Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sydariameki
Postów 1905
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przed chwilą napisałam meila z zapytaniem kiedy zwycięzcy będą informowani. Jak dostanę odpowiedź to dam znać.
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spaclub powinno wprowadzić zapis, że praca nie mogła być wcześniej nigdzie nagradzana lub publikowana, i po problemie. Skończy się dyskusja, czy ktoś tekst pożyczył sobie, czy wcześniej posłał na mamę, siostrę itp. (co nie zmienia faktu, że prawa autorskie są niezbywalne, czyli ktoś podpisał się pod cudzym tekstem - nieważne, że kogoś z rodziny
Czekając na...
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I osoby związane z portalem mają spokój - zrobiły, co mogły
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też już napisałam. Pytałam czy zgodnie z regulamniem laureaci zostali wczoraj wybrani i żeby zwrócili uwagę czy wszystko przebiega zgodnie z tym co sami napisali w tym regulaminie. Może po naszych mailach trochę się zainteresują swoim konkursem
mahuska
Postów 6333
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2997
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1. nie ma sensu pytać: do kiedy maja powiadomic laureatów- bo jest to w regulaminie- do 31 stycznia.
2. pytałem w mailu: jak to możliwe że obydwa konkursy maja zakończyć sie 15.01- i czy dobrze rozumiem, że lokalnie hasła sa wybierane, a potem w centrali auto - wszystkie kupony z Polski (czyli najpozniej dzis)
ja nie dostalem odp, widocznie odpowiadają na niektóre maile, ale mój kolega Andrzej dostał.
W temacie było to, że nie centrala nie ma wpływu na czas wyboru haseł regionalnych, kiedy zostana wybrane i jakie-maja czas do dziś. dzis też wybierają hasło na auto- o ile kupony z kin zostały przesłane...
jesli jakies kino nie przeslało w odpowiednim czasie kuponów, czy tych maili z przepisanymi hasłami (ciekawe czy wszystkimi..?) to trudno..
Ciekawe czy wybrali juz laureata auta, czy zrobia to dzisiaj- w ostatni dzień...
ja juz do nich nie piszę,
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
też jestem ciekawa ?
mahuska
Postów 6333
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w MDW widze wpis że z 7
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niezły cyrk mają
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2997
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
KONKURS HELIOS.
im więcej osób napisze maila do centrali - tym lepiej...
a jak dzwonicie do kin, warto zapytac z kim sie rozmawia i w mailu do cetrali powaołac sie na konkretnego złowieka w konkretnym kinie...
cyrk,,,nie chce im sie kuponow przepisywac i slac mailem..?
watpie, by wszystkie kupony byly przepisane w oryginale...przeciez nie maja czasu, nic nie wiedza, i im sie nie chce...
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
i w tym nasza nadzieja
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Przepiszą:
Helios - dodaj do ulubionych. + załącznik grająco-podskakujący, pudełka żem nie otwierał, bo zionie ogniem
Gość: pola731
wezwałem saperów
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2997
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
trzba też żądać wypisania nagrodzonych haseł na www.
a tu 3 os sie zgłozą że to ich hasło...
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
606....92