Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6680550 Napisano: 06.02.2020 15:14:28
ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

bejca11 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej może to dziwne pytanie ale czy uważacie, a może wiecie, bo wygraliście, czy w konkursie captain jack wygrywają prace zrobione np.profesjonalnym sprzętem albo w profesjonalnych warunkach? Bo nie wiem czy to co robię w moich domowych warunkach jest za słabe czy z racji na jakość (nagrane telefonem) odpada już w przedbiegach i nadaje się tylko na wygranie piwa?

No nie wiem, ja w etapie z piosenką wysłałam naprawdę ekstra filmik (dobra jakość itd.) plus opis - i nawet piwa nie wygrałam. Więc wydaje mi się, że to zależy od gustu komisji...Jak ich pomysł chwyci za serce to i jakość nie będzie miała aż takiego znaczenia. 

A propos wie ktoś czy jest jakiś limit MB na film/zdjęcie ?

2x wygrałam piwo zdjęciem zrobionym komórka w domowych warunkach 

ja wygrałam Karaiby filmikiem nakręconym w pokoju najzwyklejsza lustrzanką, a cała scenografia kosztowała mnie do 50 zł. 

Nie zechcesz pochwalić się tym sucharem? emotka

Aż tak odważna nie jestem emotka

Hihi rozumiem Cię emotka
0 0

geps4

#6680555 Napisano: 06.02.2020 15:24:58
Pytanie dla osób które wygrały wyjazd na Kubę/Dominikanę z CJ.

Czy ktoś z Was odebrał już ten voucher i przedpłacona kartę?

Jak to wyglada? Jest imienne? Voucher do konkretnego biura podróży czy jak emotka ?

Bede wdzięczny za info emotka
0 0

cudaczek121

#6680563 Napisano: 06.02.2020 15:39:37
melancholia napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Smolar napisał że dziś po południu będą podpiete wynika z lidla- aquafresh i Sensodyne, więc po południu można sprawdzać;)

specjalnie pisałaś w tej sprawie?

Tak, zapytałam kiedy można się spodziewać podpięcia wynikow

Pytam, bo w regulaminie jest wszystko napisane. Od 5 lutego mają 7 dni na ogłoszenie wyników. Fajnie, że już to wiemy, jednak dajmy naprawdę organizatorom trochę luzu i nie ciśnijmy ich jak nie ma potrzeby. Co innego, gdyby wyniki się opóźniały. Nie rozumiem pisania bez powodu... To może nam tylko zaszkodzić.
Czy tylko ja tak myślę?

Zgadzam się  z Tobą. Ale to niestety typowe. Organizator ma jeszcze dużo regulaminowego czasu na ogłoszenie wyników, a ludzie już wydzwaniają i piszą mejle, kiedy je podadzą. A potem jak podają wyniki zaraz po zakończeniu konkursu, to płacz, że co tak szybko, na pewno nie czytali, zrobili na odwal się, co za agencja... Dopóki organizator ma regulaminowy czas, to nie wiem po co dzwonić i zawracać im gitarę. Chcesz wiedzieć od razu czy wygrałaś, to graj w bramki.

Widocznie niektórzy mają więcej wolnego czasu niż inni, skoro tak wydzwaniają i wypisują do Organizatora nawet jeśli regulaminowy termin poinformowania Laureatów jeszcze nie upłynął emotka
0 0

onmyown

#6680566 Napisano: 06.02.2020 15:46:16
cudaczek121 napisał(a):

melancholia napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Smolar napisał że dziś po południu będą podpiete wynika z lidla- aquafresh i Sensodyne, więc po południu można sprawdzać;)

specjalnie pisałaś w tej sprawie?

Tak, zapytałam kiedy można się spodziewać podpięcia wynikow

Pytam, bo w regulaminie jest wszystko napisane. Od 5 lutego mają 7 dni na ogłoszenie wyników. Fajnie, że już to wiemy, jednak dajmy naprawdę organizatorom trochę luzu i nie ciśnijmy ich jak nie ma potrzeby. Co innego, gdyby wyniki się opóźniały. Nie rozumiem pisania bez powodu... To może nam tylko zaszkodzić.
Czy tylko ja tak myślę?

