Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#6727688 Napisano: 08.09.2020 13:41:31
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Po loterii tictac to ja jeszcze nie zakończyłam "żałoby" takie fajne nagrody były ostatnio...

To tak jak ja... smuteczek. Tak mnie wkurzyły nagrody w tej pożalsięboże loterii, że przestałam w ogóle kupować tictaki, chociaż wcześniej od czasu do czasu się skusiłam. 

Loteria tic tac przywołuje moje najlepsze wspomnienia...w pierwszej trafiłam wszystkie trzy nagrody , w drugiej tylko raz,ale za to z najwyższej półki - wszystkie nagrody cały czas cieszą moją rodzinkę...to były piękne czasy  emotka  Też sie zmartwiłam,jak zobaczyłam aktualne nagrody... Pewnie zagram , córka tic tac kupuje tak czy siak, ale emocje juz nie będą takie same... emotka

Ja ostatnio nawet znalazłam paragon w koszyku z tic takami i wywaliłam do kosza. Naprawdę nie warto o to grać. Biała bluza otagowana z każdej strony. Głupio w tym wyjść do ludzi, na działkę też głupio bo po 5 minutach będzie czarna, ani to ładne ani interesujące. Fatal.

Jakby towar sie sprzedawal to by i nagrody byly  emotka Ee jak widzę w sklepach to ludzie dość często sięgają po tictaki. Jednak taka promocja nie zachęci wielu do kupna dodatkowych paczek. Naprawdę mocno liczę na to, że zostaną z tym cenzuram na magazynie emotka
0 0

zielonaszpilka

#6727697 Napisano: 08.09.2020 14:01:48
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Po loterii tictac to ja jeszcze nie zakończyłam "żałoby" takie fajne nagrody były ostatnio...

To tak jak ja... smuteczek. Tak mnie wkurzyły nagrody w tej pożalsięboże loterii, że przestałam w ogóle kupować tictaki, chociaż wcześniej od czasu do czasu się skusiłam. 

Loteria tic tac przywołuje moje najlepsze wspomnienia...w pierwszej trafiłam wszystkie trzy nagrody , w drugiej tylko raz,ale za to z najwyższej półki - wszystkie nagrody cały czas cieszą moją rodzinkę...to były piękne czasy  emotka  Też sie zmartwiłam,jak zobaczyłam aktualne nagrody... Pewnie zagram , córka tic tac kupuje tak czy siak, ale emocje juz nie będą takie same... emotka

Ja ostatnio nawet znalazłam paragon w koszyku z tic takami i wywaliłam do kosza. Naprawdę nie warto o to grać. Biała bluza otagowana z każdej strony. Głupio w tym wyjść do ludzi, na działkę też głupio bo po 5 minutach będzie czarna, ani to ładne ani interesujące. Fatal.

Jakby towar sie sprzedawal to by i nagrody byly  emotka

Ee jak widzę w sklepach to ludzie dość często sięgają po tictaki. Jednak taka promocja nie zachęci wielu do kupna dodatkowych paczek. Naprawdę mocno liczę na to, że zostaną z tym cenzuram na magazynie emotka

Wiesz, kiedy masz swiadomosc, ze inwestycja w "super nagrody" byla tylko chwilowa top sprzedaz i nie zwiekszyla produkcji, to inwestujesz w gadzety ... tak dla przypomnienia sie emotka
Jak im nie zejda, to hostessy ubiora na jakis targach albo promo w sklepie emotka
20 lat miodem lepionych odchodzi do wspomnien... 
Oby te bluzy odbijały im się czkawką tak długo, żeby odechciało im się robić takie loterie. Naprawdę, to już lepiej nie robić żadnej, niż generować takie tony nikomu niepotrzebnych śmieci.

