Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

estrelitta

#6680314 Napisano: 06.02.2020 10:27:59
Czy ktoś już sprawdził ile kosztuje zakup na konkurs Persil w Auchanie? Jest promocja na kapsułki?
0 0

magisterek

#6680318 Napisano: 06.02.2020 10:34:26
Persil w promocji 23,89

bluszczowelove

#6680322 Napisano: 06.02.2020 10:36:08
estrelitta napisał(a):

Czy ktoś już sprawdził ile kosztuje zakup na konkurs Persil w Auchanie? Jest promocja na kapsułki?

joan

#6680332 Napisano: 06.02.2020 10:42:36
magisterek napisał(a):

Persil w promocji 23,89

To miło - mogli zrobić 19,99 zł / szt. emotka

faworek

#6680334 Napisano: 06.02.2020 10:43:29
W konkursie o pralki jest 74 pralek i 74 Auchanów. Czy wie ktoś czy jest 1 pralka na Auchan? Z Regulaminu to nie wynika, ale wolę dopytać emotka  

estrelitta

#6680335 Napisano: 06.02.2020 10:45:03
faworek napisał(a):

W konkursie o pralki jest 74 pralek i 74 Auchanów. Czy wie ktoś czy jest 1 pralka na Auchan? Z Regulaminu to nie wynika, ale wolę dopytać emotka  

Raczej nie, w zgłoszeniu nie podaje się miasta więc przy wyborze tego nie zweryfikują
0 0

joan

#6680337 Napisano: 06.02.2020 10:46:27
faworek napisał(a):

NIE odnośnie słania zgłoszeń -> bo w zgłoszeniu nie podaje się info o sklepie.

TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!)
0 0

asantesana

#6680340 Napisano: 06.02.2020 10:49:15
joan napisał(a):

faworek napisał(a):

TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!)

No ja sie właśnie zastanawiam kto wpadł na taki cudowny pomysł... Dla mnie konkurs odpada w przedbiegach - nie mam jak przetransportować pralki ze sklepu, zwłaszcza gdy nie wiadomo z którego sklepu... 
0 0

margobb

#6680343 Napisano: 06.02.2020 10:55:08
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

faworek napisał(a):

No ja sie właśnie zastanawiam kto wpadł na taki cudowny pomysł... Dla mnie konkurs odpada w przedbiegach - nie mam jak przetransportować pralki ze sklepu, zwłaszcza gdy nie wiadomo z którego sklepu... 

Pewnie połowa przypadnie, bo nikt nie będzie chciał kupić na forum emotka  I nie zostaną odebrane, ale to już nie mój problem. Wystarczy mi 1, która z chęcią odbiorę emotka

Pomysł głupi- to fakt. 
0 0

magisterek

#6680344 Napisano: 06.02.2020 10:55:52
A ja uważam, że jak się wygra to się wskaże Auchana, w którym odbierze się nagrodę! Dla konkursowego wyjadacza może być i tak, że z 5 pralek wyślą do wskazanego przez laureata Auchana i będzie kolejno rodzina, ciotki i pociotki odbierać! Nic tylko wygrać i odbierać emotka

joan

#6680347 Napisano: 06.02.2020 10:58:38
asantesana napisał(a):

Czyli również w ten sposób rozumiesz zapisy regulaminu?

Przypada jedna pralka na sklep, czyli na pewno będzie wystawiona. A może nawet powystawowa. Opalcowana, zakurzona, rozpakowana. Do wzięcia pod pachę... przez Khala Drogo. I teraz czy uda się umówić jakoś sensownie na jej przewiezienie między sklepami? Wątpię (ale nie wykluczam).

Trzeba wziąć pod uwagę, że jest w Polsce kilka okolic intensywnie konkursujących i co potem? Laureat ma jechać 80 km po pralkę do Auchana, którego wyznaczy mu organizator, bo wszystkie najbliższe markety zostały już "obstawione"?

renatak0

#6680350 Napisano: 06.02.2020 11:01:29
Ja rozumiem,że dowiozą do tego w którym brałaś udział 
0 0

madllen

#6680351 Napisano: 06.02.2020 11:02:23
magisterek napisał(a):

A ja uważam, że jak się wygra to się wskaże Auchana, w którym odbierze się nagrodę! Dla konkursowego wyjadacza może być i tak, że z 5 pralek wyślą do wskazanego przez laureata Auchana i będzie kolejno rodzina, ciotki i pociotki odbierać! Nic tylko wygrać i odbierać emotka

Cóż za optymistyczny plan.  emotka A ja tu cichutko i skromnie marzę o tej jednej, jedynej... emotka
1 rare85 0

joan

#6680353 Napisano: 06.02.2020 11:03:51
renatak0 napisał(a):

Ja rozumiem,że dowiozą do tego w którym brałaś udział 

magisterek napisał(a):

Nie wiem, jak wyjdzie w praktyce, ale z regulaminu wynika co innego:

"Liczba nagród (...) jest równa liczbie hipermarketów Auchan (...)"

