Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

angel24

#6765918 Napisano: 21.02.2021 09:31:13
Robił ktoś drinki ze Stocka? Chyba mieli czas do piątku a widziałem tylko jeden wpis na forum o wygranej...
0 0

zielonaszpilka

#6765919 Napisano: 21.02.2021 09:33:16
angel24 napisał(a):

Robił ktoś drinki ze Stocka? Chyba mieli czas do piątku a widziałem tylko jeden wpis na forum o wygranej...

Na FB sporo osób się chwaliło. 
0 0

malmika

#6765920 Napisano: 21.02.2021 09:55:17
domika napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy w konkursie Mokate ITM nie ma limitu znaków? Bo nie widzę żadnej info w regulaminie  emotka

250 emotka

Dziękuje emotka  
0 0

darog

#6765927 Napisano: 21.02.2021 10:29:01
darog napisał(a):

Konkurs kończy się dziś/ zgłoszony wczoraj. Nie wiem ile jeszcze czasu będzie sprawdzany przez administratora?
Ale info o tym że stracę dostęp do wątków -bo  nie dodaje konkursów na PW przysłali.

http://www.bialys...iew&konkurs=6651

I kolejny konkurs dodany, ale od 2 dni nie ukazał się na forum... A dostępu do wątków nie mam....ponieważ "nie dodaje konkursów" Pisze do Admina na PW= i nic......

0 0

zielonaszpilka

#6765930 Napisano: 21.02.2021 11:21:39
darog napisał(a):

darog napisał(a):

Konkurs kończy się dziś/ zgłoszony wczoraj. Nie wiem ile jeszcze czasu będzie sprawdzany przez administratora?
Ale info o tym że stracę dostęp do wątków -bo  nie dodaje konkursów na PW przysłali.

I kolejny konkurs dodany, ale od 2 dni nie ukazał się na forum... A dostępu do wątków nie mam....ponieważ "nie dodaje konkursów" Pisze do Admina na PW= i nic......

Weź pod uwagę, że jeden konkurs wrzuciłeś w piątek wieczorem, a drugi w sobotę wieczorem,a pretensje i brak akceptacji wysuwasz w niedzielę. Administrator też człowiek i też chciałby mieć pewnie wolny weekend dla rodziny. 

magalan83

#6765940 Napisano: 21.02.2021 14:06:14
Konkurs z Orange na kartę, po wpisaniu nr Orange, pojawia się komunikat, nieprawidłowy numer emotka co jest grane. Od lat synowi doładowuje konto... tez ktoś tak ma?
0 0

karlik

#6765945 Napisano: 21.02.2021 14:29:35
pioge7 napisał(a):

czy wasze "rodzinki" z Kindera też nie przypominają tych ze zdjęcia, które robicie? Moja mama na ICH zdjęciu przypomina mężczyznę emotka zdjęcie zmieniane 5 czy 6 ray i za każdym razem to samo

nasze zdjęcia całkowicie nie przypominają nas niestety.
1 pioge7 0

fefka

#6765947 Napisano: 21.02.2021 15:02:47
nawrotkatv napisał(a):

Hochland - czy ktokolwiek tam cos wygrał?

0 0

Claudia77

#6765952 Napisano: 21.02.2021 16:09:28
fefka napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

póki co nic, a już trochę zgłoszeń poszło emotka
0 0

Gość: kermit

#6765954 Napisano: 21.02.2021 16:17:32
fefka napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Tak.

fineessa

#6765969 Napisano: 21.02.2021 19:48:53
Czy bony do Decathlonu z Lubisiow są wielokrotnego użytku?
0 0

nataliii

#6765970 Napisano: 21.02.2021 19:49:50
kalinea napisał(a):

Czy bony do Decathlonu z Lubisiow są wielokrotnego użytku?

Tak:) ja sobie dodałam normalnie do aplikacji i normalnie płace emotka  w sensie ze pobiera się nawet kilka złoty emotka
1 fineessa 0

FBsylwia18

#6765978 Napisano: 21.02.2021 20:43:46
czy jeśli zadzwonię lub napisze maila do albedo to oni odpisują bez problemu?. chodzi o nr paragonu. bo wygrałam którymś w Silan i nie wiem który im wysłać
0 0

law

#6765983 Napisano: 21.02.2021 21:05:41

FBsylwia18 napisał(a):czy jeśli zadzwonię lub napisze maila do albedo to oni odpisują bez problemu?. chodzi o nr paragonu. bo wygrałam którymś w Silan i nie wiem który ? 