Gość: buziolek

#6727700 Napisano: 08.09.2020 14:17:49
W dniu losowania będą takie wpisy:
bluza tic tac emotka
U mnie też bluza emotka
I u mnie emotka

katrin1

#6727703 Napisano: 08.09.2020 14:35:51
Dziwi mnie, że nie ma wpisów o wygranych z konkursu Rozsmakuj się w nagrodach w Mili i DC. Nagród było ponad 350 a wpisów jak na lekarstwoemotka
0 0

zielonaszpilka

#6727707 Napisano: 08.09.2020 14:53:12
superloser napisał(a):

buziolek napisał(a):

W dniu losowania będą takie wpisy:
bluza tic tac  emotka
U mnie też bluza  emotka
I u mnie  emotka

I bluza Lays i Pepsi iiiiiii jeszcze bluza Cheetos  emotka   emotka  bo przy takiej suszy....

wiesz, jeszcze bluzę lays czy pepsi przeżyję, bo tam jest spora kasa do wygrania, więc raczej większość gra o kasę. Bluz cheetos nie rozumiem, bo tam się wybiera nagrodę o którą się gra, ale to pewnie tak jak w poprzednim konkursie z układaniem kształtów z chrupek - niektórzy wybierali bluzę, ręcznik czy koszulkę, bo dużo łatwiej to było wygrać, ze względu na małą liczbę chętnych na te nagrody. emotka
0 0

misiamarysia

#6727711 Napisano: 08.09.2020 15:18:05
[quote=

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

gienek1]

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Oj to tak jak ja, nawet teraz siedzę w okularach Rayban z ostatnich wygranych, nie wspominając o super głośniku i wielu innych, zacnych nagrodach którymi uszczęśliwiłam rodzinę. jakiś niewypał z ostatnia loteria, ale mam nadzieję, że następna będzie znowu fajna.

misiamarysia

#6727712 Napisano: 08.09.2020 15:19:27
[quote=

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

Oj to tak jak ja, nawet teraz siedzę w okularach Rayban z ostatnich wygranych, nie wspominając o super głośniku i wielu innych, zacnych nagrodach którymi uszczęśliwiłam rodzinę. jakiś niewypał z ostatnia loteria, ale mam nadzieję, że następna będzie znowu fajna.
1 ZetZ 0

simsonowa

#6727739 Napisano: 08.09.2020 17:55:58
-Violka- napisał(a):

simsonowa napisał(a):

Trochę poczytałam o tych przepisach pisząc reklamację do organizatora Valbon. 
Przede wszystkim RODO, czyli dane potrzebne do dostarczenia nagrody - pilnujmy tego.
Ewidencja wydanych nagród dotyczy wartości powyżej 20 tys zł.
Na Twoje ŻĄDANIE możesz też otrzymać zaświadczenie o uzyskanej nagrodzie wtedy DOBROWOLNIE podajesz szczegółowe dane, ale to trzeba zgłosić do czasu jej wydania.

Skąd ta kwota- 20.000 ? Bo w ustawie jest tak : 

5. Podmiot urządzający gry hazardowe jest obowiązany prowadzić ewidencję
wypłaconych (wydanych) wygranych, których wartość wynosi co najmniej 2280 zł.

Co do zaświadczeń racja. Na własne życzenie podajemy te dane. 

0 0

agusiac87

#6727742 Napisano: 08.09.2020 18:02:03
Czy ktoś mi może podpowiedzieć ile czasu na odesłanie danych do Dino tiger mamy bo nie mam możliwości otworzyć regulaminu teraz. 
0 0

FBmarta22

#6727743 Napisano: 08.09.2020 18:03:22
agusiac87 napisał(a):

Czy ktoś mi może podpowiedzieć ile czasu na odesłanie danych do Dino tiger mamy bo nie mam możliwości otworzyć regulaminu teraz. 

Zgodnie z sms'em: 7 dni emotka
0 0

agusiac87

#6727744 Napisano: 08.09.2020 18:05:03
FBmarta22 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Zgodnie z sms'em: 7 dni emotka

Racja ! Dziękuję. Zapimnialam o tym że przecież w sms zostala zawartą ta informaxja 
0 0

simsonowa

#6727746 Napisano: 08.09.2020 18:05:32
Tak, masz rację.
W najnowszej Ustawie o grach hazardowych (z 2019r) Art 20 pkt 5 jest to kwota 2280 zł. 
Musiało kiedyś być inaczej, bo taka informacja wyskoczyła mi w internecie. Chyba, że jest różnica między loteriami a konkursami.
Fajnie, że każdy coś mądrego znajdzie. W grupie siła.
1 venix 0

3dominika3

#6727751 Napisano: 08.09.2020 18:29:11
adriannaa napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

Cześć, czy ktoś wysyłał zgłoszenie na konkurs Biodermy Respect my choices? emotka  Ciekawa jestem jakie prace wybiorą emotka  

Ja wysyłałam, jednak nie liczę na zbyt wiele bo nagrody są rewelacyjne, więc zapewne konkurencja również emotka

Ja właśnie też wysłałam, ale mam wrażenie, że moja pasja nie jest „medialna” i dlatego jestem ciekawa co wybiorą emotka  jeszcze i tak ponad miesiąc musimy poczekać na wyniki emotka  

A dodałaś dużo zdjęć do zgłoszenia?