"(...) Nagrody (...) odbierane są osobiście przez zwycięzcę w hipermarkecie Auchan wyznaczonym przez Organizatora po otrzymaniu od Uczestników kompletu dokumentów (...)"
0 0

asantesana

#6680356 Napisano: 06.02.2020 11:05:17
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czyli również w ten sposób rozumiesz zapisy regulaminu?

Przypada jedna pralka na sklep, czyli na pewno będzie wystawiona. A może nawet powystawowa. Opalcowana, zakurzona, rozpakowana. Do wzięcia pod pachę... przez Khala Drogo. I teraz czy uda się umówić jakoś sensownie na jej przewiezienie między sklepami? Wątpię (ale nie wykluczam).

Trzeba wziąć pod uwagę, że jest w Polsce kilka okolic intensywnie konkursujących i co potem? Laureat ma jechać 80 km po pralkę do Auchana, którego wyznaczy mu organizator, bo wszystkie najbliższe markety zostały już "obstawione"?

Tak sobie myślę, że w konkursach ostatnio siedzą coraz więksi (tu wstaw epitet). Bo są 2 wyjścia, albo mamy jechać po pralkę "gdzieś, nie wiadomo gdzie", zamiast w zgłoszeniu wpisywać jakiś kod sklepu, albo będą je przewozić między sklepami. Ja mieszkam 2 km od Auchan i oni przywiozą do sklepu, a ja będę poszukiwać transportu, żeby ją przewieźć do siebie. I tak, widziałam te pralki wystawione w sklepach - porysowane, pozrywane folie. Nie na moje nerwy.   
0 0

assal

#6680357 Napisano: 06.02.2020 11:06:34
Auchan już podobne konkursy miał. Nagrodę zawsze odbierało się w sklepie, z którego był paragon emotka
Jak raz coś wygrałam i się w terminie wyznaczonym pojawiłam (mogłam wybrać dzień od pon-pt) za mną była wielka tablica z informacją, ze w tym oto sklepie dwie panie zdobyły taką a taką nagrodę. Tylko imiona podali, ale nagrodę wręczali tak, by tłum się zebrał dookoła emotka  

joan

#6680360 Napisano: 06.02.2020 11:09:35
assal napisał(a):

Auchan już podobne konkursy miał. Nagrodę zawsze odbierało się w sklepie, z którego był paragon emotka
Jak raz coś wygrałam i się w terminie wyznaczonym pojawiłam (mogłam wybrać dzień od pon-pt) za mną była wielka tablica z informacją, ze w tym oto sklepie dwie panie zdobyły taką a taką nagrodę. Tylko imiona podali, ale nagrodę wręczali tak, by tłum się zebrał dookoła  emotka  

Bo taki był zapis w regulaminie. Teraz jest inny. Poza tym również wygrałam w konkach Auchana, ale dobrze pamiętam, że zawsze podawałam adresy sklepów, w których grałam.
0 0

faworek

#6680363 Napisano: 06.02.2020 11:11:41
Dzięki za informację, faktycznie pralk jużi są w Auchan na wystawie.

asantesana

#6680364 Napisano: 06.02.2020 11:12:09
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Jak raz coś wygrałam i się w terminie wyznaczonym pojawiłam (mogłam wybrać dzień od pon-pt) za mną była wielka tablica z informacją, ze w tym oto sklepie dwie panie zdobyły taką a taką nagrodę. Tylko imiona podali, ale nagrodę wręczali tak, by tłum się zebrał dookoła  emotka  

Bo taki był zapis w regulaminie. Teraz jest inny. Poza tym również wygrałam w konkach Auchana, ale dobrze pamiętam, że zawsze podawałam adresy sklepów, w których grałam.

Zgadza się. Zawsze w zgłoszeniach był wybierany sklep.
Jak faworek pokazuje - praleczki już są w sklepach. Po jednej emotka
1 joan 0

assal

#6680367 Napisano: 06.02.2020 11:15:24
Joan: W Belvicie się podawało sklep. O rowery. I jeszcze pamiętam konkurs z pralkami, gdzie te pralki były wystawione, a zgłoszenie wrzucało się do urny w sklepie emotka  
0 0