Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

natik999

#6851299 Napisano: 25.03.2022 08:04:39
ja również wpisałam górny- szukałam info i nic nie znalazłam, że ma być jakiś inny

slomkab

#6851300 Napisano: 25.03.2022 08:14:00
notta napisał(a):

maverick napisał(a):

olunka napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Frama napisał(a):

slomkab napisał(a):

Hej karty z Milki z DC kiedy będą aktywne?

Zarejestrowałam i jest aktywna

A moja pisze nieaktywna i nie wiem dlaczego emotka

Moja też nieaktywna, może trzeba to oświadczenie podpisać i odesłać? ale to tylko jeden egzemplarz

moja tez była zaraz aktywna

Ja mam w aplikacji, info że mam na niej 500 ale status nieaktywna emotka

też mam taką emotka

To dajcie znać jak komus uda się zmienić na aktywna?
0 0

notta

#6851317 Napisano: 25.03.2022 11:04:45
Ktoś dzwonił do agencji Karlsbad z pytaniem o te nieaktywne karty Milki?
0 0

tad_pole

#6851327 Napisano: 25.03.2022 12:06:59
natik999 napisał(a):

ja również wpisałam górny- szukałam info i nic nie znalazłam, że ma być jakiś inny

Ja dokładnie tak samo, wpisałam górny, bo nie znalazłam żadnej informacji, że ma być inny
1 atyde25 0

yolka123

#6851330 Napisano: 25.03.2022 12:08:47
notta napisał(a):

Ktoś dzwonił do agencji Karlsbad z pytaniem o te nieaktywne karty Milki?

Jako, że moja również była nieaktywna( na stronie po zarejestrowaniu), zadzwoniłam - ale na infolinię Sodexo ( 22 5351111), gdzie uzyskałam info, że jest AKTYWNA. Poszłam specjalnie sprawdzić do Żabki i zapłaciłam nią. Może rzadko aktualizują stronę, teraz też nie mam od razu pomniejszonego salda o mój zakup).
1 notta 0

atyde25

#6851331 Napisano: 25.03.2022 12:09:39
Też wpisałam górny w Fantasi.Powinni się ogarnąć z tymi numerami paragonów bo to się robi irytujące górny,dolny,systemowy.Co jeszcze będzie dalej.Każda agencja ma swoje widzimisię który według szanownej to numer paragonu.Od 20 lat był to numer naprzeciwko daty i nie ma co teraz zmieniać bo to numer systemowy,bo to numer wydruku i co jeszcze.
1 mia 0

kuleczkar

#6851332 Napisano: 25.03.2022 12:13:14
Czy ktoś dostał dziś maila z adresu promocja@duda.pl czy coś takiego? Nie wiem, co to mogło być, a usunęłam przypadkowo trwale ze spamu.... Nadmienię, iż nie brałam udziału w ich aktualnym konkursie (bo chyba teraz jakiś organizują).. 
0 0

katrin1

#6851334 Napisano: 25.03.2022 12:15:31
kuleczkar napisał(a):

Czy ktoś dostał dziś maila z adresu promocja@duda.pl czy coś takiego? Nie wiem, co to mogło być, a usunęłam przypadkowo trwale ze spamu.... Nadmienię, iż nie brałam udziału w ich aktualnym konkursie (bo chyba teraz jakiś organizują).. 

Też dostałam, mail jest bez żadnej treści, również nie brałam udziału w żadnym ich konkursie ostatnio.
1 kuleczkar 0

asantesana

#6851335 Napisano: 25.03.2022 12:16:20
banka-manka napisał(a):

kajeczka napisał(a):

xxdesiree napisał(a):

Konkurs Fantasia w Lidlu - numer paragonu, który podajecie?

pytałam w agencji - otrzymałam odp, iż ten wskazany na grafice 

Dopytam, gdzie na stronie albo w regulaminie była ta grafika? Szukałam sama kwestii który numer. I żadnego info nie znalazłam ani przy formularzu ani w regulaminie. Ale mogłam przeoczyć, bo nie raz mimo skrupulatnego czytania coś mi umknie.

Ja tez wpisałam górny i nie zamierzam się przejmować, bo nie czytam w myślach agencji. Najwyżej się pokłócimy w przypadku wygranej emotka  

kuleczkar

#6851337 Napisano: 25.03.2022 12:18:54
katrin1 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Też dostałam, maile jest bez żadnej treści, równiez nie brałam udziału w żadnym ich konkursie ostatnio.

Dziękuję Ci za szybką odpowiedź.. A już się wystraszyłam, że to jakaś mega zaległa rezerwa z ich poprzedniego konkursuemotka
0 0

anaesth

#6851340 Napisano: 25.03.2022 12:34:02
Czy ktoś jeszcze czeka na e-voucher do Hebe z BIC?
0 0

ania1111

#6851341 Napisano: 25.03.2022 12:44:08
anaesth napisał(a):

Ja czekam, wygrałam z rezerwy
0 0

pikawka

#6851343 Napisano: 25.03.2022 13:02:19
aniachudoba napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ja czekam, wygrałam z rezerwy

Ja jeden i drugi ( drugi z rezerwy) dostalam tydzień temu. 
0 0

kuleczkar

#6851348 Napisano: 25.03.2022 13:14:18
Ja też w Fantasia Lidl wpisałam górny,  bo nie znalazłam info, o który chodzi...
0 0

banka-manka

#6851349 Napisano: 25.03.2022 13:16:12
anaesth napisał(a):

A miałaś mejla o pozytywnej weryfikacji? 
2 marca była pozytywna weryfikacja, a 16 mejl z kodem. 
0 0

FBmariola11

#6851372 Napisano: 25.03.2022 14:35:19
Czy ktoś czeka jeszcze na Pianiatę?
0 0

Aempes1

#6851375 Napisano: 25.03.2022 14:57:13
banka-manka napisał(a):

anaesth napisał(a):

A miałaś mejla o pozytywnej weryfikacji? 2 marca była pozytywna weryfikacja, a 16 mejl z kodem. 

Sprawdź spam. Ja tam miałem.
0 0

zielonaszpilka

#6851380 Napisano: 25.03.2022 15:35:06
zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Dostał ktoś zestaw kosmetyków damskich z FA?

Tak, ja mam damski emotka  

A dziś, czy wczoraj dostałaś? Gratki emotka  

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego.

Oczywiście co przyszło? Damskie emotka  Albedo, serio?emotka
2 paula9891, mia 0

agaluna

#6851385 Napisano: 25.03.2022 15:53:43

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego.

U mnie ta sama sytuacja... chciałam męskie, a oczywiście przyszły damskie emotka

adamo86

#6851395 Napisano: 25.03.2022 16:27:30
agaluna napisał(a):

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

U mnie ta sama sytuacja... chciałam męskie, a oczywiście przyszły damskie emotka

Powymieniajcie się między sobą i po problemie emotka