Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ditomaso

#7060944 Napisano: 16.11.2022 19:09:33
mkruk napisał(a):

Jak myślicie będzie w tym roku Heineken rozdawał kartony???

Będzie,są już one oflagowane tekstem
Podaruj Najlepszy Prezent. Folia na 4- pakach ten sam tekst zawiera. A wszyscy wiemy co to oznacza 😉😀😁

rufus

#7060948 Napisano: 16.11.2022 19:23:15
Twix sie ociaga z wynikami?
0 0

Monika11

#7060951 Napisano: 16.11.2022 19:34:54
ditomaso napisał(a):

mkruk napisał(a):

Jak myślicie będzie w tym roku Heineken rozdawał kartony???

Będzie,są już one oflagowane tekstem
Podaruj Najlepszy Prezent. Folia na 4- pakach ten sam tekst zawiera. A wszyscy wiemy co to oznacza 😉😀😁

martunik3

#7060973 Napisano: 16.11.2022 20:23:07
A w Wawelu wygrał ktoś tygodniową 3k ?
0 0

Cynamon28

#7060975 Napisano: 16.11.2022 20:26:08
rare85 napisał(a):

deva napisał(a):

Dorwaliscie gdzieś orzechy Bakal crunch?

Podbijam. U mnie w ITM i Kaufland nie ma. Ktoś podpowie czy/gdzie widział?

Lidl i biedronka też raczej nie ma 
0 0

Cynamon28

#7060976 Napisano: 16.11.2022 20:28:56
helcia85 napisał(a):

Otrzymaliście kupon w żabce po zakupie oyakata? Nic nie mam, a skanowałam apkę emotka

kilka sekund po transakcji 
0 0

fbmonika1966

#7060986 Napisano: 16.11.2022 20:59:25
Cynamon28 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Otrzymaliście kupon w żabce po zakupie oyakata? Nic nie mam, a skanowałam apkę emotka

kilka sekund po transakcji 

jak sie nie pojawi w odbierz kupon,to pisz maila,po 3 dni przyslali i jeszcze zdazylam
0 0

Wkurzona

#7061014 Napisano: 16.11.2022 22:32:19
Witam wszystkich,

Mam spory problem z otrzymaniem nagrody z konkursu i liczę, że jako konkursowicze pomożecie mi znaleźć jakieś rozwiązanie. Wzięłam udział w konkursie magazynu Claudia (Konkurs "Z Claudią na wakacjach" - e-Konkursy.info) i udało mi się wygrać jedną z fajniejszych nagród. Wyniki były na początku sierpnia, a nagrody miały być wysłane do 21 dni. Adres oczywiście od razu im wysłałam. 

Od września pisałam do nich wiadomości co parę tygodni, dopytując jak sytuacja z wysyłką. Oni ciągle pisali, że brak wysyłki to wina sponsora, który ma opóźnienie. W końcu się wkurzyłam i poprosiłam o kontakt do tego sponsora i wtedy przestali mi już odpisywać. Napisałam również maila do Burda Media, ale minęło kilka dni i też nie mam żadnej odpowiedzi. Zależy mi na tej nagrodzie, więc nie zamierzam odpuszczać, ale powoli kończą mi się pomysły. emotka  
0 0

estrelitta

#7061015 Napisano: 16.11.2022 22:39:32
Na jaki @ piszecie w sprawie problemów z kodami Zabki?
0 0

adamo86

#7061016 Napisano: 16.11.2022 22:41:46
estrelitta napisał(a):

Najlepiej poprzez „kontakt” w aplikacji
0 0

ineska1991

#7061017 Napisano: 16.11.2022 22:51:47
Kiedy rusza świąteczny konkurs Heinekena? Ktoś ma jakieś informacje ? 
0 0

agakaz2

#7061026 Napisano: 17.11.2022 05:52:18
adamo86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Najlepiej poprzez „kontakt” w aplikacji

na kontakt w aplikacji do dzis cisza 
0 0

nanajka81

#7061027 Napisano: 17.11.2022 05:56:52
Wkurzona napisał(a):

Witam wszystkich,

Mam spory problem z otrzymaniem nagrody z konkursu i liczę, że jako konkursowicze pomożecie mi znaleźć jakieś rozwiązanie. Wzięłam udział w konkursie magazynu Claudia (Konkurs "Z Claudią na wakacjach" - e-Konkursy.info) i udało mi się wygrać jedną z fajniejszych nagród. Wyniki były na początku sierpnia, a nagrody miały być wysłane do 21 dni. Adres oczywiście od razu im wysłałam. 