Dodałam prezentację w pdfie ze zdjęciami/opisami... Trochę cicho o tym konkursie w social mediach, mam nadzieję, że to nie fake emotka  kiedyś się napociłam nad konkursem, który okazał się ściemą...
0 0

adriannaa

#6727770 Napisano: 08.09.2020 20:34:26
3dominika3 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

Cześć, czy ktoś wysyłał zgłoszenie na konkurs Biodermy Respect my choices? emotka  Ciekawa jestem jakie prace wybiorą emotka  

Ja wysyłałam, jednak nie liczę na zbyt wiele bo nagrody są rewelacyjne, więc zapewne konkurencja również emotka

Ja właśnie też wysłałam, ale mam wrażenie, że moja pasja nie jest „medialna” i dlatego jestem ciekawa co wybiorą emotka  jeszcze i tak ponad miesiąc musimy poczekać na wyniki emotka  

A dodałaś dużo zdjęć do zgłoszenia?

Dodałam prezentację w pdfie ze zdjęciami/opisami... Trochę cicho o tym konkursie w social mediach, mam nadzieję, że to nie fake emotka  kiedyś się napociłam nad tkonkursem, który okazał się ściemą...

To ja podobnie, chociaż nie wkładałam jakoś bardzo dużo pracy w zgłoszenie, a tak z ciekawości, jaką pasję podałaś? U mnie była to grafika komputerowa i fotografia emotka

kalmia86

#6727782 Napisano: 08.09.2020 21:42:26
Nie polecam zakupu Jacobs Barista przez allegro. W regulaminie jest zapis,że można w oficjalnym sklepie u sprzedającego jdw_sma. Przesyłka dziś dotarła niestety bez paragonu...
0 0

kalmia86

#6727791 Napisano: 08.09.2020 21:52:13
superloser napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Nie polecam zakupu Jacobs Barista przez allegro. W regulaminie jest zapis,że można w oficjalnym sklepie u sprzedającego jdw_sma. Przesyłka dziś dotarła niestety bez paragonu...

Nie masz faktury na mailu?

nie mam...
0 0

nkba

#6727792 Napisano: 08.09.2020 22:00:37
kalmia86 napisał(a):

superloser napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

nie mam...

a w powiadomieniach na Twoim koncie Allegro? Czasami tam pdf-y z fakturami wstawiają.
0 0

kalmia86

#6727793 Napisano: 08.09.2020 22:03:47
nkba napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

superloser napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

nie mam...

a w powiadomieniach na Twoim koncie Allegro? Czasami tam pdf-y z fakturami wstawiają.

dzięki za info,bo nie wiedziałam, że tam też może być. Niestety również brak. Napisałam do nich. zobaczymy co odpiszą.
1 nkba 0

anialistopad

#6727796 Napisano: 08.09.2020 22:17:21
kalmia86 napisał(a):

nkba napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

superloser napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

nie mam...

dzięki za info,bo nie wiedziałam, że tam też może być. Niestety również brak. Napisałam do nich. zobaczymy co odpiszą.

Jutro dostaniesz fakturę na e-mail. Ja tak zawsze mam po zakupach na allegro
0 1 izak1000

baxter

#6727807 Napisano: 08.09.2020 23:26:31
Mam pytanie odnośnie paragonów z cerrfoura, po długiej przerwie odwiedziłam ten sklep i widzę, że są całkiem inne paragony -mniejsza czcionka, ogólnie mniejsze  ale to nieistotne. Chodzi mi o numer paragonu bo jest np. taki 202015/0326  Te cyfry po ukosniku mam jednakowe na wszystkich dzisiejszych paragonach. Czy w Waszych cerrfourach tez sa takie numery? Jak zgłaszacie nr to podajecie cały czy ten zmienny  czyli z przykładu  202015  ?
0 0