Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fefka

#6765947 Napisano: 21.02.2021 15:02:47
nawrotkatv napisał(a):

Hochland - czy ktokolwiek tam cos wygrał?

0 0

Claudia77

#6765952 Napisano: 21.02.2021 16:09:28
fefka napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

póki co nic, a już trochę zgłoszeń poszło emotka
0 0

Gość: kermit

#6765954 Napisano: 21.02.2021 16:17:32
fefka napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Tak.

fineessa

#6765969 Napisano: 21.02.2021 19:48:53
Czy bony do Decathlonu z Lubisiow są wielokrotnego użytku?
0 0

nataliii

#6765970 Napisano: 21.02.2021 19:49:50
kalinea napisał(a):

Czy bony do Decathlonu z Lubisiow są wielokrotnego użytku?

Tak:) ja sobie dodałam normalnie do aplikacji i normalnie płace emotka  w sensie ze pobiera się nawet kilka złoty emotka
1 fineessa 0

FBsylwia18

#6765978 Napisano: 21.02.2021 20:43:46
czy jeśli zadzwonię lub napisze maila do albedo to oni odpisują bez problemu?. chodzi o nr paragonu. bo wygrałam którymś w Silan i nie wiem który im wysłać
0 0

law

#6765983 Napisano: 21.02.2021 21:05:41

FBsylwia18 napisał(a):czy jeśli zadzwonię lub napisze maila do albedo to oni odpisują bez problemu?. chodzi o nr paragonu. bo wygrałam którymś w Silan i nie wiem który ? 

Ja wysyłam dwa paragony i oni sobie wybiorą ten właściwy emotka  

0 0

misiamarysia

#6765990 Napisano: 21.02.2021 21:53:18
Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy działa "Ankieta - oceń nasz market" Kaufland? Próbuję, ale nie da się nawet miasta wybrać.
0 0

doris1

#6765991 Napisano: 21.02.2021 21:55:37
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy działa "Ankieta - oceń nasz market" Kaufland? Próbuję, ale nie da się nawet miasta wybrać.

u mnie nie działa, nie można wybrać miasta
0 0

misiamarysia

#6765993 Napisano: 21.02.2021 22:06:44
doris1 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

u mnie nie działa, nie można wybrać miasta

Dzięki, to tak jak u mnie, ale chciałam się upewnić.
0 0

darog

#6765997 Napisano: 21.02.2021 22:32:31
zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Konkurs kończy się dziś/ zgłoszony wczoraj. Nie wiem ile jeszcze czasu będzie sprawdzany przez administratora?
Ale info o tym że stracę dostęp do wątków -bo  nie dodaje konkursów na PW przysłali.

http://www.bialys...iew&konkurs=6651

I kolejny konkurs dodany, ale od 2 dni nie ukazał się na forum... A dostępu do wątków nie mam....ponieważ "nie dodaje konkursów" Pisze do Admina na PW= i nic......

Weź pod uwagę, że jeden konkurs wrzuciłeś w piątek wieczorem, a drugi w sobotę wieczorem,a pretensje i brak akceptacji wysuwasz w niedzielę. Administrator też człowiek i też chciałby mieć pewnie wolny weekend dla rodziny. 

O! Złośliwiec już atakuje...
Wyobraź sobie: że wbijam konkursy w kilka minut/ godzin po ich pojawieniu się. To są konkursy lokalne i czasami trwają 1 dzień od 10;00-22;00...A te były na te warunki "długie".

Więc uszczyp się zanim znów ocenisz nie mając pojęcia..............i krytykując oraz sprawdzając a jaki to był dzień i która godzina?? 
Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów...
Jakoś nie zauważyłaś, że są zamieszczane konkursy - które trwają długo, a nie zamieszczane - które kończą się szybko...Więc który konkurs może sobie "poczekać"?
A kiedy-żer to NIEDZIELA?!  "wysnuwam PRETENSJE" - to moja sprawa - kiedy mam czas/ i kiedy widzę że nie mam dostępu do wątków które mnie interesują - a konkursy w odpowiedniej ilości dodane i problemów nie powinno być - a są - bo nie były konkursy publikowane. 
***To również mój czas zajrzeć tu i tam, dodać  konkurs*** / nie tylko Admina.
Serio nie umiesz jakoś Złośliwcu i wymyślająca bzdury krytyki zablokować widzenie moich postów? 
Zobacz ile jest codziennie "niezadowoleńców"..miseczki napis mają...a miśki od cocolino tez nie takie jak trzeba...Tematów full - idealnie pod twój charakter. 

