Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5569380 Napisano: 31.01.2013 07:41:35
asiabuczkowska napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Obejrzałam kilka kluczowych miast, nikogo znajomego nie widać emotka Ale tak było już w ich poprzednim konkursie, nie spodobało mi się to i tym razem sobie odpuściłam...
0 0

assal

#5569387 Napisano: 31.01.2013 07:47:42
Dwie osoby w helisie, z listy głównych nagród, rozpoznałam po nazwisku.
Obie piszą różne teksty - czy zawodowo, czy hobbystycznie, nie wiem, ale wiem, że pisać potrafią emotka
0 0

zaczytana-pola

#5569399 Napisano: 31.01.2013 08:02:39
joan napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Obejrzałam kilka kluczowych miast, nikogo znajomego nie widać emotka Ale tak było już w ich poprzednim konkursie, nie spodobało mi się to i tym razem sobie odpuściłam...

Dziwne te wyniki emotka
0 0

gryszelm

#5569407 Napisano: 31.01.2013 08:13:28
darekgryko napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Też nie kojarzę nazwisk. Nie podali wygranych haseł. Pewnie po pierwszym przedwczesnym ogłoszeniu wyników w Koninie i reakcjach forumowiczów na wygrane hasła z tego zrezygnowali.

w Bstoku Dorota Roszk...forumowiczka-gratuluje.
jestem za tym, zeby jednak podali hasła,,,a już główne to obowiązkowo.

i Pani Monika Ż...rehabilitantka mojej córki, bardzo miła i sympatyczna, gratulacje.
0 0

assal

#5569411 Napisano: 31.01.2013 08:16:50
Jeśli nie stała za tym agencja reklamowa, a pracownicy kina oceniali, to raczej stawiam na proste, wpadające w ucho rymowanki emotka
0 0

zaczytana-pola

#5569413 Napisano: 31.01.2013 08:18:27
assal napisał(a):

Jeśli nie stała za tym agencja reklamowa, a pracownicy kina oceniali, to raczej stawiam na proste, wpadające w ucho rymowanki emotka

Swoją drogą ciekawe dlaczego teraz haseł nie ma, skoro we wcześniejszych wynikach w Koninie podali emotka
0 0

alamak

#5569549 Napisano: 31.01.2013 10:08:14
Czy paragony z łakotek macie dokładnie opisane? Na moim jest tylko ciastka kakaowe 168g ? emotka
Ktos też tak miał i było OK?
0 0

masza

#5569574 Napisano: 31.01.2013 10:22:09
alamak napisał(a):

Czy paragony z łakotek macie dokładnie opisane? Na moim jest tylko ciastka kakaowe 168g ? emotka

ja tak miałam z Tesco, wyciełam z opakowania napis Łakotki z gramatura i podłaczyłam do paragonu emotka
0 0

Gość: pola731

#5569576 Napisano: 31.01.2013 10:22:52
ilonar2301 napisał(a):

assal napisał(a):

Swoją drogą ciekawe dlaczego teraz haseł nie ma, skoro we wcześniejszych wynikach w Koninie podali emotka

może dlatego, że się hasła powtarzały ? ( gdybam tylko)
jak udowodnić, kto pierwszy kupon wrzucił - po przeczytaniu haseł z Konina właśnie taki mi się nasunął wniosek , bo wszystkie były na jedno kopyto i może ktoś zgłaszał że wysłał takie samo hasło a nie został nagrodzony ?

albo żeby dyskusji nie było o poziomie ;
0 0

alamak

#5569581 Napisano: 31.01.2013 10:27:30
masza napisał(a):

alamak napisał(a):

ja tak miałam z Tesco, wyciełam z opakowania napis Łakotki z gramatura i podłaczyłam do paragonu emotka

No właśnie też mam z Tesco. Rozumiem, że ten paragon Ci uznali?
0 0

masza

#5569621 Napisano: 31.01.2013 10:46:38
alamak napisał(a):

masza napisał(a):

alamak napisał(a):

dopiero wysłany, ale czemu tak opisanego mieliby nie uznać
emotka
0 0

alamak

#5569631 Napisano: 31.01.2013 10:49:47
masza napisał(a):

alamak napisał(a):

masza napisał(a):

alamak napisał(a):

dopiero wysłany, ale czemu tak opisanego mieliby nie uznać
emotka

Dzięki, zrobię tak samo emotka
Tylko ciastka juz dawno zjedzone, pudełko w śmietniku, więc muszę do sklepu się wybrac po kolejne, a tak mi sie nie chce...
0 0

