Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lolzek

#6659310 Napisano: 21.11.2019 11:55:52
lolzek napisał(a):

Czy przy wykorzystywaniu vouchera na trampki Converse od Garage dostaliście paragon?

Up

Ja np nie dostałam paragonu czy jakiegoś potwierdzenia transakcji i teraz tak myślę, że przecież w przypadku ewentualnej reklamacji nic z tym nie zrobię... Ktoś coś wie? emotka
0 0

joan

#6659314 Napisano: 21.11.2019 11:59:39
lolzek napisał(a):

Ja np nie dostałam paragonu czy jakiegoś potwierdzenia transakcji i teraz tak myślę, że przecież w przypadku ewentualnej reklamacji nic z tym nie zrobię... Ktoś coś wie? emotka

W dzisiejszych czasach posiadanie paragonu nie jest już chyba obowiązkowe, ważny jest dowód sprzedaży, którym może być nawet Twoje zeznanie. Jeśli prowadziłaś korespondencję w sprawie tych butów i można z niej wywnioskować, że buty nabyłaś... powinno wystarczyć. Oni zresztą będą mieć w systemie numer tego vouchera - o ile sobie go zapisałaś / sfotografowałaś, to również jest dowodem sprzedaży.
2 nkba, lolzek 0

lolzek

#6659318 Napisano: 21.11.2019 12:04:05
joan napisał(a):

lolzek napisał(a):

W dzisiejszych czasach posiadanie paragonu nie jest już chyba obowiązkowe, ważny jest dowód sprzedaży, którym może być nawet Twoje zeznanie. Jeśli prowadziłaś korespondencję w sprawie tych butów i można z niej wywnioskować, że buty nabyłaś... powinno wystarczyć. Oni zresztą będą mieć w systemie numer tego vouchera - o ile sobie go zapisałaś / sfotografowałaś, to również jest dowodem sprzedaży.

Hmm, właśnie numeru vouchera nie mam, aczkolwiek podawałam im imię i nazwisko przy realizacji, i oni to gdzieś tam zapisywali w bazie. 

Ale jeśli paragon czy inny druczek nie będzie mi ewentualnie potrzebny tak czy siak to okej emotka  
0 0

lolzek

#6659326 Napisano: 21.11.2019 12:13:11
Dzwoniłam dopytać do sklepu Converse jak to jest z tym dowodem zakupu i dowiedziałam się, że reklamacja tych butów i tak nie uwzględnia...
0 0

termitek99

#6659335 Napisano: 21.11.2019 12:30:02
Czy ktoś ma regulamin do konkursu z gazetki Kauflanda z iphonami?
0 0

joan

#6659336 Napisano: 21.11.2019 12:31:02
lolzek napisał(a):

Dzwoniłam dopytać do sklepu Converse jak to jest z tym dowodem zakupu i dowiedziałam się, że reklamacja tych butów i tak nie uwzględnia...

To ciekawe - może rzeczywiście takie były warunki realizacji vouchera? Warto to sprawdzić. Bo normalnie przychodzę do sklepu i kupuję buty - niezależnie od tego, czy płacę gotówką / kartą / bonem / voucherem, dostaję paragon i mam pełnię praw, jak każdy inny klient.
3 nkba, darog, lolzek 0

Monika11

#6659338 Napisano: 21.11.2019 12:31:52
7 etap Tic Tac- voucher na okulary doszedł, a na zegarek nie - czeka ktoś jeszcze na zegarek z tego etapu?
0 0

e563

#6659340 Napisano: 21.11.2019 12:34:33
Monika11 napisał(a):

7 etap Tic Tac- voucher na okulary doszedł, a na zegarek nie - czeka ktoś jeszcze na zegarek z tego etapu?

Ja czekam też na voucher na zegarek z 7 etapu
1 Monika11 0

nkba

#6659341 Napisano: 21.11.2019 12:35:41
joan napisał(a):

lolzek napisał(a):

To ciekawe - może rzeczywiście takie były warunki realizacji vouchera? Warto to sprawdzić. Bo normalnie przychodzę do sklepu i kupuję buty - niezależnie od tego, czy płacę gotówką / kartą / bonem / voucherem, dostaję paragon i mam pełnię praw, jak każdy inny klient.

Tak samo było kiedyś z crocsami z Lubisiów emotka
2 joan, lolzek 0

xena

#6659342 Napisano: 21.11.2019 12:36:35
a ja mam pytanko odnośnie Coolpacka, a mianowicie: Agencja życzy sobie odesłać oświadczenie wraz z paragonem a w regulaminie jest zapis zupełnie inny tzn to oświadczenie mają odsyłać tylko laureaci nagród głównych a w przypadków nagród w sklepach partnerskich powinny być wydawane w tychże sklepach, bez paragonu!!! tyko podpis na zbiorczej liście i tak właśnie odebrałam już dzisiaj nagrody z colorino.
Czy więc agencja może sobie uprawiać taką samowolkę i robić zupełnie inaczej niż zapis w regulaminie???  Proszę o radę mądre głowy emotka  a do agencji już napisałam, zobaczymy jak się ustosunkują...i czy w ogóle 
0 0

