Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

androm

#6714654 Napisano: 08.07.2020 16:29:57
misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

Ja dostałam odpowiedź odnośnie niebieskiwj koszulki z Carrefour. Wygralam piłkę i niby awansowałam na koszulkę. W odpowiedzi na email napisali, że organizator łaskawie wyraził zgodę na wymianę tej badziewnej koszulki na piłkę pod warunkiem... że na własny koszt odeślę im tę niebieską koszulkę. Śmiech na sali emotka

to jakieś chore i zupełnie bezpodstawne żebyś Ty miała ponosić koszty przez ich partactwo
niech sobie opłacą kuriera jak chcą odebrać
nienormalni! w głowach się im pop..indoliło!
0 0

bianka33

#6714664 Napisano: 08.07.2020 16:59:49
Reginie brakuje chętnych na te ręczniki, a teraz bierze się za rozdawanie kilkuset butelek do wody... Kiedy ta agencja się zorientuje, że ludziom chyba znudziło się zbieranie śmieciowych nagród. Taka kasa na promocje idzie w błoto na bezsensowne akcje promocyjne. Mogli to lepiej przemyśleć. W końcu to produkt, który jest w każdym domu, a nagrody tak kiepskie, że ludziom nie chce się ich odbierać. 

FBewa36

#6714674 Napisano: 08.07.2020 18:50:02
melancholia napisał(a):

Reginie brakuje chętnych na te ręczniki, a teraz bierze się za rozdawanie kilkuset butelek do wody... Kiedy ta agencja się zorientuje, że ludziom chyba znudziło się zbieranie śmieciowych nagród. Taka kasa na promocje idzie w błoto na bezsensowne akcje promocyjne. Mogli to lepiej przemyśleć. W końcu to produkt, który jest w każdym domu, a nagrody tak kiepskie, że ludziom nie chce się ich odbierać. 

Co to za akcja z ręcznikami?
0 0

edzia21

#6714678 Napisano: 08.07.2020 19:00:55
koniczynka123 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Co to za akcja z ręcznikami?

https://www.regin...cja-papierrumiankowy

Licznik mają nieaktualny, w dodatku na początku ręczniki przyszły na następny dzień a siostra
zgłaszała 24 czerwca i do tej pory nie doszły

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

izkak

#6714680 Napisano: 08.07.2020 19:06:28
edzia21 napisał(a):

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka
0 0

jokan

#6714683 Napisano: 08.07.2020 19:12:54
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka

ktos pisal, ze raczej takie sobie....ale ja nie oceniam, bo nie gralam o nie....
1 izkak 0

edzia21

#6714684 Napisano: 08.07.2020 19:13:49
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

100% bawełna, do tego logo Reginy tylko na metce - chociaż tyle. Jeśli chodzi o jakość, to trochę się zawiodłam - są raczej szorstkie niż puszyste...i biel jest raczej w odcieniu szarości niż nieskazitelności. Zdecydowanie lepsze ręczniki przyjechały kiedyś z konkursu Sanex (myślałam, że będą w podobnym stylu). Ogólnie spoko, ale mogłoby być lepiej emotka

delfinka101

#6714686 Napisano: 08.07.2020 19:17:30
edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

100% bawełna, do tego logo Reginy tylko na metce - chociaż tyle. Jeśli chodzi o jakość, to trochę się zawiodłam - są raczej szorstkie niż puszyste...i biel jest raczej w odcieniu szarości niż nieskazitelności. Zdecydowanie lepsze ręczniki przyjechały kiedyś z konkursu Sanex (myślałam, że będą w podobnym stylu). Ogólnie spoko, ale mogłoby być lepiej emotka

Te sa takie hotelowe; szare i szorstkie
1 izkak 0

delfinka101

#6714687 Napisano: 08.07.2020 19:18:54
androm napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

Ja dostałam odpowiedź odnośnie niebieskiwj koszulki z Carrefour. Wygralam piłkę i niby awansowałam na koszulkę. W odpowiedzi na email napisali, że organizator łaskawie wyraził zgodę na wymianę tej badziewnej koszulki na piłkę pod warunkiem... że na własny koszt odeślę im tę niebieską koszulkę. Śmiech na sali emotka

to jakieś chore i zupełnie bezpodstawne żebyś Ty miała ponosić koszty przez ich partactwo
niech sobie opłacą kuriera jak chcą odebrać
nienormalni! w głowach się im pop..indoliło!

No to my chyba lepiej na tym wyszliśmy bo dostaniemy maszynki i szampon. U mnie się akurat [przydadzą:) 
0 0

FBewa36

#6714693 Napisano: 08.07.2020 19:45:14
delfinka101 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Te sa takie hotelowe; szare i szorstkie

tam trzeba kupić 8 całych opakowań, tak? Nie wystarczy 8 rolek czyli 1 takie opakowanie?
0 0

nanunuka

#6714699 Napisano: 08.07.2020 20:05:31
Jeśli kulinaria byłyby sportem, to to byłoby naszą dyscypliną narodową.

