Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

emi

#7061417 Napisano: 17.11.2022 19:44:34
Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?
0 0

flinta_13

#7061418 Napisano: 17.11.2022 19:45:16
magdalena-chili napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Za jakie dni inf.Jagermeister ??? 

za etap, który kończył się 14.11 bodajże. 

Dziękuję bardzo, myślałam że są na bieżąco ufff

magdalena-chili

#7061419 Napisano: 17.11.2022 19:48:26
flinta_13 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

nieee, to etapy tygodniowe, ten był "Jaki jest Twój wyjątkowy sposób na zmrożenie Jägermeistera do -18°C?(od 08.11.2022godz.00:00 do 14.11.2022 godz. 23:59)" emotka  
0 0

flinta_13

#7061422 Napisano: 17.11.2022 19:51:23

flinta_13 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

nieee, to etapy tygodniowe, ten był "Jaki jest Twój wyjątkowy sposób na zmrożenie Jägermeistera do -18°C?(od 08.11.2022godz.00:00 do 14.11.2022 godz. 23:59)" emotka  

Dzięki bardzo emotka  

zielonaszpilka

#7061424 Napisano: 17.11.2022 20:02:38
emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

ID to numer kolejny zgłoszenia.
0 0

magalan83

#7061439 Napisano: 17.11.2022 21:09:00
Czy kody spod zawleczki Haineken gdzieś sie rejestruje?
0 0

zielonaszpilka

#7061445 Napisano: 17.11.2022 21:53:44
magalan83 napisał(a):

Czy kody spod zawleczki Haineken gdzieś sie rejestruje? 

Odpowiedź brzmi tak samo od lat: Heineken ma kody pod kapslami zawsze. Zazwyczaj raz w roku organizuje loterię, w której te kody można zgłaszać. Najczęściej w okolicach wiosny/lata. Kody nie tracą ważności, można je zbierać cały czas. Teraz loterii nie ma. 
2 ilonaxx5, mia 0

rare85

#7061463 Napisano: 17.11.2022 23:10:03
zielonaszpilka napisał(a):

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł.

"Wyleczyłam" się z żabkowych konkursów/loterii po tych wszystkich loteriach piwnych, gdzie trzeba było kupić drogie piwo (bo takie są ceny żabkowe), nagrody były fajne i cenne, i dużo, a na forum 1 wpis lub wcale. (Jak np. REC zrobił loterię piwną w Dino, to na forum był wysyp wpisów.) Nie "ufam" tej aplikacji Żabki, odnoszę wrażenie, że gdzie po drodze coś się tam dzieje albo i nie dzieje, to z kodami, to ostatnio z Fortisem...
1 emi 0

emi

#7061464 Napisano: 17.11.2022 23:13:18

emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

Dziękuję emotka  
Chyba tylko im znany emotka  
0 0

zielonaszpilka

#7061465 Napisano: 17.11.2022 23:14:38
emi napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

Dziękuję emotka  

A nie wiem, nie grałam, więc nie wiem, co tam się wyświetlało i dostawało po zgłoszeniu i czy ten numer był jakkolwiek widoczny dla uczestnika emotka
0 0

ReneK

#7061467 Napisano: 17.11.2022 23:50:00

emi napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

Dziękuję emotka  

A nie wiem, nie grałam, więc nie wiem, co tam się wyświetlało i dostawało po zgłoszeniu i czy ten numer był jakkolwiek widoczny dla uczestnika emotka

Wyświetlał się po zgłoszeniu!Warto bylo go gdzieś zapisać !Ja juz taką historię kiedyś miałam !gdyby nie to ze notowalam numery to stówa nie moja emotka

emi

#7061501 Napisano: 18.11.2022 00:50:59
ReneK napisał(a):

emi napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

Dziękuję emotka  

Wyświetlał się po zgłoszeniu!Warto bylo go gdzieś zapisać !Ja juz taką historię kiedyś miałam !gdyby nie to ze notowalam numery to stówa nie moja emotka

Niestety nie mam zapisanego a same imiona nic nie mówią emotka  
Ale to tylko utwierdza w przekonaniu żeby zakończyć przyjaźń z Żabką
0 0

KotLulu

#7061505 Napisano: 18.11.2022 01:53:33
Czy ktoś ma pomysł z czego wynika to że jedna osoba potrafi wygrać kilkanaście nagród w jednej loterii? Zobaczcie proszę wyniki tygodniowe loterii kawy Lavazza. Dzień w dzień wygrywa jakaś pani z Kalisza, dane i telefon są takie same. Jak to się robi?:)
0 0

barraquito

#7061506 Napisano: 18.11.2022 06:30:59
Czy widzicie może w aplikacji żabki w wyzwaniach coś o nazwie "słodki ekwipunek"? Ja widzę ale nie mogę rozwinąć zasad o co tam chodzi. 
0 0

Monika11

#7061507 Napisano: 18.11.2022 06:46:52
madllen napisał(a):

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis. 

