P&G i mój post dotyczący reklamacji w Stokrotce Zbigniew O. po prawej stronie - można dodawać komentarze

https://www.faceb.../PGPolska#!/PGPolska

A w temacie mam nadzieję na telefon od Owada, tylko błagam nie z TQ. emotka

Najgorsze jest to, że kiedy moja Mama nie otrzymała pralki z konkursu TQ Group - chociaż wcześniej wysyłała dane i paragon - to nawet nie otrzymała odpowiedzi z Procter @ Gamble. Jeśli producentom, który zlecają organizowanie konkursu, nie zależy na dobrym imieniu firmy, to kto odpowie na nasze gorzkie żale???
0 0

angelusia

#5397404 Napisano: 11.10.2012 07:59:49
U mnie dziś kosmetyki Nivea z Onetu. Tak więc czekajcie na swoje paczuchy emotka
0 0

szprotka

#5397407 Napisano: 11.10.2012 08:01:54
Cytat szprotka radosna:
Hej a tak a propos jak ktoś chce się wyżyć na TQ zapraszam na stronę P&G i mój post dotyczący reklamacji w Stokrotce Zbigniew O. po prawej stronie - można dodawać komentarze

A w temacie mam nadzieję na telefon od Owada, tylko błagam nie z TQ.

Najgorsze jest to, że kiedy moja Mama nie otrzymała pralki z konkursu TQ Group - chociaż wcześniej wysyłała dane i paragon - to nawet nie otrzymała odpowiedzi z Procter @ Gamble. Jeśli producentom, który zlecają organizowanie konkursu, nie zależy na dobrym imieniu firmy, to kto odpowie na nasze gorzkie żale???

Ja zamierzam po ich odpowiedzi reklamacyjnej odwiedzić Rzecznika Konsumentów emotka
0 0

radosna

#5397410 Napisano: 11.10.2012 08:03:16
szprotka napisał(a):

Cytat szprotka radosna:

Ja zamierzam po ich odpowiedzi reklamacyjnej odwiedzić Rzecznika Konsumentów emotka

Ale czy dadzą Ci jakąkolwiek odpowiedź???
0 0

szprotka

#5397415 Napisano: 11.10.2012 08:05:32
Cytat szprotka:

Cytat
Cytat szprotka radosna:

Ja zamierzam po ich odpowiedzi reklamacyjnej odwiedzić Rzecznika Konsumentów

A to druga sprawa - ale jeszcze mnie nie znają emotka
0 0

radosna

#5397418 Napisano: 11.10.2012 08:06:06
radosna napisał(a):

szprotka napisał(a):

Cytat szprotka radosna:

Można napisać e-mail:
http://www.uokik....nicy_konsumentow.php

porady@dlakonsumentow.pl
0 0

zaczytana-pola

#5397425 Napisano: 11.10.2012 08:08:35
szprotka potencjalni to u nich norma. Grałam kiedyś prawie w każdym konku, aż do momentu, kiedy mój mąż był w podobnej sytuacji- nie otrzymał nagrody jak potencjalny laureat. Wtedy przestałam grać. Teraz przełamałam się na Polo, mam nadzieję, ze nie będę żałowała. Wolę wcale nie wygrać, niż otrzymać info o wygranej, odesłać wszystkie dane i nie otrzymać nagrody emotka emotka
Powinni rozwiązywać inaczej kwestie rezerwowych osób, czyli informować później...
0 0

szprotka

#5397426 Napisano: 11.10.2012 08:08:40
Dzięki, pewnie będę musiała skorzystaćz rzecznika. Potencjalnych nie było w regulaminie. Poczekam jeszcze na odpowiedź reklamacyjną, a później pójdę do Rzecznika. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za wsparcie. Jesteście super emotka
0 0

Gość: bc14

#5397431 Napisano: 11.10.2012 08:11:39
już widze jak w polo 400 os sie cieszy, ze wygrało a pozniej klops;//

a zelazko to nie konsola emotka

Kaki trzymaj mocno swoją konsole bo nie wiadomo czego można się spodziewać po tej agencji;)

Szprotka dzielnie walcz o swoje
0 0

szprotka

#5397444 Napisano: 11.10.2012 08:17:41
A najśmieszniejsze jest to że prosili mnie o nazwisko kaki, a ja im odpisałam że nie mam upoważnienia do udostępniania danych zwycięzców i jeżeli oni nie znają nazwiska, to następnym razem niech mi przekażą organizację konkursu, a nie zapraszają do wzięcia udziału w nastepnych emotka

0 0

Gość: emilka1705

#5397449 Napisano: 11.10.2012 08:22:35
szprotka napisał(a):

A najśmieszniejsze jest to że prosili mnie o nazwisko kaki, a ja im odpisałam że nie mam upoważnienia do udostępniania danych zwycięzców i jeżeli oni nie znają nazwiska, to następnym razem niech mi przekażą organizację konkursu, a nie zapraszają do wzięcia udziału w nastepnych emotka

Kochana polecam Ci infolinie z poradami dla konsumentów (sama korzystałam dwa razy). Nie musisz specjalnie z domu wychodzić, a podadzą Ci prawnie poparte argumenty. Numery możesz w necie znaleźć.
0 0

Gość: paryzanka

#5397455 Napisano: 11.10.2012 08:24:59
Czy ktos cos wie, czy zakończył sie konkurs

ROWERY-NIVEA-SUPERPHARM? (Studio versus)

Juz chyba miesiąc mija...

czy ma ktoś do nich np tel?
0 0

Gość: kazolka

#5397458 Napisano: 11.10.2012 08:25:57
paryzanka napisał(a):

Sprawdź czy to nie te wyniki:

martusiamj napisał(a):

„WYGRAJ ROWER Z NIVEA W SUPER-PHARM”:

http://ext10.nive...r_2_SPP_laureaci.pdf

0 0

Gość: asiasia

#5397462 Napisano: 11.10.2012 08:26:43
paryzanka napisał(a):

Do zwycięzców dzwonili jakiś tydzień temu.
0 0