Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aspartaqs

#6743972 Napisano: 13.11.2020 15:58:03
Cześć wszystkim! Co robię nie tak - nie mogę wysłać zgłoszenia na wygrajzmokate.pl 
Wszystkie pola wypełnione, zdjęcie waży tylko 189 kb, jest JPG. Odpowiedź krótsza
o 5 znaków niż pozwala na to pole. Wszystkie zgody zaznaczone

HELP   -   HELP   -   HELP
0 0

domika

#6743973 Napisano: 13.11.2020 16:00:05
aspartaqs napisał(a):

Cześć wszystkim! Co robię nie tak - nie mogę wysłać zgłoszenia na wygrajzmokate.pl 
Wszystkie pola wypełnione, zdjęcie waży tylko 189 kb, jest JPG. Odpowiedź krótsza
o 5 znaków niż pozwala na to pole. Wszystkie zgody zaznaczone

HELP   -   HELP   -   HELP

Czasem musisz skrócić odpowiedź o więcej znaków spróbuj skrócić o tyle ile masz wersów w odpowiedzi
0 0

aspartaqs

#6743976 Napisano: 13.11.2020 16:01:18
dzięki, zaraz spróbuję
0 0

aspartaqs

#6743993 Napisano: 13.11.2020 16:30:04
aspartaqs napisał(a):

dzięki, zaraz spróbuję

NIESTETY, ale nadal zero efektu. Zmiana przeglądarki też nic nie dała.
Odpowiedź ma 244 znaki - może ktoś z Was wie, czy to nie za dużo?

0 0

jupiter8

#6744010 Napisano: 13.11.2020 17:20:57
Czy ktoś z Was ma telefon na kartę w Orange i może podpowiedzieć, jak odblokować wysyłanie sms premium? W ustawieniach konta wszystko mam odblokowane. Widziałam, że w Play ktoś miał podobny problem, tam pomogła zdaje się zmiana taryfy, więc którą ustawić w Orange, żeby to ruszyło? Doładowałam za 50zl a nawet nie mogę wysłać zgłoszenia.
0 0

asantesana

#6744021 Napisano: 13.11.2020 17:43:07
jupiter4 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma telefon na kartę w Orange i może podpowiedzieć, jak odblokować wysyłanie sms premium? W ustawieniach konta wszystko mam odblokowane. Widziałam, że w Play ktoś miał podobny problem, tam pomogła zdaje się zmiana taryfy, więc którą ustawić w Orange, żeby to ruszyło? Doładowałam za 50zl a nawet nie mogę wysłać zgłoszenia.

A kiedy doładowałaś 50 zł? Odblokowanie trwa kilka godzin, wystarczy doładować za 10 zł. 
0 0

anaesth

#6744023 Napisano: 13.11.2020 17:48:01
Pytanie techniczne: czy ktoś z Was używa do konkursów maila na outlook.com? Wszystko działa bez zarzutów? Część osób skarżyła się na brak zwrotek na wp.pl, a z kolei na outlook przychodzą natychmiast (mam na myśli m.in. Wawel), za to nic nigdy na tego maila nie wygrałam i zastanawiam się, czy to wina słabych zgłoszeń, czy czegoś innego emotka
0 0

jupiter8

#6744026 Napisano: 13.11.2020 18:08:32
asantesana napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

A kiedy doładowałaś 50 zł? Odblokowanie trwa kilka godzin, wystarczy doładować za 10 zł. 

Dziękuję za odpowiedź, doładowałam
dzisiaj rano, później ostatecznie się wkurzyłam i wysłałam z innego numeru. Teraz muszę znaleźć nową okazję do wysłania konkursowego sms premium

bingo9842

#6744027 Napisano: 13.11.2020 18:10:50
mikita1978 napisał(a):

czwartek, 12 listopad 2020, 20:09:46

veldominik napisał(a):32x bluza i czapka mbank xd

Aż mi się nie chce tyle wypelniac xd Dziwi mnie to czy naprawdę nikt w to nie gra? Ostatnio bylo 20 bluz w 1 etapie i 8 ja wygralem.

Bluza i czapka mBanku.
Czy tutaj można wygrać wiecej razy na jedne dane ? 
Na jednego maila ?

W regulaminie jest napisane, że 1 osoba może wygrać 1 nagrodę. Więc nie bardzo rozumiem jak można wygrać 32x i z tego co na screenie to jakby na 1 e-mail??? Też nie bardzo rozumiem.

Dane osobowe podajwsz dopiero w formularzu po wygranej. Moze im to nie przeszkadza zw z jednego adresu email wygra kilkadziesiąt osób 
0 0

kalifas

#6744043 Napisano: 13.11.2020 19:43:56
ashanti napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w Vectrze słuchawki JBL, jest na liście, a nie dostał żadnego maila?