Poza tym sprawa została wyjaśniona na PW...

zielonaszpilka

#6766001 Napisano: 21.02.2021 23:23:28
darog napisał(a):

Weź pod uwagę, że jeden konkurs wrzuciłeś w piątek wieczorem, a drugi w sobotę wieczorem,a pretensje i brak akceptacji wysuwasz w niedzielę. Administrator też człowiek i też chciałby mieć pewnie wolny weekend dla rodziny. 

O! Złośliwiec już atakuje...
Wyobraź sobie: że wbijam konkursy w kilka minut/ godzin po ich pojawieniu się. To są konkursy lokalne i czasami trwają 1 dzień od 10;00-22;00...A te były na te warunki "długie".

Więc uszczyp się zanim znów ocenisz nie mając pojęcia..............i krytykując oraz sprawdzając a jaki to był dzień i która godzina?? 
Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów...
Jakoś nie zauważyłaś, że są zamieszczane konkursy - które trwają długo, a nie zamieszczane - które kończą się szybko...Więc który konkurs może sobie "poczekać"?
A kiedy-żer to NIEDZIELA?!  "wysnuwam PRETENSJE" - to moja sprawa - kiedy mam czas/ i kiedy widzę że nie mam dostępu do wątków które mnie interesują - a konkursy w odpowiedniej ilości dodane i problemów nie powinno być - a są - bo nie były konkursy publikowane. 
***To również mój czas zajrzeć tu i tam, dodać  konkurs*** / nie tylko Admina.
Serio nie umiesz jakoś Złośliwcu i wymyślająca bzdury krytyki zablokować widzenie moich postów? 
Zobacz ile jest codziennie "niezadowoleńców"..miseczki napis mają...a miśki od cocolino tez nie takie jak trzeba...Tematów full - idealnie pod twój charakter. 

Poza tym sprawa została wyjaśniona na PW...

Ja jeszcze nawet nie zaczęłam być złośliwa emotka Szkoda, że Ty nie przeanalizowałeś jakiego dnia i o której godzinie dodałeś zgłoszenia, bo może byś sam wyciągnął jakieś wnioski emotka

Mam taki szalony pomysł! Dodawaj więcej konkursów i dodawaj je regularnie, to nie będziesz musiał się pultać, że admin z wypiekami na twarzy nie czeka w weekendowy wieczór, żeby zatwierdzić Twoje zgłoszenia. Dodatkowy profit jest taki, że będziesz miał dostęp do wszystkich wątków regularnie i będziesz mógł dodać takie szybkie konkursy np. w wątku "Teraz" emotka

"Jeśli Administrator chce mieć wolny weekend dla rodziny - to dla wszystkich proponuję odmowę zamieszczania konkursów..." - a tego to już nawet nie chce się komentować, bo witki opadają. Chyba nie można być bardziej roszczeniowym.

niewyspanamama

#6766004 Napisano: 21.02.2021 23:59:04
Wie ktoś coś na temat loterii Kubusia? W tym etapie do dziś są do wygrania Lego czy mata muzyczna bo nie ogarniam... w regulaminie pisze mata ,a na ich stronie jest napisane klocki (na plakacie za 3 etap też klocki) ...
0 0

edzia21

#6766005 Napisano: 22.02.2021 00:00:27
niewyspanamama napisał(a):

Wie ktoś coś na temat loterii Kubusia? W tym etapie do dziś są do wygrania Lego czy mata muzyczna bo nie ogarniam... w regulaminie pisze mata ,a na ich stronie jest napisane klocki (na plakacie za 3 etap też klocki) ...

LEGO, z regulaminu:
13.3 Nagrodą tygodniową III-go stopnia w loterii jest zestaw klocków Lego Classic owartości 119,00 zł brutto (słownie: sto dziewiętnaście złotych 00/100).
Łączna liczba nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 100 (słownie: sto) sztuk.
Łączna wartość nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 11.900,00 zł brutto (słownie:
jedenaście tysięcy dziewięćset złotych 00/100).
0 0

pipistrello

#6766010 Napisano: 22.02.2021 06:49:46
edzia21 napisał(a):

LEGO, z regulaminu:
13.3 Nagrodą tygodniową III-go stopnia w loterii jest zestaw klocków Lego Classic owartości 119,00 zł brutto (słownie: sto dziewiętnaście złotych 00/100).
Łączna liczba nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 100 (słownie: sto) sztuk.
Łączna wartość nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 11.900,00 zł brutto (słownie:

