Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6712970 Napisano: 30.06.2020 12:18:03
asia575 napisał(a):

lager napisał(a):

estrelitta napisał(a):

melissa napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melissa napisał(a):

Na jakiego maila wysyłacie reklamację? U mnie też bez podpisu, a obiecałam już dzieciom z rodziny z autografem:(

A na protokole odbioru nagrody jest z koszulka z podpisem Lewandowskiego?

Na protokole wpisano, że jest to  koszulka z podpisem Lewandowskiego o wartości 290zł, a zapakowano zwykłą koszulkę Nike, bez podpisu.

U mnie to samo - piszę do nich maila

Mój mail rowniez poszedl. Czym wiecej tym szybsza reakcja emotka

Ja szukałam tego podpisu nawet na lewej stronie  emotka
Na jakiego maila piszecie reklamację?

biuro@karlsbad.pl
1 asia575 0

patyk

#6712972 Napisano: 30.06.2020 12:20:39
rufus napisał(a):

Te niebieskie koszulki z C4 to pomyłka czy faktycznie taki szajs?  emotka

Szajs straszny... Co więcej ja miałam sms o wygranej piłce a przyszła ta badziewna koszulka. 
Mega żenade Karlsbad urządził. Wnerw tym większy, że zakupy na ten konkurs do najtańszych nie należały.... 

I jeszcze ten ogromny napis gillette z tyłu. No cóż, mąż będzie miał co założyć do prac koło domu... 
0 0

anialistopad

#6712973 Napisano: 30.06.2020 12:21:44
FBviola napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dzis są przelewy z MC cafe? 

Z rezerwy jeszcze nie mam 

X tych normalnych wygranych, bo wczoraj były z 1 dni
0 0

FBewa36

#6712974 Napisano: 30.06.2020 12:22:10
patyk napisał(a):

rufus napisał(a):

Te niebieskie koszulki z C4 to pomyłka czy faktycznie taki szajs?  emotka

Szajs straszny... Co więcej ja miałam sms o wygranej piłce a przyszła ta badziewna koszulka. 
Mega żenade Karlsbad urządził. Wnerw tym większy, że zakupy na ten konkurs do najtańszych nie należały.... 

Chryste, co oni odwalili
0 0

titinunu

#6712975 Napisano: 30.06.2020 12:22:13
Ja teraz dostałam z konkursu W C4 tez niebieską koszulkę z ogromnym napisem na plecach.na obrazku miała być biała. nagroda u mnie III stopnia bez podpisu i nie wiem czy to podlega reklamacji
0 0

estrelitta

#6712976 Napisano: 30.06.2020 12:22:27
jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

melissa napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melissa napisał(a):

Na jakiego maila wysyłacie reklamację? U mnie też bez podpisu, a obiecałam już dzieciom z rodziny z autografem:(

Na protokole wpisano, że jest to  koszulka z podpisem Lewandowskiego o wartości 290zł, a zapakowano zwykłą koszulkę Nike, bez podpisu.

a odebralas juz czy odmowilas odbioru?

Nie było mnie w domu i córka odebrała paczkę
0 0

moskala22

#6712981 Napisano: 30.06.2020 12:34:39
lager napisał(a):

asia575 napisał(a):

lager napisał(a):

estrelitta napisał(a):

melissa napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melissa napisał(a):

Mój mail rowniez poszedl. Czym wiecej tym szybsza reakcja emotka

Ja szukałam tego podpisu nawet na lewej stronie  emotka
Na jakiego maila piszecie reklamację?

biuro@karlsbad.pl

A co piszecie w takiej reklamacji? Tez mam koszulkę bez podpisu
0 0

darog

#6712988 Napisano: 30.06.2020 12:52:46
lager napisał(a):

Andzik napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

Andzik napisał(a):Dzwoniłam, mam złożyć reklamację, bo pomylili nagrody.

Co robimy z tymi koszulkami z Biedronki Gillette? Może lepiej zeby kurier wbił odmowę? Czy odbieracie, piszecie reklamację i wysyłka Pocztą Polską? Jaja sobie robią..

