Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magie1982

#6844398 Napisano: 14.02.2022 16:23:27
zielonaszpilka napisał(a):

[quote=

anionimowo]W Lay's widnieje taki zapis:
,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''

Więc chyba lipa, jeżeli trafiłaby mi się wygrana ;(

Avanti jest proklienckie, więc szansa na pozytywne załatwienie sprawy zawsze jest. Zachowaj ten zniszczony paragon i póki co nie stresuj się i nie denerwuj. Zaczniesz to robić jak wygrasz emotka

------Czy ja wiem. Kiedyś produkt kupiła mi koleżanka i wysłała zdjęcie. Po czym go wyrzuciła, a okazało się, że wygrałam. Lidka dzwoniła do mnie i pyta czemu nie odsyłam. Powiedziałam zgodnie z prawda. Kazali pisać maila i mieli się zastanowić, niestety zdjecie nie wystarczyło. A było wyraźne i dobre jakości. Także nie byłabym taka pewna, że wyślą nagrodę.
0 0

anionimowo

#6844399 Napisano: 14.02.2022 16:28:13

[quote=

anionimowo]W Lay's widnieje taki zapis:
,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''

Avanti jest proklienckie, więc szansa na pozytywne załatwienie sprawy zawsze jest. Zachowaj ten zniszczony paragon i póki co nie stresuj się i nie denerwuj. Zaczniesz to robić jak wygrasz emotka Paragon jest cały rozmazany, przemoknięty i podarty
Nic się z niego nie da odczytać
Tak mnie dziecko załatwiło 😂

I tak pewnie nie wygram
Ale wole mieć jakąś jasność jeżeli się okaże co innego 

Dziękuje wszystkim za pomoc!
0 0

olunka

#6844413 Napisano: 14.02.2022 18:10:08
Mam pytanie odnośnie Loterii House of Asia, czy jeśli im nie pasuje paragon to piszą czy po prostu odrzucaja i nie wysyłaja nagrody?
0 0

Frama

#6844425 Napisano: 14.02.2022 18:54:57
olunka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Loterii House of Asia, czy jeśli im nie pasuje paragon to piszą czy po prostu odrzucaja i nie wysyłaja nagrody?

Piszą:
Witam.
Otrzymaliśmy od Pani skan dowodu zakupu jednak oznaczenie produktu na nim nie wskazuje jednoznacznie czy zakup dotyczył produktu House of Asia. Zgodnie z regulaminem, prosimy o ponowne dosłanie skanu gdyż dowód zakupu w takiej sytuacji powinien na rewersie zawierać odręczną informację od sprzedawcy, jaki Produkt został kupiony wraz z datą zakupu oraz pieczątką punktu sprzedaży, w którym nastąpił zakup.
Dziękujemy!
Zespół loterii Chiński NowyRok
0 0

pioge7

#6844426 Napisano: 14.02.2022 18:58:44
anionimowo napisał(a):

[quote=

anionimowo]W Lay's widnieje taki zapis:,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''

Avanti jest proklienckie, więc szansa na pozytywne załatwienie sprawy zawsze jest. Zachowaj ten zniszczony paragon i póki co nie stresuj się i nie denerwuj. Zaczniesz to robić jak wygrasz emotka

Paragon jest cały rozmazany, przemoknięty i podarty

I tak pewnie nie wygram

Jeśli się bardzo boisz napisz do nich prośbę o usunięcie z bazy zgłoszenia. Kupisz produkt i wyślesz to samo zgłoszenie z nowym paragonem. 
0 0

katee14

#6844429 Napisano: 14.02.2022 19:00:41
Jak rozumiecie ten zapis regulaminu w konkursie Martini  ,,Jeżeli Uczestnik przesłał więcej niż jedno zgłoszenie w ramach danego etapu, Nagroda zostanie
przyznana wyłącznie w odniesieniu do jednego zgłoszenia wybranego przez Komisję zgodnie z kryteriami wskazanymi w pkt 19.'' 
Czy jedna osoba w danym etapie może wygrać dwie różne nagrody?
0 0

anionimowo

#6844436 Napisano: 14.02.2022 19:23:44
pioge7 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

