Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tym to ja wiem. Co nie zmienia faktu, że odmowa przyjęcia płatności kartą poniżej jakiejś tam kwoty jest niezgodna z prawem. To czysta samowolka.
Gość: ewa989
Dziś zamawiałam i były 38 z modelu Converse Chuck Taylor All Star Lady
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
37 nie ma, 38 są te 3 ostatnie modele. Dzisiaj w południe byłam w sklepie
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Monika11
Postów 7742
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z reg. ma być przedstawiciel organizatora, Monnari i Whirlpoola.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wasze urny też były niezaplombowane?
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysyłałam on-line ale jak byłam w sklepie to widziałam, że urna niezaplombowana, była przezroczysta i już z miesiąc temu była w niej spora ilość kuponów, więc na cud nie liczę.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie licze, ale bede sie chociaz Waszymi nagrodami eksytowac:P przynajmniej mam fajna kurtke i tu pytanie;] czy kurtki z puchem pierzecie z piłeczkami tenisowymi?;] taki zapis znalazłam? chodzi o rozbicie puchu? sprawdza sie to?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o ten konkurs:
http://www.nivea....kalendarz_swiateczny
U mnie imię i pierwsza litera nazwiska by się zgadzała i trochę się łudzę
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bianco
Postów 602
Data rejestracji 19.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do wygrania były wycueczki do disneyland-u
czy ktos wygrał?
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bylo głosno w poszukiwaniach paragonów wiec pewnie tak...
bianco
Postów 602
Data rejestracji 19.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 521
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ekuc2
też czekam na jakieś wieści
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg.reg.04.01.13 maja wyłaniac zwycięzców.Nie znalazłam kiedy poinformują.
claudia
Postów 521
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jeszcze nie po ptakach
Gość: patryx
no to niezle sie wzieli za sposob. Taka odp dostalem odnosnie nowej dostawy:
Witaj,
Dziękujemy za kontakt. Zgodnie z paragrafem 5 pkt. 10, podpunkt C Regulaminu laureat konkursu zobowiązany jest to wyboru nagrody spośród aktualnie dostępnych.
Pozdrawiamy,
Organizatorzy
Gość: nineczka17
buuuu a ja potrzebuje 36 dla córy a na kod jeszcze czekam