Pisać mail i czekać na wymianę. Choć raczej ten szajs niebieski zostawią (nagrody tego typu w Kaufland warte 10 zł) i wyślą to, co należy. Skoro mam zamiar oddać i już to zostało zapowiedziane i pokazane jak wygląda- to przecież nie będę kupować-bo obiecane. 

Może sponsor takie dał?
- bez podpisu Lewandowskiego
- niebieskie zamiast biało-szare

A Karlsbad rozesłał i wcale nie wnikał że to nie to. A wg regulaminu to przecież Organizator - Karlsbad przyjmuje reklamacje..To sporo roboty sobie zrobili. 
0 0

zielonaszpilka

#6712989 Napisano: 30.06.2020 12:54:30
 ;)moskala22 napisał(a):

biuro@karlsbad.pl

Nie grałam tam, ale myślę że to żadna filozofia i wystarczy napisać "Dzień dobry, dzisiaj otrzymałam nagrodę z konkursu XXX. Nagroda miała być koszulka z autografem Lewandowskiego, niestety moja koszulka takiego autografu nie ma. Domyślam się, że zaszła jakaś pomyłka przy wysyłce nagród. Jak mogę otrzymać właściwą nagrodę? emotka  Pozdrawiam, Moskala22". emotka

alan84

#6712990 Napisano: 30.06.2020 12:56:05
zielonaszpilka napisał(a):

;)moskala22 napisał(a):

biuro@karlsbad.pl

Nie grałam tam, ale myślę że to żadna filozofia i wystarczy napisać "Dzień dobry, dzisiaj otrzymałam nagrodę z konkursu XXX. Nagroda miała być koszulka z autografem Lewandowskiego, niestety moja koszulka takiego autografu nie ma. Domyślam się, że zaszła jakaś pomyłka przy wysyłce nagród. Jak mogę otrzymać właściwą nagrodę? emotka  Pozdrawiam, Moskala22". emotka

może doślą autograf pozniej️

zielonaszpilka

#6712991 Napisano: 30.06.2020 12:57:27
alan84 napisał(a):

;)moskala22 napisał(a):

biuro@karlsbad.pl

Myślę, że dostali już tyle maili i telefonów oburzenia w tej sprawie, że wyślą właściwe koszulki każdemu, nawet temu, kto reklamacji nie napisał. Easy.
0 0

nswe69

#6712992 Napisano: 30.06.2020 12:59:04
Heineken działa już normalnie

jokan

#6712995 Napisano: 30.06.2020 13:06:31
melissa napisał(a):

oburzenia w tej sprawie, że wyślą właściwe koszulki każdemu, nawet temu, kto reklamacji nie napisał. Easy.

Nie wyślą, bo ich nie mają. Z powodu COVID nie udało im się załatwić autografów. Bardzo miła Pani (chyba od Zleceniodawcy, nie z Karlsbadu) dzwoniła, przepraszała  i proponowała jakąś inną, dodatkową rekompensatę (piłki, kosmetyki). Koszulek z autografem niestety nie da się załatwić:(

ale co ma do tego COVID? nie musieli jechac osobiscie, wszystko mogli wysłać pocztą, kurierem, etc., jakieś kiepskie te wymówki
0 0

zielonaszpilka

#6712996 Napisano: 30.06.2020 13:11:38
melissa napisał(a):

oburzenia w tej sprawie, że wyślą właściwe koszulki każdemu, nawet temu, kto reklamacji nie napisał. Easy.