[quote=

anionimowo]W Lay's widnieje taki zapis:,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''Więc chyba lipa, jeżeli trafiłaby mi się wygrana ;(

Paragon jest cały rozmazany, przemoknięty i podarty

I tak pewnie nie wygram

Jeśli się bardzo boisz napisz do nich prośbę o usunięcie z bazy zgłoszenia. Kupisz produkt i wyślesz to samo zgłoszenie z nowym paragonem. To zgłoszenie z zakończonego wczoraj etapu emotka
0 0

pioge7

#6844450 Napisano: 14.02.2022 20:23:35
@anionimowo a no fakt.
:/
ale jeśli się boisz i nie masz oryginału, napisz do nich, żeby usunęli zgłoszenie z bazy. Lepiej nie wygrać, niż wygrać i potem nie dostać nagrody.
Ewentualnie opisz całą sytuację, ale wątpię, że coś wskórasz
0 0

mampytanie

#6844452 Napisano: 14.02.2022 20:27:49
pioge7 napisał(a):

@anionimowo a no fakt. emotka
ale jeśli się boisz i nie masz oryginału, napisz do nich, żeby usunęli zgłoszenie z bazy. Lepiej nie wygrać, niż wygrać i potem nie dostać nagrody.

Ja tak właśnie robię - piszę na maila, by usunęli moje zgłoszenie z konkursu / loterii. Tak zrobiłam w Grześkach, bo kupiłam jedną sztukę zamiast dwóch. 
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6844453 Napisano: 14.02.2022 20:29:12
katee14 napisał(a):

Jak rozumiecie ten zapis regulaminu w konkursie Martini  ,,Jeżeli Uczestnik przesłał więcej niż jedno zgłoszenie w ramach danego etapu, Nagroda zostanieprzyznana wyłącznie w odniesieniu do jednego zgłoszenia wybranego przez Komisję zgodnie z kryteriami wskazanymi w pkt 19.'' 
Czy jedna osoba w danym etapie może wygrać dwie różne nagrody?

No nie. Nawet jak uznają, że kilka twoich zgłoszeń jest na tyle dobrych, żeby je nagrodzić to wybiorą jedno i tylko jedno nagrodzą. 

pioge7

#6844454 Napisano: 14.02.2022 20:34:16
mampytanie napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@anionimowo a no fakt. emotka ale jeśli się boisz i nie masz oryginału, napisz do nich, żeby usunęli zgłoszenie z bazy. Lepiej nie wygrać, niż wygrać i potem nie dostać nagrody.

Ja tak właśnie robię - piszę na maila, by usunęli moje zgłoszenie z konkursu / loterii. Tak zrobiłam w Grześkach, bo kupiłam jedną sztukę zamiast dwóch. 

ja mam to samo.
Raz Avanti robiło konkurs w Stokrotce i Carrefour, zgłosiłem do konkursu Carrefour paragon ze Stokrotki, pech chciał, że wygrałem, a zauważyłem pomyłkę szukając paragonu na konkurs Carrefour w paragonach z Carrefoura.
Nagrody nie przyznali. Dlatego teraz jak się pomylę i zobaczę błąd, piszę od razu... żeby nie było potem akcji, że nagrody mogę nie dostać...

Agulina

#6844455 Napisano: 14.02.2022 20:35:11
Kwota na konkurs wymagana jest na 35 zlotych , jeśli brakuje 2 groszy do tej kwoty to myślicie ze przejdzie taki paragon? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? 
Dzięki z góry za odpowiedzi. 
0 0

zaczytana-pola

#6844456 Napisano: 14.02.2022 20:39:07
bolek2323 napisał(a):

Kwota na konkurs wymagana jest na 35 zlotych , jeśli brakuje 2 groszy do tej kwoty to myślicie ze przejdzie taki paragon? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Dzięki z góry za odpowiedzi. 