Czy ktoś wie? Normalnie zaćmienie mam! emotka
0 0

fantagiro

#6714701 Napisano: 08.07.2020 20:10:23
Schabowe z mlodą kapustkąemotka
0 0

delfinka101

#6714702 Napisano: 08.07.2020 20:10:50
FBewa36 napisał(a):

tam trzeba kupić 8 całych opakowań, tak? Nie wystarczy 8 rolek czyli 1 takie opakowanie?

8 opakowań. Ja w promocji kupiłam małe opakowania
0 0

stefania7

#6714705 Napisano: 08.07.2020 20:17:35
nanunuka napisał(a):

Jeśli kulinaria byłyby sportem, to to byłoby naszą dyscypliną narodową.

Czy ktoś wie? Normalnie zaćmienie mam! emotka

Grillowanie
0 0

darog

#6714732 Napisano: 08.07.2020 22:47:59
magie1982 napisał(a):

ZOBACZCIE CO MI KARLSBAD ODPISAŁ NA REKLAMACJĘ:
Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
VENUS MASZYNKA DO GOLENIA 
GILLETTE MASZYNKA DO GOLENIA 
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓW Przesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.

Pani Aneta J. napisała to do wszystkich, którzy zgłosili fakt 'pomylonej nagrody".
W życiu firma nie dodałaby nawet 1 cukierka - gdyby nie było winy. Do tego koszty kuriera..+w/w zestaw 
= zawsze to taniej niż wysyłać na nowo koszulki, poza tym to "niegodne" przyznać się że się pomylili.

Ciekawe KTO zawinił? Karlsbad czy Sponsor?
Także wymiany niebieskich koszulek nie będzie...niedobrze. mam gdzieś ten zestaw.
A ten szampon to szajs.
0 0

FBewa36

#6714735 Napisano: 08.07.2020 23:45:09
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

ZOBACZCIE CO MI KARLSBAD ODPISAŁ NA REKLAMACJĘ:
Szanowna Pani,w odpowiedzi na Pani maila informuję, iż nagroda III stopnia, którą Pani otrzymała w konkursie "Rozgrywaj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci!" jest zgodna z przewidzianą w tym konkursie nagrodą. Jest to koszulka sportowa NIKE o wartości 50 zł (bez wskazywania koloru i ewentualnych dodatkowych nadruków). W komunikacji reklamowej wskazano jedynie poglądową wizualizację Nagród, nie stanowiącą odzwierciedlenia ich wizerunku.

Jednakże, w trosce o zadowolenie swoich Klientów, Sponsor Nagród zdecydował przekazać Pani dodatkowo poniższy zestaw produktów:
VENUS MASZYNKA DO GOLENIA 
GILLETTE MASZYNKA DO GOLENIA 
HEAD & SHOULDERS SZAMPON DO WŁOSÓW Przesyłka z w/w produktami dotrze do Pani w najbliższym czasie.

Pani Aneta J. napisała to do wszystkich, którzy zgłosili fakt 'pomylonej nagrody".
W życiu firma nie dodałaby nawet 1 cukierka - gdyby nie było winy. Do tego koszty kuriera..+w/w zestaw 
= zawsze to taniej niż wysyłać na nowo koszulki, poza tym to "niegodne" przyznać się że się pomylili.

Ciekawe KTO zawinił? Karlsbad czy Sponsor?
Także wymiany niebieskich koszulek nie będzie...niedobrze. mam gdzieś ten zestaw.
A ten szampon to szajs.

koszulka Nike 50 zl, ciekawe jest to że w kolejnym konkursie już ta sama koszulka wyceniona na 10 zł, a to nie jest wprowadzanie w błąd potencjalnego konkursowicza zdjęciem poglądowym a w sumie się okazuje że grasz o coś innego, dużo osób w ogóle nie robiło by sobie zachodu o tą niebieską koszulke
0 0

magie1982

#6714745 Napisano: 09.07.2020 07:32:53
Zapewne taka. Skoro tyle tych paczek wyślą. Ja osobiście nie przepadam za Karlsbadem, wiec może P&G wymieni ich na kogoś innego emotka

nariam

#6714792 Napisano: 09.07.2020 11:47:10
superloser napisał(a):

Po ile jest Pepsi 0,5l na Shell?
Kupiwal juz ktos?

7,49 za dwie

KuntaKinte

#6714794 Napisano: 09.07.2020 11:50:03
magie1982 napisał(a):

Zapewne taka. Skoro tyle tych paczek wyślą. Ja osobiście nie przepadam za Karlsbadem, wiec może P&G wymieni ich na kogoś innego emotka

o toto jest świetny pomysł,czas wymienić Karlsbad na nowszy modelemotka i skończyć z tym czyszczeniem magazynu Karlsbada emotka
1 magie1982 0

asantesana

#6714802 Napisano: 09.07.2020 12:15:35
Czy jest aktualnie jakiś konkurs na alkohol, może być "lepszy" (nie na piwo)?
0 0