Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kluseczka

#5537855 Napisano: 03.01.2013 12:48:22
ktoś kojarzy konkurs Disneya świąteczne wspomnienia? Dziś dostałam emaila, że otrzymałam wyróżnienie książkę i kubek ale kompletnie nie mam pojęcia jaki to był konk i nigdzie nie mogę go znaleźć emotka
0 0

ango

#5537862 Napisano: 03.01.2013 12:54:01
aga67 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

claudia napisał(a):

może ktos brał udział w Presto clean, czy były już jakieś wyniki? bo na stronce coś długo milczą.

też czekam na jakieś wieści emotka

Ja też emotka

i ja! dobrze, że pamiętacie, bo ja już prawie zapo mniałam emotka
0 0

anialistopad

#5537867 Napisano: 03.01.2013 12:56:27
a nie pamiętacie do kiedy mają być wyniki z natury i aster z pastami aquafresh ?, plecaki były do wygrania
0 0

wrrrryyy

#5537899 Napisano: 03.01.2013 01:15:57
bethan napisał(a):

A co do zawartości urn, to w pewnym konkursie urna była przezroczysta i znajdowały się w niej tylko normalne kupony, aż do samego zamknięcia urny; tylko potem się okazało, że zupełnym przypadkiem rodem z Hogwartu główne nagrody otrzymały panie plastyczki z innych województw, więc się nie ma co zawartością urny sugerować...
Jedna z tych pań prace bowiem wręcza do rąk własnych, nie wrzuca do urny. Widziałam na własne oczy, jak oddawała w biurze pewnej galerii handlowej.

Dla chcącego nic trudnego. W grudniu zakończył się konkurs poznańskiego pasażu na hasło reklamowe. Urna przezroczysta, zaplombowana zamkiem szyfrowym, otwór wielkości ok. 10cm x 5mm - dostosowany do wielkości kuponu konkursowego. A w środku widać wielkie kartki świąteczne z wystającymi diodami, jakieś torebki jak na prezenty itp. Ktoś się nieźle napracował, by upchać takie ustrojstwa, przez małą szparkę.
A ciekawe ile takich prac trafiło bezpośrednio do biura organizatora emotka
0 0

joan

#5537905 Napisano: 03.01.2013 01:18:13
wrrrryyy - Poznań powiadasz? To wygodniej pracę osobiście przynieść do organizatora, zawsze można o kulach i z nogą w gipsie przyjść, żeby pojawił się wątek dramatyczny emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5537912 Napisano: 03.01.2013 01:24:06
kluseczka napisał(a):

ktoś kojarzy konkurs Disneya świąteczne wspomnienia? Dziś dostałam emaila, że otrzymałam wyróżnienie książkę i kubek ale kompletnie nie mam pojęcia jaki to był konk i nigdzie nie mogę go znaleźć emotka

https://www.faceb.../app_190322544333196
0 0

Gość: ir

#5537930 Napisano: 03.01.2013 01:34:24
wie ktoś kiedy będą wysyłać kosmetyki/ipody z SuperPharm?
0 0

ciasssteczko

#5537950 Napisano: 03.01.2013 01:41:14
ir napisał(a):

wie ktoś kiedy będą wysyłać kosmetyki/ipody z SuperPharm?

według regulaminu:
Wysyłka nagród nastąpi maksymalnie w okresie do 30 dni roboczych od zakończenia Konkursu przesyłką pocztową na adres nagrodzonego uczestnika podany w korespondencji e-mail.
0 0

wrrrryyy

#5537996 Napisano: 03.01.2013 02:05:14
joan napisał(a):

wrrrryyy - Poznań powiadasz? To wygodniej pracę osobiście przynieść do organizatora, zawsze można o kulach i z nogą w gipsie przyjść, żeby pojawił się wątek dramatyczny emotka

Jasne, że wygodniej. Przynajmniej żaden kabelek się nierozłączny przy wciskaniu dzieła przez maleńką szparkę a organizator będzie mógł się zachwycać wybitnym hasłem reklamowym, wśród dźwięków pięknej muzyki i migających światełek.

A na poważnie, zawsze mnie dziwi, że organizatorzy nie pogonią takich kombinatorów a jeszcze dają im główne nagrody emotka
0 0

notta

#5538000 Napisano: 03.01.2013 02:08:30
wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

Jasne, że wygodniej. Przynajmniej żaden kabelek się nierozłączny przy wciskaniu dzieła przez maleńką szparkę a organizator będzie mógł się zachwycać wybitnym hasłem reklamowym, wśród dźwięków pięknej muzyki i migających światełek.

