Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#6714623 Napisano: 08.07.2020 14:49:29
muszę coś napisać aby wyłączyć powiadomienia, sorry za chory system
0 0

FBewa36

#6714625 Napisano: 08.07.2020 14:54:26
moskala22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

dzieki, bo mi chodzi o to, ze termin pisemnej reklamacji minie, a ja bede w lesie z ta koszulka.....i 1:0 dla agencji

Właśnie dlatego dzwoniłam i pytałam czy mam reklamacje listem wysłać. Mają od groma tych reklamacji.Pomieszało im się. Robią porządek najpierw z koszulkami z Biedronki. Odzyskają te bez podpisu i nam je wtedy wyślą a zabiorą niebieskie które pójdą do Kauflanda:) 

no to niezle hocki-klocki....to chyba zadzwonie jednak zeby sie streszczali z odbiorem emotka

Mi kurier nie chciał wydać koszulki z podpisem  dzisiaj, bo miał zaznaczone , że muszę mu oddać w zamian. Najśmieszniejsze jest to , że nie dostałam tej badziewnej . Ale zrobiliśmy notatkę i wydał - z ładnym popisem emotka

Ja dziś dostałam właściwa koszulkę ale tej złej ode mnie nie odebral

Też mi dziś doszła koszulka koszulka z autografem, kurier nic nie wiedział że ma jakąś zabrać, także bez zwrotu tamtej
0 0

patyk

#6714628 Napisano: 08.07.2020 15:18:37
Co mogło być nadane przez goldensubmarine? Właśnie dostałam maila od inpostu. 
0 0

magie1982

#6714629 Napisano: 08.07.2020 15:20:27
ZOBACZCIE CO MI KARLSBAD ODPISAŁ NA REKLAMACJĘ:
Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
VENUS MASZYNKA DO GOLENIA 
GILLETTE MASZYNKA DO GOLENIA 
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓWPrzesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.
0 0

magie1982

#6714630 Napisano: 08.07.2020 15:21:48
patyk napisał(a):

Co mogło być nadane przez goldensubmarine? Właśnie dostałam maila od inpostu. 

Nivea
1 patyk 0

FBewa36

#6714633 Napisano: 08.07.2020 15:34:10
magie1982 napisał(a):

Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓWPrzesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.

dokładnie to samo mi odpisali
0 0

delfinka101

#6714635 Napisano: 08.07.2020 15:39:12
FBewa36 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

dokładnie to samo mi odpisali

Właśnie tak mi teraz odpisali.To są chyba żarty, bo była koszulka meczowa a nie słup reklamowy.
0 0

delfinka101

#6714637 Napisano: 08.07.2020 15:46:25
Sprawdzam w regulaminie i niestety nie ma o koszulce meczowej a jedynie, ze koszulka firmy NIKE
0 0

magie1982

#6714640 Napisano: 08.07.2020 15:53:40
delfinka101 napisał(a):

Sprawdzam w regulaminie i niestety nie ma o koszulce meczowej a jedynie, ze koszulka firmy NIKE

Szczerze, to już wolę te maszynki, niż tą ścierkę 
0 0

delfinka101

#6714641 Napisano: 08.07.2020 15:56:39
magie1982 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Szczerze, to już wolę te maszynki, niż tą ścierkę 

Wyjdzie na to samo a koszulkę wydam dzieciakom na osiedlu albo wystawie na jakimś bazarku.
0 0

prosiaczek

#6714642 Napisano: 08.07.2020 15:57:10
Od 3 dni na rodowitej zdechłe potwierdzanie niebycia robotem. Nie mogę nic wysłać emotka
0 0

delfinka101

#6714647 Napisano: 08.07.2020 16:08:31
prosiaczek napisał(a):

Od 3 dni na rodowitej zdechłe potwierdzanie niebycia robotem. Nie mogę nic wysłać emotka

Ja wysłałam dzisiaj,wiec trzeba pewnie ciasteczka wyczyścić
0 0

patyk

#6714651 Napisano: 08.07.2020 16:15:24
delfinka101 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ja wysłałam dzisiaj,wiec trzeba pewnie ciasteczka wyczyścić

Jja wczoraj i wszystko poszło bez problemu 
0 0

androm

#6714654 Napisano: 08.07.2020 16:29:57
misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

Ja dostałam odpowiedź odnośnie niebieskiwj koszulki z Carrefour. Wygralam piłkę i niby awansowałam na koszulkę. W odpowiedzi na email napisali, że organizator łaskawie wyraził zgodę na wymianę tej badziewnej koszulki na piłkę pod warunkiem... że na własny koszt odeślę im tę niebieską koszulkę. Śmiech na sali emotka

to jakieś chore i zupełnie bezpodstawne żebyś Ty miała ponosić koszty przez ich partactwo
niech sobie opłacą kuriera jak chcą odebrać
nienormalni! w głowach się im pop..indoliło!
0 0

bianka33

#6714664 Napisano: 08.07.2020 16:59:49
Reginie brakuje chętnych na te ręczniki, a teraz bierze się za rozdawanie kilkuset butelek do wody... Kiedy ta agencja się zorientuje, że ludziom chyba znudziło się zbieranie śmieciowych nagród. Taka kasa na promocje idzie w błoto na bezsensowne akcje promocyjne. Mogli to lepiej przemyśleć. W końcu to produkt, który jest w każdym domu, a nagrody tak kiepskie, że ludziom nie chce się ich odbierać. 

FBewa36

#6714674 Napisano: 08.07.2020 18:50:02
melancholia napisał(a):

Reginie brakuje chętnych na te ręczniki, a teraz bierze się za rozdawanie kilkuset butelek do wody... Kiedy ta agencja się zorientuje, że ludziom chyba znudziło się zbieranie śmieciowych nagród. Taka kasa na promocje idzie w błoto na bezsensowne akcje promocyjne. Mogli to lepiej przemyśleć. W końcu to produkt, który jest w każdym domu, a nagrody tak kiepskie, że ludziom nie chce się ich odbierać. 

Co to za akcja z ręcznikami?
0 0

edzia21

#6714678 Napisano: 08.07.2020 19:00:55
koniczynka123 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Co to za akcja z ręcznikami?

https://www.regin...cja-papierrumiankowy

Licznik mają nieaktualny, w dodatku na początku ręczniki przyszły na następny dzień a siostra
zgłaszała 24 czerwca i do tej pory nie doszły

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

izkak

#6714680 Napisano: 08.07.2020 19:06:28
edzia21 napisał(a):

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka
0 0

jokan

#6714683 Napisano: 08.07.2020 19:12:54
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka

ktos pisal, ze raczej takie sobie....ale ja nie oceniam, bo nie gralam o nie....
1 izkak 0

edzia21

#6714684 Napisano: 08.07.2020 19:13:49
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

100% bawełna, do tego logo Reginy tylko na metce - chociaż tyle. Jeśli chodzi o jakość, to trochę się zawiodłam - są raczej szorstkie niż puszyste...i biel jest raczej w odcieniu szarości niż nieskazitelności. Zdecydowanie lepsze ręczniki przyjechały kiedyś z konkursu Sanex (myślałam, że będą w podobnym stylu). Ogólnie spoko, ale mogłoby być lepiej emotka