U mnie tak jest emotka  wg regulaminu do wczoraj miały być maile, ale nic nie przyszło; może od razu wyślą nagrody, wszystkie dane mają  emotka

Mam tak samo. Trzeba cierpliwie czekać na kuriera emotka
0 0

xena

#6744068 Napisano: 13.11.2020 21:15:14
xpac napisał(a):

Wysłałem do nich maila - próbowałem na Ie, egde i chrome, potem sprawdze na firefox

rozgryzłam tematemotka  tylko, że wcale mnie to nie pociesza. Przyjmuje tylko 1 linijkę tekstu, wtedy pokazuje się formularz emotka  tylko trudno cokolwiek sensownego wpisać w 1 linijce... co to ma być??? a piszą 0 300 znakach
0 0

xpac

#6744071 Napisano: 13.11.2020 21:19:18
xena napisał(a):

xpac napisał(a):

Wysłałem do nich maila - próbowałem na Ie, egde i chrome, potem sprawdze na firefox

rozgryzłam temat emotka  tylko, że wcale mnie to nie pociesza. Przyjmuje tylko 1 linijkę tekstu, wtedy pokazuje się formularz  emotka  tylko trudno cokolwiek sensownego wpisać w 1 linijce... co to ma być??? a piszą 0 300 znakach

to też rozgryzłem, ale mam tekst na rowno 300 znakow nie da sie tego skrócić do 50... mam nadzieję że odpiszą 
0 0

xena

#6744072 Napisano: 13.11.2020 21:22:48
xpac napisał(a):

xena napisał(a):

xpac napisał(a):

rozgryzłam temat emotka  tylko, że wcale mnie to nie pociesza. Przyjmuje tylko 1 linijkę tekstu, wtedy pokazuje się formularz  emotka  tylko trudno cokolwiek sensownego wpisać w 1 linijce... co to ma być??? a piszą 0 300 znakach

to też rozgryzłem, ale mam tekst na rowno 300 znakow nie da sie tego skrócić do 50... mam nadzieję że odpiszą 

szczerze wątpię że ktoś w weekend odpisze a tam etapy tygodnioweemotka
0 0

xpac

#6744073 Napisano: 13.11.2020 21:27:02
xena napisał(a):

xpac napisał(a):

xena napisał(a):

xpac napisał(a):

szczerze wątpię że ktoś w weekend odpisze a tam etapy tygodniowe emotka

Heh no racja 1 etap do 15.11 no ale wszyscy sa uwiązani do 1 linijki
0 0

magy2020

#6744077 Napisano: 13.11.2020 21:48:20
bo
xpac napisał(a):

xena napisał(a):

xpac napisał(a):

xena napisał(a):

xpac napisał(a):

szczerze wątpię że ktoś w weekend odpisze a tam etapy tygodniowe emotka

Heh no racja 1 etap do 15.11 no ale wszyscy sa uwiązani do 1 linijki

Ludziska to o coś innego musi chodzić, bo ja wysłałam równo 300 znaków( pamiętam bo jeszcze skracałam na siłę żeby się  zmieściło) i przepuściło do formularza z danymi i się wysłało. I było to już po tym jak ktoś tu pisał, że są problemy.
0 0

helcia85

#6744100 Napisano: 14.11.2020 09:43:36
Pisałam do Cyfrowego Polsatu, że strona konkursowa nie działa i mam odpowiedź: 
WitamyUprzejmie informujemy, że Cyfrowy Polsat nie zarejestrował przedstawionego problemu.Pisemne skargi w sprawie Konkursu można przesyłać na adres polskiego oddziału Organizatora, tj. AMC Networks International, ul. Puławska 2, 02-588 Warszawa, w terminie 30 dni od ogłoszenia listy Zwycięzców w sposób określony w pkt. 4.5. Regulaminu.

No super, to żeście mi pomogli  emotka
0 0

kajeczka

#6744113 Napisano: 14.11.2020 11:21:12
anaesth napisał(a):

Pytanie techniczne: czy ktoś z Was używa do konkursów maila na outlook.com? Wszystko działa bez zarzutów? Część osób skarżyła się na brak zwrotek na wp.pl, a z kolei na outlook przychodzą natychmiast (mam na myśli m.in. Wawel), za to nic nigdy na tego maila nie wygrałam i zastanawiam się, czy to wina słabych zgłoszeń, czy czegoś innego emotka

ja oprócz protonmaila używam od lat outlooka właśnie - są na niego zwrotki, są i wygrane emotka  
1 anaesth 0

xena

#6744126 Napisano: 14.11.2020 13:24:12
helcia85 napisał(a):

WitamyUprzejmie informujemy, że Cyfrowy Polsat nie zarejestrował przedstawionego problemu.Pisemne skargi w sprawie Konkursu można przesyłać na adres polskiego oddziału Organizatora, tj. AMC Networks International, ul. Puławska 2, 02-588 Warszawa, w terminie 30 dni od ogłoszenia listy Zwycięzców w sposób określony w pkt. 4.5. Regulaminu.

Już wiem w czym problem, nie można przenosić do kolejnego wersa tekstu tylko pisać jak leci. Wtedy jest w porządku
1 xpac 0

zarania

#6744151 Napisano: 14.11.2020 16:11:46
xena napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Już wiem w czym problem, nie można przenosić do kolejnego wersa tekstu tylko pisać jak leci. Wtedy jest w porządku

Zauważyliście że podatek od nagrody należy opłacić we własnym zakresie? 
0 0

xpac

#6744152 Napisano: 14.11.2020 16:17:13
zarania napisał(a):

xena napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Zauważyliście że podatek od nagrody należy opłacić we własnym zakresie? 

no co Ty pleciesz ...
"3.3. Organizator jest płatnikiem zryczałtowanego podatku dochodowego od osób fizycznych należnego z tytułu Nagród zdobytych w Konkursie przez Zwycięzcę(-ów)."
0 0