Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#6685342 Napisano: 24.02.2020 13:03:51
Ktoś pisał do Smolara w sprawie niedochodzących kodów answear.com  z loterio-promocji Kochaj Życie-Tymbark?
To już trwa od kilku tygodni i nic jaja sobie robią czy co:(
0 0

margotkowe

#6685348 Napisano: 24.02.2020 13:08:40
Wybaczcie, jeśli takie pytanie gdzieś już padło - nie mam czasu przewertować forum jak trzeba  emotka
Czy ktoś wie, czy wysyłają już nagrody z poprzedniego etapu konkursu Havany?
W tym wypadku chodzi o butelkę rumu. 
0 0

yonex

#6685349 Napisano: 24.02.2020 13:10:10
darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

W ogóle co z tym captain Jack, strona dziś nadal aktywna z tym samym pytaniem

Screny aktywnej strony po zakonczeniu konkursu nawet zamieszczone. Ma ktoś jeszcze wątpliwości co do kompetencji tej Agencji? Odp dot pytania: dlaczego nie ma zwrotek. 

Bardzo fajna agencja. Nie wysłali zwrotek, bo może coś im się zepsuło. Trzeba to zrozumieć i uszanować

raczej nie ma czego szanować. chodziło o to że dotarło potwierdzenia. Agencja napisała że nie są wysyłane, nastepny post dot-że chyba nie znają swojego regulaminu, CJ odpowiedział że w takim razie sprawdzi. Odpowiedział że faktycznie potwierdzenia powinne być wysyłane na mail i sprawdzą czy moje dotarło: należało podać mail/ kod oraz treść zgłoszenia i przybliżoną godzinę wysłania....a te informacje są z niedzieli rano po godz. 9;00.........

A skąd wiesz, że profil CJ na FB prowadzi agencja. Może to być ktoś inny. Chyba lepiej do KB napisać, a nie od razu awanturę wszczynać

agakaz2

#6685353 Napisano: 24.02.2020 13:15:33
jak informuje Nutella?
0 0

darog

#6685354 Napisano: 24.02.2020 13:15:52
yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Screny aktywnej strony po zakonczeniu konkursu nawet zamieszczone. Ma ktoś jeszcze wątpliwości co do kompetencji tej Agencji? Odp dot pytania: dlaczego nie ma zwrotek. 

Bardzo fajna agencja. Nie wysłali zwrotek, bo może coś im się zepsuło. Trzeba to zrozumieć i uszanować

raczej nie ma czego szanować. chodziło o to że dotarło potwierdzenia. Agencja napisała że nie są wysyłane, nastepny post dot-że chyba nie znają swojego regulaminu, CJ odpowiedział że w takim razie sprawdzi. Odpowiedział że faktycznie potwierdzenia powinne być wysyłane na mail i sprawdzą czy moje dotarło: należało podać mail/ kod oraz treść zgłoszenia i przybliżoną godzinę wysłania....a te informacje są z niedzieli rano po godz. 9;00.........

A skąd wiesz, że profil CJ na FB prowadzi agencja. Może to być ktoś inny. Chyba lepiej do KB napisać, a nie od razu awanturę wszczynać

Hej mecenasie obrońco
1. Najpierw była wysłana wiadomośc przez formularz https://www.captainjackbeer.pl 
- jednak nie można było się doczekać odpowiedzi.
2. Następnie FB
- najpierw napisali że wszystkie zgłoszenia docierają i moje też (nie musieli sprawdzać - bo powiadomienia na mail nie są wysyłane)
- po wykazaniu co i jak w regulaminie jednak okazało się że powiadomienia na mail powinne być
- w celu sprawdzenia zgłoszenia należało podać: mail/ kod kapsel/ treść/ godzinę

Od razu "awantura" wszczęta? A to ciekawe...Poza tym skoro ktoś mi odp i to pisemnie ( a nie przez rozmowe tel której może się wyprzeć) - tzn że jest upoważniony. Na formularz z www nie ma odpowiedzi do dziś.

Poza tym o tym że jest kłopot i zgłoszenia nie dochodzą agencja wiedziała już po 9:00 rano w niedziele. Już kiedyś było długie oczekiwanie na odp z tej agencji (lays). Okazało się że inny mail do kontaktu podali w regulaminie a inny na stronie. Zresztą ktoś to na e-konkach wyjaśniał i podawał prawidłowy.
Agencja zapewnia też że potwierdzenia maili sa tylko opóźnione...(info z CJ ok godz. 10;00 rano w niedziele) kiedy już udało się przekonać że się mylą...
0 0

pikawka

#6685364 Napisano: 24.02.2020 13:26:49
agakaz2 napisał(a):

jak informuje Nutella?

