Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: marina81

#5570222 Napisano: 31.01.2013 05:38:07
Odpowiedz Swieżość,młodość.. ma tyle do koloru w modzie, że aż nie dokończe emotka
może po koleżeńsku rozdawali te pralki skoro takie hasła wygrały, ktoś nawet nie musiał się starać, bo wiedział, że i tak zgarnie pralkę emotka innego wytłumaczenia nie ma i nie jest to owoc braku konkurencji, moja koleżanka wysłała własnie na Kapelanke w Krakowie i była to naprawdę fajna wypowiedz z sensem, pamietam ze zaczynała sie od słów, że kolor to ekspresja stylu..., razem układałysmy, ja też brałam tam udział w tym sklepie i czuje się oszukana emotka zeby choć wygrała jakas sensowna odpowiedz, to nie mialabym żalu,ale wygrały 2 słowa, nie mające nic wspołnego z kolorem swieżość, młodość emotka tyle w temacie
0 0

dala

#5570224 Napisano: 31.01.2013 05:38:29
jkkp napisał(a):

mia napisał(a):

A tak a propos Monnari, to czy dużo osób wygrało mailem? emotka

Zastanawiam się, czy nie trzeba było na kuponie jednak napisać... Choć teraz to i tak nie ma znaczenia. Dobrze przynajmniej, że ciuchy się trafiły świetne i w cenie nie Monnari, bo inaczej to bym zwątpiła całkiem. emotka

ja wygraam @, bo panie w moim sklepie były tak niemiłe, że doszłam do wniosku że nie zaryzykuję wrzucenia do urny z kartonu po butach emotka

Ja też wygrałam mailem emotka Nie miałam nawet zamiaru wrzucać kuponu do urny, nie mam zupełnie zaufania do tego typu rozwiązań!
0 0

melissa

#5570236 Napisano: 31.01.2013 05:50:17
marina81 napisał(a):

Odpowiedz Swieżość,młodość.. ma tyle do koloru w modzie, że aż nie dokończe emotka
może po koleżeńsku rozdawali te pralki skoro takie hasła wygrały, ktoś nawet nie musiał się starać, bo wiedział, że i tak zgarnie pralkę emotka innego wytłumaczenia nie ma i nie jest to owoc braku konkurencji, moja koleżanka wysłała własnie na Kapelanke w Krakowie i była to naprawdę fajna wypowiedz z sensem, pamietam ze zaczynała sie od słów, że kolor to ekspresja stylu..., razem układałysmy, ja też brałam tam udział w tym sklepie i czuje się oszukana emotka zeby choć wygrała jakas sensowna odpowiedz, to nie mialabym żalu,ale wygrały 2 słowa, nie mające nic wspołnego z kolorem swieżość, młodość emotka tyle w temacie

To nie żałuję, że odpuściłam ten konkurs...
0 0

Gość: mrking

#5570248 Napisano: 31.01.2013 06:03:49
Wie ktoś jakiego smsa i na jaki numer wysyła się w Wielkiej zabawie urodzinowej TELE TYGODNIA?

http://www.regula...ia”/r,559/

Szczegóły były w nr 4/2013 niestety nie udało mi się go kupić emotka
Z góry dzięki za info..
0 0

zarania

#5570267 Napisano: 31.01.2013 06:22:08
melissa napisał(a):

marina81 napisał(a):

To nie żałuję, że odpuściłam ten konkurs...

też nie żałuję, bo wygrała siostra.Ale widząc świeżość i młodość, następnym razem sama spróbuję. emotka
0 0

frodo

#5570277 Napisano: 31.01.2013 06:30:50
dejzi napisał(a):

Dzisiaj dostałam z superpharm podaruj dzieciom słonce
Witam,
Dziękujemy za przesłanie danych.
Została Pani laureatką - serdecznie GRATULUJEMY wygranej!
Prosimy jeszcze o przesłanie kopii dowodu osobistego z widocznymi danymi:
- adres zameldowania
- PESEL
- Nr i seria dowodu osobistego.
Czy mogę to przesłać email czy trzeba pocztą?

