Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pannajaska

#6854463 Napisano: 15.04.2022 19:02:46
aguagu napisał(a):

[quote=

ktosiek1 napisał(a):

pannajaska napisał(a):

pannajaska]Pomóżcie! Czy agencja Graf rozdawala w jakims konkursie aparaty cyfrowe ostatnio? Czekałam tyle czasu na nagrodę z konkursu Wilkinson romantyczny, miał to być aparat Instax, dostałam mały aparat cyfrowy o mniejszej wartości. Wydaje mi się że to za ten konkurs bo na nic innego nie czekam. Czy ktoś również ma taka sytuacje z tym konkursem lub zdażylo mu sie miec wczesniej podobną? Co robić, pisać reklamację do agencji? Jakie są szanse ze dostanę właściwą nagrodę? 

Do mnie już dawno dotarł instax 11, a w rodzinie zestaw maszynek. (4 opakowania) Może to z tej puli dodatkowych wygranych? 
Właśnie nie, z głównej puli, ociagali sie z wysyłką kupe czasu. Nie tylko ja dostalam zły aparat, bede w takim razie skladac reklamację. Dzięki 

0 0

izkak

#6854474 Napisano: 15.04.2022 19:59:25
rene napisał(a):

darog napisał(a):

Mleko Łaciate- godzina minęła i nie ma potwierdzenia na mail- to normalne?

U mnie też dziś nie ma!
są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka
Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 
zostały juz zgłoszone emotka

Dzisiaj pierwszy raz zgłosiłam kod do loterii i też nie dostałam potwierdzenia. Dopytam tylko, czy na stronie pojawia się jakiś komunikat o przyjęciu zgłoszenia tzw. "podziękowanie"? U mnie po wysłaniu po prostu schował się ten formularz, bez żadnego innego info na stronie. Tak ma być? emotka

0 0

ReneK

#6854483 Napisano: 15.04.2022 21:45:18
izkak napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka
Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 

Dzisiaj pierwszy raz zgłosiłam kod do loterii i też nie dostałam potwierdzenia. Dopytam tylko, czy na stronie pojawia się jakiś komunikat o przyjęciu zgłoszenia tzw. "podziękowanie"? U mnie po wysłaniu po prostu schował się ten formularz, bez żadnego innego info na stronie. Tak ma być? emotka

Tak formularz wówczas sie chowa!
2 andii, izkak 0

mandarynka16

#6854485 Napisano: 15.04.2022 22:21:00
izkak napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka

Jak się pojawi podziękowanie to będzie też mail, jak nie ma podziękowania to nie ma maila, ale przy powtornej probie pokazuje, że paragon jest już w bazie 
1 ReneK 0

Gość: mariolakal

#6854487 Napisano: 15.04.2022 22:51:39
rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!
są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka

U mnie po ponownej próbie pojawia się komunikat, o błędnych danych bez żadnego info, że paragon został uż zgłoszony, więc nie wiem czy moje zgłoszenie w ogóle dotarło... 
0 0

ReneK

#6854488 Napisano: 15.04.2022 22:54:31
mariolakal napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie po ponownej próbie pojawia się komunikat, o błędnych danych bez żadnego info, że paragon został uż zgłoszony, więc nie wiem czy moje zgłoszenie w ogóle dotarło... 

Tak błędne dane !ale jak spojrzysz na formularz to przy paragonie jest napisane że dany parago zostal kuz zgłoszony!bynajmniej tak jest u mnie za kazdym razem jak formularz znika! emotka  
0 0

soulfly

#6854496 Napisano: 16.04.2022 08:52:28
Gdzie można kupić Tenzi Detailer?
0 0

agakaz2

#6854498 Napisano: 16.04.2022 09:08:00
rene napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 

Tak błędne dane !ale jak spojrzysz na formularz to przy paragonie jest napisane że dany parago zostal kuz zgłoszony!bynajmniej tak jest u mnie za kazdym razem jak formularz znika! emotka  

ale wy się nakręcacie

jak zgłasza się 1 mleko powiadomienie.ienia brak
więcej sztuk mail przychodzi od razu
0 0

kornwalija

#6854500 Napisano: 16.04.2022 09:40:13
Powiadomienia z Łaciate u mnie doszły wszystkie.