joan

#6659344 Napisano: 21.11.2019 12:39:05
xena napisał(a):

a ja mam pytanko odnośnie Coolpacka, a mianowicie: Agencja życzy sobie odesłać oświadczenie wraz z paragonem a w regulaminie jest zapis zupełnie inny tzn to oświadczenie mają odsyłać tylko laureaci nagród głównych a w przypadków nagród w sklepach partnerskich powinny być wydawane w tychże sklepach, bez paragonu!!! tyko podpis na zbiorczej liście i tak właśnie odebrałam już dzisiaj nagrody z colorino.
Czy więc agencja może sobie uprawiać taką samowolkę i robić zupełnie inaczej niż zapis w regulaminie???  Proszę o radę mądre głowy emotka  a do agencji już napisałam, zobaczymy jak się ustosunkują...i czy w ogóle 

Poproszę o link do regulaminu, wtedy poszukam info i Ci odpowiem emotka
0 0

xena

#6659351 Napisano: 21.11.2019 12:46:48
joan napisał(a):

xena napisał(a):

Poproszę o link do regulaminu, wtedy poszukam info i Ci odpowiem emotka

bardzo proszę: https://konkurs.c...egulamin-konkurs.pdf
0 0

joan

#6659354 Napisano: 21.11.2019 12:58:13
xena napisał(a):

Z regulaminu wynika, że:
1) uczestnik konkursu powinien zachować oryginał paragonu,
2) z laureatami deklarującymi dokonanie zakupu w sklepie X kontaktują się pracownicy sklepu X,
3) laureat nagrodę odbiera w sklepie, w którym dokonał zakupów - wydaje mi się zatem logiczne, że pracownik sklepu przy wydaniu nagrody ma prawo sprawdzić w/w paragon, czy dotyczył on właśnie tego sklepu. Ponieważ jednak regulamin nie wskazuje, by trzeba było odesłać oryginał paragonu, laureat powinien mieć prawo go zachować - przesłać można skan/zdjęcie przed odbiorem nagrody + okazać oryginał przy wydawaniu nagrody, tyle.
0 0

anialistopad

#6659358 Napisano: 21.11.2019 13:08:07
Milka c4 ze słoikami @ o jednej porze czy na raty wysylaja?
0 0

xena

#6659363 Napisano: 21.11.2019 13:14:17
joan napisał(a):

xena napisał(a):

Z regulaminu wynika, że:
1) uczestnik konkursu powinien zachować oryginał paragonu,
2) z laureatami deklarującymi dokonanie zakupu w sklepie X kontaktują się pracownicy sklepu X,
3) laureat nagrodę odbiera w sklepie, w którym dokonał zakupów - wydaje mi się zatem logiczne, że pracownik sklepu przy wydaniu nagrody ma prawo sprawdzić w/w paragon, czy dotyczył on właśnie tego sklepu. Ponieważ jednak regulamin nie wskazuje, by trzeba było odesłać oryginał paragonu, laureat powinien mieć prawo go zachować - przesłać można skan/zdjęcie przed odbiorem nagrody + okazać oryginał przy wydawaniu nagrody, tyle

dzięki  emotka  ja to troszkę inaczej widzę, poza tym nie kontaktuje się nikt ze sklepu tylko wysyła Gratifica i nagrody maja wysyłać kurierem, wg mnie postępują niezgodnie z regulaminem i tyle
1 joan 0

xena

#6659366 Napisano: 21.11.2019 13:20:54
i sprawa COOLPACKA wyjaśniona   -pole z dodawaniem paragonu będzie w dniu dzisiejszym usunięte w oświadczeniu. Bardzo miło z ich strony:)
0 0

szczupak

#6659377 Napisano: 21.11.2019 13:48:36
z coca coli w POLOMARKECIE ponad 200 nagród było i ta niewiele tu na forum?????
0 0

gizoon

#6659382 Napisano: 21.11.2019 14:07:08
szczupak napisał(a):

z coca coli w POLOMARKECIE ponad 200 nagród było i ta niewiele tu na forum?????

Ja wygrałem voucher do Spotify, ale chyba nie skorzystam. Nie zależy mi na takiej nagrodzie.
0 0

miikka

#6659384 Napisano: 21.11.2019 14:17:32
Cześć. Czy w loterii tictac w innym etapie losowania mogę wygrać na tego samego maila na którego już wygrałam ? Pytam ponieważ nie widzę tego w regulaminie a wygrałam już 3x i ani razu na tego samego maila emotka  i się zastanawiam 
0 0

rufus

#6659386 Napisano: 21.11.2019 14:23:32
miikka napisał(a):

Cześć. Czy w loterii tictac w innym etapie losowania mogę wygrać na tego samego maila na którego już wygrałam ? Pytam ponieważ nie widzę tego w regulaminie a wygrałam już 3x i ani razu na tego samego maila emotka  i się zastanawiam 

Można na tego samego maila wiele razy wygrać.
0 0