Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6680368 Napisano: 06.02.2020 11:19:32
assal napisał(a):

Joan: W Belvicie się podawało sklep. O rowery. I jeszcze pamiętam konkurs z pralkami, gdzie te pralki były wystawione, a zgłoszenie wrzucało się do urny w sklepie emotka  

Jeszcze był jakiś konkurs z bonami Auchan 600 zł i tam również sklep się wybierało samodzielnie (w formularzu).
1 assal 0

edzia21

#6680371 Napisano: 06.02.2020 11:23:41
Dzwoniłam do agencji zapytać o te nieszczęsne pralki. Tak jak zauważyliśmy - pralki są już rozwiezione po 74 sklepach Auchan. Nie będzie żadnego "przewożenia" pralek pomiędzy sklepami, tylko sprzęty będą odbierane z "relatywnie" najbliższych lokalizacji. Jeśli na jeden sklep np. W katowicach przypadnie kilka pralek, to laureaci będą musieli odebrać je sobie w krakowie, w opolu, a nawet np. we wrocławiu - strzelam. Porażka.

madllen

#6680372 Napisano: 06.02.2020 11:27:30
edzia21 napisał(a):

Dzwoniłam do agencji zapytać o te nieszczęsne pralki. Tak jak zauważyliśmy - pralki są już rozwiezione po 74 sklepach Auchan. Nie będzie żadnego "przewożenia" pralek pomiędzy sklepami, tylko sprzęty będą odbierane z "relatywnie" najbliższych lokalizacji. Jeśli na jeden sklep np. W katowicach przypadnie kilka pralek, to laureaci będą musieli odebrać je sobie w krakowie, w opolu, a nawet np. we wrocławiu - strzelam. Porażka.

Dzięki za rzetelną informacje, uzyskaną u źródła, niestety też skłaniałam się do tego wariantu...  emotka   Może nam się to nie podobać ale bynajmniej sytuacja jest klarowna. emotka

joan

#6680374 Napisano: 06.02.2020 11:30:03
edzia21 napisał(a):

Dziękuję za info i fatygę.
1 edzia21 0

estrelitta

#6680376 Napisano: 06.02.2020 11:36:45
madllen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzięki za rzetelną informacje, uzyskaną u źródła, niestety też skłaniałam się do tego wariantu...  emotka   Może nam się to nie podobać ale bynajmniej sytuacja jest klarowna.  emotka

Oby nie było tak, że powiadomią laureatów o potencjalnej nagrodzie - dopiero po odesłaniu danych wybiorą po łebku na sklep  emotka  Nie znam tej agencji i aż się boję pomyśleć
0 0

edzia21

#6680381 Napisano: 06.02.2020 11:41:28
estrelitta napisał(a):

madllen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzięki za rzetelną informacje, uzyskaną u źródła, niestety też skłaniałam się do tego wariantu...  emotka   Może nam się to nie podobać ale bynajmniej sytuacja jest klarowna.  emotka

Oby nie było tak, że powiadomią laureatów o potencjalnej nagrodzie - dopiero po odesłaniu danych wybiorą po łebku na sklep  emotka  Nie znam tej agencji i aż się boję pomyśleć

Dokładnie będzie tak, jak napisałaś emotka poinformują, a później będą "poszukiwali" najbliższej, dostępnej pralki. 
0 0

joan

#6680383 Napisano: 06.02.2020 11:42:49
estrelitta napisał(a):

Niestety pewnie tak własnie będzie - pokryją 70 sklepów wg paragonów, a co im nie wyjdzie, to te marne 4 sklepy z laureatami z drugiego końca Polski, z którymi będą się wykłócać. Bo lepiej się użerać z 4. laureatami, niż z 74. emotka Reszta dostanie zestawy produktów i na papierze się wszystko zgadza.
0 0

estrelitta

#6680388 Napisano: 06.02.2020 11:50:50
joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Niestety pewnie tak własnie będzie - pokryją 70 sklepów wg paragonów, a co im nie wyjdzie, to te marne 4 sklepy z laureatami z drugiego końca Polski, z którymi będą się wykłócać. Bo lepiej się użerać z 4. laureatami, niż z 74. emotka Reszta dostanie zestawy produktów i na papierze się wszystko zgadza.

