Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

#6853898 Napisano: 11.04.2022 19:22:07
otter napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzylam się. Poszlam do zabki, kupilam 3 wody żywiec Zdrój, pani mi zeskanowała aplikacje, a pomimo tego mam nadal 0/3 w tym wyzwaniu Żywiec Zdrój, wrr. Kod się nie pojawil

mi sie pojawil po kilku godzinach od zakupu

Dzieki! To może jest jeszcze nadzieja:)
0 0

katrin1

#6853900 Napisano: 11.04.2022 19:59:29
cudaczek121 napisał(a):

otter napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzylam się. Poszlam do zabki, kupilam 3 wody żywiec Zdrój, pani mi zeskanowała aplikacje, a pomimo tego mam nadal 0/3 w tym wyzwaniu Żywiec Zdrój, wrr. Kod się nie pojawil

Mam to samo, kupilam wody, kod zeskanowany, 0/3 i brak kodu:/. Beznadzieja nie konkurs:/
0 0

cudaczek121

#6853901 Napisano: 11.04.2022 20:00:48
Przyszedł  mi w końcu ten kod, ale ciągle piszą, że nieprawidłowy kod. Jak mam go wpisać bez myślnika czy z myslnikiem
0 0

cudaczek121

#6853903 Napisano: 11.04.2022 20:09:46
cudaczek121 napisał(a):

Przyszedł  mi w końcu ten kod, ale ciągle piszą, że nieprawidłowy kod. Jak mam go wpisać bez myślnika czy z myslnikiem

No spoko, w końcu mam komunikat Dziękujemy za zgłoszenie 
0 0

fineessa

#6853904 Napisano: 11.04.2022 20:09:51
cudaczek121 napisał(a):

Tam trzeba wpisać ten kod z literami nie z samymi cyframi
0 0

cudaczek121

#6853905 Napisano: 11.04.2022 20:11:37
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

otter napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam to samo, kupilam wody, kod zeskanowany, 0/3 i brak kodu:/. Beznadzieja nie konkurs:/

Spokojnie- mi przyszedł po ponad godzinie od zakupu, tak samo zreszta jak zappsy przyznane za zakupy:)
0 0

cudaczek121

#6853906 Napisano: 11.04.2022 20:13:16
fineessa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Tam trzeba wpisać ten kod z literami nie z samymi cyframi

Wzielam i go po prostu skopiowałam zamiast przepisywać i jest ok
0 0

paula9891

#6853913 Napisano: 11.04.2022 21:52:53
Jutrzenka itm - piszecie bez polskich znaków, wielkich liter i znaków specjalnych?
Tak jest w regulaminie i się zastanawiam, bo taka odpowiedź bez przecinka nie ma dla mnie żadnego sensu...
0 0

mietowa

#6853915 Napisano: 11.04.2022 21:58:42
paula9891 napisał(a):

Jutrzenka itm - piszecie bez polskich znaków, wielkich liter i znaków specjalnych?Tak jest w regulaminie i się zastanawiam, bo taka odpowiedź bez przecinka nie ma dla mnie żadnego sensu...

Ale przecinek nie jest znakiem specjalnym. Znaki specjalne to raczej różne dziwadła typu ° emotka

mietowa

#6853916 Napisano: 11.04.2022 22:00:31
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jutrzenka itm - piszecie bez polskich znaków, wielkich liter i znaków specjalnych?Tak jest w regulaminie i się zastanawiam, bo taka odpowiedź bez przecinka nie ma dla mnie żadnego sensu...

Ale przecinek nie jest znakiem specjalnym. Znaki specjalne to raczej różne dziwadła typu ° emotka

Jezu maria i józefie święty, wcale nie mam racji! To TAK WIELE WYJAŚNIA! (czemu nie wygrywam emotka )
edit. Według Google znaki specjalne to rzeczywiście przecinek. Niech się teraz wypowiedzą inni, czy używają przecinków, bo całkiem zgłupiałam. 
0 0

paula9891

#6853917 Napisano: 11.04.2022 22:02:39
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Uff dzięki!
Zmyliło mnie to, że przy tworzeniu hasła znakiem specjalnym jest np. kropka emotka
0 0

mietowa

#6853918 Napisano: 11.04.2022 22:04:30
paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Uff dzięki!Zmyliło mnie to, że przy tworzeniu hasła znakiem specjalnym jest np. kropka emotka

Ale ja już sama nie wiem. Wielokrotnie wygrywałam, stawiając przecinki. Do głowy mi nie przyszło, że to znak specjalny. Ale teraz całkiem serio zastanawiam się, czy może być tak, że u jednej agencji to przejdzie, u drugiej nie. 
0 0

adamo86

#6853921 Napisano: 11.04.2022 22:17:18
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Uff dzięki!Zmyliło mnie to, że przy tworzeniu hasła znakiem specjalnym jest np. kropka emotka

Ale ja już sama nie wiem. Wielokrotnie wygrywałam, stawiając przecinki. Do głowy mi nie przyszło, że to znak specjalny. Ale teraz całkiem serio zastanawiam się, czy może być tak, że u jednej agencji to przejdzie, u drugiej nie. 

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka
A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka

"f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.
WZÓR: Colian.numerparagonu.odpowiedź konkursowa"
0 0

mietowa

#6853922 Napisano: 11.04.2022 22:20:57
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka

"f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.

A jakie masz doświadczenia? Używasz znaków zapytania i wykrzykników? 
0 0

paula9891

#6853923 Napisano: 11.04.2022 22:25:17
adamo86 napisał(a):

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku 

Ufff. Dzięki! emotka
U innych normalnie używam wielkich liter itd. Dlatego zdziwił mnie ten zapis.
0 0

adamo86

#6853924 Napisano: 11.04.2022 22:25:35
mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka "f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.

Krótkie mam doświadczenie i w SMS'ach jeszcze nic nie wygrałem emotka  zdecydowanie używam pytajnika i wykrzyknika. Więc może tak jak piszesz to by tłumaczyło czemu nie wygrywam SMSami emotka
0 0

mietowa

#6853925 Napisano: 11.04.2022 22:27:09
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka "f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.WZÓR: Colian.numerparagonu.odpowiedź konkursowa"

Krótkie mam doświadczenie i w SMS'ach jeszcze nic nie wygrałem emotka  zdecydowanie używam pytajnika i wykrzyknika. Więc może tak jak piszesz to by tłumaczyło czemu nie wygrywam SMSami emotka

Tylko na co zrzucimy, jak przestaniemy ich używać, a nadal nie będziemy wygrywać? emotka
0 0

adamo86

#6853926 Napisano: 11.04.2022 22:37:21
mietowa napisał(a):

Tylko na co zrzucimy, jak przestaniemy ich używać, a nadal nie będziemy wygrywać? emotka  

Nie planuję od tego odchodzić. Chyba, że jeszcze przez 3 miesiące nic nie wygram w SMSach to wtedy może spróbuję bez emotka
1 mietowa 0

visserarthur

#6853931 Napisano: 12.04.2022 02:04:37
Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania...
0 0

paula9891

#6853935 Napisano: 12.04.2022 06:28:41
visserarthur napisał(a):

Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania...

Ale napisali tez, że nie można używać wielkich liter, a one nie maja wpływu na liczbę znaków.
Na logikę to ja zawsze uzywam wielkich i znaków typu kropka, wykrzyknik, przecinek.
Wysłałam zgłoszenie bez wielkich liter, ale z kropkami i przecinkami.
0 0