Nie wyślą, bo ich nie mają. Z powodu COVID nie udało im się załatwić autografów. Bardzo miła Pani (chyba od Zleceniodawcy, nie z Karlsbadu) dzwoniła, przepraszała  i proponowała jakąś inną, dodatkową rekompensatę (piłki, kosmetyki). Koszulek z autografem niestety nie da się załatwić:(

Ooo to pechowo, zwłaszcza dla tych, którzy koszulki już komuś obiecali emotka  Ktoś wcześniej pisał, że ma od nich informacje, że pomylili się przy wysyłce. Załatwienie autografu nie wydaje się niemożliwe, zwłaszcza że teraz obostrzenia są poluzowane. No cóż. Ja bym się bardziej ucieszyła z kosmetyków czy piłki niż autografu, no ale to ja emotka
0 0

moskala22

#6712997 Napisano: 30.06.2020 13:14:35

melissa napisał(a):

Ooo to pechowo, zwłaszcza dla tych, którzy koszulki już komuś obiecali emotka  Ktoś wcześniej pisał, że ma od nich informacje, że pomylili się przy wysyłce. Załatwienie autografu nie wydaje się niemożliwe, zwłaszcza że teraz obostrzenia są poluzowane. No cóż. Ja bym się bardziej ucieszyła z kosmetyków czy piłki niż autografu, no ale to ja emotka

No dla mnie taka koszulka bez podpisu jest ekstra, ale moi synowie są oburzeni emotka

zielonaszpilka

#6712998 Napisano: 30.06.2020 13:16:10
moskala22 napisał(a):

melissa napisał(a):

No dla mnie taka koszulka bez podpisu jest ekstra, ale moi synowie są oburzeni  emotka

No ich raczej kosmetyki nie ucieszą. Może piłka by im trochę poprawiła nastrój?
0 0

darog

#6712999 Napisano: 30.06.2020 13:17:42
melissa napisał(a):

??????????????
No ale...
Jeśli w regulaminie jest zapis z podpisem- tzn że fizycznie to mają.  
Biedronka: Sprzedaż promocyjna produktów objętych Konkursem prowadzona jest od dnia 28.05.2020 r. do dnia 10.06.2020 r.
C4: Sprzedaż promocyjna produktów objętych Konkursem prowadzona jest od dnia 12.05.2020 r. do dnia 06.06.2020 r

Powiadamiając laureatów SMS też nie ma wzmianki iż są to troche "inne" nagrody. 

Covid? Nie no sorry...Nie zwalajmy wszystkiego na covid...
1. Trzeba było na poczte latać i paragony wysyłać.
2. Szef podpisuje umowy,
3. w sklepach, w fabrykach pracują na szczególnych zasadach.
Nie widze serio problemu w temacie Covid i brak podpisu Lewandowskiego.
- zdjęcia z treningów w necie są,
- na spacery chodzi
..........................................................................a nagrody miały być wysłane do 24 lipca..(Biedra) Może nawet nie wie - że miał podpisywać cokolwiek.
Tyle że ... w tego typu artykułach - tak jak mi - główna nagroda to autograf bo obiecane do przekazania fanatykom i na cele dobroczynne. Podkreślam: obiecane. 
KONKURS ODBYWAŁ SIĘ PO zwolnieniu obostrzeń...
1 jokan 0

gosia5

#6713000 Napisano: 30.06.2020 13:18:31

moskala22 napisał(a):

melissa napisał(a):

No dla mnie taka koszulka bez podpisu jest ekstra, ale moi synowie są oburzeni  emotka

No ich raczej kosmetyki nie ucieszą. Może piłka by im trochę poprawiła nastrój?

Też chciałam podarować koszulkę chrześniakowi, na szczęście na razie nic nie wie o wygranej, ale najważniejsza wartością miał być właśnie ten podpis, tak koszulka u mnie traci znacznie na wartości
0 0

darog

#6713004 Napisano: 30.06.2020 13:20:39
alan84 napisał(a):

;)moskala22 napisał(a):

biuro@karlsbad.pl

No i to byłoby jakieś wyjście. Podpis z certyfikatem na oddzielnej kartce- w ramce i koszulka jako ..zwykła koszulka..
0 0

patyk

#6713011 Napisano: 30.06.2020 13:24:29
Śmiech na sali takie tłumaczenie z ich strony. Zrobili konkurs jednocześnie w różnych sieciach. Nagród naobiecywali. Nie dali wcześniej ŻADNEJ informacji że nie mają. Ludzie poplanowali gdzie i komu je podarują a tu taka akcja... 
Na co liczyli?! Że wyślą byle co i nikt się nie odezwie? 
0 0