Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agaluna

#6851385 Napisano: 25.03.2022 15:53:43
zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Dostał ktoś zestaw kosmetyków damskich z FA?

Tak, ja mam damski emotka  

A dziś, czy wczoraj dostałaś? Gratki emotka  

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego.

Oczywiście co przyszło? Damskie emotka  Albedo, serio?emotka

U mnie ta sama sytuacja... chciałam męskie, a oczywiście przyszły damskie emotka

adamo86

#6851395 Napisano: 25.03.2022 16:27:30
agaluna napisał(a):

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Dostał ktoś zestaw kosmetyków damskich z FA?

Tak, ja mam damski emotka  

A dziś, czy wczoraj dostałaś? Gratki emotka  

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego.

U mnie ta sama sytuacja... chciałam męskie, a oczywiście przyszły damskie emotka

Powymieniajcie się między sobą i po problemie emotka

zielonaszpilka

#6851397 Napisano: 25.03.2022 16:54:09
adamo86 napisał(a):

Powymieniajcie się między sobą i po problemie emotka

Myślałam o tym;) ale po prostu oddam na zbiórkę dla uchodźców. Kosmetyków pewnie nigdy dość. 
1 agaluna 0

jo-anna

#6851413 Napisano: 25.03.2022 17:51:45
Mam pytanie odnośnie konkursu Somersby. Jak Wam się podobają nagrody? Kolory, jakość i rozmiarówka jest OK? 
0 0

stalowiak1979

#6851418 Napisano: 25.03.2022 18:22:27
Czy do tego konkursu https://www.e-kon...-swiezosc-eleclerc  produkty mogę zakupić jeszcze jutro czy wymagany jest tylko dzień roboczy??? Bo szukam  wregulaminie i nic nie widzę dzieki pozdrawiam
0 0

marzanna

#6851420 Napisano: 25.03.2022 18:36:59
stalowiak1979 napisał(a):

Czy do tego konkursu https://www.e-kon...-swiezosc-eleclerc  produkty mogę zakupić jeszcze jutro czy wymagany jest tylko dzień roboczy??? Bo szukam  wregulaminie i nic nie widzę dzieki pozdrawiam

Spokojnie możesz kupić jutro. 
0 0

as32572

#6851431 Napisano: 25.03.2022 19:29:10
Cześć prośba o info:
- czy Fortis podaje numer zwycięskiego paragonu oraz czy wysyła informacje o weryfikacji?
- czy w loterii Mleka Łaciatego nie pojawia się teraz ani e-mail z potwierdzeniem ani informacja na stronie (mi po zgłoszeniu wróciło do formularza)?
1 niunia-k 0

madllen

#6851432 Napisano: 25.03.2022 19:32:54
as32572 napisał(a):

Cześć prośba o info:- czy Fortis podaje numer zwycięskiego paragonu oraz czy wysyła informacje o weryfikacji?
- czy w loterii Mleka Łaciatego nie pojawia się teraz ani e-mail z potwierdzeniem ani informacja na stronie (mi po zgłoszeniu wróciło do formularza)?

Punkt 2 miałam tak samo, nie podoba mi się to... emotka

niunia-k

#6851433 Napisano: 25.03.2022 19:34:13
madllen napisał(a):

as32572 napisał(a):

Cześć prośba o info:- czy Fortis podaje numer zwycięskiego paragonu oraz czy wysyła informacje o weryfikacji?- czy w loterii Mleka Łaciatego nie pojawia się teraz ani e-mail z potwierdzeniem ani informacja na stronie (mi po zgłoszeniu wróciło do formularza)?

Przed chwilą miałam tak samo, dziwne i miałam pytać właśnie na forumemotka
0 0

blanca

#6851434 Napisano: 25.03.2022 19:36:22
as32572 napisał(a):

Cześć prośba o info:- czy Fortis podaje numer zwycięskiego paragonu oraz czy wysyła informacje o weryfikacji?

Z mleka przychodzi potwierdzenie na e-mail.
0 0

izak1000

#6851436 Napisano: 25.03.2022 19:41:51
niunia-k napisał(a):

madllen napisał(a):

as32572 napisał(a):

Cześć prośba o info:- czy Fortis podaje numer zwycięskiego paragonu oraz czy wysyła informacje o weryfikacji?- czy w loterii Mleka Łaciatego nie pojawia się teraz ani e-mail z potwierdzeniem ani informacja na stronie (mi po zgłoszeniu wróciło do formularza)?

