Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

violka88

#6803619 Napisano: 25.08.2021 13:42:44
Mam pytanie czy kurtki bomberki z coca cola są w wersji damskiej czy męskiej?
I jak wyglada rozmiarówka ( czy L jest duża czy bardzo duża) pytam bo z tymi rozmiarami to różnie bywa...  emotka
0 0

banka-manka

#6803621 Napisano: 25.08.2021 13:45:08
violka88 napisał(a):

I jak wyglada rozmiarówka ( czy L jest duża czy bardzo duża) pytam bo z tymi rozmiarami to różnie bywa...  emotka

Unisex.
Są duże, bardzo.
Mam S, 178 cm wzrostu i ma bardzo długie rękawki (na plus!), ale bardzo szerokie, cała też jest taka dosyć napompowana. Długość jak przy moim wzroście przyzwoita, więc też na plus.
0 0

keraz123

#6803627 Napisano: 25.08.2021 13:55:03
[quote=Napisałem do nich i odpisali
Szanowny Panie, List gratulacyjny jest podstawą ustalenia początku gwarancji i jest dla serwisu wystarczający. Pozdrawiamy,Zespół Columbitbanka-manka]
magie1982 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pralki z Vanish mają jakąś gwarancje?

Z tego ogólnopolskiego? 
Pytałam Panią gdy dzwoniła umówić transport to ma być protokół przekazania nagrody i on jest postawą gwarancji.
Jak wyglada jeszcze nie wiem, bo pralka chyba dziś jednak nie dotrze.

Z tego konkursu, co się ciuch opisywało, dziś dotarła, mąż odebrał i mówi, że protokołu nie ma  emotka

Moja dziś dotarła.
Jest coś jak list gratulacyjny z nazwa pralko plus jest data.
To wystarczy do gwarancji?

0 0

violka88

#6803628 Napisano: 25.08.2021 14:01:15
banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Unisex.
Są duże, bardzo.
Mam S, 178 cm wzrostu i ma bardzo długie rękawki (na plus!), ale bardzo szerokie, cała też jest taka dosyć napompowana. Długość jak przy moim wzroście przyzwoita, więc też na plus.

Dzięki za infoemotka  
a czy można wybrać męskom czy są tylko damskie?
0 0

madllen

#6803629 Napisano: 25.08.2021 14:03:49
violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Unisex.
Są duże, bardzo.

Dzięki za info emotka  

emotka
0 0

rooney

#6803634 Napisano: 25.08.2021 14:18:28
kluskaziemniaczana napisał(a):

noorey napisał(a):

Tofflairs - czy ktoś z Was wie może, po jakim czasie powinnam być na liście zwycięzców?  emotka

Odesłałam paragon, ale kupowałam na wagę i stoi po prostu "cukierki czekoladowe"... Do tego zero potwierdzenia, czy mail dotarł, czy zgłoszenie przeszło weryfikację, a minęły już właśnie 2 tygodnie... 

U mnie minęło 26 dni, jestem na liście zwycięzców (ale nie dostałam maila, że zgłoszenie przeszło weryfikacje), przelewu też nie ma póki co.

Dziękuję 8) No to czekamy!
0 0

banka-manka

#6803635 Napisano: 25.08.2021 14:19:42
violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Unisex.
Są duże, bardzo.

Dzięki za info emotka  

Tak jak pisałam, one są unisex/uniwersalne. 
Wybierasz tylko rozmiar z dostępnych.
1 violka88 0

violka88

#6803636 Napisano: 25.08.2021 14:38:05
banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Unisex.
Są duże, bardzo.

Dzięki za info emotka  

Super emotka  wielkie dzięki za infoemotka

vivi

#6803655 Napisano: 25.08.2021 15:52:10
violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Unisex.
Są duże, bardzo.

