Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

delfinka101

#6714569 Napisano: 08.07.2020 11:43:24
FBewa36 napisał(a):

W Kauflandzie to już nie oni organizują ten konkurs więc raczej tam nie pójdą

Nawet nie sprawdzałam ale właśnie te koszulki i też podobny konkurs, myślałam, ze to ich sprawka. Ogólnie koszulka niebieska to takie g... że wstyd to wysyłać
0 0

misiapysiamisia

#6714570 Napisano: 08.07.2020 11:45:33
Jestem ciekawa kiedy piłkami z biedronki się zajmą... 
0 0

jokan

#6714571 Napisano: 08.07.2020 11:50:24
misiapysiamisia napisał(a):

Jestem ciekawa kiedy piłkami z biedronki się zajmą... 

ja calkiem o tym juz zapomnialam....emotka
0 0

anialistopad

#6714606 Napisano: 08.07.2020 13:54:09
Do jakiego dnia Wawel dotarł z przelewami? Ruszyli już czerwiec czy nie? 
0 0

delfinka101

#6714608 Napisano: 08.07.2020 13:55:21
superloser napisał(a):

To po odzyskaniu, sami je podpisza 

Moja ma być bez podpisu bo to ta z C4 
0 0

Monika11

#6714611 Napisano: 08.07.2020 14:05:04
jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

dzieki, bo mi chodzi o to, ze termin pisemnej reklamacji minie, a ja bede w lesie z ta koszulka.....i 1:0 dla agencji

Właśnie dlatego dzwoniłam i pytałam czy mam reklamacje listem wysłać. Mają od groma tych reklamacji.Pomieszało im się. Robią porządek najpierw z koszulkami z Biedronki. Odzyskają te bez podpisu i nam je wtedy wyślą a zabiorą niebieskie które pójdą do Kauflanda:) 

no to niezle hocki-klocki....to chyba zadzwonie jednak zeby sie streszczali z odbiorem emotka

Mi kurier nie chciał wydać koszulki z podpisem  dzisiaj, bo miał zaznaczone , że muszę mu oddać w zamian. Najśmieszniejsze jest to , że nie dostałam tej badziewnej . Ale zrobiliśmy notatkę i wydał - z ładnym popisem emotka
0 0

moskala22

#6714619 Napisano: 08.07.2020 14:35:14
Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

dzieki, bo mi chodzi o to, ze termin pisemnej reklamacji minie, a ja bede w lesie z ta koszulka.....i 1:0 dla agencji

Właśnie dlatego dzwoniłam i pytałam czy mam reklamacje listem wysłać. Mają od groma tych reklamacji.Pomieszało im się. Robią porządek najpierw z koszulkami z Biedronki. Odzyskają te bez podpisu i nam je wtedy wyślą a zabiorą niebieskie które pójdą do Kauflanda:) 

no to niezle hocki-klocki....to chyba zadzwonie jednak zeby sie streszczali z odbiorem emotka

Mi kurier nie chciał wydać koszulki z podpisem  dzisiaj, bo miał zaznaczone , że muszę mu oddać w zamian. Najśmieszniejsze jest to , że nie dostałam tej badziewnej . Ale zrobiliśmy notatkę i wydał - z ładnym popisem emotka

Ja dziś dostałam właściwa koszulkę ale tej złej ode mnie nie odebral
1 Monika11 0

mundek2004

#6714623 Napisano: 08.07.2020 14:49:29
muszę coś napisać aby wyłączyć powiadomienia, sorry za chory system
0 0

FBewa36

#6714625 Napisano: 08.07.2020 14:54:26
moskala22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja dziś dostałam właściwa koszulkę ale tej złej ode mnie nie odebral

Też mi dziś doszła koszulka koszulka z autografem, kurier nic nie wiedział że ma jakąś zabrać, także bez zwrotu tamtej
0 0

patyk

#6714628 Napisano: 08.07.2020 15:18:37
Co mogło być nadane przez goldensubmarine? Właśnie dostałam maila od inpostu. 
0 0

magie1982

#6714629 Napisano: 08.07.2020 15:20:27
ZOBACZCIE CO MI KARLSBAD ODPISAŁ NA REKLAMACJĘ:
Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
VENUS MASZYNKA DO GOLENIA 
GILLETTE MASZYNKA DO GOLENIA 
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓWPrzesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.
0 0

magie1982

#6714630 Napisano: 08.07.2020 15:21:48
patyk napisał(a):

Co mogło być nadane przez goldensubmarine? Właśnie dostałam maila od inpostu. 

Nivea
1 patyk 0

FBewa36

#6714633 Napisano: 08.07.2020 15:34:10
magie1982 napisał(a):

Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓWPrzesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.

dokładnie to samo mi odpisali
0 0

delfinka101

#6714635 Napisano: 08.07.2020 15:39:12
FBewa36 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

dokładnie to samo mi odpisali

Właśnie tak mi teraz odpisali.To są chyba żarty, bo była koszulka meczowa a nie słup reklamowy.
0 0

delfinka101

#6714637 Napisano: 08.07.2020 15:46:25
Sprawdzam w regulaminie i niestety nie ma o koszulce meczowej a jedynie, ze koszulka firmy NIKE
0 0

magie1982

#6714640 Napisano: 08.07.2020 15:53:40
delfinka101 napisał(a):

Sprawdzam w regulaminie i niestety nie ma o koszulce meczowej a jedynie, ze koszulka firmy NIKE

Szczerze, to już wolę te maszynki, niż tą ścierkę 
0 0

delfinka101

#6714641 Napisano: 08.07.2020 15:56:39
magie1982 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Szczerze, to już wolę te maszynki, niż tą ścierkę 

Wyjdzie na to samo a koszulkę wydam dzieciakom na osiedlu albo wystawie na jakimś bazarku.
0 0

prosiaczek

#6714642 Napisano: 08.07.2020 15:57:10
Od 3 dni na rodowitej zdechłe potwierdzanie niebycia robotem. Nie mogę nic wysłać emotka
0 0

delfinka101

#6714647 Napisano: 08.07.2020 16:08:31
prosiaczek napisał(a):

Od 3 dni na rodowitej zdechłe potwierdzanie niebycia robotem. Nie mogę nic wysłać emotka

Ja wysłałam dzisiaj,wiec trzeba pewnie ciasteczka wyczyścić
0 0

patyk

#6714651 Napisano: 08.07.2020 16:15:24
delfinka101 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ja wysłałam dzisiaj,wiec trzeba pewnie ciasteczka wyczyścić

Jja wczoraj i wszystko poszło bez problemu 
0 0