Zgadzam się  z Tobą. Ale to niestety typowe. Organizator ma jeszcze dużo regulaminowego czasu na ogłoszenie wyników, a ludzie już wydzwaniają i piszą mejle, kiedy je podadzą. A potem jak podają wyniki zaraz po zakończeniu konkursu, to płacz, że co tak szybko, na pewno nie czytali, zrobili na odwal się, co za agencja... Dopóki organizator ma regulaminowy czas, to nie wiem po co dzwonić i zawracać im gitarę. Chcesz wiedzieć od razu czy wygrałaś, to graj w bramki.

Widocznie niektórzy mają więcej wolnego czasu niż inni, skoro tak wydzwaniają i wypisują do Organizatora nawet jeśli regulaminowy termin poinformowania Laureatów jeszcze nie upłynął emotka

Nawet jeśli mają za dużo swojego czasu, to przede wszystkim powinni szanować czas innych

ewa84

#6680569 Napisano: 06.02.2020 15:55:36
ksantypa napisał(a):

możecie wysłać skan paragonu na konkurs sensodyne w lidlu-niby jestem w zwycięzcach a po wpisaniu nr.paragonu w formularzu laureata ma komunikat, że nie ma takiego paragonu ?

U mnie podobnie w Parodontax Natura, dostałam sms, ale ani wyniki ani laureaci nie znajdują mojego paragonu, ehh
0 0

Gość: delvitto

#6680612 Napisano: 06.02.2020 18:31:02
w moim auchan, a myślę że również we wszystkich, są już takie ekspozycje "na bogato", ale ja o czym innym emotka  pooglądałam sprzęcik, i całkiem on ładniutki, ale chcę spytać, czy używacie taki podobny, i jak się sprawdza 2 w 1, czyli pralka z suszarką. Czy po wyjęciu suchego prania ubrania są mocno pogniecione? Bo nie ukrywam, prasować nie lubię, a jak rozwieszę zwirowane lecz mokre, to i tak wiele szmatek się samoistnie wyprostowuje:) no bo co tu dużo gadać, tak się przymierzam do wygrania tej praleczki emotka
0 0

rufus

#6680617 Napisano: 06.02.2020 18:49:29
delvitto napisał(a):

w moim auchan, a myślę że również we wszystkich, są już takie ekspozycje "na bogato", ale ja o czym innym emotka  pooglądałam sprzęcik, i całkiem on ładniutki, ale chcę spytać, czy używacie taki podobny, i jak się sprawdza 2 w 1, czyli pralka z suszarką. Czy po wyjęciu suchego prania ubrania są mocno pogniecione? Bo nie ukrywam, prasować nie lubię, a jak rozwieszę zwirowane lecz mokre, to i tak wiele szmatek się samoistnie wyprostowuje:) no bo co tu dużo gadać, tak się przymierzam do wygrania tej praleczki emotka

u mnie tez widzialem taka ekspozycje. emotka
0 0

assal

#6680619 Napisano: 06.02.2020 18:51:24
W Krakowie proszek znika szybko. Ale to raczej cena kusi, nie konkurs emotka  
0 0

androm

#6680625 Napisano: 06.02.2020 19:02:34
asantesana napisał(a):

NIE odnośnie słania zgłoszeń -> bo w zgłoszeniu nie podaje się info o sklepie.

TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!)

No ja sie właśnie zastanawiam kto wpadł na taki cudowny pomysł... Dla mnie konkurs odpada w przedbiegach - nie mam jak przetransportować pralki ze sklepu, zwłaszcza gdy nie wiadomo z którego sklepu... 

dawno się nie spotkałam z czymś tak głupim, w regulaminie jest, że organizator wyznacza, równie dobrze może być 500km dalej, bo to zgodne z regulaminem, a ten kto napisał taki regulamin powinien być zwolniony
1 joan 0

joan

#6680626 Napisano: 06.02.2020 19:08:24
delvitto napisał(a):

Ototo, tak samo mam, nawet żelazko oddałam (bez żalu) i święty spokój, hasta no la vista emotka
0 0

dwaburekoty

#6680631 Napisano: 06.02.2020 19:19:53
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