Od września pisałam do nich wiadomości co parę tygodni, dopytując jak sytuacja z wysyłką. Oni ciągle pisali, że brak wysyłki to wina sponsora, który ma opóźnienie. W końcu się wkurzyłam i poprosiłam o kontakt do tego sponsora i wtedy przestali mi już odpisywać. Napisałam również maila do Burda Media, ale minęło kilka dni i też nie mam żadnej odpowiedzi. Zależy mi na tej nagrodzie, więc nie zamierzam odpuszczać, ale powoli kończą mi się pomysły. emotka  

no to komentuj ich posty na FB że w konkursach oszukują i nie warto brać udziału bo nagród nie przysyłają. PS. Co tam wygrałaś? Czy kontaktowałaś się z innymi osobami które wygrały i one również nie otrzymały nagrody?
1 mia 0

Monika11

#7061035 Napisano: 17.11.2022 08:11:38
Wiem ,że gdzieś się przewijał temat, czy z Żabki na dwa różne konkursy muszę rozdzielać paragon, czy na jednym wystarczy ?
0 0

elektro

#7061036 Napisano: 17.11.2022 08:19:27
Wkurzona napisał(a):

Witam wszystkich,

Wygląda na to ,ze rzeczywiście likwidują Claudie.
Burda ogłosiła to jakis czas temu.
0 0

sesyjnie1

#7061039 Napisano: 17.11.2022 08:33:47
Wkurzona napisał(a):

Witam wszystkich,

Ja również długo nie miałam nagrody, pisałam maila do Alicji, do claudi itp 
w końcu napisali do mnie jak zaczelam im robić najazd w komentarzach 
nagroda sie znalazła 
1 nanajka81 0

atyde25

#7061040 Napisano: 17.11.2022 08:38:23
W większość wydawnictw są wielkie czystki czyli zwolnienia grupowe.Rynek prasy upada na naszych oczach.Jest to przykre ale raczej prasa się już nie podniesie.Wiele gazet ratuje się dodatkami (kosmetyki,książki,gadżety) by jakoś wiązać koniec z końcem.Ale to i tak sposób na krótką metę.Wiele lat temu Marie Claire wyniosło się z naszego kraju i też nie wysłali nagród.To akurat była drobnica kosmetyki.Tak zakończyli przygodę z naszym krajem.
Współczuję historii z Claudią a jeśli chodzi o cenne nagrody to pewnie jeszcze bardziej boli.A jeszcze ten brak odpisywania i traktowania czytelnika w ten sposób jest przykry.
Sąd raczej nie wchodzi w grę.Nie mam pomysłu oprócz pisania na ich socjalach co by może było więcej zrobić.
0 0

jagodzianka

#7061041 Napisano: 17.11.2022 08:44:18
Ja w zeszłym roku wygrałam w konkursie tym wakacyjnym w claudii i choć komunikacja była taka sobie to nagroda szybko dotarła , w tym roku w sierpniu wygrałam w dobrych radach to także burda media , co prawda zestaw kosmetyków ale również szybko dotarł , wiec jestem w szoku ze Claudia pozwala sobie na takie zachowania żeby dopominać się o nagrody, a szkoda bo to nie jest jakaś anonimowa firma X i ludzie się wkurza
0 0

Astronautka

#7061042 Napisano: 17.11.2022 08:54:56
Jest taki jeden cwaniak jak to mówią który wygrał kiedyś termomix na kradzionym przepisie z netu, nagroda została mu wydana pomimo udowodnienia że przepis nie jest jego, ponieważ postraszył organizatora jakimiś przepisami prawnymi (kiedyś tu była o tym dyskusja więc część osób powinna wiedzieć o kogo chodzi)
Ja myślę, że może chodzi o przepis mówiący o tym, że jeżeli ktoś publicznie zobowiązał się do przekazania nagrody za wykonanie określonej czynności to musi nagrodę wydać, może warto się na to powołać.

nanajka81

#7061043 Napisano: 17.11.2022 09:05:14
jagodzianka napisał(a):

Ja w zeszłym roku wygrałam w konkursie tym wakacyjnym w claudii i choć komunikacja była taka sobie to nagroda szybko dotarła , w tym roku w sierpniu wygrałam w dobrych radach to także burda media , co prawda zestaw kosmetyków ale również szybko dotarł , wiec jestem w szoku ze Claudia pozwala sobie na takie zachowania żeby dopominać się o nagrody, a szkoda bo to nie jest jakaś anonimowa firma X i ludzie się wkurza

ja tak z Tesco o nagrodę walczyłam... Głupi czajnik i 2 kawy... I właśnie pomogły dopiero moje nieprzychylne komentarze na FB i po 5 miesiącach w końcu nagrodę przysłali.