Ja wysłałam e-maila emotka
0 0

agamaty

#5570303 Napisano: 31.01.2013 06:46:51
Monnari - Nastrój, szyk, blask i powab plus inspiracja równa się kreacja Jak to ma się do kolorów w modzie? hmmm... albo Szyk i świeżość, czystość. a już w ogóle to nie kumam tego: Pełnię kobiecości w każdej sytuacji. Czuję się jakbym sobie wymyśliła, że to pytanie było o kolory w modzie....
Może rzeczywiście mi sie tylko zdawało...
0 0

mixik

#5570319 Napisano: 31.01.2013 06:57:36
deva napisał(a):

olunka napisał(a):

a apart świateczny się odzywał? tez niby do jutra mają poinformować

nikt sie nie przyznaje

31 stycznia mija i nikt się nie pochwalił?
0 0

joan

#5570347 Napisano: 31.01.2013 07:18:37
jarko44 napisał(a):

pola731 napisał(a):

a ja popatrzyłam i zastanawiam się nad rzuceniem konkursowego rzemiosła emotka emotka emotka emotka
pralkę wygrało hasło : świeżość, młodość...

drugią : Kolor to Monnari

nie brałam udziału , ale czuję się podobnie jak po publikacji haseł z Konina z Heliosa

to nowy styl a la haiku emotka Mało słów, maksimum treści emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5570354 Napisano: 31.01.2013 07:23:23
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

a ja popatrzyłam i zastanawiam się nad rzuceniem konkursowego rzemiosła emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

cieszysz się , że sobie pójdę - a ja tu wrócę w innym wcieleniu - tylko się nauczę błędy robić emotka
0 0

joan

#5570359 Napisano: 31.01.2013 07:29:47
Hehe, nie, po prostu rozbroiła mnie teoria o haiku emotka
0 0

ashley878

#5570360 Napisano: 31.01.2013 07:29:57
A wysyłali jakieś maile z Monnari czy coś czy tylko ta lista jest?? Trzeba odesłać paragonik i jakieś oświadczenie?
0 0

joan

#5570385 Napisano: 31.01.2013 07:47:17
asante napisał(a):

Jak dobrze, że nie grałam, bo przegrałabym w Krakowie z Kolor to Monnari i Świeżość, młodość...

Mnie również zdziwiło, że Kraków taki słabiutki. Te wyniki w znacznym stopniu obrażają inteligencję uczestników. A jak świadczą o organizatorze, to już w ogóle nie zasługuje na komentarz. Widocznie tak im się wylosowało...
0 0

79magda

#5570387 Napisano: 31.01.2013 07:48:10
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Jak dobrze, że nie grałam, bo przegrałabym w Krakowie z Kolor to Monnari i Świeżość, młodość...

Mnie również zdziwiło, że Kraków taki słabiutki. Te wyniki w znacznym stopniu obrażają inteligencję uczestników. A jak świadczą o organizatorze, to już w ogóle nie zasługuje na komentarz. Widocznie tak im się wylosowało...

Ale jak można hmmm... nie zauważyć różnicy między odpowiedziami podczas wpisywania na stronkę z wynikami... emotka
0 0

asantesana

#5570393 Napisano: 31.01.2013 07:50:44
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Mnie samej wstyd za wyniki krakowskie, bo mam wrażenie, ze to miasto składa się z ćwierćinteligentów skoro takie wyniki były tymi najlepszymi.
0 0

zaczytana-pola

#5570399 Napisano: 31.01.2013 07:53:30
W związku z powyższym- chwała tym, którzy haseł zwycięskich nie publikują albowiem konkursowe forum przed burzą z piorunami chronią emotka
0 0

ktosiu

#5570405 Napisano: 31.01.2013 07:58:22
asante napisał(a):

joan napisał(a):

asante napisał(a):

Mnie samej wstyd za wyniki krakowskie, bo mam wrażenie, ze to miasto składa się z ćwierćinteligentów skoro takie wyniki były tymi najlepszymi.

Od razu widać, że nie grałyśmy emotka
0 0

joan

#5570406 Napisano: 31.01.2013 07:58:39
asante napisał(a):

Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie emotka (żart oczywiście, taki czarny humor)

zaczytana-pola - z wyników Monnari wyłania się następujący obraz:
Albedo - firma zatrudniająca ludzi, którzy nie przykładają się do swojej pracy i nie wywiązali się z punktów regulaminu, który sami stworzyli.
Monnari - firma, której część klienteli stanowią ludzie poniżej jakiegokolwiek poziomu myślowego (ciekawe, jak to się ma do ich pijaru, a co nieco o nich wiem)
Plagiatorzy - tępaki, którym się wydaje, że mogą coś ukraść, bo nikt się dowie, skoro nikt nie pozna zwycięskich haseł.
Rzeczywiście, może lepiej DLA NICH, gdy wyniki nie są publikowane emotka
0 0

zaczytana-pola

#5570419 Napisano: 31.01.2013 08:06:48
joan być może się mylę, ale wydaje mi się, że zmiana zaszła w nich od momentu tej wpadki z Palette emotka
0 0

asantesana

#5570420 Napisano: 31.01.2013 08:06:57
joan napisał(a):

Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie emotka (żart oczywiście, taki czarny humor)

Bo wiesz, nie chodzi o sens tylko o skutek. Wygrywamy, wygrywamy, a resztą niech sie inni zajmą emotka
0 0