Ototo, tak samo mam, nawet żelazko oddałam (bez żalu) i święty spokój, hasta no la vista emotka

i wytłumaczcie to mojej teściowej, która uważa że moje dziecko niezadbane, bo chodzi "niewyprasowane". A to kobieta mi czarny pijar w robi...
0 0

bonitta

#6680632 Napisano: 06.02.2020 19:25:09
dwaburekoty napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

i wytłumaczcie to mojej teściowej, która uważa że moje dziecko niezadbane, bo chodzi "niewyprasowane". A to kobieta mi czarny pijar w robi

Mam taką pralko-suszarkę i zasada jest taka, że do suszenia wsadza się połowę wsadu pralki. Czyli pierzemy to co chcemy, wyjmujemy połowę, suszymy a potem drugą połowę suszymy na programie samo suszenie, bez prania. Ogólnie jest to bardzo fajny sprzęt jeżeli ktoś nie ma miejsca na osobną pralkę i suszarkę. 
0 0

bonitta

#6680634 Napisano: 06.02.2020 19:26:15
bonitta napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

i wytłumaczcie to mojej teściowej, która uważa że moje dziecko niezadbane, bo chodzi "niewyprasowane". A to kobieta mi czarny pijar w robi

Mam taką pralko-suszarkę i zasada jest taka, że do suszenia wsadza się połowę wsadu pralki. Czyli pierzemy to co chcemy, wyjmujemy połowę, suszymy a potem drugą połowę suszymy na programie samo suszenie, bez prania. Ogólnie jest to bardzo fajny sprzęt jeżeli ktoś nie ma miejsca na osobną pralkę i suszarkę. 

Aha, wyjmujemy jeszcze ciepłe, składamy i wtedy jest w miarę wyprasowane emotka
0 0

ladyinred

#6680637 Napisano: 06.02.2020 19:37:40
grazia1981 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy to normalne, ze po wyslaniu formularza Captain Jack, moge nadal wejsc w ten link i formularz jest aktywny?
mialam komunikat o przyjeciu danych

Tak nawet można wysłać drugi raz tylko pojawia się komunikat że już na ten kod jest nagroda i oczekuj przesyłki coś takiego 

Dzieki. Wolalam sie upewnuc. Czesto sa konunikaty, ze formularz juz uzupelnione emotka
0 0

avanti99

#6680652 Napisano: 06.02.2020 20:40:52
chciałam sie zapytac co to do jasnej anielki za agencja z tymi pralkami!!! przeciez to jest jakis koszmar. po co oni wystawiaja sprzet na sklepie???????????  wystarczylaby ladna atrapa lub plakat a pralki bylby nienaruszone i wyslane bezposrednio do zwyciezcow. ale ktos ma myslenie...

xpac

#6680668 Napisano: 06.02.2020 21:48:58
Ktoś zna ta agencję POS Media Poland Sp. z o.o. ?? To jakiś odłam Smolara itp czy zupełnie nówka blaszka?:) 
0 0

assal

#6680681 Napisano: 06.02.2020 23:12:04
Superloser: "Nagrody, o których mowa w pkt. 4.1.1.powyżej odbierane są osobiście przez zwycięzcę w hipermarkecie Auchan wyznaczonym przez
Organizatora". Takie wymyślili sobie zasady. 
Ta agencja tym się zajmuje - takimi reklamowymi stoiskami/akcjami w sklepach emotka  
0 0

assal

#6680685 Napisano: 06.02.2020 23:43:20
Prawdopodobnie nie poinformują laureatów, czy pralka, czy proszek. Pytanie, czy odbiór będzie ustalany pod paragon, czy podany adres. I czy do 100 km się zmieszczą  emotka
0 0

edzia21

#6680687 Napisano: 06.02.2020 23:44:54
assal napisał(a):

Prawdopodobnie nie poinformują laureatów, czy pralka, czy proszek. Pytanie, czy odbiór będzie ustalany pod paragon, czy podany adres. I czy do 100 km się zmieszczą  emotka

Odbiór będzie ustalany pod adres zamieszkania, paragon (miejsce dokonania zakupu) nie ma znaczenia. A czy w 100 km się zmieszczą? Nie wiem emotka Dostałam info, że "gdzieś tam w Polsce" na każdego laureata będzie czekała jego pralka. 

andii

#6680747 Napisano: 07.02.2020 10:56:50
Czy odsyłacie te 2druki co przysłali w info o wygranej @ z Interka -wawel ? Czy tylko oświadczenie? https://www.e-kon...he.html#.Xj0znNThCt8
0 0