Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rettib

#6785993 Napisano: 05.06.2021 14:00:28
asantesana napisał(a):

rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help! Wypełniam formularz z Kinder i nie jestem w stanie wpisać nazwy osiedla. Moje osiedle ma w nazwie numer, ale widze, ze tez nie da się wpisać żadnej nazwy dwuczłonowej. Jest ktoś, kto sobie poradził z taką niespodzianką? Brawo dla programisty.

też kombinowałam jak to zrobić i w końcu skopiowałam nazwę ulicy  z google i udało mi się ją wkleić emotka   

Tak! Kopiowane działa, dzięki! Co za kreatywny konkurs... Tyle że już wcześniej posłałam niepełny adres i drugi raz mi nie przyjmie, no to najwyżej czekolada nie dojdzie, cóż... 

Może napisz do nich? emotka  A nuż z tej czekolady zrobi się tygodniowa, więc niech mają pełne dane  emotka   
0 0

mamimamu

#6785994 Napisano: 05.06.2021 14:05:25
Pytanie o paragon z Dino na konkurs Cechini Muszyna - kupione 4 wody, a na paragonie wbite jako 1x6,36 (opisz szczegółowy: woda cechini L/G 4x2) - Czy Fortuna będzie miała z tym problem?
0 0

asantesana

#6785997 Napisano: 05.06.2021 14:24:17
rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help! Wypełniam formularz z Kinder i nie jestem w stanie wpisać nazwy osiedla. Moje osiedle ma w nazwie numer, ale widze, ze tez nie da się wpisać żadnej nazwy dwuczłonowej. Jest ktoś, kto sobie poradził z taką niespodzianką? Brawo dla programisty.

też kombinowałam jak to zrobić i w końcu skopiowałam nazwę ulicy  z google i udało mi się ją wkleić emotka   

Tak! Kopiowane działa, dzięki! Co za kreatywny konkurs... Tyle że już wcześniej posłałam niepełny adres i drugi raz mi nie przyjmie, no to najwyżej czekolada nie dojdzie, cóż... 

Może napisz do nich? emotka  A nuż z tej czekolady zrobi się tygodniowa, więc niech mają pełne dane  emotka   

Napisałam, nawet nie dla czekolady, tylko żeby mieli świadomość cudowności swojego formularza. Swoją drogą tyle już trwa konkurs i jeszcze nikt do nich nie napisał, dziwne...
0 0

jokan

#6785999 Napisano: 05.06.2021 15:31:32
mamimamu napisał(a):

Pytanie o paragon z Dino na konkurs Cechini Muszyna - kupione 4 wody, a na paragonie wbite jako 1x6,36 (opisz szczegółowy: woda cechini L/G 4x2) - Czy Fortuna będzie miała z tym problem?

moim zdaniem nie, bo masz 4 x 2 , czyli 4 butelki 2 litrowe? Pewnie wszędzie tak samo jest na paragonach. Ja jeszcze nie kupowałam, więc nie wiem, to tylko moja sugestia.
0 0

mamimamu

#6786002 Napisano: 05.06.2021 15:48:14
jokan napisał(a):

mamimamu napisał(a):

moim zdaniem nie, bo masz 4 x 2 , czyli 4 butelki 2 litrowe? Pewnie wszędzie tak samo jest na paragonach. Ja jeszcze nie kupowałam, więc nie wiem, to tylko moja sugestia.

tak, właśnie 4 szt po 2 L, zrobię zdj z wodą. Tak było wygodniej się zabrać, bo pakowane w czteropaku. A poza tym konkurs tylko w jednej sieci, więc mam nadzieję, ze przejdzie bez problemu. Na wszelki wypadek wysłałam im maila z pytaniem, zobaczymy, czy odpiszą.
1 jokan 0

pikawka

#6786005 Napisano: 05.06.2021 16:17:11
pikawka napisał(a):

Mam informację na stronie o wygranej z warki groszek ale maila o wygranej brak. Potwierdzenia o wysłaniu zgloszenia też nie mialam. Ktoś ma taką sytuację? 
Wyslalam do nich maila na tego, którego chcą oświadczenia z zapytaniem..