Natomiast założyłam aplikację żabki i nie mam maila z linkiem aktywacyjnym od rana. W spamie też nic. Ktoś tak miał?
0 0

samuraj

#6854501 Napisano: 16.04.2022 09:45:08

ale wy się nakręcacie

jak zgłasza się 1 mleko powiadomienie.ienia brak
więcej sztuk mail przychodzi od razu

Co do sztuk to raczej nie ma znaczenia,zgłaszałem 8 i @ brak emotka

0 0

danaaa

#6854534 Napisano: 16.04.2022 17:14:47
kerocna napisał(a):

Czy przychodzą dziś zwrotki z Winiar? emotka

U mnie była, niestety znowu o treści "Tym razem nie wygrałeś". Wysyłałam około 2 godziny temu.
1 kerocna 0

kreo42

#6854536 Napisano: 16.04.2022 18:07:33
Czy pepsi w żabce bez cukru tez bierze udział w konkursie? Kupiłem mango beż cukru, w regulaminie zaznaczone są zwykłe,  kod dostałem 
0 0

monisss

#6854537 Napisano: 16.04.2022 18:27:03
kreo42 napisał(a):

Czy pepsi w żabce bez cukru tez bierze udział w konkursie? Kupiłem mango beż cukru, w regulaminie zaznaczone są zwykłe,  kod dostałem 

tak.w zabkach nie widzialam nawet  innych... emotka  
1 kreo42 0

kreo42

#6854539 Napisano: 16.04.2022 18:59:50
monisss napisał(a):

kreo42 napisał(a):

tak.w zabkach nie widzialam nawet  innych... emotka  

Dzięki 
1 kreo42 0

nayas

#6854543 Napisano: 16.04.2022 20:10:20
Czy w konkach typu piwo żywiec należy w razie wygranej odesłać/kapsel zawleczkę czy wystarczy, że będę miał zdjęcie?
0 0

fantagiro

#6854544 Napisano: 16.04.2022 20:19:53
nayas napisał(a):

Czy w konkach typu piwo żywiec należy w razie wygranej odesłać/kapsel zawleczkę czy wystarczy, że będę miał zdjęcie?

zależy!
w żywcu wystarczyło foto a np. w Warce na Qatar trzeba odesłać kapsel/zawleczkę
0 0

barcza1

#6854560 Napisano: 17.04.2022 08:22:41
[quote=
danaaa napisał(a):

kerocna napisał(a):

U mnie była, niestety znowu o treści "Tym razem nie wygrałeś". Wysyłałam około 2 godziny temu.

danaaa]
kerocna napisał(a):

U mnie była, niestety znowu o treści "Tym razem nie wygrałeś". Wysyłałam około 2 godziny temu.U nie niestety brak zwrotki z Winiar , zgłoszenie wysłane o 21 .
0 0

barcza1

#6854561 Napisano: 17.04.2022 08:27:55
danaaa napisał(a):

kerocna napisał(a):

U mnie niestety nie miałam zwrotki z Winiar, zgłoszenie wysłane o 21.
0 0

Gość: Julia

#6854584 Napisano: 17.04.2022 18:37:12
Konkurs el Sol.
Mam problem z dodaniem zdjęcia paragonu w formularzu zgłoszeniowym.
Zdjęcie ma rozmiar poniżej 2 MB zgodnie z regulaminem.
Czy też może ktoś tak miał?
I znalazł wyjście?
0 0

notta

#6854591 Napisano: 17.04.2022 20:44:07
Julia napisał(a):

Konkurs el Sol. Mam problem z dodaniem zdjęcia paragonu w formularzu zgłoszeniowym.
Zdjęcie ma rozmiar poniżej 2 MB zgodnie z regulaminem.
Czy też może ktoś tak miał?
I znalazł wyjście?

a format zdjęcia sprawdziłaś? jaki dopuszcza regulamin a jaki przesyłasz?
0 0