Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edith

#6723437 Napisano: 20.08.2020 23:33:02
Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić. Nie moge wyegzekwować nagrody - voucher do hotelu na 1800 zl od organizatora.Konkurs byl tutaj dodany , byl na fb.Podobno wyslali voucher 3 tygodnie temu , nie chcą podać nr nadania i reklamować zaginięcia. Tłumaczą się, że są na urlopie i po powrocie  dzisiaj podadzą nr przesyłki- zero odzewu. W międzyczasie napisali, ze w ten poniedziałek hotel wyśle bezpośrednio na e-mail voucher...niestety dalej nie ma.Mało tego jak zadzwoniłam hotel powiedział, ze nigdy nie wystawiał vouchera na to nazwisko.Wiem, że zwycięzca 2 miejsca też nie otrzymał nagrody...podobno rower tez zaginął. Co mogę zrobić w tej sprawie? Bo mi już ręce opadają   :-( 
0 0

asantesana

#6723438 Napisano: 20.08.2020 23:45:20
prosiaczek napisał(a):

Tak sobie siedzę i myślę, że pisanie DROGIE Odido, co prawda jest zgodne z prawdą, ale nie całkiem uprzejme chyba... emotka   emotka

Możesz zastosować wymiennie NAJDROŻSZE ODIDO emotka  Tak zaczęłam swój tekst, ale w porę się opamiętałam emotka

olywka

#6723439 Napisano: 20.08.2020 23:59:59
[quote=
asantesana]
prosiaczek napisał(a):

Tak sobie siedzę i myślę, że pisanie DROGIE Odido, co prawda jest zgodne z prawdą, ale nie całkiem uprzejme chyba... emotka   emotka

Możesz zastosować wymiennie NAJDROŻSZE ODIDO emotka  Tak zaczęłam swój tekst, ale w porę się opamiętałam  emotka
A może? ODIDO... Najcenniejszy sklepie, to właśnie dla Ciebie te życzenia klepię

zielonaszpilka

#6723442 Napisano: 21.08.2020 00:05:30
malineczka23 napisał(a):

Mam pytanie gdzie znajde logo  jednego z Projektów Specjalnych! Konkurs w kinie Helios

W google, wpisz nazwę wybranego projektu dopisz "logo" i wyskakuje sporo różnych grafik, w tym te z logo emotka A listę projektów masz choćby w opisie konkursu.
0 0

gosiak351

#6723445 Napisano: 21.08.2020 00:09:14
olywka napisał(a):

[quote=
asantesana]

prosiaczek napisał(a):

Możesz zastosować wymiennie NAJDROŻSZE ODIDO emotka  Tak zaczęłam swój tekst, ale w porę się opamiętałam  emotka

A może? ODIDO... Najcenniejszy sklepie, to właśnie dla Ciebie te życzenia klepię a u mnie na paragonie ODIDO (tak było na szybie sklepu) pisze jak byk jakieś"AMZ" imię i nazwisko - załamka
0 0

olywka

#6723447 Napisano: 21.08.2020 00:16:39
gosiak351 napisał(a):

A może? ODIDO... Najcenniejszy sklepie, to właśnie dla Ciebie te życzenia klepię a u mnie na paragonie ODIDO (tak było na szybie sklepu) pisze jak byk jakieś"AMZ" imię i nazwisko - załamka

U mnie też jakieś imię i nazwisko + skrót emotka  NIe zwracam na to uwagi. W wyszukiwarce sklepów na ODIDO adres się zgadza. W razie "W" będę się wykłócać emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6723448 Napisano: 21.08.2020 00:17:39
edith napisał(a):

Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić. Nie moge wyegzekwować nagrody - voucher do hotelu na 1800 zl od organizatora.Konkurs byl tutaj dodany , byl na fb.Podobno wyslali voucher 3 tygodnie temu , nie chcą podać nr nadania i reklamować zaginięcia. Tłumaczą się, że są na urlopie i po powrocie  dzisiaj podadzą nr przesyłki- zero odzewu. W międzyczasie napisali, ze w ten poniedziałek hotel wyśle bezpośrednio na e-mail voucher...niestety dalej nie ma.Mało tego jak zadzwoniłam hotel powiedział, ze nigdy nie wystawiał vouchera na to nazwisko.Wiem, że zwycięzca 2 miejsca też nie otrzymał nagrody...podobno rower tez zaginął. Co mogę zrobić w tej sprawie? Bo mi już ręce opadają   :-( 

Voucher nie musi być imienny, więc hotel nie musi mieć o nim informacji. Konkurs wygląda średnio, firma też. Pewnie spodziewali się dużo większego zainteresowania, wyskoczyli z dość drogimi nagrodami, a tu raptem kilkanaście zgłoszeń i mam wrażenie, że się przeliczyli. W regulaminie mają zapis o tym, że jak zwycięzca nie odbierze przesyłki to roszczą sobie prawo do niewysyłania jej ponownie. Pytanie czy nie będą chcieli się tym zapisem wykpić, ale to słaba opcja, bo jakby się na to powołali to ja bym walczyła z nimi i musieliby w końcu podać numer przesyłki. Generalnie póki co porób screeny regulaminu i wyników i męcz ich dalej (chociaż to dopiero 3 tygodnie i rzeczywiście trwa sezon urlopowy, a w regulaminie nie ma słowa o dacie wysyłki, więc ja bym im dała jeszcze czas). A potem zostaje Ci chyba rzecznik praw konsumenta, a potem ewentualnie sąd.
0 0

gosiak351

#6723449 Napisano: 21.08.2020 00:23:21
olywka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