Nie sądzę żeby przeszedł. Musiałby ktoś nie zauważyć przy większej ilości zakupów, że produkty promocyjne są za niższą kwotę. Jeśli to tylko promocyjne i paragon na 34.98  to na 99 procent nie przejdzie . 
2 Agulina, darog 0

samuraj

#6844457 Napisano: 14.02.2022 20:42:41
bolek2323 napisał(a):

Kwota na konkurs wymagana jest na 35 zlotych , jeśli brakuje 2 groszy do tej kwoty to myślicie ze przejdzie taki paragon? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Dzięki z góry za odpowiedzi. 

Nie ma szans

ladyinred

#6844463 Napisano: 14.02.2022 21:17:19
Pytanie o konkurs Bic w Hebe…. Trzeba pisac nr paragonu, w regulaminie nie jest wyszczególniony.

z tego co pamietam Fortis zwykle chce nr transakcji… ktory nr podawaliscie? Ten kolo daty? Czy z dołu? 
0 0

magdalena-chili

#6844465 Napisano: 14.02.2022 21:23:44
ladyinred napisał(a):

Pytanie o konkurs Bic w Hebe…. Trzeba pisac nr paragonu, w regulaminie nie jest wyszczególniony.z tego co pamietam Fortis zwykle chce nr transakcji… ktory nr podawaliscie? Ten kolo daty? Czy z dołu? 

w konkursach Fortis uznaje ten "standardowy" numer paragonu, tylko w loteriach wymyśla te numery transakcji z dołu paragonu. Ja do tej pory w konkursach podawałam numer obok daty i nigdy nie robili (w konkursie) problemu.
1 ladyinred 0

ladyinred

#6844466 Napisano: 14.02.2022 21:28:07
magdalena-chili napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Pytanie o konkurs Bic w Hebe…. Trzeba pisac nr paragonu, w regulaminie nie jest wyszczególniony.z tego co pamietam Fortis zwykle chce nr transakcji… ktory nr podawaliscie? Ten kolo daty? Czy z dołu? 

w konkursach Fortis uznaje ten "standardowy" numer paragonu, tylko w loteriach wymyśla te numery transakcji z dołu paragonu. Ja do tej pory w konkursach podawałam numer obok daty i nigdy nie robili (w konkursie) problemu.

Dzięki emotka

bonawentura23

#6844468 Napisano: 14.02.2022 21:36:53
samuraj napisał(a):

bolek2323 napisał(a):

Nie ma szans

Kiedyś mi zabrakło 7 groszy i nie ma zmiłuj. Miałam małą nadzieję, że przy wielu zakupionych produktach konkursowych się tego nie doliczą, ale jednak nie przeszło... Spróbować nie zaszkodzi, ale szansa mała

1 Agulina 0

aniolka2310

#6844471 Napisano: 14.02.2022 22:08:17
Czy dostajecie powiadomienie mailowe o zarejestrowaniu zgłoszenia w konkursie Ptasiego Mleczka? 
Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i nie dostałam powiadomienia, jedynie podziękowanie na stronie. W dniu dzisiejszym natomiast  na nowe zgłoszenie mail potwierdzający dotarł. Sądzicie, że tamto po prostu do nich nie dotarło pomimo podziękowań na stronie?
0 0

zielonaszpilka

#6844472 Napisano: 14.02.2022 22:12:27
aniolka2310 napisał(a):

Czy dostajecie powiadomienie mailowe o zarejestrowaniu zgłoszenia w konkursie Ptasiego Mleczka? Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i nie dostałam powiadomienia, jedynie podziękowanie na stronie. W dniu dzisiejszym natomiast  na nowe zgłoszenie mail potwierdzający dotarł. Sądzicie, że tamto po prostu do nich nie dotarło pomimo podziękowań na stronie?

Na każde zgłoszenie mam podziękowanie. Nie dowiesz się, dopóki do nich nie napiszesz czy mają zgłoszenie, tylko teraz to już, nomen omen, po ptokach emotka