Gość: gracet

#5569880 Napisano: 31.01.2013 01:15:19
no dobra! zakładam, że Loreal obdzwonili z I tygodnia i na ten paragon już nic nie wpadnie, wysyłam na inny konkurs i... niech się dzieje! emotka
0 0

joan

#5569896 Napisano: 31.01.2013 01:24:26
gracet napisał(a):

no dobra! zakładam, że Loreal obdzwonili z I tygodnia i na ten paragon już nic nie wpadnie, wysyłam na inny konkurs i... niech się dzieje! emotka

Po pierwsze: jest rezerwa.

Po drugie: quada będą losować ze wszystkich zgłoszeń.
0 0

Gość: kiki256

#5569898 Napisano: 31.01.2013 01:27:49
A to nie miał byś skuter?
joan napisał(a):

gracet napisał(a):

Po pierwsze: jest rezerwa.

Po drugie: quada będą losować ze wszystkich zgłoszeń.

Ja też posłałam na rossnet. Z moim szczęściem do losowań pewnie nawet na rezerwę się nie załapię.
P.S. A główna nagroda to chyba skuter nie quad mial być?
0 0

joan

#5569900 Napisano: 31.01.2013 01:28:57
Ano racja, skuter w złotym kolorze emotka
0 0

darog

#5569957 Napisano: 31.01.2013 02:21:30
gryszelm napisał(a):

darekgryko napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Też nie kojarzę nazwisk. Nie podali wygranych haseł. Pewnie po pierwszym przedwczesnym ogłoszeniu wyników w Koninie i reakcjach forumowiczów na wygrane hasła z tego zrezygnowali.

w Bstoku Dorota Roszk...forumowiczka-gratuluje.
jestem za tym, zeby jednak podali hasła,,,a już główne to obowiązkowo.

i Pani Monika Ż...rehabilitantka mojej córki, bardzo miła i sympatyczna, gratulacje.

i Marcin Z...od Ewy z forum- gratulacje!
u nas NIC.
0 0

darog

#5569963 Napisano: 31.01.2013 02:24:40
helios-konkurs..c.d

ŻLE ŻE NIE PODALI HASEŁ,,,wiadomo, ze ktos je przepisywał, wysyłał pliki mailem..a może komus sie poprzestawiało,, i nagrodzone jest MOJE hasło,,,a kmają inne dane? i jak to zweryfikowac..

ciekawe czy wogóle te długie hasła chciało im sie przepisywać,,tym większa ciekawośc jakie zostały wybrane...
0 0

darog

#5569969 Napisano: 31.01.2013 02:27:53
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

assal napisał(a):

może dlatego, że się hasła powtarzały ? ( gdybam tylko)
jak udowodnić, kto pierwszy kupon wrzucił - po przeczytaniu haseł z Konina właśnie taki mi się nasunął wniosek , bo wszystkie były na jedno kopyto i może ktoś zgłaszał że wysłał takie samo hasło a nie został nagrodzony ?

albo żeby dyskusji nie było o poziomie ;

tym bardziej przypuszczam że na odwal byc może przepisywali te hasła,,,nie wiadomo- które do kogo...kto wie? w zasadzie to niemożliwe by były 2 hasła identyczne, ze znakami interpunkcji w konkretnym miejscu... emotka
0 0

Gość: pola731

#5569989 Napisano: 31.01.2013 02:43:18
darekgryko napisał(a):

tym bardziej przypuszczam że na odwal byc może przepisywali te hasła,,,nie wiadomo- które do kogo...kto wie? w zasadzie to niemożliwe by były 2 hasła identyczne, ze znakami interpunkcji w konkretnym miejscu... emotka

dlatego lubię konki smsowe - dostajesz zwrotkę i wiesz, że doszło to , co wysłałeś w tym czasie co wysłałeś
jak dla mnie temat Heliosa został zakończony emotka
0 0