W dodatku Ci naiwni to nie nowicjusze czy też desperaci, którzy od dłużnego czasu nie wygrywają a wręcz przewinie emotka  

,,Chciałam nie grać u Fortis , po ostatniej aferze  z Monsterem , ale się skusiłam . Może ktoś mnie oświeci , kupiłam 4 monstery z zamiarem grania o boombox , a dostałam info ,że etap pierwszy zaliczony .Czyli trzeba kupić następne monstery ( razem 13 ) i każdy etap zaliczyć ,żeby zagrać o boombox? Czy powinnam dostać kod do gry ? Nie czaję"

Czyli chodzi o mój wpis 
a więc :
Każdy ma prawo grać o to co chce , jeszcze dużo konkursów  będzie na których się przejedziecie .  Jak to kiedyś ktoś na forum powiedział :szkoda wpisywać się w wątek moje wygrane 
Napisała to  naiwna Monika( nie desperatka i nie nowicjuszka ) emotka
0 0

sabaka

#7061508 Napisano: 18.11.2022 06:55:56
barraquito napisał(a):

Czy widzicie może w aplikacji żabki w wyzwaniach coś o nazwie "słodki ekwipunek"? Ja widzę ale nie mogę rozwinąć zasad o co tam chodzi. 

W strefie frajdy jest

radziosny

#7061510 Napisano: 18.11.2022 07:21:29

mietowa napisał(a):

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł.

A skąd wiadomo, że było kilkanaście tysięcy zgłoszeń? Z tego co widziałem jakieś wygrane były emotka . Poza tym nie zdziwiłbym się jakby zgłoszeń było mniej jak w Twixie, bo kto kupi 2 litry przesłodzonego napoju? (Chociaż ostatnio widziałem sąsiada z całą zgrzewką Dzika) emotka .

Co do solidarności w bojkotowaniu to masz mój miecz! Tylko widząc jak ludzie bojkotowali Velvet z ich Ekotorbami to tracę wiarę w człowieka emotka

Flowerpower

#7061522 Napisano: 18.11.2022 08:54:57
radziosny napisał(a):

mietowa napisał(a):

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

A skąd wiadomo, że było kilkanaście tysięcy zgłoszeń? Z tego co widziałem jakieś wygrane były emotka . Poza tym nie zdziwiłbym się jakby zgłoszeń było mniej jak w Twixie, bo kto kupi 2 litry przesłodzonego napoju? (Chociaż ostatnio widziałem sąsiada z całą zgrzewką Dzika) emotka .

Co do solidarności w bojkotowaniu to masz mój miecz! Tylko widząc jak ludzie bojkotowali Velvet z ich Ekotorbami to tracę wiarę w człowieka emotka

Jestem za! Nie kupuje tego i nie biorę udziału w czymś takim. 
0 0

zielonaszpilka

#7061529 Napisano: 18.11.2022 09:20:32
radziosny napisał(a):

Chyba z odpowiedzi organizatora. Wydaje mi się, że ktoś do niego pisał i Fortis twierdził, że miał kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń! To znowu konkurs, w którym nie grałam, ale jeśli są wymiatacze konkursowi, którzy na kilka zgłoszeń nie zdobyli nawet jednego z 5 tysięcy (!) głupich bonów to coś tu jest ostro nie tak. Nie ma szans, żeby przy takiej ilości nagród nie pochwaliło się kilkadziesiąt osób. Przy ponad 5 tysiącach nagród, w tym 371 takich porządniejszych powinno pochwalić się około 30 osób i myślę tu tylko o tych lepszych nagrodach. O kodach powinno być kilkadziesiąt kolejnych wpisów.

sabaka

#7061533 Napisano: 18.11.2022 09:28:35

radziosny napisał(a):

Chyba z odpowiedzi organizatora. Wydaje mi się, że ktoś do niego pisał i Fortis twierdził, że miał kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń! To znowu konkurs, w którym nie grałam, ale jeśli są wymiatacze konkursowi, którzy na kilka zgłoszeń nie zdobyli nawet jednego z 5 tysięcy (!) głupich bonów to coś tu jest ostro nie tak. Nie ma szans, żeby przy takiej ilości nagród nie pochwaliło się kilkadziesiąt osób. Przy ponad 5 tysiącach nagród, w tym 371 takich porządniejszych powinno pochwalić się około 30 osób i myślę tu tylko o tych lepszych nagrodach. O kodach powinno być kilkadziesiąt kolejnych wpisów.

Konkurs cieszył się niewyobrażalną popularnością wielokrotnie przekraczającą pulę nagród.