0 0

arabela79

#6786007 Napisano: 05.06.2021 16:33:24
Wszyscy dostali piwa z ODKRYJ KAPITALNY SMAK IMPREZY ?
Firma kurierska zadzwonila, że są rozbite butelki i zwracają, napisalam do Organizatora i nadal cisza.
0 0

freyja88

#6786010 Napisano: 05.06.2021 17:01:52
Czy w tych dronach z Lekkie Ż jest jedna bateria czy dwie?
Nie mogę tego odpakować a nie wiem jak sprawdzić. help
0 0

lukaszdziub

#6786011 Napisano: 05.06.2021 17:19:58
[quote=
freyja88] Czy w tych dronach z Lekkie Ż jest jedna bateria czy dwie?
Nie mogę tego odpakować a nie wiem jak sprawdzić. help Jedna bateria
1 freyja88 0

aleksandra008

#6786013 Napisano: 05.06.2021 17:45:33
W Żabce okazuje się że są niepromocyjne lody kaktus i nie można skorzystać z tego konkursu:
https://www.e-kon...-kaktus-shake-1.html
emotka
0 0

aleksandra008

#6786016 Napisano: 05.06.2021 18:03:33
superloser napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

W Żabce okazuje się że są niepromocyjne lody kaktus i nie można skorzystać z tego konkursu:
https://www.e-kon...-kaktus-shake-1.html
emotka

Shake rok trmu mialy kody...

Złapali mnie. To nie był shake emotka
0 0

delfinka101

#6786017 Napisano: 05.06.2021 18:10:31
Do kiedy Tymbark w Auchan miał informować? Jakoś taka niecierpliwa jestem, mimo, ze czuję porażkę po Hortex. Wolałbym mieć już to za sobą i przejść do czekania na inne wyniki. 
1 iwona0103 0

kiedystobylo

#6786018 Napisano: 05.06.2021 18:13:09
delfinka101 napisał(a):

Do kiedy Tymbark w Auchan miał informować? Jakoś taka niecierpliwa jestem, mimo, ze czuję porażkę po Hortex. Wolałbym mieć już to za sobą i przejść do czekania na inne wyniki. 

Do 10.06. Informacja jest zarówno w wątku 'na co czekamy', jak i w regulaminie.  emotka

cleo25

#6786022 Napisano: 05.06.2021 18:42:31
Wygrałam koszulkę w Cola C4, ale mam problem w wypełnieniem formularza. Podczas próby wysłania wyskakuje błąd serwera. Ktoś ma jakiś pomysł ?
0 0

Gość: surfinia009

#6786025 Napisano: 05.06.2021 19:07:49
Witam ma ktoś jakieś informacje na temat tego konkursu z biedronki? W naszej bazie go nie ma na stronie biedronki nie ma regulaminu.
Na stronie Albedo marketing się nie umiem połapać 
Nie wiem ile znakow może mieć sms, a konkurs trwa do dziś 
0 0

anialistopad

#6786029 Napisano: 05.06.2021 19:32:06
surfinia009 napisał(a):

Witam ma ktoś jakieś informacje na temat tego konkursu z biedronki? W naszej bazie go nie ma na stronie biedronki nie ma regulaminu.

Siostra dzwoniła do albedo  i oni nic nie wiedzą. Mówili jej,że ma być dopiero taki konkurs . I zdziwieni,że jest w gazetce. Nie wiem w końcu czy trwa czy nie skoro oni nie ogarniają tematu
0 0

domika

#6786030 Napisano: 05.06.2021 19:36:25
anialistopad napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

Siostra dzwoniła do albedo  i oni nic nie wiedzą. Mówili jej,że ma być dopiero taki konkurs . I zdziwieni,że jest w gazetce. Nie wiem w końcu czy trwa czy nie skoro oni nie ogarniają tematu

To dziwne skoro moja Biedra jest oklejona tym konkursem na regałach z Fa
0 0

anialistopad

#6786032 Napisano: 05.06.2021 19:41:24
domika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

To wiedziałaś o tym konku i nic nie napisałaś? Tak by się im wysłalo kilka e-maili z fotkami i może by ogarnęli temat. A tak teraz to sobie można wysłać zgłoszenie w kosmos. A jak zadzwoniła 1 osoba to powiedzieli jej na odczepnego,że nic nie wiedzą i tyle
2 mia, darog 0

domika

#6786033 Napisano: 05.06.2021 19:44:21
anialistopad napisał(a):

domika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

To wiedziałaś o tym konku i nic nie napisałaś? Tak by się im wysłalo kilka e-maili z fotkami i może by ogarnęli temat. A tak teraz to sobie można wysłać zgłoszenie w kosmos. A jak zadzwoniła 1 osoba to powiedzieli jej na odczepnego,że nic nie wiedzą i tyle

Konkurs wisi od 29 maja w zapowiedziach. Niestety nie zawsze mam czas weryfikować co jest już dodane a co nie.

soulfly

#6786046 Napisano: 05.06.2021 21:34:35
kumulacja napisał(a):

Czy macie Schweppsy w swoich Lidlach? Dzisiaj byłam w dwóch i nie było. Wkurza mnie takie szukanie.
Konkursowicz ma wejść do sklepu i od progu natknąć się na poszukiwane na konkurs towary.  emotka

...a nawet potknąć  emotka