Mail 
1 agakaz2 0

pink086

#6685366 Napisano: 24.02.2020 13:29:53
Gillette  i Nutella poszło wszystko?
0 0

yonex

#6685368 Napisano: 24.02.2020 13:31:42
darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Hej mecenasie obrońco
1. Najpierw była wysłana wiadomośc przez formularz https://www.captainjackbeer.pl 
2. Następnie FB
- najpierw napisali że wszystkie zgłoszenia docierają i moje też (nie musieli sprawdzać - bo powiadomienia na mail nie są wysyłane)
- po wykazaniu co i jak w regulaminie jednak okazało się że powiadomienia na mail powinne być
- w celu sprawdzenia zgłoszenia należało podać: mail/ kod kapsel/ treść/ godzinę

Od razu "awantura" wszczęta? A to ciekawe...Poza tym skoro ktoś mi odp i to pisemnie ( a nie przez rozmowe tel której może się wyprzeć) - tzn że jest upoważniony. Na formularz z www nie ma odpowiedzi do dziś.

Poza tym o tym że jest kłopot i zgłoszenia nie dochodzą agencja wiedziała już po 9:00 rano w niedziele. Już kiedyś było długie oczekiwanie na odp z tej agencji (lays). Okazało się że inny mail do kontaktu podali w regulaminie a inny na stronie. Zresztą ktoś to na e-konkach wyjaśniał i podawał prawidłowy.
Agencja zapewnia też że potwierdzenia maili sa tylko opóźnione...(info z CJ ok godz. 10;00 rano w niedziele) kiedy już udało się przekonać że się mylą...

Obawiam się, że agencja nie pracuje w niedzielę. Trzeba być człowiekiem i zrozumieć ludzi
0 0

agakaz2

#6685369 Napisano: 24.02.2020 13:35:33
pink086 napisał(a):

aż jedna nagroda na forum z Nutelli Wow i jedna piłkę widziałamemotka
0 0

pikawka

#6685371 Napisano: 24.02.2020 13:37:15
emotka pink086 napisał(a):

Nutella mail był o 12:39

Gilette też jestem ciekawa 
0 0

darog

#6685373 Napisano: 24.02.2020 13:39:15
yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Hej mecenasie obrońco
2. Następnie FB

Obawiam się, że agencja nie pracuje w niedzielę. Trzeba być człowiekiem i zrozumieć ludzi

Obawiam się, że jeśli ktoś odpowiada w niedziele rano w temacie konkursu - tzn że pracuje. Z treści jasno wynika iż mają wiedzę o ilości zgłoszeń (przypominam niedziela rano) . Trzeba mieć mózg który rozumie że wiele informacji jest sprzecznych emotka a nie doszukiwać się "awanturnictwa, niedzieli, nie bycia człowiekiem"...normalnie jakbyś był przedstawicielem agencji...
0 0

takaja86

#6685380 Napisano: 24.02.2020 13:58:08
Miał ktoś taka sytuację że dostał maila że piwo z captain Jack już jedzie i go nie dostał? 
Ja dostałam maila w czwartek i zwykle w piątek inpost woził piwko A tym razem nie doszło ani w piątek ani dziś
W piątek kurier inpost był Ale z inną paczka, bez piwa. Nie wiem co o tym myśleć 
0 0

samuraj

#6685381 Napisano: 24.02.2020 14:00:06
takaja86 napisał(a):

Miał ktoś taka sytuację że dostał maila że piwo z captain Jack już jedzie i go nie dostał? 
Ja dostałam maila w czwartek i zwykle w piątek inpost woził piwko A tym razem nie doszło ani w piątek ani dziś
W piątek kurier inpost był Ale z inną paczka, bez piwa. Nie wiem co o tym myśleć 

Tak,nadana w czwartek a kurier w poniedziałek emotka
0 0

takaja86

#6685389 Napisano: 24.02.2020 14:10:34
samuraj napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Tak,nadana w czwartek a kurier w poniedziałek emotka

W takim razie poczekam choć kurier był dziś znów z inną paczka A piwa nadal nie mial
0 0

bluszczowelove

#6685391 Napisano: 24.02.2020 14:13:56
Czy z Jacka ( w przypadku braku zwrotki - wczoraj i dziś nic nie doszło) wysyłacie zapytanie na maila z regulaminu czy bezpośrednio na messenger do CJ?
0 0

nikos

#6685394 Napisano: 24.02.2020 14:16:56
takaja86 napisał(a):

Ja dostałam miała w czwartek, że wyrusza w drogę, a dopłynęło w środę emotka
0 0

anialistopad

#6685396 Napisano: 24.02.2020 14:17:08
Biedronka gilette wszystkie smsy o jednym czasie zostały wysłane?
0 0

monia0303

#6685402 Napisano: 24.02.2020 14:25:07
czy w bic natura podawało się numer paragonu? bo mam 3 paragony i nie wiem który odesłać ale z tego co kojarzę to się nie podawało.
0 0

magdalena-chili

#6685403 Napisano: 24.02.2020 14:25:16
Halo, Laureaci LINDTa dzisiejszego - skąd wiecie który "paragon wygrał"?
nie widzę w informacji które zgłoszenie wygrało, a że czekolady o zgrozo lubię, to i kilka razy wzięłam udział.
0 0

katrin1

#6685407 Napisano: 24.02.2020 14:28:29
monia0303 napisał(a):

czy w bic natura podawało się numer paragonu? bo mam 3 paragony i nie wiem który odesłać ale z tego co kojarzę to się nie podawało.

nie podawało się emotka
1 monia0303 0