I tak oto marzenie o jednej pralce pękło jak bańka mydlana emotka
0 0

Gość: mkrzysiek

#6680389 Napisano: 06.02.2020 11:54:10
Super
Teraz tylko wygrać emotka
0 0

kreatia

#6680391 Napisano: 06.02.2020 11:57:16
ktoś tu logistyki nie przemyślał... a wystarczyłoby dodać kod pocztowy/nr sklepu do zgłoszenia...
będzie niezły bałagan emotka
1 joan 0

assal

#6680393 Napisano: 06.02.2020 12:00:51
Ja myślałam, ze takie rzeczy się nie zdarzają, a koleżanka mi napisała, że jak raz coś wygrała (warte 600 zł), sklep jej wybrali... 250 km od domu.
Nie odebrała nagrody. Zgodnie z regulaminem organizator wybierał lokalizacje odbioru, wiec odmówili przywiezienia nagrody do sklepu z jej miasta emotka
1 joan 0

joan

#6680396 Napisano: 06.02.2020 12:01:06
estrelitta napisał(a):

I tak oto marzenie o jednej pralce pękło jak bańka mydlana  emotka

Ejo, się nie poddawaj! emotka

Mam nadzieję, że organizatory zaczną podchodzić do konków z RTV/AGD tak samo, jak do tych z podróżami, gdzie nagrodą jest "wyjazd do Meksyku", a tak naprawdę to voucher na 10.000 zł. I wtedy będziemy grały nie o "pralkę", a o bon do sklepu z AGD. Pralka kupiona na ten bon będzie całkowicie zdefiniowana przez Ciebie pod względem: marki, modelu, kolorystyki, wymiarów, pojemności. Do tego dostaniesz pełną gwarancję, a także (w wygodnym dla Ciebie terminie) transport / wniesienie / montaż gratis, zaś starą pralkę wyniosą z uśmiechem na ustach. Taaak, byłoby pięknie emotka

katrin1

#6680402 Napisano: 06.02.2020 12:01:15
kreatia napisał(a):

ktoś tu logistyki nie przemyślał... a wystarczyłoby dodać kod pocztowy/nr sklepu do zgłoszenia...

No, a zgłoszeń będą mieć pewnie od groma, bo nie tylko konkursowicze ale i mugole przypuszczą atak, skuszeni widokiem tego cudeńka w sklepie emotka

edzia21

#6680408 Napisano: 06.02.2020 12:05:03
kreatia napisał(a):

Niekoniecznie nie przemyślał, lecz chciał przycebulić emotka
1 kreatia 0

kreatia

#6680409 Napisano: 06.02.2020 12:07:35
edzia21 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Niekoniecznie nie przemyślał, lecz chciał przycebulić  emotka

No nie wiem, nagrody rozdadzą tak czy siak, narobili sobie tylko kłopotu przydzielając potem zwyciezców do sklepów  emotka  ja bym zrzuciła na amatorkę emotka
2 joan, edzia21 0

assal

#6680410 Napisano: 06.02.2020 12:08:21
I tak prawie wszyscy zagrają emotka  Wygrać będzie trudniej jak zorganizować transport  emotka

joan

#6680411 Napisano: 06.02.2020 12:09:44
assal napisał(a):

I tak prawie wszyscy zagrają  emotka  Wygrać będzie trudniej jak zorganizować transport  emotka

Co prawda, to prawda! emotka

Gość: mkrzysiek

#6680413 Napisano: 06.02.2020 12:14:14
Dobrze że są zapakowane.
Ja kiedyś z Almy odbierałem bez opakowania bo rozpakowali na sklepie.

roksana2802

#6680415 Napisano: 06.02.2020 12:15:41
Smolar napisał że dziś po południu będą podpiete wynika z lidla- aquafresh i Sensodyne, więc po południu można sprawdzać;)
1 asper01 0

zwyciezczyni

#6680422 Napisano: 06.02.2020 12:20:27
roksana2802 napisał(a):

Smolar napisał że dziś po południu będą podpiete wynika z lidla- aquafresh i Sensodyne, więc po południu można sprawdzać;)

specjalnie pisałaś w tej sprawie?