Też mam właśnie wątpliwości 

13.3 Nagrodą tygodniową III-go stopnia w loterii jest mata muzyczna Giant Piano Mat o wartości 199,00 zł brutto (słownie: sto dziewięćdziesiąt dziewięć złotych 00/100).Łączna liczba nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 100 (słownie: sto) sztuk.Łączna wartość nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 19.900,00 zł brutto (słownie: dziewiętnaście tysięcy dziewięćset złotych 00/100).
0 0

zielonaszpilka

#6766012 Napisano: 22.02.2021 08:12:56
pipistrello napisał(a):

edzia21 napisał(a):

LEGO, z regulaminu:

Też mam właśnie wątpliwości 

13.3 Nagrodą tygodniową III-go stopnia w loterii jest mata muzyczna Giant Piano Mat o wartości 199,00 zł brutto (słownie: sto dziewięćdziesiąt dziewięć złotych 00/100).Łączna liczba nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 100 (słownie: sto) sztuk.Łączna wartość nagród tygodniowych III-go stopnia wynosi 19.900,00 zł brutto (słownie: dziewiętnaście tysięcy dziewięćset złotych 00/100).

W komentarzach do konkursu tutaj na stronie ktoś wrzucał odpowiedź od organizatora a propos tej pomyłki. Obowiązuje wersja z plakatu  - do wczoraj był tydzień z LEGO, a od dzisiaj jest piano mat emotka

kasjopeja

#6766043 Napisano: 22.02.2021 11:39:48
Czy też macie problem z wysłaniem zgłoszenia do konkursu MOKATE ,,Zakochani przy kawie"? Wyskakuje mi powiadomienie ,, Zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź, czy wypełniłeś wszystkie pola oraz czy załadowany obraz nie jest większy niż 3 MB. " Zdjęcie paragonu ma 200 KB u mnie, a długość tekstu około 245 słów, więc nie wiem o co chodzi.
0 0

domika

#6766044 Napisano: 22.02.2021 12:04:18
Jakiś czas temu na pewnym profilu na facebooku pewna firma zorganizowała sobie konkurs.
W regulaminie podkreślili że zgłoszenie ma mieć max 400 znaków.
Nagrodzili zgłoszenie mające grubo ponad 700 znaków i na zapytanie dlaczego tak zrobili - odpisali uwaga cytat: "
Przyznaliśmy nagrodę w porozumieniu z fundatorem nagród....i ponieważ jego
wypowiedź szczególnie nam się podobała i w ocenie komisji konkursowej
zasługiwała na wyróżnienie. Wszystkie odpowiedzi były wspaniałe i bardzo
ciekawe, niestety nagrody były tylko 3. Pod uwagę braliśmy wszystkie
odpowiedzi konkursowe, nikt nie został odrzucony ze względu na długość
liczbę znaków. Za chwilę będą kolejne konkursy, zapraszamy do udziału!
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia!"

Brakuje mi słów. Po prostu.

nanajka81

#6766045 Napisano: 22.02.2021 12:10:54
domika napisał(a):

Jakiś czas temu na pewnym profilu na facebooku pewna firma zorganizowała sobie konkurs.
Nagrodzili zgłoszenie mające grubo ponad 700 znaków i na zapytanie dlaczego tak zrobili - odpisali uwaga cytat: "

brakuje emotka regulamin sobie a ludzie sobie... Ale niestety coraz częściej w konkursach na FB widzę takie coś - napisz krótką rymowankę - wygrywa esej. Dokończ zdanie - wygrywa wiersz, napisz 3-4 zdania w odpowiedzi - wygrywa zdjęcie i opowiadanie...
0 0

jacu007

#6766046 Napisano: 22.02.2021 12:12:47
nanajka81 napisał(a):

domika napisał(a):

brakuje emotka regulamin sobie a ludzie sobie... Ale niestety coraz częściej w konkursach na FB widzę takie coś - napisz krótką rymowankę - wygrywa esej. Dokończ zdanie - wygrywa wiersz, napisz 3-4 zdania w odpowiedzi - wygrywa zdjęcie i opowiadanie...

A zgłosenie czegoś takiego do urzędu celnego coś by dało? Czy tylko sąd? (wiadomo, że dla idei, bo koszty sądowe byłby nieadekwatne do ceny nagród).
0 0