A na poważnie, zawsze mnie dziwi, że organizatorzy nie pogonią takich kombinatorów a jeszcze dają im główne nagrody emotka

Chciałam wystartować w tym konkursie, ale chyba sobie podaruje bo po co się potem łudzić jak wiadomo kto wygra emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5538013 Napisano: 03.01.2013 02:15:19
ekuc2 - dziękuję, teraz już kojarzę emotka
0 0

wanderlust

#5538026 Napisano: 03.01.2013 02:21:45
iva napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

Chciałam wystartować w tym konkursie, ale chyba sobie podaruje bo po co się potem łudzić jak wiadomo kto wygra emotka

Iva konkurs się zakończył,zostało tylko czekać na wyniki do 11 stycznia i wszystko się okaże emotka
0 0

#5538066 Napisano: 03.01.2013 02:44:32
kluseczka napisał(a):

ekuc2 - dziękuję, teraz już kojarzę emotka

Gratuluję mnie się nie udało

Brał ktoś z Was udział w konkursie szkolnym Nikona jestem dzieckiem? konkurs zakończył się w październiku i dopiero dziś maila dostałam z informacją o wyróżnieniu tylko nie wiem co wygrałam Domyślam się że to są jakieś gadżety bo się dopominałam rozwiązania to dali mi pewnie na odczepne żebym nie miała pretensji że nic mi nie dali emotka emotka
0 0

monikar

#5538067 Napisano: 03.01.2013 02:46:57
iva napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

ja również odpuściłam sobie ten konkurs, nie mam talentu do robienia prac przestrzennych grających i śpiewajacych emotka
0 0

wrrrryyy

#5538096 Napisano: 03.01.2013 03:05:29

Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty emotka
0 0

Gość: pola731

#5538103 Napisano: 03.01.2013 03:09:57
wrrrryyy napisał(a):

Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty emotka

myślałam ,że żartujecie sobie - a Wy na poważnie piszecie o tych diodach i pracach przestrzennych
emotka
0 0

Gość: patryx

#5538107 Napisano: 03.01.2013 03:13:25
nineczka17 napisał(a):

patryx napisał(a):

kammaro napisał(a):

Monika11 napisał(a):

schoczka napisał(a):

dzięki już zamówiłam. Cieszę się, bo były dostępne trampki, które najbardziej mi się podobały!:)ale jakby ktoś chciałby taki tradycyjny model trampek to lipa

a dostępne są jeszcze trampki o rozmiarach 37, 38? czekam na kodzik dopiero emotka

37 nie ma, 38 są te 3 ostatnie modele. Dzisiaj w południe byłam w sklepie

no to niezle sie wzieli za sposob. Taka odp dostalem odnosnie nowej dostawy:
Witaj,

Dziękujemy za kontakt. Zgodnie z paragrafem 5 pkt. 10, podpunkt C Regulaminu laureat konkursu zobowiązany jest to wyboru nagrody spośród aktualnie dostępnych.

Pozdrawiamy,
Organizatorzy

buuuu a ja potrzebuje 36 dla córy a na kod jeszcze czekam emotka

Poki co widze ze maja nas gleboko Organizatorzy od trampek. Na moje maile odnosnie wrzuty nowych modeli i rozmiarow odpisuja jedynie:
Witaj,

W chwili obecnej nie planujemy uzupełnienia modli i rozmiarów trampek.

Pozdrawiamy,
Organizatorzy
0 0

Gość: richemaya

#5538185 Napisano: 03.01.2013 03:54:29
claudia napisał(a):

może ktos brał udział w Presto clean, czy były już jakieś wyniki? bo na stronce coś długo milczą.

Jeśli chodzi o ten konkurs http://www.prestoclean.pl/konkurs/ to wysyłali maile z info o wygranej 18 grudnia emotka
0 0

#5538187 Napisano: 03.01.2013 03:56:01
richemaya napisał(a):

claudia napisał(a):

Jeśli chodzi o ten konkurs http://www.prestoclean.pl/konkurs/ to wysyłali maile z info o wygranej 18 grudnia emotka

emotka emotka emotka
0 0

darog

#5538197 Napisano: 03.01.2013 04:09:33
pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

myślałam ,że żartujecie sobie - a Wy na poważnie piszecie o tych diodach i pracach przestrzennych
emotka

w Poznaniu i KONINIE..:(
konkurs HELIOS w KONINIE zawalony przez moniau,,,grające pocztówki złote strebrne,,,(takie info od dziewczyny pracujacej w kinie, ktora studiuje zaocznie w wawie z moja siostrą..)
0 0