Przed chwilą miałam tak samo, dziwne i miałam pytać właśnie na forumemotka

Też tak miałam po zgłoszeniu. Myślałam że formularz nie przeszedł i po godzinie zgłosiłam ten sam kod i paragon. Wyskoczyła mi wiadomość na czerwono, że ten paragon i kod już został zgłoszony. Czyli zgłoszenie dochodzi do bazy tylko nie ma potwierdzenia... 

maverick

#6851440 Napisano: 25.03.2022 20:16:59
notta napisał(a):

Ktoś dzwonił do agencji Karlsbad z pytaniem o te nieaktywne karty Milki?

Nie dzwoniłem, status zmienił się na aktywna 😎
1 notta 0

anaesth

#6851441 Napisano: 25.03.2022 20:17:39
banka-manka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na e-voucher do Hebe z BIC?

A miałaś mejla o pozytywnej weryfikacji? 2 marca była pozytywna weryfikacja, a 16 mejl z kodem. 

Dzięki za podpowiedź, zapytam zainteresowaną emotka Bo to nie ja wygrałam emotka

Kwiat Paproci

#6851442 Napisano: 25.03.2022 21:09:33
Czy przychodzą potwierdzenia na maila po wysłaniu mleka Łaciate? Brak jakiejkolwiek informacji i się zastanawiam czy poszło ?
paragon z 12 kodami i nie wiem co robić - bo wpisywać jeszcze raz to wszystko to lekka przesadaemotka
0 0

ReneK

#6851445 Napisano: 25.03.2022 21:31:41
@Kwiat napisał(a):

Czy przychodzą potwierdzenia na maila po wysłaniu mleka Łaciate? Brak jakiejkolwiek informacji i się zastanawiam czy poszło ?paragon z 12 kodami i nie wiem co robić - bo wpisywać jeszcze raz to wszystko to lekka przesadaemotka

Ostatnio nie przychodzą!Gdy wpisuję ponownie zgloszenie na te same dane dostaje komunikat ze takie dane i kod zostal już zarejestrowany!

maverick

#6851446 Napisano: 25.03.2022 21:49:10
@Kwiat napisał(a):

Czy przychodzą potwierdzenia na maila po wysłaniu mleka Łaciate? Brak jakiejkolwiek informacji i się zastanawiam czy poszło ?paragon z 12 kodami i nie wiem co robić - bo wpisywać jeszcze raz to wszystko to lekka przesadaemotka

Zgłaszam zawsze po 1 i zawsze przychodzi, nie od razu ale są emotka

stalowiak1979

#6851467 Napisano: 26.03.2022 09:27:21
https://www.e-kon...-swiezosc-eleclerc   Jak wygląda sprawa z polskim znakami w smsie czy mozna pisac a zamiast ą???
0 0

incendio12

#6851468 Napisano: 26.03.2022 09:30:55

https://www.e-kon...-swiezosc-eleclerc   Jak wygląda sprawa z polskim znakami w smsie czy mozna pisac a zamiast ą???

Nawet trzeba pisać a zamiast ą emotka  wszystkie polskie znaki w smsie trzeba usunąć 
0 0

stalowiak1979

#6851471 Napisano: 26.03.2022 09:34:23
incendio12 napisał(a):

Nawet trzeba pisać a zamiast ą emotka  wszystkie polskie znaki w smsie trzeba usunąć 

No właśnie się zastanawiam bo w regulaminie jest niby Jak poczuć wiosenną świeżość a wiec wystepuje zarówno ą, ż, ś, ć
0 0

incendio12

#6851472 Napisano: 26.03.2022 09:40:48

incendio12 napisał(a):

No właśnie się zastanawiam bo w regulaminie jest niby Jak poczuć wiosenną świeżość a wiec wystepuje zarówno ą, ż, ś, ć

Pytanie zawsze jest normalnie z polskimi znakami, ale w smsie pisz bez polskich znaków, bo polskie znaki zmieniają format i długość smsa i może im nie przejść przez system emotka  
1 atyde25 0