U mnie też jakieś imię i nazwisko + skrót emotka  NIe zwracam na to uwagi. W wyszukiwarce sklepów na ODIDO adres się zgadza. W razie "W" będę się wykłócać emotka  

W wyszukiwarce jest, sklep jest tak oklejony a na paragonie jest coś innego... nie liczę , że coś wygram, ale próbowałam.

a to co oni napsiali w regulamienie, co dotyczylo listy zakupów, to dla mnie supełnie nieczytelne było.
0 0

zielonaszpilka

#6723450 Napisano: 21.08.2020 00:38:06
gosiak351 napisał(a):

olywka napisał(a):

[quote=
asantesana]

prosiaczek napisał(a):

A może? ODIDO... Najcenniejszy sklepie, to właśnie dla Ciebie te życzenia klepię

a u mnie na paragonie ODIDO (tak było na szybie sklepu) pisze jak byk jakieś"AMZ" imię i nazwisko - załamka

Sklepy ODIDO to franczyza, na paragonie będzie imię i nazwisko franczyzobiorcy i nazwa jego firmy, ale to nie zmienia faktu, że sklep należy do sieci odido. Jak jest na liście sklepów na stronie odido.pl to wszystko jest ok.

Ale co w regulaminie było nieczytelne? Jaka lista zakupów?
0 0

slomkab

#6723470 Napisano: 21.08.2020 08:27:54
Czy po wyslaniu zgloszenia na konkurs z Mragowską przychodzi jakies potwierdzenie lub pojawia sie info na stronie?
0 0

asper01

#6723472 Napisano: 21.08.2020 08:29:30
slomkab napisał(a):

Czy po wyslaniu zgloszenia na konkurs z Mragowską przychodzi jakies potwierdzenie lub pojawia sie info na stronie?

Info na stronie...
0 0

slomkab

#6723476 Napisano: 21.08.2020 08:42:43
asper01 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Info na stronie...

Dziekuje.Ja nie mialamzadnej informacji, po prostu  wszystko zniknęło  i pojawil sie pusty formularz
0 0

asper01

#6723477 Napisano: 21.08.2020 08:45:35
slomkab napisał(a):

asper01 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Info na stronie...

Dziekuje.Ja nie mialamzadnej informacji, po prostu  wszystko zniknęło  i pojawil sie pusty formularz

Info było raczej dość subtelne, więc mogło Ci umknąć emotka , bo formularz się chyba faktycznie "wyczyścił"...
0 0

cleo25

#6723481 Napisano: 21.08.2020 09:05:24
A czy ja dobrze doczytałam, że w Mrągowskiej jedna osoba może wysłać tylko jedno zgłoszenie na konkurs ?
0 0

termitek99

#6723483 Napisano: 21.08.2020 09:13:27
cleo25 napisał(a):

A czy ja dobrze doczytałam, że w Mrągowskiej jedna osoba może wysłać tylko jedno zgłoszenie na konkurs ?

Tak
1 cleo25 0

cleo25

#6723486 Napisano: 21.08.2020 09:24:56
superloser napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Lepiej brzmi "w calym konkursie wzielo udzial 1000 osob", niz "otrzymalismy 1000 zgloszen w ciagu 4 etapow, nadeslane przez 250 osob". 

No fakt emotka Dzięki za odpowiedzi
0 0

ninakow7712

#6723498 Napisano: 21.08.2020 10:38:58
Czy bon do medicine z inpost można wykorzystać stacjonarnie ? 
0 0

karkocka

#6723509 Napisano: 21.08.2020 10:56:12
wrrrryyy napisał(a):

Czy z Danio Carrefour przychodzi potwierdzenie na e-mail?

wczoraj przyszło, dzisiaj już nie
1 wrrrryyy 0

misiamarysia

#6723528 Napisano: 21.08.2020 11:48:04
zielonaszpilka napisał(a):

edith napisał(a):

Voucher nie musi być imienny, więc hotel nie musi mieć o nim informacji. Konkurs wygląda średnio, firma też. Pewnie spodziewali się dużo większego zainteresowania, wyskoczyli z dość drogimi nagrodami, a tu raptem kilkanaście zgłoszeń i mam wrażenie, że się przeliczyli. W regulaminie mają zapis o tym, że jak zwycięzca nie odbierze przesyłki to roszczą sobie prawo do niewysyłania jej ponownie. Pytanie czy nie będą chcieli się tym zapisem wykpić, ale to słaba opcja, bo jakby się na to powołali to ja bym walczyła z nimi i musieliby w końcu podać numer przesyłki. Generalnie póki co porób screeny regulaminu i wyników i męcz ich dalej (chociaż to dopiero 3 tygodnie i rzeczywiście trwa sezon urlopowy, a w regulaminie nie ma słowa o dacie wysyłki, więc ja bym im dała jeszcze czas). A potem zostaje Ci chyba rzecznik praw konsumenta, a potem ewentualnie sąd.

Rób screeny szybko, zanim usuną regulamin, poza tym całkowicie zgadzam się z opinią powyżej.
1 androm 0

agakaz2

#6723529 Napisano: 21.08.2020 11:54:00
karkocka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Czy z Danio Carrefour przychodzi potwierdzenie na e-mail?

wczoraj przyszło, dzisiaj już nie

tak dostałam normalnie przed chwilą
0 0