Dzięki za info emotka  

Super emotka  wielkie dzięki za info emotka

tu można zobaczyć jak wygląda https://www.olx.p...s-CID87-IDL722F.html
1 violka88 0

agakaz2

#6803657 Napisano: 25.08.2021 15:52:16
targicola napisał(a):

No to co do tego burdelu w Snickersie,jak mają się zachować osoby,które grały od początku(nie dostały @,nie zapisały id zgłoszenia) a być może są laureatami?Kto i jak to zweryfikuje?Trzy dni minęły ,dane nie odesłane=kasa dla organizatora?Ktoś może oo to pytał,bo nie wiem czy uderzać do nich z tym tematem.Czy na tlen.pl @ dochodzą?bo przy tych ilością h zgłoszeń choć 1 powinno być "szczęśliwe" emotka

ja nie kumam o czym wy piszecie 
dzis wygralam 100 mam zapisane id i na liście mnie nie ma. to jak to wytłumaczyć?
0 0

agakaz2

#6803662 Napisano: 25.08.2021 16:01:08
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

targicola napisał(a):

No to co do tego burdelu w Snickersie,jak mają się zachować osoby,które grały od początku(nie dostały @,nie zapisały id zgłoszenia) a być może są laureatami?Kto i jak to zweryfikuje?Trzy dni minęły ,dane nie odesłane=kasa dla organizatora?Ktoś może oo to pytał,bo nie wiem czy uderzać do nich z tym tematem.Czy na tlen.pl @ dochodzą?bo przy tych ilością h zgłoszeń choć 1 powinno być "szczęśliwe" emotka

ja nie kumam o czym wy piszecie 
dzis wygralam 100 mam zapisane id i na liście mnie nie ma. to jak to wytłumaczyć?

It's Brandcomm - i wszystko jasne  emotka

A lista nie powstaje po uzupelnieniu danych?

osoby tu.pisaly ze nie dostały maila a ich id i imię jest na liście 

ReneK

#6803667 Napisano: 25.08.2021 16:07:47
Liste tworza po zatwierdzeniu danych!moj przypadek byl anomalia!bo bylam na liście zatwierdzonych a maila o wygranej nigdy nie dostałam emotka
0 0

agakaz2

#6803669 Napisano: 25.08.2021 16:08:56
rene napisał(a):

Liste tworza po zatwierdzeniu danych!moj przypadek byl anomalia!bo bylam na liście zatwierdzonych a maila o wygranej nigdy nie dostałam emotka

o to ty pisałaś właśnie wiec dziwy się tam dzieja
0 0

ReneK

#6803671 Napisano: 25.08.2021 16:12:46
Chyba raczej tak!chcieli mi wmowic ze system wyslal formularz emotka
0 0

notta

#6803695 Napisano: 25.08.2021 17:00:15
piwko z żabki? Ktoś widział i słyszał? emotka  
0 0

madllen

#6803699 Napisano: 25.08.2021 17:15:23
ivanotta napisał(a):

piwko z żabki? Ktoś widział i słyszał?  emotka  

Pewnie nie takie odpowiedzi oczekujesz ale ja czekam na swój jeszcze z pierwszej edycji konkursu...  emotka
1 notta 0

notta

#6803710 Napisano: 25.08.2021 17:47:56
madllen napisał(a):

ivanotta napisał(a):

piwko z żabki? Ktoś widział i słyszał?  emotka  

Pewnie nie takie odpowiedzi oczekujesz ale ja czekam na swój jeszcze z pierwszej edycji konkursu...  emotka

kompletnie nie takiej emotka . Imprezę robię w weekend a piwka miały być solidnym uzupełnieniem  %% emotka . Zachowamy trzeźwość do końca wakacji emotka
0 0

agakaz2

#6803727 Napisano: 25.08.2021 18:32:56
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rene napisał(a):

o to ty pisałaś właśnie wiec dziwy się tam dzieja

Skoro maja mozliwosc RECZNEGO UZUPEŁNIANIA danych do przelewu to sobie moga szalec.
Nie musi laureat wypelniac  emotka

wali mnie to co tam się u nich dzieje nie ogarne tego. byle kasa wygrana trafiła do mnieemotka
0 0

soulfly

#6803733 Napisano: 25.08.2021 19:05:34
Bliki ze Snickersa też mają pod górkę emotka
0 0

ZetZ

#6803764 Napisano: 25.08.2021 22:26:54
Czy w Coca-Coli dokładają nagrody? Mam formularz do koszulki i jest tam tylko rozmiar S...emotka
0 0