Ja wysyłam dwa paragony i oni sobie wybiorą ten właściwy emotka  

0 0

misiamarysia

#6765990 Napisano: 21.02.2021 21:53:18
Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy działa "Ankieta - oceń nasz market" Kaufland? Próbuję, ale nie da się nawet miasta wybrać.
0 0

doris1

#6765991 Napisano: 21.02.2021 21:55:37
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy działa "Ankieta - oceń nasz market" Kaufland? Próbuję, ale nie da się nawet miasta wybrać.

u mnie nie działa, nie można wybrać miasta
0 0

misiamarysia

#6765993 Napisano: 21.02.2021 22:06:44
doris1 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

u mnie nie działa, nie można wybrać miasta

Dzięki, to tak jak u mnie, ale chciałam się upewnić.
0 0

darog

#6765997 Napisano: 21.02.2021 22:32:31
zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Weź pod uwagę, że jeden konkurs wrzuciłeś w piątek wieczorem, a drugi w sobotę wieczorem,a pretensje i brak akceptacji wysuwasz w niedzielę. Administrator też człowiek i też chciałby mieć pewnie wolny weekend dla rodziny. 

O! Złośliwiec już atakuje...
Wyobraź sobie: że wbijam konkursy w kilka minut/ godzin po ich pojawieniu się. To są konkursy lokalne i czasami trwają 1 dzień od 10;00-22;00...A te były na te warunki "długie".

Więc uszczyp się zanim znów ocenisz nie mając pojęcia..............i krytykując oraz sprawdzając a jaki to był dzień i która godzina?? 
Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów...
Jakoś nie zauważyłaś, że są zamieszczane konkursy - które trwają długo, a nie zamieszczane - które kończą się szybko...Więc który konkurs może sobie "poczekać"?
A kiedy-żer to NIEDZIELA?!  "wysnuwam PRETENSJE" - to moja sprawa - kiedy mam czas/ i kiedy widzę że nie mam dostępu do wątków które mnie interesują - a konkursy w odpowiedniej ilości dodane i problemów nie powinno być - a są - bo nie były konkursy publikowane. 
***To również mój czas zajrzeć tu i tam, dodać  konkurs*** / nie tylko Admina.
Serio nie umiesz jakoś Złośliwcu i wymyślająca bzdury krytyki zablokować widzenie moich postów? 
Zobacz ile jest codziennie "niezadowoleńców"..miseczki napis mają...a miśki od cocolino tez nie takie jak trzeba...Tematów full - idealnie pod twój charakter. 

Poza tym sprawa została wyjaśniona na PW...

zielonaszpilka

#6766001 Napisano: 21.02.2021 23:23:28
darog napisał(a):

O! Złośliwiec już atakuje...
Wyobraź sobie: że wbijam konkursy w kilka minut/ godzin po ich pojawieniu się. To są konkursy lokalne i czasami trwają 1 dzień od 10;00-22;00...A te były na te warunki "długie".

Więc uszczyp się zanim znów ocenisz nie mając pojęcia..............i krytykując oraz sprawdzając a jaki to był dzień i która godzina?? 
Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów...
Jakoś nie zauważyłaś, że są zamieszczane konkursy - które trwają długo, a nie zamieszczane - które kończą się szybko...Więc który konkurs może sobie "poczekać"?
A kiedy-żer to NIEDZIELA?!  "wysnuwam PRETENSJE" - to moja sprawa - kiedy mam czas/ i kiedy widzę że nie mam dostępu do wątków które mnie interesują - a konkursy w odpowiedniej ilości dodane i problemów nie powinno być - a są - bo nie były konkursy publikowane. 
***To również mój czas zajrzeć tu i tam, dodać  konkurs*** / nie tylko Admina.
Serio nie umiesz jakoś Złośliwcu i wymyślająca bzdury krytyki zablokować widzenie moich postów? 
Zobacz ile jest codziennie "niezadowoleńców"..miseczki napis mają...a miśki od cocolino tez nie takie jak trzeba...Tematów full - idealnie pod twój charakter. 

Poza tym sprawa została wyjaśniona na PW...

Ja jeszcze nawet nie zaczęłam być złośliwa emotka Szkoda, że Ty nie przeanalizowałeś jakiego dnia i o której godzinie dodałeś zgłoszenia, bo może byś sam wyciągnął jakieś wnioski emotka

Mam taki szalony pomysł! Dodawaj więcej konkursów i dodawaj je regularnie, to nie będziesz musiał się pultać, że admin z wypiekami na twarzy nie czeka w weekendowy wieczór, żeby zatwierdzić Twoje zgłoszenia. Dodatkowy profit jest taki, że będziesz miał dostęp do wszystkich wątków regularnie i będziesz mógł dodać takie szybkie konkursy np. w wątku "Teraz" emotka

"Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów..." - a tego to już nawet nie chce się komentować, bo witki opadają. Chyba nie można być bardziej roszczeniowym.

niewyspanamama

#6766004 Napisano: 21.02.2021 23:59:04
Wie ktoś coś na temat loterii Kubusia? W tym etapie do dziś są do wygrania Lego czy mata muzyczna bo nie ogarniam... w regulaminie pisze mata ,a na ich stronie jest napisane klocki (na plakacie za 3 etap też klocki) ...
0 0